Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 5x04 - A vég

2019. október 23. 09:00 - Szencsike

Nehéz az élet, ha kiderül, hogy az angyalok akarják a bőrödet kosztümként viselni a világvégére. Most megnézünk egy olyan verziót, ahol valaki igent mondott a ruhára. Dean érkezik meg egy belvárosi motelhez, egy utcai prédikátor az Elragadtatásról beszélne gyakorlatilag bárkivel, de az egyszerű emberek meg se állnak neki. Deant is elkapja, és azt a szerencsétlen kérdést teszi fel neki, hogy gondolkodott-e már Isten vele kapcsolatos tervein? Nem is sejti, hogy a „túl sokat is” válasz Dean egész életére jellemző, különösen az utóbbi pár hétre. Dean később a szobájából telefonál Castiellel, a Coltról beszélgetnek, állítólag a démonok őrzik. Cas éppen egy autópálya mellett ácsorog, alig hallja mit mond Dean, ráadásul a kártyája is lejár. Micsoda hétköznapi dolgok egy angyalnak, de Dean biztosra veszi, hogy a Colt már régen megsemmisült. Nem, Castielnek más infói vannak, menjenek egy közös küldetésre és szerezzék meg a fegyvert ugyanis a Kill Lucifer tervet ezzel lehet végrehajtani. Legyen, Dean megmondja, hogy Kansas City Century Hotel 113-as szobájában van, várja őt, de csak reggel, szeretne egyet aludni. Telefon lerak, Castiel pedig reggelig fog ácsorogni az út mellett. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 5x03 - Légy hű önmagadhoz!

2019. október 22. 11:00 - Szencsike

Egy szakítás mindig nehéz, főleg, ha olyan emberek között történik mint a Winchester tesók. Megisszák a levét, a mostani részben megnézzük, hogy mi történt velük. Éjszaka kezdünk, Sammy már javában csicsikál a Great Plains Motel egyik olcsó szobájában. A hölgyek kedvéért alaposan megcsodálhatjuk Jared Padalecki mellizmait, miután felébredt. A férfiak kedvéért mellette üdvözölhetjük a neglizsébe öltözött Jessicát, a halott Nagy Őt. Akár álom, akár nem, Jessica ott van mellette, mindketten nagyon hiányoztak a másiknak. Sammy végre kiöntheti valakinek a szívét, milyen érzés szörnyetegnek lenni, azonban Jessica nem könnyíti meg a dolgát. Bizony, hogy szörnyeteg, mindig is az volt, hiába tagadja, a lelke mélyén ezt egész életében érezte. Jessica is ezért halt meg... Muszáj, hogy végre elfogadja kicsoda is valójában, és Jessica pont ezért van itt, hogy segítsen neki. Ha csak menekül, valaki meg fog halni, hiába tiltakozik Sammy, nagy árat fog fizetni azért, ha nem fog megváltozni. Mire Sammy válaszolni tudna, addigra Jessica eltűnik. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

911 LA 3x01 – Visszatérés

2019. október 22. 09:00 - szde

Újabb évad, újabb üldözés, most egy sárga Ferrari a célpont. A 911-et felhívja a sofőr, nem tudja megállítani a kocsit, 15 éves, szóval jogosan van beszarva, mert sem jogsija, sem lövése nincsen, hogyan tudná megállítani a járművet. Amit az apja mindennél jobban szeret, így jogos a félelem. Athena segítségül hívja a férjét és egységét, hogy összeütköztessék a tűzoltókocsival, mert úgy le lehetne lassítani a dolgot. Maddie közben eléri a sofőr apját, aki tényleg kivan, és nyilván nem szereti jobban a kocsit, mint a fiát, de ezt mondjuk a kamasznak is el kéne mondania. Végül a srác megmenekül, a kocsi totálkáros, de nemsokára lesz egy másik aukció, ahol lehet pénzt költeni, most lehetőleg egy olyan autóra, amiben van légzsák.

vlcsnap-2019-10-05-17h24m25s151.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Időbevándorlók 1x02 - Az ártatlan nyuszi halála

2019. október 21. 11:00 - Szencsike

Egy flashbacckel kezdünk, visszamegyünk 1031-be, a Finnmark-felvidékre. Mindent hó borít, embert alig látni, de ha nagyon keressük, meg lehet találni őket. Ezt tette Alfi is, egy aprócska, alig pár főből álló törzshöz jött e kietlen vidéken. Alfi egy bizonyos Kutya Tore-t keres, Testes Olaf gyilkosát (ő a norvégok Szent Istvánja), ugyanis egy hatalmas csókot adna a hősnek. Alfi a sámánasszonyhoz mehet be, a nő elmondja, hogy itt járt a férfi és az ezer fény taváról  kérdezősködött, bárhol is legyen ez. Alfinak fontos a férfi, a hírek szerint sokan keresik őt, többek közt egy lánghajú leány is járt nála, de a sámánasszony sem tudja hol jár a férfi. A sámánasszony elkezdi a szertartást, és a révület után leírja a lánynak a jövőt a magasba törő házakról, a fényes városokról. Lehet ekkor kezdődtek el az idővándorlások...?

1.png

Tovább
6 komment
süti beállítások módosítása