Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tónok harca 8x03 - A hosszú éjszaka (18+)

2019. május 04. 13:10 - sixx

vlcsnap-00104.png

Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána.

page_1_18.jpg

page_2_20.jpg

page_3_11.jpg

page_4_6.jpg

page_5_5.jpg

page_6_3.jpg

page_7_1.jpg

Petting

Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első momentum, szegény nörd annak ellenére, hogy WW-gyilkos és Wildlingfucker, még mindig remeg, ha obszidián tőrt nyomnak a kezébe kettőt, és aszongyák neki sziú myelven, hogy Nake nula wauŋ welo! azaz Jöjjön, aminek jönnie kell, még azazabb Valar Morghulis, legazazabb MIND MEGHALUNK GECI. A vágás nélküli képsorok folytatódnak, Deres udvara olyan, mint egy Mango-butik Joy-napon, csak itt nem a leárazott francia bugyiért nyomulnak a népek, hanem a lehetőségért, hogy minél hamarabb megdögöljenek. Tyrion ennél pragmatikusabb, és ugyan az arcára az van írva, hogy baszki, megint kihagyom az eksönt, mint az első évadban, amikor a csata elején fejbe vágtak, és amikor magamhoz tértem, már Robb Stark volt a májer, de elindul a kripta felé, miközben az a kedvesen konok Mormont-lány a védelmet szervezi, de hát ez van, ha egy 12 éves süldő csaj is magasabb, mint te. Brant a Vas-szigeteki testőrsége és annak töketlen vezetője gurítja rendeltetési helye felé, a várfal előtt meg felsorakozik a véderő.

Tovább
Címkék: 18+ trónok harca
175 komment

911 LA 2x15 – Ocean’s 911

2019. május 03. 15:00 - szde

Bankban kezdünk, ahol a menedzser nyugdíjba vonul. Miután megette a sütit, érkezik a következő szállítmány pénz. A menedzser kicsit fóbiás, le is fertőtleníti a kezét, miután két emberrel – többek közt az egyik pénzszállítóval – is érintkezett. Utóbbi kifelé jövet még flörtöl egy kicsit a menedzser jobbkezével, Ninával, majd habzó szájjal a földre rogy, ahogy a széfben lévő Menedzser is.

vlcsnap-2019-04-24-07h18m03s835.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

SWAT 2x20 – Jótékonysági vacsora

2019. május 03. 13:00 - szde

Hondo leszedeti Darryl tetkóit, mert hát egyik munkavállaló se keres volt bandatagot. Chris a reggelt a párjainál kezdi, már egészen otthonosan mozog, ráadásul Ty szobra kilenc ezer dollárért kelt el, amit az LAPD-nek adományozott, ahogy Kira cége is gyűjti a pénzt Chris szervezetének. Így hát a lány mindkettejüket elviszi a jótékonysági vacsorára, hogy a csipetcsapat megismerje őket. Mielőtt Chris elindulhatna munkába, Ty-ék előrukkolnak azzal, hogy mi lenne, ha Chris beköltözne hozzájuk. Chris szerint a költözés az már olyan hivatalos lenne, de most mennie kell, és inkább gondolkodik még a dolgon.

vlcsnap-2019-04-28-18h28m00s320.png

Tovább
Szólj hozzá!

Ízig-vérig – 3-4. rész

2019. május 02. 13:00 - Gillotte

Küzdök a Viasattal, mert a józan ész teljes zárójelbe tételével pakolják fel az epizódokat a honlapjukra. A harmadik rész fent volt, megnéztem, majd mire az íráshoz jutottam, levették, és most fent van a második és a negyedik. Nem vagyok vele ki a vízből. Nézzétek el nekem, de ezúttal a harmadik epizódot emlékek és az ,,előző rész tartalmából” snittek segítségével vázolom fel Nektek. A harmadik epizódban leginkább a Pálfalvai Gasztrofesztiválról láttunk képeket, Mátyás király stílusú zenei aláfestéssel. A fesztivál megnyerése vérre megy – legalábbis András és Éva között, ugyanis fogadást kötnek: ha András nyeri a fesztivált, lelép a faluból. Éváék András régi receptjével, szarvassal próbálkoznak, ám Andrásnak sem kell a szomszédba menni ihletért: pontosabban de, ugyanis arról panaszkodik neki a szomszéd, hogy a szamara már annyira öreg, hogy nem sokáig húzza. András nem várja meg, hogy a szamár természetes halált haljon, de szerencsére már csak a gasztrofesztiválról kapjuk a következő bejelentkezést. Mivel Andrásnak sok ellendrukkere van – így az előző részben megismert Asztalos és a polgármesternő – tesznek róla, hogy jöjjenek plusz szavazók, sőt, szavazatok, de mindennek ellenére András nyeri a versenyt három szavazat előnnyel, Éva legnagyobb bánatára.

2_1.jpg

Tovább
Címkék: Ízig vérig
1 komment

Egynyári kaland 4x01 – Szent Iván éjszakája

2019. május 02. 11:00 - szde

Elérkeztünk az utolsó évadhoz, ami a megszokott hat résznél kettővel lesz több, és megint a Balatonon játszódik, csak most az északi part helyett délen, méghozzá Földváron.

Luca adna elő valami dalmagzatot a jelen lévő Zsófinak, Bencének és Csónakosnak, amikor a kempingben lévő motorosok nekiállnak Tankcsapdát bömböltetni. Megjegyzem, nem annyira hangosan, de Zsófika felháborodik, és mivel Csónakos nyuszi, Bence megy oda bandához, hogy egy jó öt méterről odaüvöltse, hogy „Hangos!”. Majd amikor közelebb megy, Ökörapáti Tibije beléköt, de egy törölközős odaugrik elé, Luca is bekapcsolódik a veszekedésbe. Törcsi szerint a komoly italok és komoly zenék élvezetéhez el kell érni egy bizonyos kort, a reklamálók meg ugye még gyerekek. Főleg a szakállas Csónakos. Bence kiprésel Törcsi hatására egy sajnálomot, mire folytatódik a zene, és nem kell Luca kornyikálását hallgatni.

vlcsnap-2019-04-28-17h56m57s685.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Originals 5x02 – One Wrong Turn on Bourbon

2019. május 01. 13:00 - A_Rézi

Hope az ágyában fekszik, aludni próbál, miközben zenét hallgat és a múltba réved… A kis Hope előkészül: a zenét felhangosítja, az ajtót kulcsra zárja, leveszi a mágiablokkoló karláncot, sóból varázskört rajzol és gyertyákat gyújt, majd egy igét kezd mormolni. Asztrális kivetítéssel próbálkozik. A varázslat sikerül is, csakhogy az apját éppen egy mészárlás kellős közepén, nyakig véresen találja. Klaus megilletődik, amikor meglátja, de amint észbe kap, ordítva kiparancsolja lányát, aki ijedten visszatér a testébe. Aha, szóval emiatt nem beszélnek évek óta…

vlcsnap-2019-04-27-16h27m36s484.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X10 – Fasten your seatbelts, ka(r)ma is a bitch!

2019. május 01. 11:00 - Laura Ingalls

01-44.png

Hiányoltam az izgalmasabb játékokat, megkaptam. A mai részben nemcsak reward challenge, hanem védettségi játék is van, mindkettő izgalmasra sikeredett és sok-sok taktikázás, egy jó kis törzsi tanáccsal a végén.

A táborba visszaérve a játékosok gyorsan tisztázzák egymás között, hogy Ron és Wardog pálfordult. Laurennek nem esett jól Kelley elvesztése. Sem gamewise, sem otherwise. Bosszúra szomjazik, Wardog fejét akarja. Meg egyébként Rickét is, mert túl jól játszik. Csak azt nem tudja még, hogy most vajon kire számíthat?
Gavin Rickkel és Wardoggal beszél a tanács után. Azt mondja bárcsak részese lett volna a szavazásnak. Rossz, hogy nem tudott semmiről. Wardog kiosztja Gavint, hogy mindig a számok jó oldalán akar állni és nem akar kockáztatni, ezért nem tudott róla, ne nyafogjon. Gavin büszkesége sérült, a riportban elmondja, hogy Wardog úgy beszélt vele, mint egy kutyával, márpedig vele senki nem beszélhet így, Wardognak ki kell esnie. A bánatát Ronnak és Victoriának is elmondja, sőt felajánlja a szavazatát, ezek után ha bármikor Wardogra akarnak szavazni, számoljanak vele is. Hmm…alig telt el három perc az adásból, de mintha gyűlnének Wardog ellenségei.

Tovább
7 komment

A mi kis falunk – 3. évad 10. rész

2019. április 30. 11:00 - Gillotte

Eseménydús a mai epizód. Kezdetnek Stoki reggeli rutinját követhetjük végig a felhúzódzkodáson és a reggeli kávén keresztül, de ez csak addig tart, amíg észre nem veszi, hogy mára programja van: felkészíteni egy újoncot a gyakorlati vizsgára. Szolgálati kétkerekűjén száguld hát a helyszínre, ám akkorát esik, hogy csak ordítva lehet vele kommunikálni a továbbiakban, de azért járőröznek, hiszen ezen áll vagy bukik a tanuló további sorsa. Mindenesetre a Doktor modern, 21. századi módszerrel megállapítja, hogy Stokinak agyrázkódása van, amit egy ún. fejrobbanó fej szindróma kísér, ami ideiglenes nehezen hallást idéz elő.

10_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
1 komment

Odaát 4x02 - Isten szeme mindent lát

2019. április 29. 13:00 - Szencsike

Egy fiatal nőnél kezdünk, egy angyalokról szóló könyv olvasása közben aludt el a kanapén. Megy a tévé is, de hamarosan zizegni kezd a kép, fura zajokat hallani, és a lámpa is villog. A nő felébred, és lám, hideg lett, látszik a lehelete, szellem kószál nála. Megszólal a telefon, rögtön a rögzítőre mondja a hívó fél a mondanivalóját. A hívó Bobby, hívja vissza őt, fontos lenne. A nőt Oliviának hívják és vadász, szedi elő az EMF-mérőjét, ami kiakadva villog, és a sótölténnyel töltött fegyverét is készíti. Oliviának nagyobb gondja is lesz, feltűnik a szellem, egy férfi, majd egy nő. Olivia ki se tudja szórni a sókört maga köré és alig győz tőlük bocsánatot kérni, de a nő végül megöli őt.

1.png

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása