Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 5x14 - Véres Valentin

2019. december 25. 10:00 - Szencsike

A Valentin-nap a szerelmesek és a mindenféle bizbaszokat árusító boltok ünnepe. Egy fiatal párt látunk, akik pár nappal a jeles dátum előtt tartották meg az első randijukat. Úgy tűnik, minden rendben lesz velük, meg is beszélik, hogy a szerelmesek ünnepén ismét találkoznak. Az első bátortalan csók után hamarosan a csaj, Alice lakásán találják magukat, és szó szerint értelmezik az „úgy szeretlek, majd megeszlek!” mondást, ugyanis a nagy csókolózás közepette élve felfalják egymást és mindezt szenvedélytől fűtve teszik. A tesók megkapták a feladatukat, Sammy már FBI-osként Alice lakásán van és a lakótársat hallgatja ki, aki megtalálta a két hullát. Alice már meghalt, de a srác még élhetett, ugyanis mikor megtalálta őket, még mintha rágott volna valamit... A lakótárs el se tudja képzelni, hogy történt mindez, hát Sammynek is forog a gyomra a helyzettől, de muszáj a profizmus látszatát keltenie. Rákérdez, hogy Alice megváltozott-e esetleg, de a lakótárs szerint ő egy tipikus jó kislány volt, annyira, hogy még fogadalmat is tett, hogy a házasságig várni fog a szexszel és nagyon várta ezt a randit.

1.png

Tovább
komment

Odaát 5x13 - Lejárt lemez

2019. december 24. 10:00 - Szencsike

Deant igazán elkényeztetik, végre eljutott egy sztriptízbárba, ahol a lenge öltözékű Angyalka és Ördöglány szórakoztatja őt. Hát igen, az ilyen csábos pillanatok a jól végzett munka jutalma, de a két csaj eltűnik, és ott áll a színpadon a teljesen átlagos Anna. Vagyis Dean álmodik, Anna már régóta keresi őt, és csak így találta meg. Castiel bordába írt védővarázsa jól működik, és Castiel neve azonban szitokszó Annának, ugyanis ő adta át Annát a fentieknek, akik börtönben tartották őt és kínozták, csak most tudott megszökni. Dean erről nem tudott semmit, de őszintén sajnálja a dolgot, és bármit kér tőle, segít neki. Találkozniuk kell, Anna megadja a helyet, majd Dean felébred. 

1.png

Tovább
komment

SURVIVOR 39X13-14 – Anya, most nézz meg! EndgÉm + Reunion

2019. december 23. 16:00 - Laura Ingalls

00-17_nyito.jpg

Véget ért a 39. évad, az Island of the Idols és a két órás – nem vicc 105 perc + 21 perc – adás végén az egyik játékos megkapta az egyedüli túlélő címet és egy kis zsebpénzt pluszban. Idén azonban nemcsak ő kapott jutalmat, hanem Sia jóvoltából még három azaz 3 Sia által választott survivor.
Szokásos hangzavarral indítunk, a közönség őrjöng amikor Jeff bejelentkezik. Integet nekünk az öt még versenyben lévő játékos Dean, Janet, Lauren, Noura és Tommy. Jeff behívja Sandrát és Boston Robot, akiket álló ováció fogad és csacsognak picit, amiből kiderül, hogy Sandra a szigeten Robot tanulmányozta, mert ha van valaki akitől tanulhat a játékról az ő és Rob is tanult, hisz tudjátok hogy van ez a holtig tartó tanulással…

Sandrával és Robbal nyitunk a saját szigetükön. Arról dumcsiznak kinek mit adott a játék. Rob szerint nem az egy millió dollár a legnagyobb nyeremény és azt egyébként is csak egy ember nyeri meg. Vannak más örömök is. Ő például megismerte a feleségét (Amber) és van négy gyönyörű lányuk. Azért tegyük hozzá, hogy Amber megnyerte a 8. évadot (All-Stars) és végül Robnak is sikerült a – rossz nyelvek szerint rászabott – 22. évadot (Redemption Island) megnyerni, szóval mégis csurrant-cseppent nekik is valami az örök szerelem mellett. Sandra ezzel szemben nevetve mondja, hogy ő annak a két millió dollárnak a segítségével találta meg a boldogságot amit nyert - egyetlen kétszeres nyertes egészen eddig, mert szűk fél év múlva újabbat avatunk, vagy lehet hogy ő lesz az egyetlen háromszoros?

03-35_nyito_ii_inkabb.jpg

Tovább
komment

Tegnap Ringo Starrnak álmodtam magam

2019. december 23. 13:24 - sixx

005.jpg

Csípte a szememet a füst, idegesített a zaj, a zsebkendőnyi színpad a kocsmában, amiről álmomban is tudtam, hogy Reeperbahnon áll. A show nem állhat meg csak azért, mert a dobosnak elege van a nyakába öntött sörből, vertem hát tovább a cájgot, She Loves Me, Penny Lane, Yesterday, de hát ezeket a nótákat nem játszhatták Hamburgban, meg eleve, akkor még Peter Best dobolt, mit keresek én itt, és hol van az itt? Nem mondom, van rosszabb álom is, de ez az idegen tollakkal való ékeskedés, azaz plagizálás, lopás, mindegy, odavert a lelkiismeretemnek még álmomban is - pedig arra is tisztán emlékszem, hogy senkinek, semmi baja nem volt azzal hogy Ringo Starr bőrébe bújtam. Csak nekem.

A Telekom Videotékában elérhető, Yesterday című Danny Boyle-film arról szól, hogy van egy zenészemben, Jack (Himesh Patel), aki mérsékelten sikeres és népszerű a barátai körében, életében nem játszott még húsz embernél többnek, mégpedig azért, mert nem igazán jó dalszerző. Énekesnek elmegy, de a repertoárjában indokolatlanul felülreprezentált nyári hangulatfestő dalocskák igazából senkit nem érdekelnek, csak a menedzsere szerepében tetszelgő, valójában a pasiba tízéves kora óta szerelmes Ellie-t (Lily James) és a haverjait, de őket is csak udvariasságból. Aztán egy este az egész világon elmegy az áram 12 másodpercre, és amikor felkapcsolódnak a fények, senki nem emlékszik a The Beatles-re, meg még egy rakás dologra, de ezeket nem lőném le, mert rém viccesek.

Tovább
komment

200 első randi – 2. évad 49-53. rész

2019. december 23. 13:19 - Gillotte

Kezdetét vette az utolsó előtti hét. Luca még mindig a zaklatótól kapott telefon pin-kódjára akar rájönni, és sikerül is, hiszen gondolom meghallotta, ahogy a tévé túloldaláról ordítom: a megoldás az előző héten kapott órán lévő idő: 0918. A telefonon képek vannak Lucáról, ahol átkel a zebrán, kávézik, vagy bezárja a lakása ajtaját. Szegény Luca teljesen kiborul, így áthívja éjszakára Márkot. Nem tudni, miért pont őt, pedig az álmában három férfit látott: Félixet, Márkot és Viktort, a fiatal srácot az előző évadból, akivel ugyan összefutnak de sajnos a srácnak barátnője van. Kár, pedig olyan helyes gyerek!

11_1_1.jpg

Tovább
Címkék: 200 elso randi
komment
süti beállítások módosítása