Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x21 - Hessteg kanbuli lunázással

2019. szeptember 22. 11:25 - candyperfumegirl

Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után kisimulva belenéztem ebbe a csodába, és volt vagy 3-4 olyan egyforma öntőformából származó, fröccsöntött csöcsös-csücsörítős-combos-barna tucatcsaj, akiket képtelen voltam megkülönböztetni egymástól, de a pasikhoz képest még ők tűntek karakteresebbnek - na akkor valahogy nem kapott el a rajongás. Mostanra azért sikerült már a neveket megtanulnom, de ha a ki-kivel-miért-mit-mit nem vonalon még döcögős lenne a tudásom, akkor számítok rátok, hogy felvilágosítotok majd.

02_kanbuli03.png

Tovább
105 komment

Házasodna a gazda 2x04 - Miért mész vietnámi papucsban borjút simogatni?

2019. szeptember 22. 09:36 - nёmere

screenshot_from_2019-09-22_09-31-16.png

Az előző két részben a gazdák kiválasztották a nekik legjobban tetsző versenyzőket, akik közül -valamilyen rejtély folytán- egyik sem a primőr szektorban keresi a napi betevőt, de hát ilyen ez a vak szerencse: az ember fia/lánya békésen éldegél a tanyáján csendes magányában, aztán valahogy jelentkezik egy műsorba, erre meg nem besöpör a portájára néhány műszempillást, meg testépítőt a remény szele? Néhány megtéveszthetetlen kommentelő szerint ezeket a kártyákat nem teljesen az élet keveri, én meg romokban ülök itt, és nem akarom elhinni! Ezek után mi lesz a következő csapás? Valaki majd el akarja hitetni, hogy Zeusz Mágus nem is küld pénzenergiát, pedig hát látom, hogy engem néz a TV-ből? Senkinek nem lehet már hinni? No, de mára fussunk is neki, mert ma két hősszerelmes útilaput kap, lesz minidráma, orcára esés, és egy valóban szomorú eset, ami szerintem nem is tartozna ránk.

hg_12.jpg

Tovább
4 komment

Love Island 1x20 - A vígözvegy és a kinyílt csipa este a naptejjel

2019. szeptember 21. 12:01 - sixx

screenshot_from_2019-09-21_11-21-38.png

vlcsnap-2019-09-21-09h36m41s854.png

Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj lehet, de egyre kevesebb esélyt látok a "kézi súlyzó a te legjobb barátod" szlogen hátamra tetováltatására.

Tovább
99 komment

Love Island 1x19 - Gábor kórházba kerül

2019. szeptember 20. 19:55 - 6paw

Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik nagy örömére. Node nem ám úgy van, a balgaHelga nem lehet monó, szóval rá is röppen IzomTibire, Zsanett meg kihord egy infarktust. Mert hát a Helga az nagy hódító! Tibi nem tűnik lelkesnek... sztem elmereng, hogy azért az edzésnek nem kell elmaradnia, ugye?

ke_pernyo_foto_2019-09-20_19_32_23.png

Tovább
98 komment

Stranger Things 03x02 - The Mall Rats

2019. szeptember 20. 12:00 - Ancsinszka

Billy az upside downba került az őt elkapó csáplénynek köszönhetően. Egy csomó ember közelít felé, és ő idegesen ordibálva kérdezi, hogy mégis mi a fenét akarnak tőle. Aztán egyszer csak az alteregójával találja szemben magát, és nincs több kérdése. Na de oldjuk is inkább a feszkót egy kis tini évődéssel. Mike idegesen toporog otthon, míg Eleven rá nem csörög, hogy mégis hol a jó életben van már, mi lesz így az esti smaci-partival. Hopper szentbeszédétől vigyázzba állt a szar is Mike-ban, úgyhogy nagyon bénán tol le egy ordas nagy hazugságot a beteg nagyiról, ami miatt nem tud átmenni jelenleg. A kamuzásban járatlan Elevennek is feltűnik, hogy valami nem stimmel, és mentálisan magára kúrja az ajtót. Hopper önelégülten mosolyog a müzlije fölött, majd Joyce-hoz hajt vígan dalolva, hogy megköszönje a segítségét, és elhívja vacsorázni, amiről megegyeznek, hogy nem randi.

vlcsnap-00016.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Love Island 1x18 - Nia Mekis reggelije

2019. szeptember 19. 21:16 - 6paw

Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült.

Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem sikerül, helyette Zsani kerül a közepébe és úgy örül neki a szentem, mint a Németszilárd a határzárnak. Amúgy még a magamfajta kérgeslelkű lovinéző is meghatódik ezektől a képsoroktól, olyan kis cukik. A többiek valami rejtélyes okból a farkukat vakargatják ezt látván. (sztem Zsófi is) Jön is ám az esó a promós készülékekre, hogy ha úgy van, akár kellemes környezetben kúrhatnak is egy egészségügyit. 

ke_pernyo_foto_2019-09-19_20_42_45.png

Tovább
Címkék: 18+ loveisland
160 komment

Mi kis falunk – 4. évad 3. rész

2019. szeptember 19. 16:36 - Gillotte

Stoki egy igen szép lányba botlik az utcán, aki az út szélén áll a bringájával. ,,Parkolgatunk, parkolgatunk?” – kérdezi Stoki olyan rendőr-mód, majd kiselőadást tart arról, hogy a járművel hogyan kell parkolni a járdasziget mellett, illetve leesett lánc esetén a piros háromszögről is megemlékezik. Hiába na, összezavarja Stokit a lány szépsége, de mivel mindent helyére tett a lány a bringán, rendőri felvezetéssel érkezik céljához, Tecához. A kocsmárosné bemutatja a feleket: Ő Stoki, ő pedig Nelli, Pajkarétről. Ő fogja vinni mától a boltot. Füttyszó!

3_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 5x14 – Today and Tomorrow

2019. szeptember 18. 15:30 - hektor_

Szeletekkel indítunk Morgan megboldogult feleségéről, fekánk párás szemekkel nézi vissza saját családi anekdotáit a kamerán, mikor Al rángatja ki a nosztalgiázásból, indulni kéne. Kéne, ám az amúgy is szűkre szabott három kanna benyából már csak kettő árválkodik a platón – tanul meg számolni a lány, majd fegyvert rántva megkeresi a pár autóval odébb lapuló tolvajt, amit az egy vajazókés villogtatásával reagál le. Morgan Al segítségére siet, majd közli a rablóval, hogy lopás helyébe jót várj, így az illető igénybe veheti ingyentaxi szolgáltatásukat, elviszik bárhová – de mire sikerülne megállapodni az úti célban, feltűnnek a lovasok, akik egyébként a faszit kergetik. 1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Love Island 1x17 - Gábor észszerű döntése lefolyni látszik a Niagarán

2019. szeptember 18. 15:28 - Dzsudibí

untitled.jpg

Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva virágot. Ugyanez vonatkozik egyébként Zsófi "legyen neki szerencsés" jelmondatára is. Nia nyilvános meaculpázásra készül, melyet Mekissel beszél meg. Jó, hát tegnap még azt mondta, hogy nem lesz semmi Gáborral, de ma már azt mondja, hogy mégis, de semmiképp nem fogja úgy szervezni, hogy Mekis emiatt beszopja a vérerest. Majd ő megbeszéli Gáborékkal. Mekis se most jött le a Garfieldos plüss falvédőről, nem teljesen érti, hogy ezeknek a tárgyalásoknak ő miért ne lehetne része, és kissé aggódalmas tekintettel követi Nia mozdulatait hajvasalás közben, most kezd neki leesni, hogy Nia nem az a fajta öribari, aki hajlandó önmagát a tűzbe vetni barátaiért. Nia ezt lerendezi annyival, hogy hát hiába, ő már csak ilyen kis szeszélyes. Mekis szemeiben ez olvasható: 

Meg az anyád vérvörös picsája.

ke_pernyo_foto_2019-09-18_5_04_39.png

ke_pernyo_foto_2019-09-18_5_05_10.png

Tovább
234 komment

Love Island 1x16 - A rész, amit Nia végigbőgött

2019. szeptember 17. 16:06 - Dzsudibí

ke_pernyo_foto_2019-09-17_15_33_10_1.png

Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A rémálom része akkor jött csak, amikor rájöttem, hogy csak egy szál bikinit hoztam el az útra, és milyen ciki lesz mindig ugyanabban a göncben lenni, ráadásul a hajvasalón is otthon maradt, és vasalatlan hajjal pontosan úgy nézek ki, mint Flores az Orange is the New Black-ben. Szerencsére reggel a saját ágyamban ébredtem, így elkerültem pár perc kínos magyarázkodást itthon. 

pri_76268939.jpg

Tovább
134 komment
süti beállítások módosítása