Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Na és akkor még egyszer: klikkolj egy fülesért!

2019. június 28. 10:00 - sixx

Nem, nem verünk meg senkit, sőt, adunk cuccot, halló, jót, JBL-t, soundcancelling funkciós bluetooth fülest, ilyet:

fules.jpg

jbl.jpg

Tovább
komment

Odaát 4x10 - Angyalok és démonok

2019. június 28. 09:00 - Szencsike

Az előző részben megismertük Annát, az angyalokkal rádiózó lányt, akit a démonok el akarnak rabolni és élő híradóként használni, az angyalok pedig ugyanezért szimplán csak meg akarják ölni. Ott folytatjuk, ahol múltkor félbe hagytuk, vagyis Castiel bejelentette, hogy Annának meg kell halnia, Uriel fogja őt kivégezni. A tesók nem is értik miért, hiszen ő csak egy ártatlan fiatal lány. Dean szerint ha ez így lesz, az angyalok igazi rohadékok, Castiel igazat ad neki, de Anna nem is olyan ártatlan, mint amilyennek gondolják. Akkor harcolni fognak, hogy megvédjék őt, legyen így, Uriel először Rubyra támad, Dean pedig rá. Castiel egy kézrátétellel elaltatja Sammyt, és készülne belépni Anna rejtekhelyére. Ám történik valami, az angyalok váratlanul eltűnnek. Senki sem érti, hogy mi zajlott le, de Anna volt az, aki elűzte őket, a saját vérével rajzolt fel jeleket az asztalra és a tükörre, amivel csak jó messzire száműzte az ellenfeleiket. Szegény lánynak fogalma sincsen mit tett, a jelek egyszerűen csak megjelentek a fejében.

1.png

Tovább
komment

Fear The Walking Dead 5x04 – Skidmark

2019. június 26. 16:50 - hektor_

Salazar a címadó nevével büszkélkedő macskáját használva élő csalinak legyakja a helyi wallmart előtt kóricáló három zombit, hogy be tudja szerezni, ami kell – mindig meglep, hogy az apokalipszis után évekkel még akár egy szög is található ezekben a boltokban. Este aztán kiderül, mire volt a percekig tartó felvezetés: Strandék kuksolnak a kerítés előtt, és beküldték Charliet, hogy szagolja ki, hol az a repülőgép, amit el akarnak lopni. A kiscsaj meg is találja, viszont a macska meglátja és elkezd nyávogni, kicsit olyan ez, mint Mrs. Norris a Harry Potterből, mert a vernyákolásra előjön a gazdája, a lány meg bemászik a férfi egyterűjébe, de persze Salazar el is indul vele, szóval megint egy amerikai 4.2-es vígjátékban vagyunk.

1.png

Tovább
komment

A szolgálólány meséje 3x05 – Unknown caller

2019. június 26. 09:00 - hektor_

June flashbackel a boltban, egyik gyerekem kint van Gileádból, a másik ugyan nincs, de milyen jó is volt az az este a diszkóban, amikor összehozták Hannaht – az álmodozásból visszarántja ahogy sípol a mérleg, hogy 33 dkg a lencse, kérem a következőt. Nichole megmenekülésének egyöntetűen örül mindenki, egy embert kivéve

- Imádkozom a férjedért.

- Kedved tőled, Ofmatthew.

- Imádkozom, hogy visszaküldje Nichole-t az igazi otthonába.

… mire June elküldi végre a már régen érő picsába. 1.png

Tovább
komment

Itt a második adag kérdés a szuper AMC-nyereményhez

2019. június 25. 09:13 - sixx

A nyeremény, kérem szépen, az ez:

fules.jpg

jbl.jpg

Ez egy JBL E65 BTNC Aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgató, remek teszteredménnyel és nagyon kellemes mélyekkel.

Namármost, ez azért különlegesebb cucc, mint egy Terror feliratos füzet (az is fasza volt) vagy egy Morgan autogramos Fear The Walking Dead plakát, így a feladat is nehezebb pár fokkal.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása