Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 5x07 - Halálos tét

2019. december 06. 09:00 - Szencsike

Az évad legemlékezetesebb epizódja előtti részhez értünk, ami nagyon jópofa felvezetés lehet a híres, hírhedt 8. rész előtt. Egy házaspárral kezdünk, a férj magánkívül csapja be maga mögött a bejárati ajtót, még a feleségének is elfelejt köszönni. A pasas a fürdőbe rongyol be nagy hévvel, majd valami nagyon fura történik vele. Nagyjából a húszas éveiben járhat, de pillanatok alatt kb. 50 évvel lesz idősebb. Látványos döbbenet ül ki a ráncos arcára, hiszen minden stimmel, kopasz fej, ráncos bőr, beteg szemek, és ilyen korban a nagy megrázkódtatás veszélyes, simán szívrohamot kap és nekiesik a szekrénynek. A feleség meghallja a fura zajokat, a férje után megy a fürdőbe, de ott már csak egy öregember holttestét találja. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 5x06 - Teremtők

2019. december 05. 11:00 - Szencsike

A tesók ezúttal egy igazán érdekes kalandba keverednek, aminek a középpontjában egy meglehetősen furcsa kisgyerek áll. A történet a nebraskai Alliance városkájában indul, egy átlagos este, egy fiatal, huszonéves lány nézi a tévét és fésülgeti a haját, mikor zajokat hall. A hangok a gardróbból jönnek, és szerencsére nincsen baj, csak Jimmy, a 13 éves srác próbálja halottnak tettetni magát a kedvenc bébiszittere, Amber előtt. Amber ágyba küldi a hormonoktól vezérelt srácot, aki megfogná Amber mellét, cserébe bármit megtesz érte. Amber rutinosan fel se veszi az ilyesmit, a kölyök mehet az ágyba, ő nézi tovább a filmet. Jó néhány órával később hazaérnek a szülők, Amber már rég alszik a kanapén. Apu vinné őt haza, ám hiába ébresztgeti, Amber nem reagál, sőt, Apuka beletenyerel valami trutyiba a fején. A villanynál látszik, hogy vér, oldalra fordítja a lányt, Amber a fejbőrét szinte csontig lekaparta magának, az édesapa pedig üvöltve hívja a feleségét.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Időbevándrolók 1x06 - Meglepetések (Évadzáró)

2019. december 05. 09:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, sajnos ilyen rövid lett ez nagyon hangulatos sorozat. Kezdjünk egy kampányvideóval, egy Norvégiát bemutató kisfilmet nézünk meg, ahol egy hölgy óészakiul mesél az országról a frissen érkezett időbevándorlóknak. Maradjunk annyiban, hogy az egymás iránti tolerancia (vallási vagy szexuális orientációk), az együtt élő emberek sokszínűsége (fehérek, arabok, afrikaiak stb.), és egymás elfogadása, valamint a melegházasság hívószavak csak további kérdéseket szülnek egy frissen integrált viking csoportnál. Egy szőke faszi képtelen elfogadni, hogy egy igazi keresztény ország ennyi hitetlen dolgot megengedjen magának. A többiek is tiltakoznak, az oktatást vezető 21. századi hölgy lezárja az órát, nehogy lázadás törjön ki, erősítésnek odalép mellé egy biztonsági őr is. A szőke harcos kénytelen hallgatni, viszont nem túl elegánsan, de eldől mint egy krumpliszsák. Szerencsére magánál van és telefont keres. A tanárnő és a szekus azt találgatják, hogy kit hívhat fel a pasas, és igazuk van, csak most érkezett, kinek telefonálna... Szőkeség bepötyögte a számot, de csak a hangposta felel, Madeleine-t keresi és mindenre emlékszik. No, akkor Madeleine tényleg időutazott, ha ezek ismerik egymást...  

1.png

Tovább
3 komment

Odaát 5x05 - Ledöntött bálványok

2019. december 04. 15:00 - Szencsike

Véget ért a nagy különélés szomorú időszaka, a fiúk újra együtt vannak, a problémák ugyanazok továbbra is, de legalább hajlandóak szemet hunyni felettük a nagyobb jó érdekében. A mostani rész is az emlékezetes epizódok közét tartozik, csapjunk is bele. Két autóbolond baráttal kezdünk, egyikük, Cal nemrég vásárolt meg egy igazi legendát, mégpedig James Dean híres Porschéjét, Little Bastardot/Kis gazfickót. Ha a férfiak megtalálják az álomautót, igazi gyerekek lesznek, ők is le vannak nyűgözve a legendás géptől, ami tényleg a híres színészé volt, stimmel az alvázszám. Muszáj beindítani a kocsit, és a nagy pillanatot meg kell örökíteni. Jim elszalad a kameráért, Cal a kocsiban várakozik. Sajnos azonban a legendás autó áldozatot is követel, hirtelen hideg lesz, bekapcsol a rádió. Jim kintről csak annyit hall, hogy beindult a kocsi, majd egy csattanás következik. Jim nyugisan visszasétál a garázsba a bekapcsolt kamerával, szólongatja a barátját, de ő nem reagál. Cal lefejelte a szélvédőt, ami elegáns vonalban szelte ketté az arcát.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Időbevándorlók 1x05 - Véletlen volt

2019. december 04. 09:00 - Szencsike

Egy szép reggel Lars a szomszédai hangoskodására ébred, a digitális órája sajnos egy újabb áramszünet miatt lenullázódott. Ráadásul, hogy a korona is felkerüljön erre a nehezen induló reggelre, egy Odin-hívő hittérítő kopog be hozzá. Szegény Lars nagyon nincs képben se Odinnal, se a világgal így percekkel az ébredés után, nem akar a nagyszerű félszemű istenségről beszélgetni. A térítő azonban nem adja fel, még az ajtóba is beteszi a lábát, Lars bekeményít, nekilöki a folyosó falának, húzzon el innen. A térítő belátja, hogy itt nem győzhet, elmegy, de odaveti Larsnak, hogy üdvözli a kolléganőjét, Alfit. Lars köpni-nyelni nem tud hirtelen, honnan ismeri a hittérítő Alfit? A térítő elmegy, a balhét végignézte a kőkori Díler szomszéd is, Lars nagyon büszke magára, hogy elküldte a fenébe a mihaszna Odin-hívőt. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Viktória 3x06 - Coburg kvartett

2019. december 03. 11:00 - orsika29b

A hetedik gyermek is megszületett, Feodora szervezi a keresztelőt. Ezalatt a tízes számrendszer bevezetése folyik Angliában, az érmén Viktória profilképe lesz természetesen, melyet Albert méltóztatik megtervezni. Palmerstone irritálónak találja a tizedes vesszőt, a tíz különben sem szereti, ha elosztják, csak a tizenkettő. Russel szerint a kontinensen tökéletesen működik a tízes számrendszer. Poldi bácsi is megérkezik a keresztelőre, leplezetlen elképedéssel szemlélve a királyi gyereksereget.

received_2450862331798432.png

Tovább
Címkék: Viktória
Szólj hozzá!

Időbevándorlók 1x04 - Varázsgomba

2019. december 03. 09:00 - Szencsike

Ingriddel és a sokész barátnőivel kezdünk, a kiscsajok nagyon rápörögtek erre a végzős bulira. Újabb nagy projektbe vágták a nem túl éles fejszéjüket, természetesen kellő pia és Temproxát szemcsepp támogatásával. A főszereplő ezúttal Madeleine lesz, aki el fog játszani egy időbevándorlást, beöltözik kőkorszakinak, beugrik a vízbe és eljátssza, hogy megérkezik. Ingrid fejében megszólal egy vékonyka hang, veszélyes lehet, amit művelnek, de a csajokat nem lehet eltántorítani, hiszen a végzős menőségük múlik ezen. Egy motorcsónakkal bemennek az öbölbe, a csatakiáltások után Madeleine beugrik a vízbe, amit fel is vesznek kamerával. Kötelezően megvicceli a csajokat azzal, hogy úgy tesz, mintha görcsöt kapott volna, de ő csak poénkodott. Haha, a nagy lelkesedés kezd lanyhulni, ugyanis nemsokára villan valami, felhangzik egy furcsa hang a vízből, Madeleine meg eltűnik. Tényleg eltűnt, ez nem viccelődés, hiába szólongatják őt a rémült barátnői, nincs sehol. Majd újra villan egyet a víz, és felbukkan Madeleine és néhány új időbevándorló, vagyis érkezés történt. Madeleine-re rá se lehet ismerni, megrémült, fulladozik, Ingrid ugrik utána, az egyik barinő meg hívja a mentőket. 

1.png

Tovább
2 komment

SURVIVOR 39X08 - We Made It to the Merge!

2019. december 02. 15:00 - Laura Ingalls

07-01_nyito.jpg

Elérkeztünk ehhez is: merge baby! Bár a mai dupla epizód nem kizárólag ezért érdekes. Természetesen a merge mindig izgalmas, mert kiderül ki kihez húz – régi vagy újdonsült szövetségeseihez és legtöbbször átrendeződnek az erőviszonyok. Ma azonban egy másik, nehezebben emészthető téma is átszövi és keretbe foglalja az eseményeket.
A survivort is elérték a világi gondok, ez már a harmadik olyan rész amikor komoly témát érintenek a játékosok és ez most annyira komoly, hogy az elején figyelmeztetnek minket: felnőtt témára és felnőtt párbeszédekre kell számítani, szülői felügyelet ajánlott. Gyerekek, én szóltam.

nyito.jpg

Tovább
3 komment

SURVIVOR 39X07 – Este születtem, de nem tegnap este

2019. december 02. 14:00 - Laura Ingalls

13-03.jpg

Az új Vokai táborában kezdünk, ahol a kiszavazás után a régi Lairo 4-3 arányú fölénybe került. Elaine kicsit magyarázkodik, hogy ő nem úgy akarta (de) és adódott a lehetőség, kénytelen volt. Nem kénytelen volt, hanem hülye lett volna kihagyni, hogy blokkoljon egy szavazatot. Ennyivel nem ússzák meg, Lauren sírva mondja Missynek, hogy elárultál. Missy nyugtatgatja Laurent, elmondja a lányos szövetség dolgot és hogy szüksége van Laurenre. Eközben Elizabeth Aaronnal örül és csatlakozik hozzájuk Elaine is. Őket különösebben nem érdekli hogy érzi magát Dan, Tommy és Lauren, mert a jelennel foglalkoznak vagyis azzal, hogy a négy volt Lairo irányít. Igazuk van. Vagy nem, mert hamarosan jön a merge és a számok alapján a régi Vokai vezet jelenleg 8-6 arányban.01-15.jpg

Tovább
3 komment

SURVIVOR 39X06 – Suck It Up, Buttercup!

2019. december 02. 13:00 - Laura Ingalls

nyito_02-20.jpg

In medias res kezdünk, Noura tervezi a következő kiszavazást a megújult Lairo törzsben: Jamal vagy Curly, mert egyikőjükben sem bízik. Nem hagyja Deant gyászolni – nem mintha kellene neki, mert megedződött mostanra, hisz a második tanács múlt el úgy, hogy semmit sem tudott a kimeneteléről. Dean mosolyogva hallgatja végig Nourát „meg fogom ölni őket, mielőtt ők ölnek meg engem” mondja a nő teljes meggyőződéssel. Dean megtalálta a piaci rést ahova beférhet és eldalolja Noura mesteri tervét Jamalnak. Egyetértenek abban, hogy Noura a CrazyLady, nincs ki a négy kereke.

Mindeközben a Vokai táborban a felszíni idill és jófejeskedés alatt komoly helyezkedés zajlik. A négy régi Lairo (Elaine, Elizabeth, Missy és Gyurma – aki ezentúl Aaron, mert kifogyott a Gyurma szerepkörből) megegyezik, hogy elválaszthatatlanok, együtt szavaznak a következő törzsi tanácson, hajlandók az egyenlőség miatt követ húzni. Ezután Missy és Elizabeth kettesben megdumcsizzák, hogy ők bizony nem fognak követ húzni és a szerencsére bízni a kiesést. Aaron a kútnál Jasonnek fogad hűséget és megpecsételve örökké tartó szövetségüket Elaine-t ajánlja fel következő kiesőnek. Jason köszönettel elfogadja a felajánlott áldozatot, hiszen a Vokai-strong nem is kérdés.

01-16_noura.jpg

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása