Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szolgálólány meséje 3x01 – Night

2019. június 09. 17:06 - hektor_

Áldassék. Itt a sorozat harmadik évada, amit azzal ünnepeltek a készítők, hogy egyből piacra dobták az első három részt; utoljára talán akkor voltunk így elkényeztetve, amikor a Trónok Harca ötödik évadának első négy része kiszivárgott - kivéve hogy ez full legál, és még így is van hátra tíz epizód. Ott hagytuk abba tavaly, hogy vallásos közösségünkből a Marthák mentenek ki embereket, ráadásul Gileád Megalkotója, Lawrence Parancsnok tudtával történik az eset, June-nak is volt rá lehetősége hogy meglépjen Emilyvel, bónuszként gyerekestül, de ő nem elégedett meg kettejük szabadságának kilátásával, mert Hannaht sem akarta itt hagyni, így a csecsemőt lepasszolta a volt tanárnőnek, ő meg visszaiszkol a városba.

Itt tartunk most, June fut egy kocsi után, mikor elveszti szem elől és szusszan egyet, szemből jön egy másik autó, amiből szerencséjére Lawrence Parancsnok jön elő. Idióta fehérnép - forgatja a szemét a parancsnok, gyere, szállj be, utolérjük őket még a határ előtt, mondja a nőnek, de June nem akar beszállni, hanem a húrt picit túlfeszítve követelőzik, miszerint előbb vigye el Mackenzie Parancsnok házába, aztán mehetnek a határhoz. Nagy a mellény, anyukám. A parancsnok bár elviszi, de azért odaszúr egy velőset

- Emilynek is segített. (June)

- Emilyt kedveltem. (Lawrence)

1.png

Tovább
komment

Fear The Walking Dead 5x01 – Here to help

2019. június 08. 17:44 - hektor_

Bár valami olyasmit mondtam a testvérsorozat végén, hogy az öcsi ötödik évadából már valószínűleg kiszállok- aztán újrapörgettem, mi is volt a negyedik évad végén, és rájöttem hogy a Walking Deaden az ötödiktől a nyolcadik évadig csak bosszankodtam, szóval néhány rossz rész miatt nem szabad elkaszálni egy sorozatot, így a fióka mégis visszatért a fészekbe – meg is nyitom a szezont.

Két kiskölyök őzre vadászik az erdőben, viszont a durrogtatásra egy walker is előkerül a bozótból. A nagyobbik kieresztené rá a tárat, a puska viszont beragad, így az utolsó percben egy kis repülőgép száll el felettük, melynek egy leszakadt darabja kettészeli a zombit, így a srácok megmenekülnek. Tovább sétálva látják az égő helpboxokat, meg hogy a repülő atomjaira esve hever a völgyben – a füstből pedig a sértetlen Alicia kúszik elő: ”semmi baj, segíteni jöttünk” felkiáltással bezavarja a kölyköket a gépbe, ő meg a propeller egy darabjával abálni kezdi a zombikat - mintha a Rambo 9-et néznénk.

1.png

Tovább
komment

Odaát 4x07 - Boszorkányság

2019. június 07. 09:00 - Szencsike

Két nappal Halloween előtt járunk, egy csendes, ám hamarosan szó szerint is vérben fürdő kisvárosban. Egy családanya hozza haza az ilyenkor kötelező kellékeket, a férje épp a kisbabájukat eteti tökfőzelékkel, csupa maszat a kölyök. A férj, Luke csórna a csokikból, de asszonyka parancsa szent, ha marad, halloween után dőzsöljön! A pici babát meg kell fürdetni, asszonyka elindul vele, Luke hamarosan csatlakozik hozzá. A pasas ezek után mi sem természetesebb módon megdézsmálja a csokis dobozt. Az édes élmény véres élménnyé válik, egy borotvapenge vágja szét a szájpadlását. Kihúzza, ám sajnos a saját vérében fullad meg, szegény felesége talál rá, kezében a kisfiával. Egek, ezért utálom az ünneplős epizódokat, a szórakozás helyett csupa szenvedést látunk...

1.png

Tovább
komment

A mi kis falunk – 3. évad 15. rész

2019. június 04. 13:00 - Gillotte

A mostani epizód szerintem nagyon jó volt, s ez sajnos nem mondható el a hullámzó évadról, mert az látszik, hogy a mennyiség igenis a minőség rovására megy. Most Teca anyja jelentkezik be, mert ugyan még fiatal, de azért szeretne ráíratni Tecára némi vagyont, és még aznap érkezik annak a reményében, hogy aláírják a papírt és megismeri azt a nagy őt, akit lánya folyton emleget. Igen ám, de ezt a nagy őt meg kéne találni! Ki is jöhetne szóba…Matyi, Laci, Bazsó…vagy az atya! Teca természetesen a számára egyébkent sem közömbös atyát kéri meg, hogy töltsön egy ebédet az anyjával. A pap belemegy a játékba, de csak akkor, ha Teca minden héten elmegy a misére. Sajnos a kocsmáros nincs alkuképes helyzetben, ezért az alku megköttetik. A doktort is beszervezik, aki örömmel alakítja az após szerepét.

15_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
komment

A mi kis falunk – 3. évad 14. rész

2019. június 04. 12:00 - Gillotte

Romantikus autómosással indul Gyuri reggele, a gólyaszart letakarítandó (ami fél méterrel a kocsi mellett csapódott le) és Erika közben sündörög körülötte. A nagy romantikában, Erika elkezdi dúdolni a közös dalukat: ,,lá-lá-lá-lá-lá”. Gyuri is úgy néz rá, ahogy éppen Ti, hiszen halvány fogalma sincs, mi ez a dal. A tősgyökerek is becsatlakoznak a kórusba, de ez sem segít, viszont Gyuri kocsijáért cserébe megmondják, mi a nóta vége. Na ennyit nem ér ez az egész Gyurinak, inkább elmegy dudorászni a házuk elé, de egyik dallam sem találja el a ,,szerelmük himnuszát” hogy Erika szavaival éljek, így Gyuri a kocsiban kénytelen éjszakázni.

14_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
komment

Ízig-vérig – 7-8. rész

2019. június 04. 09:00 - Gillotte

Éva Asztalosnál alszik, s reggelre ébredvén azt vizionálja, hogy kimegy a konyhába, és András készíti neki a kedvenc rukkolás fritattáját. A valóság azonban az, hogy Asztalos várja a nagy büdös semmivel. A férfi hívja Évát mindenféle további találkozókra, például a hajóavatására is, ahol bemutatná a szakácsnőt a barátainak, de Éva mindenféle kifogásokat talál. Úgy tűnik, az ágyban nem működnek jól együtt.

4_1.jpg

Tovább
Címkék: Ízig vérig
komment

Egynyári kaland 4x05 – Évforduló, avagy a hűtlenség csak egy párkapcsolati gubanc

2019. június 03. 16:00 - szde

Gáborkáék évfordulós buliján vagyunk, az érintett nagyon gyakorolja a táncot, miközben Csónakos és Luca a partvonalról figyelik, előbbi pedig elhinti, hogy Boglárka meglepetését nehéz lesz überelni. Mivel a meglepetés kilétét nem árulja el, Luca a „monddelmonddelmonddel” taktikához fordul. Zsófi is megérkezik, és rögtön össze is vesznek Törcsivel, aki éjjel felkelt, és nem találta ágyban a lányt, aki ugye „Bencével beszélgetett”. Törcsi rögtön bocsánatot kér, és bízik a barátnőjében. Bencusból kitörik a pincér, és Gáborka után Lakótárs rendelését is felveszi, mert nem tör le tőle a keze. Luca továbbra is idegesítő, a bátyja nem is bírja tovább, így rögtön az egész társaság megtudja, hogy:

  • Boglárka titokban abbahagyta a gyógyszert, Gáborka eléggé ki volt akadva, de azért megtartják (Luca)
  • Gáborka és Boglárka családjában is előfordultak már ikrek, így ők is kettőt várnak (Bence)
  • Valaki hallotta, hogy nagyobb lakást keresnek, tuti terhes (Luca)

vlcsnap-2019-05-30-15h24m53s696.png

Tovább
komment

Chernobyl 3. - Open Wide, O Earth

2019. június 03. 13:55 - Szencsike

Ha eddig esetleg nem éreztétek úgy magatokat, mint egy érzelmi bokszzsák, akkor ebben a részben alaposan megkapjuk a magunkét. Az előző rész végén a búvárokkal hagytuk abba. Na, bent a búvárok tök sötétben, harsogó doziméterek mellett próbálnak életet lehelni a lámpáikba. Szerencsére újra világítanak, és folytathatják az útjukat a csőrengetegben és a szennyezett vízben. Azt, hogy merre járnak, igazán csak ők tudják. Odakint a várakozáson kívül nincs mit tenni. És talán ez mindenki számára a legrosszabb, hiszen nem tudják, hogy mi van a búvárokkal (nincsen se kamera, se mikrofon, se bármilyen eszköz, amivel ma egy ilyen vállalkozást megtámogatnának). Borisz lélekben már a legrosszabbra készül, mi van, ha meghaltak? A prof. szerint ez is lehetséges, és nem kell válaszolnia, de akkor bizony ennyit tudtak tenni. A hőseink megérkeztek a céljukhoz, igaz itt már kb. mellkasig gázolnak a szennyezett vízben, de kinyithatják a központi szelepet. Odakint csend és feszült nyugalom mindenkin, majd végre valahára bentről megdöngetik az ajtót, mindenki egyszerre rohan az ajtóhoz, ahonnan a búvárok megkönnyebbülten léphetnek ki a levegőre. Élnek, jól vannak, jár nekik a jól megérdemelt vodka. A búvárokról eddig két nagyon különböző teória létezik: egyik szerint alig pár héttel a feladat után már meghaltak, egy másik, alig pár éve készült tanulmány szerint a 2000-es évek környékén haltak meg. Bárhogy is volt, de ha ez a feladat nem jött volna össze, gyanítom másképp nézne ki a világ...

1.png

Tovább
Címkék: chernobyl
komment
süti beállítások módosítása