Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x35 - Gifbe mondom el

2019. október 06. 19:12 - Dzsudibí

Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó alkalommal megdugja az összes barátnődet, aztán miután megbocsájtottál, az anyádat is, de a szívnek nem lehet parancsolni, márpedig Zsani kicsiny szíve egyelőre biztosan nem arra a ritmusra ver, hogy Ben-ce, Ben-ce, Ben-ce. 

ke_pernyo_foto_2019-10-06_15_33_08_1.png

Tovább
komment

A mi kis falunk – 4. évad 5. rész

2019. október 06. 09:00 - Gillotte

Félévad-záró lévén mindent belepakoltak a mai részbe, amit csak lehetett: megcsalást, eljegyzést, testvérháborút. Kezdetnek Erika és Gyuri lesznek egymáséi, mert Ildikó végre elhúz, ugyanis újra megpróbálják szerelmetes Norbijával. Minden csoda három napig tart – Ildikó esetében 3 megállóig, ugyanis a buszon jön rá, hogy a Norbi által neten megosztott okosság az nem neki szól, hanem egy másik lánynak, akit mint kiderül, el is vesz. Ildikó összetörik, hát még Erika és Gyuri, akiknek ismét osztozni kell egyetlen szobájukon. Gyuri ultimátumot ad Erikának: vagy megszabadul az unokanővérétől, vagy külön alszanak: Erika az ágyban, Gyuri a kocsiban. Na, most légy okos, Erika!

5_1_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
komment

Stranger Things 03x03 - The case of the missing lifeguard

2019. október 05. 19:18 - Ancsinszka

El és Max egy kis tinimagazin olvasgatással, és a Karate kölyökre nyáladzással verik el az időt, ám hirtelen jön a remek ötlet, hogy kukkolják meg El telepatikus képességeivel, hogy vajon mit csinálnak a fiúk. Fiúkönnyeket innának ezek a lányok a pepsicocakóla helyett. Sajnos a valóság kevésbé költői, mert Mike továbbra is csak picsog, mert nem érti a történteket, aztán meg Lucas-szal fingó-böfögő szonátát adnak elő, és a jelenet már El sokat látott szemének is megterhelő.

vlcsnap-00003.jpg

Tovább
komment

Love Island 1x34 - A kókuszolaj hadművelet

2019. október 05. 16:00 - 6paw

Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak azért fohászkodok, hogy Erik ezt a gesztust a helyén kezelje, tudja, hogy gyengének lenni igazi erő. Mondjuk ezzel Tibi vitatkozna. Nem kell csalódnom, tényleg nagyon szépem meg tudják beszélni ezt a banális szitut, szóval büszke vagyok rájuk, egyelőre nem kell a sör általi fájdalomcsillapításhoz folyamodnom. Karó priviben bevallja, hogy szintet léptek érzelmileg, de Erik felé ezt egyébként helyesen nem kommunikálja, csak annyit, hogy majd a tettek döntenek. 

ke_pernyo_foto_2019-10-05_13_24_02.png

ke_pernyo_foto_2019-10-05_13_24_11.png

ke_pernyo_foto_2019-10-05_13_24_23.png

Tovább
Címkék: 18+ loveisland
komment

HÁZASODNA A GAZDA - 2X06 - A forró nacis fejőnő, Néma Bob és a rosszul sikerült masszírozás

2019. október 05. 14:01 - nёmere

Az előző részben Misinek és Zsoltnak kellett kiszakítania egy darabot a szívéből (nem), és hazaküldeni egy lányt, most Botondon a sor, hogy egy kicsit több helyet csináljon a lakókocsikban. Bevallom, az “eddig történ” bejátszásban vannak olyan részek, amiket én biztos, hogy soha nem láttam, kicsit el is bizonytalanodtam, hogy nem ugrottunk-e át egy részt…Ma Jocó megint szerez egy pontot, Balázs szerintem most döbben rá, hogy ezt a választás dolgot (mármint, a legeslegeslegelején) eléggé benézte, Zsolt hozza a formáját, Niki meg összerittyent a srácoknak egy laza 4-5 órás utat, látszólag a semmiért. Hát, akkor hajrá, lássuk, hogyan volt ez!

hg_01.jpg

Tovább
komment

Love Island 1x32 - Ki a köcsög?

2019. október 03. 17:46 - 6paw

Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt nyugtázza. Lesz itt még nehéz élete Izom barátunknak. Nem tudni, hogy ettől a víziótól, vagy az évek során elfogyasztott ipari mennyiségű állati fehérjétől, de elpityeredik a kolosszus. Ettől egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, de oké! Lényeg, hogy szerelem van, Helga szerint is!

ke_pernyo_foto_2019-10-03_14_22_58.png

ke_pernyo_foto_2019-10-03_14_23_01.png

ke_pernyo_foto_2019-10-03_14_29_22.png

Tovább
Címkék: 18+ loveisland
komment

Fear The Walking Dead 5x16 – End Of The Line

2019. október 03. 15:31 - hektor_

Dwight úgy meglepődik, mikor a rádióból megszólal a felesége hangja, hogy még a sminkje is összeugrik az arca égett oldalán, de mivel a hang valószínűleg felvetta felesége nem hallja őt, ezért mérgesen elkúrja a walkiet a bozótba. Miután lelécelt a többiektől az előző részben, a visszafele úton talál egy lovat, így legalább nem kell tovább kutyagolnia. Főcím.

1.png

Tovább
komment

Odaát 5x02 - Ha Isten velünk, ki ellenünk?

2019. október 02. 13:29 - Szencsike

A tesók kapcsolata még sosem volt ekkora mélyponton, mint most. Innen visszatérni egy kisebb csodával érne fel. Az epizódot Bobbyval indítjuk, még mindig kórházban van, és egészen egyszerűen bezárkózott a saját fejébe. Sammy őrködik mellette, de ő se tud igazán mit tenni. Dean érkezett vissza, meg se lepődik, hogy Bobby milyen zord, már három napja tart a depi. Talán neki sikerül felvidítania egy hátvakarással, de Sammy figyelmezteti, hogy ezt most nem kéne elpoénkodni, talán Bobby sose lesz a régi. Talán igen, talán nem, de sokkal érdekesebb, hogy Dean mit hozott magával, egy röntgenfelvételt a mellkasáról. A bordáin világosan látszanak a Castiel által ráégetett jelek, ettől még az orvosok is lehidaltak, Sammy csontjai is így néznek ki. Telefon, Castiel hívja Sammyt, a kórházban vannak és ennyi. Kicsivel később Castiel ott áll mellettük, Dean a mobilos hülyéskedésről akar tudni, sajnos a jelek miatt még Castiel sem tudja csak úgy megtalálni őket. Ekkor Bobby közbeszól, Castiel gyógyítsa meg őt! Sajnos homokszem került a gépezetbe, Castielt kizárták a Mennyből, egyes képességei működnek, egyesek nem, a gyógyítás az utóbbi közé tartozik. Bobby szerint is érdekes véletlen, Castiel dugja csak fel a sajnálatát magának. Legalább beszél, jó jel ez Dean szerint, de Bobby őt is legorombítja. Castielnek hírei vannak, Dean terve, hogy megöli Lucifert, hülyeség. Ő tud valakit, egy igazán hatalmas valakit, aki könnyedén megoldhatná minden problémájukat, ez pedig maga Isten lenne, akit Cas meg fog keresni. 

1.png

Tovább
komment

Love Island 1x31 - Nem mindig van oka a miértnek

2019. október 02. 07:26 - Dzsudibí

Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online magazinnak hála, köszönet érte. Így máris tudom, hogy Dia ugye az a lány, akinek papírja van arról, hogy szereti a lompost, mégha ezt kamerák előtt eddig nem is tudta bizonyítani, na de majd most. Illetve ha itt van, akkor rövid gondolkodás után azt a következtetést is le tudom vonni, hogy legendás szerelmük Norberttel (így hívták?) véget ért, de remélem a következő beköltöző ő lesz, és tartunk egy Exek az Édenben tribute finálét. Na de. Alexa és Zsani beszélgetnek, és bármilyen fájdalmas is hallgatni a szavakba öntött semmit, mégis eszembe jut egy pillanatra, hogy közben meg bármeddig tudnám őket nézni, mert azért milyen kivételes pillanat az a világegyetem történelmében, amikor ilyen páratlan elmék eszmét cserélnek. Alexának Tícire bizsereg, Zsani szerint rá kell menni, oszt vagy összejön, vagy nem, de legalább Alexa tesz valamit aktívan azért, hogy ne csak egy uszadékfába kapaszkodva ringatózzon a langyos vízben a nyugdíjkorhatár eléréséig. 

ke_pernyo_foto_2019-10-02_4_06_08.png

ke_pernyo_foto_2019-10-02_4_06_48.png

ke_pernyo_foto_2019-10-02_4_06_54.png

ke_pernyo_foto_2019-10-02_4_07_25.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása