Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terror: Gyalázat 2X04 – Csak az erős győzhet

2019. szeptember 08. 18:11 - Bruti

1942 augusztusában, Guadalcanalon járunk (Csendes-óceán, Salamon szigetek), ahová Chester vezényelték, miután beállt a hadseregbe. Innen írja levelét a kis szerelmének, hogy minden pazar, jó az idő és harcolnia is csak a maláriával kell, szóval megnyugodhat, mert csak iratokat fordítanak és próbálja kitalálni, miért nem bír aludni. Kimegy a dzsungelbe és az új gépével belefényképez a büdös nagy semmibe, szellemeket keresve.


vlcsnap-2019-09-08-15h56m48s960.jpg

Tovább
Címkék: the terror
1 komment

Love Island 1x07 - "Jó, hát nagy csöcsöm van, az a lényeg"

2019. szeptember 08. 11:58 - sixx

2019-09-08_18_edited.jpg

vlcsnap-00001_47.png

Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában, sapkában, műanyag (?) virággal a fejibe tűzve hívja fel a műsor nézőinek figyelmét, hogy VV Aurelio faszhelikopterezésére többé már NE szavazzanak, mint a hét eseményére, mert már lejárt. Az ilyeneket nem árt tisztázni, az én ultimate vaóságshow-mban a kép a necces pillanatokban kimerevedik, mint Éden Ádám Éden Melanie ágyéka előtt, és bejön Lali magyarázni, de ilyen bénán odavetítve, mint a Pirx pilóta kalandjaiban a kotyogós kávéfőzőbe az űrhajós. Teszem azt, az Ázsia Expresszben milyen jól jött volna, hogy elmondja, azért akarták agyonverni a stábot, mert Sri Lankán a homoszexualitásért sitt jár, a tradicionális menyasszonyi ruha férfira húzásáért meg két kurva nagy pofon. Na mindegy már, majd Indiában, amikor a teheneket abajgatják, visszasírják majd az ötletet.

Tovább
69 komment

Odaát 4x19 - Az elveszett fiú

2019. szeptember 08. 11:05 - Szencsike

A SupNat mindig is a családot helyezte előtérbe, és minden családnak, a Winchestereknek is vannak titkaik. Ez az epizód egy ilyen titok köré épül, ami alaposan megrázza a tesókat. Rögtön bele is vágunk a közepébe, máris megvan az aktuális halott, egy nővérke, az otthonában támadja meg a szörnyetegünk. Hiába próbál elrejtőzni, a SupNat világában nincs olyan, hogy menekülés, ha egy szörnyeteg vadászik valakire. A hölgy a nagy kapálózásban lever egy fényképet az asztalról, arról a fényképről a mi derék John Winchester barátunk mosolyog ránk.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Lucifer 4x08 - Super Bad Boyfriend

2019. szeptember 08. 09:00 - Szencsike

Lucifer elrabolt egy orvost, akinek régen szívességet tett, itt az idő, hogy a doki is segítsen neki. Hazahozta a lakásába és szakvéleményt kér tőle, hogy távolítson el két nagy kinövést a hátáról. Ez a csúnyaság a denevérszárnyai lennének, amit egy egyszerű rajzzal is illusztrál, amik jelenleg rondák és jó lenne, ha a doki egy kicsit vidámabbra szabná őket. Egy-két virágos tetkó is megtenné, de az orvos haszontalan, max. botoxot tudna neki intézni, de ez nem kell. Szerencsére megjön Ámenka, így az orvos megmenekült, és legalább Lucifer is kieresztheti a gőzt azzal, hogy megjegyzéseket tehet Ámenka laposra vert képére. Itt járt a kedvenc Remiel tesó, vele verekedtek a gyerek miatt, és ezzel csak még jobban megerősödött Ámenka szándéka, hogy a gyermek idelent fog nevelkedni. Lucifernek is fontos szerepet szán ebben, ugyanis felkéri keresztapának. Ez még Lucifer szerint is hülyeség, hogy a megtestesült gonosz nevelje a gyerkőcöt, de Ámenka is kétségbeesett. Nem készült fel az apaságra, fogalma sincsen, hogy mit kell tennie apaként. Mert Lucifer tudja, de nem, sőt, az egyetlen tanács amit adhat, hogy Ámenka kérdezze meg az emberektől, hogyan nevelik a gyerekeiket, ő pedig nem lesz keresztapa, mind a saját, mind pedig a gyerek érdekében.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Love Island 1x06 - Párosodás és a plüssmackó hadművelet

2019. szeptember 07. 13:08 - 6paw

Gyors elemzéssel indul a műsor, hogy mi történt a zuhanyban, hát Zsófi interpretálja férfiasabban a történteket: összekeveredtünk, Striciántól csak csajos szirénázásra futja. Karola persze vérig van sértve, úgyhogy ágyból kivonul.

Strici nagy kópé, elbugázza Zsófi kedvenc plüssmaciját, majd a sötétben felkérdezi, hogy aludhat a nélküle. Zsófi lemegy 4 évesbe és hopp már bent is van Strici ágyában. Gabesz meg nézheti a födémet. 

Reggel megy is a Helgaposta, sárkányok anyjának tálalja, hogy hát az ágya még ki sem hűlt, Zsófi már ott fetrengett. De vajon mit szól Gabesz? Normálisan reagálja le a srác, amúgy mit is tehetne, felfogja szerintem, hogy a  morális igazság kurva kevés a bentmaradáshoz. Strici persze totál férfiasan rákeni a Zsófikára az egész történetet, tulajdonképp Strici csak áldozat. Hát ha felál a cerka, mit lehet tenni, mi? Gábor és Strici többé nem barátok :(ke_pernyo_foto_2019-09-07_11_56_00.png

Tovább
Címkék: 18+ loveisland
47 komment

Odaát 4x18 - A próféta

2019. szeptember 07. 11:04 - Szencsike

Lassan az évad végéhez közeledünk, így a sorozat szokásaihoz híven lesz egy lazítós epizódunk, és a srácok ezúttal egy igazán különleges embert ismernek meg. Egy harmincas pasassal kezdünk, épp alszik, ám az álmai nem túl békések, de annál meglepőbbek, ugyanis Sammy és Dean a főszereplői azoknak, lát róluk bizonyos eseményeket. Nem, nem „olyanokat”, hanem Sammy és Dean életének egy-egy pillanatát. Gyorsan ugorjunk egy képregény boltba, a tesók felvették az ügynök öltönyt és az eladótól kérdezik, hogy tapasztalt-e bármi különöset az épületben az utóbbi időben. A szokásos kérdésekre (villogó fények, váratlan hideg, rejtélyes hangok, fura szagok) az eladó csak értetlenkedik, de egyszer csak a fejében kigyullad a lámpa, azt hiszi az ügynökökről, hogy ők valami szerepjátékosok. A tesóknak fogalmuk sincsen, hogy miről beszél, az eladó lelkesen mesél nekik valami könyvről, Supernatural/Odaát a címe és egy testvérpár rockzenészek álneveit használva FBI ügynöknek tettetik magukat,  hogy a természetfeletti után nyomozzanak. Valami Steve és Dirk, vagy Sal és Dane a nevük, Sammy bátortalanul bedobja a Sam és Dean neveket, az eladó lelkesen bólogat erre. Egy egész sorozatot írtak róluk, bár nem lett nagy siker, inkább az alternatívabb olvasók viszik őket és nekik nagyon bejönnek a történetek. Az olcsó könyvek között keresgél a pasas, odaadja nekik az első részt, Carver Edlund a szerző (utalás két SupNat forgatókönyv íróra, Jeremy Carverre és Ben Edlundra), a borítón két, kigyúrt izmos pasas szerepel, a történet a legelső részt (1x01) meséli el, Sammy elkéri az összes fellelhető kötetet a könyvből.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Lucifer 4x07 - Devil Is as Devil Does

2019. szeptember 07. 09:00 - Szencsike

Az epizódot egy ismerős rendezi, Richard Speigth Jr., a SupNat Gábrielje, aki rendezőként is jó munkát végez ebben a sorozatban is. A Julian-saganak nincs még vége, ugyanis Lucifer tetteinek csúnya következményei lesznek. Egy hídnál járunk, és egy szerencsétlen férfit lelő valaki. Közben Éva és Lucifer hangját halljuk, a kismadarunk nagyon elégedett magukkal, ahogy megbüntették Juliant a múltkori epizódból. Sőt, alig várja a következő alkalmat, hiszen ő is ráérzett a büntetés örömeire. Lucifer is elégedett magával, hiszen végre azt tette, amire teremtették. Viszont a bűnözők nem állnak sorba, nekik is meg kell várniuk, ki lesz a következő. Éva rájön, hogy ezért dolgozik Lucifer a rendőrségnek. Velük együtt találja meg a következő bűnöst, és a madárka igazán lelkes, ebben is Lucifer partnere akar lenni. A párocska új közös hobbit talált magának, Lucifer alig várja, hogy Éva drágával együtt kapja el a csúnya rosszfiúkat. Chloe és Dan a kórházban vannak, Julian gerinctörése ellenére jól van, legurult a dombról, ez a hivatalos magyarázat. Készséggel beismeri az emberkereskedelmet, a Könyvelő Gary meggyilkolását és Fánkos Joan rendőr megölését. Sőt,  igazából bármit beismer, mert még a börtön is jobb neki, mint idekint lenni. Julian retteg és Dan felismeri a tüneteket, ugyanígy félnek azok is, akiket Lucifer „megdolgozott”. Chloe biztos benne, hogy Lucifer nem menne ilyen messzire, és Dan is azóta fúj rá, mióta Charlotte meghalt. Talán Dan már képtelen objektív lenni, ám Dan Chloét is megvádolja, ő is elfogult Luciferrel.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
5 komment

Love Island 1x05 - Tűzoltás a zuhany alatt

2019. szeptember 06. 18:12 - 6paw

ke_pernyo_foto_2019-09-06_15_36_05.png

Még mielőtt belekezdenék, tájékozódást könnyítendő egy kis segédletet rögtönöznék, ki kivel van jelenlegi állás szerint:

  • IzomTibi és Mekis már nem annyira együtt, mert az intelligencia hányadossal van egy kis baj.
  • IzomTibi és Szilvi (a sörényes), lassan szövögetik a párosodást.
  • Tícián és Karola együtt, de a srác nagy spíler mert Zsófi felé csapja a szelet, bár (még) hivatalosan csak SPANOK
  • Zsófi amúgy Gáborral van kapcsolatban.. gyaníthatóan nem túl sokáig.
  • Patrik és Helga egy pár, de csak mert Helgával közös megállapodás keretein belül Ákost offolták a játékból. Kényszerfrigy volt ez a javából.
  • Nia és Erik: jelen állás szerint, a csajnak elege van Erikből, mert unalmas. Meg mert elvárja Erik, hogy néha megkérdezze, hogy van. Pokoli lehet így élni, ugye? Nia ki is beszéli általában Mekisnek, hogy mennyire elbánt vele a sors, hogy ezzel a szürkemarhával került egy mezőre legelni. De amúgy, tattikai okok miatt azért jóba van Erikkel továbbra is, mert kell a money és bent kéne maradni a játékban.
  • Nia egyébként B-tervnek Gábort is bent tartja, Gábor pedig magyarra fordítva megpatronozná. Tehát gyanítom, hogy nem szabadulunk Niától meg, ha Erik kioffolja, például Andi miatt, node ne rohanjunk ennyire előre.

Tovább
Címkék: 18+ loveisland
55 komment

Odaát 4x17 - Illúziók

2019. szeptember 06. 11:04 - Szencsike

Egyszer volt, hol nem volt, Dean mint egy igazi üzletember jelenik meg előttünk. Nagyon átlagosan indul a reggele, felkel hatkor, felveszi az öltönyét, reggelizik, elolvassa a napi gazdasági híreket és munkába megy egy Toyota Priussal. A rádióból rockzene szól, elborzad a hősünk, gyorsan átkapcsol máshova, valami biznisszinszájdert hallgat. Mi ez, a Trükkös szórakozik?! Dean a Sandover Bridge&Iron Company-nál dolgozik, egy hatalmas felhőkarcoló sokadik emeleti irodájában. Az ajtajára Dean Smith értékesítési és marketingigazgató tábla van kifüggesztve. Elkezdi a nagyon fontos munkáját, smúzol az ügyfelekkel és a kollégákkal, az ebédszünetben pedig zöldségsalátát eszik. Na, tényleg a Trükkös dolgozhat, ha ez  szörnyűség megtörténhet. Megismerjük a főnökét is, Mr. Adlert (a zseniális Kurt Fuller alakításában, figyeljünk oda rá), kb. 50 év körüli pasast, elégedett a kedvenc dolgozójával. Dean munkanapja a jó amerikai munkamorálhoz méltóan csak sötétedés után fejeződik be, de lehetséges, hogy még a hazatérés után se fog lazítani. A távozáskor a liftbe lépve akad egy útitársa, aki nagyon furán néz rá. Ez lenne a drága Sammynk, aki kb. meg se ismeri Deant, bár úgy méregeti, mintha talán már látta őt... Dean nem akar ismerkedni, ki is száll a következő emeleten a liftből. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása