Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 38X12 – Utálom a bújócskát!

2019. május 12. 16:00 - Laura Ingalls

03-09_nyito.jpg

A túlélőinknek ma kilóméterhiányuk volt. Vagyis egyeseknek volt, mások meg mentek utánuk: sokat szaladgáltak az erdőben, sokat szaladgáltak a reward challenge-en és sokat szaladgáltak a védettségi játékon is. Mielőtt azonban elkezdik, lássuk mi történt az előző tanács után:
Táborba visszaérkezéskor kis tanácskozás, jópofizás Híradós Rickkel, hogy ügyes volt és együttes erővel ejtették ki Ront. Gavin picit rosszul érzi magát Ron miatt, de én nem aggódom túlságosan érte, reggelre kutya baja sem lesz, sőt Rickre koncentrál már most, mert az előnyök és rejtett védettségek királyának vesznie kell. Rick azt mondja a többieknek, hogy Extinctionről küldték neki az idolt, de hogy ki, azt nem tudja. Ezzel altatja őket, hogy rajta kívül senki ne keressen rejtett védettséget a szigeten. Úgy tűnik a játékban lévők azt hiszik, hogy tényleg minden Extinctionről jön.
A fekhelynél Victoria, Lauren, Aurora és Gavin veregetik egymás hátát, hogy ezazmegcsináltuk! Aurora úgy érzi, végre része egy szövetségnek. Most már igazán kieshetne Híradós Rick is, Aurorának ez minden vágya. Még szerencse, hogy nincs ott Tibi bácsi és ez nem a Három Kívánság.

Tovább
5 komment

Trónok Harca 08x04 - The Last of The Starks (18+)

2019. május 12. 09:17 - sixx

vlcsnap-00126_1.png

5lic1iyzgix21.jpg

Deres

 

Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom szállítani.

Temetés. Ritkán vidám, inkább szomorkásabb tevékenység világszerte, az őskor óta űzzük, kábé azóta, hogy már nem megettük a szomszéd kislányt, ha elhullott, hanem elástuk. És amikor valamelyik önjelölt orvostudor elkúrta, és a kis Ilonka csak kicsit volt halott, és reggelre kiásta magát, megszületett a zombimítosz is. Ezt mostan azért fejtegethetem, mer' az első hat percben a szomorkás nézés és könnyes szem mellett csak halotti máglyák vannak, meg egy nagyon fura dolog: aki itten harcolt, annak az arcát seb/horzsolás/plezúr tarkítja, mintha kötelező lenne a zombiktól legalább egy pofont kapni. Jon mondja a beszédet, hősök mind, értünk mentek el, sose fizetjük vissza, sad. És tűz.

Tovább
Címkék: 18+ trónok harca
116 komment

Viktória 3x03 - Et in Arcadia

2019. május 10. 13:00 - orsika29b

Kossuth Lajos megérkezik Angliába, menedéket keresvén. Palmerstone macskának nevezi, akit beengedtek az osztrákok a galambok közé, így gyötörvén a monarchiát. Néhány galamb tart is attól, hogy Kossuthtal kelljen beszélgetni, sőt, el is menekült a fészkéből. Utalva ezzel a királynőre, aki továbbra is a Wight - szigeten tartózkodik. Úgy tűnik - folytatja Palmerstone - boldogulunk nélkülük is. 

59779360_598927863954266_6920974987276845056_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Egynyári kaland 4x02 – Nehéz nap

2019. május 10. 10:00 - szde

Zsófi búcsúztatja Törcsit, aki megy fel a nagy Budapestre, mert terápiára van időpontja. A lány nem érti, hogy miért megy most el a barátja, új időpontot kéne kérni – a terápiának a lényege a rendszeresség, ráadásul most van is miről beszélgetni; érzelmileg még nem tudta ugyanis Törcsi feldolgozni, hogy a barátnője nem mondta el Bencét meg az eljegyzést. És ha még tudna Márkról… A kocsiban csatlakozik hozzá Csónakos, ő is megy fel a fővárosba, hogy tisztázza Encsivel a kapcsolatukat, mert neki elege van a nyitottságból. Törcsi merev, zenét nem hallgat, mert az zavarja, beszélgetni viszont lehet, így Csónakos rögtön rázúdítja élete fájdalmát, amire kedvenc pszichológusunknak az a válasza, hogy

Az élet egy aknamező.

vlcsnap-2019-05-07-10h41m42s806.png

Tovább
Szólj hozzá!

911 LA 2x16 – Bobby 2.0

2019. május 09. 13:00 - szde

Miután az első évadban megtudtuk, mi történt Bobby családjával, most azt ismerhetjük meg, hogyan került kedvenc tűzoltóparancsnokunk az angyalok városába, és mégis hogyan fordulhatott elő az, hogy nem ismerték az életét, ami miatt most felfüggesztették. Az más kérdés, hogy mégis hogyan tudták meg, ha eddig nem, hogy hazudott az áthelyezésnél.

vlcsnap-2019-05-02-10h49m56s989.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Outlander 4x12 - Providence

2019. május 09. 09:00 - pethő.anni

Puhány legény ez a Roger Mackenzie, nem bírja az indiánok kedvességét, hamar földre kerül. Így aztán a vesszőfutás után továbbra is fogoly marad, nem fogadják be a törzsbe a helyiek. Egy gyerek megráncigálja a szakállát, mond is valamit, a többiek röhögnek. Mindeközben Fergus megbeszéli a két VIP rendfenntartóval (v.ö. VIP lallybrochiak), hogy Murtagh börtönben van, s tuti nem fog tisztes tárgyalást kapni, lógni fog, de nem ám úgy, mint az őt alakító Duncan Lacroix Új-Zélandon bungee-jumping közben, hanem talppal lefelé. Szóval mielőtt ez még bekövetkezne, ki kell szabadítani. Iszonyúan zavaró Cesar Domboy manírossága az egész jelenetben,  de átmenetileg legyintsünk rá, eh, Fergus mégiscsak egy bordélyházban nevelkedett francia fiatalember. 

outlander_04_12_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X11 – Awkward….

2019. május 08. 16:00 - Laura Ingalls

nyito.png

A tanács után, a 29. estén Gavin, Lauren, Aurora és Victoria pacsiznak, szép munka volt!

Julie a dzsungelben magyarázza a bizonyítványt Ricknek, hogy Wardogban nem lehetett megbízni, nem tudhatta az ember, hogy mit akar, Ron meg áll mellettük és bólogat. Rick azt hitte megbízhat Ronban, de már másodjára szavazott ki olyat, akivel Rick együttműködött. Ron elhívja Ricket egy kis beszélgetésre, mert szinte minden tanácson hazudott Ricknek, most egyedül Rick nem tudott a szavazásról, ezért szeretné Ron kicsit a saját oldalára állítani. Továbbra is ő mindenki Ronja, mindenkivel jóban akar lenni, mert ha így van, senki sem akarja majd kiszavazni. Jelzi Ricknek, hogy ő a következő Wardog után, de ne aggódjon, mert Ron talált egy előnyt és a lojalitás és bizalom jegyében ezt átadja Ricknek. Arról az előnyről beszélünk, ami a 3. tanács után érvényét vesztette, amit Ron soha nem használt fel. Ricknek leesik az álla, megköszöni. A riportból viszont megtudjuk, hogy ezzel sikerült Ricket teljesen összezavarni, nem érti miért kapta az előnyt Rontól. Inkább megpróbál nem támaszkodni rá és úgy játszani, mintha nem is lenne. Rick optimista, ő a Főnix, ami mindig feltámad hamvaiból (nem úgy volt, hogy Joey ömézing a Főnix? Na mindegy…).

Tovább
3 komment

SWAT 2x21 – A gyanú árnyékában

2019. május 08. 09:00 - szde

Darryl úgy néz ki, hogy állandó szereplő lesz, mert megint itt van, munkája is lett, korán kel, az iskolába meg Hondo-mama jön érte, aki mindig kedves vele, mert ez Hondo-ról nem mondható el. Annyira. A csipetcsapat bevetésen, Hondo telefonhívást kap, ami aggasztja. A tag, akit keresnek, már régóta menekül előlük, de az utóbbi időben nem figyelt eléggé, és itt az esély, hogy elkapják. Az épületet nem ürítették ki, mert akkor oda lenne a meglepetés ereje, Hondo meg idegesen indul meg előre. Bemennek a kapun, Chris lelövi a villanyt, majd az épületbe sétálnak egymás után.

vlcsnap-2019-05-05-11h34m08s538.png

Tovább
Szólj hozzá!

A mi kis falunk – 3. évad 11. rész

2019. május 07. 17:00 - Gillotte

Nagyon jól összepakolt rész volt a mostani. Gyurival kezdünk, aki izzókat szállít, ugyanis cserére értek a falu utcai lámpáinak izzói. Olcsón vette az újakat, mert ezt a fajtát betiltották, hiszen sokat fogyasztanak, de azért Gyuri a polgármester villanyszerelője, hogy ezeket a dolgokat olcsóbban megússzák. Laci pakolja le a rohadt nehéz izzókat, de hát kell az izomzat Ildikó miatt. Na meg a barnaság, hiszen az is bejön a lánynak, így Laci az egész epizódot annak szenteli, hogy lebarnuljon, és ezzel imponáljon Ildikónak.

11_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

The Originals 5x03 – Ne Me Quitte Pas

2019. május 07. 14:48 - A_Rézi

Messziről indítunk – hét évvel korábbról. A látszólag teljesen kipucolt agyú Elijah leszáll a buszról egy porfészekben. Gőze sincs, honnan jött és hová tart, csak azt tudja, hogy ennie kell. A buszsofőrnő irányba állítja: pár sarokkal lejjebb van egy étkezde, hajrá! Elijah szemügyre veszi a chipsautomatát, de nincs aprója, viszont nagyon éhes és elég elkeseredett – szinte észre sem veszi, hogy átütötte az üveget. Azt már annál inkább, hogy a szétvágott, véres keze szinte azonnal meggyógyul… Feltűnik egy fickó, aki jobb falatnak tűnik, mint egy zacskó chips, és puszta ösztöntől vezérelve nyakon harapja – majd miután túljut az első döbbeneten, rájön, hogy nem hagyhatja elmenni, úgyhogy megöli. Immár van kocsija (egy bólogató Jézussal a műszerfalon), van másik ruhája, és bár az „E” betűs mandzsettát nem ismeri fel, de legalább a napfénygyűrűjét az ujján hagyja…

vlcsnap-2019-05-05-15h20m09s359.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása