Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Trónok harca 8x02 - A Hét Királyság lovagja (18+)

2019. április 27. 09:40 - sixx

vlcsnap-2019-04-27-01h31m27s151.png

Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz.

Deres all the way

Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is röhögnek, pedig ott utoljára akkor volt ilyen frivol a hangulat, amikor egy névtelen kalóz egy nagy zsák importált tököt küldetett Theon születésnapjára. Az évadnyitóhoz képest persze jobban állunk, de ez olyan, mint annak örülni, hogy Szabó Zsófi helyett ÉNBP Lali vezeti az RTL Éden hoteljét.

Tovább
118 komment

SWAT 2x19 – Családban marad

2019. április 26. 13:00 - szde

Deacon öltönyösöknek tart bemutatót az egyik SWAT-os játékszerről, ez az utolsó napja, hacsak Hondo nem írja alá, hogy visszatérhessen a terepre, aki persze odabiggyeszti a szignóját. Rocker nem tudta rávenni Mumfordot arra, hogy búcsúbulija legyen, Hicks szerint ez nem kérdés, ez hagyomány, a főnöknek ráadásul célja, hogy a nyugdíjba vonuló kommandóst megsirattassa. Akit nem olyan könnyű megtörni, ő csak ki akarja üríteni a szekrényét, és csendben távozni.

vlcsnap-2019-04-22-17h50m36s605.png

Tovább
Szólj hozzá!

Viktória 3x02 - London hídja leszakad

2019. április 26. 11:00 - orsika29b

Viktória világra hozza a következő hercegnőt, a kis Viki és Bertie persze leskelődnek. A kisfiú fél, hogy anyjuk meg fog halni. Nővére gyakorlatiasan rávágja: "Akkor Te leszel a király, Bertie, lesz koronád és pukkedlizni fognak Neked." A trónörökös nem érti a dolgot, nem is ő az idősebb, de a kis Viki pontos magyarázattal szolgál: csak akkor lány az uralkodó, ha nem találnak mást. A palota ezalatt komoly ostrom alatt leledzik, Albert megerősíttetti az őrséget, szerencsére reggelre elvonul a csőcselék - ahogyan ők nevezik a chartistákat. A kis hercegnő a Lujza nevet kapja apai nagymamája után, Feodora pedig kifejezetten csalódott, de mesterien tudja szögletes vonásai mögé rejteni az érzéseit.

57551858_2290701164476552_1195780184389713920_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

911 LA 2x14 – Régimódian

2019. április 25. 15:00 - szde

Család érkezik a kertvárosba, anyuka halála után túl tudtak lépni a történéseken, és megvehették anyuka álomházát, amikor is gázrobbanás történik, a házban pedig bennreked a kisfiú. A 911 pedig nem elérhető. 5 órával korábban, Buck és Maddie reggeliznek, a nőnek el kéne költöznie, ezért az öcs lelkesen lakásokat mutogat neki, és Chimney-nek is ugyanez a baja, aki éppen a ruháit szanálja, és ha nem közvetít vidámságot a felső, akkor ezt megköszöni neki, és berakja a szeretetcsomagba. Maddie rendszeresen jár terápiára, javasolnám ugyanezt a tűzoltónak is, aki készül az esti randira, és Maddie vidámságot közvetít.

vlcsnap-2019-04-17-10h04m03s047.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Ízig-vérig – 1-2. rész

2019. április 25. 09:00 - Gillotte

Újabb saját gyártású sorozattal izzít a 200 első randi után a Viasat 3! Jelen esetben a főzés kerül előtérbe, úgyhogy személyes küldetésemnek éreztem, hogy írjak a sorozatról. A főbb szereplők közt tudhatjuk Simon Kornélt, Gryllus Dorkát, Pokorny Liát, Száraz Dénest, és Badár Sándort. A rendező Herendi Gábor, az írók Búss Gábor Olivér, Rudolf Péter, Divinyi Réka és Trunkó Bence, úgyhogy semmi rosszra nem számítok. Nézzük, mit főztek ki nekünk!

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Ízig vérig
2 komment

A mi kis falunk – 3. évad 9. rész

2019. április 24. 13:00 - Gillotte

Sokak által jóképűnek mondott papunk a buszra vár, amit rendelt, ugyanis viszi a híveket Esztergomba. Ehhez valószínűleg egy kispolski is elég lett volna, de hát pozitív a szentem. A busz késve de megérkezik, ám a sofőr rohan a dolgára, mondván, a pap csak buszt rendelt, sofőrt nem. Meg kell hát oldani a helyzetet, ám az érdeklődők már elfoglalják helyeiket, így az atya megkéri a Tanárnőt, hogy szórakoztassa az egybegyűlteket Esztergombról szóló történelmi tényekkel.

9_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

The Originals 5x01 – Where You Left Your Heart

2019. április 24. 11:00 - A_Rézi

Hét év telt el, mióta a Sivár eltűnt New Orleansból. Hét év, mióta az ősi család tagjai szétszóródtak a világban. De mivel előbb-utóbb úgyis feltűnik egy újabb, nagybetűs GONOSZ, akivel meg kell küzdeni, a Mikaelsonok sem maradhatnak örökké távol az otthonuktól…

Jobb később, mint soha, nem igaz? Jöjjön hát az utsó évad...

theoriginals_s5.jpg

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Odaát 4x01 - Feltámadás

2019. április 23. 13:00 - Szencsike

Az évad, amelyben kiderül, hogy a legtöbb angyal igazi seggfej. Bizony, az angyalok léteznek, és ha akarják, nagyon megtudják keseríteni az emberek életét. Ennyit a Biblia jóságos, szárnyas cukiságairól. Ráadásul azt is találgathatjuk, hogy Sam/Jared Padalecki és Ruby 2.0/Genevieve Cortese, mai nevén Mrs. Padalecki szerelmi jelenetei vajon mennyire voltak igaziak, hiszen az évad forgatása során jöttek össze. Az előző évados emlékeztetőt AC/DC You Shook Me All Night Long dalára nézhetjük végig, az biztos, hogy rendesen felrázta a nézőket Dean pokoli kalandja, de most jön még csak a java. Drága Deannel kezdünk, minden csupa vér, kiáltoznak körülötte, majd egyszer csak, mint a fuldokló vesz egy mély levegőt és egy koporsóban ébred fel. Nyekergő hangon kiáltozik segítségért, de ezt most magának kell megoldania, kifeszegeti a doboz tetejét, ráhullik egy csomó föld, majd szép lassan kimászik onnan. A saját sírjából bújik elő a feltámadt Dean, nem, nem zombi, ez tényleg ő, ép és egészséges, de fogalma sincsen, hol van, csak egy letarolt erdő veszi körül.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X09 – A blindside íze…

2019. április 23. 11:00 - Laura Ingalls

13-03.png

A: Te ismered Kovács Pistit?
B: Kit?
A: Kovács Pistit.
B: Kovács Pistit?
A: Nem, nem ismerem.

A párbeszédek kb. ilyenek voltak a mai részben, senki nem mond semmit, de mégis mond valamit, kicsit zavaros, kicsit tapogatózós, jujj jó emberrel beszélek? Úgy fognak hullani a fejek a ma, mintha egy kiszámolós játék lenne, mert ezúttal nem egy, de két tanács is lesz! Jutalomjáték egy ideje nem volt, de lesz cserébe’ két védettségi játék és kiderül sikerül-e kibogozni az előző tanácson összekuszálódott szálakat, mert a survivor taktikai motorcsónakja száguld tovább…

nyito_1.png

Tovább
3 komment

Keménykalap és krumpliorr 4/4 - Éljen Bagaméri Elemér!

2019. április 22. 12:00 - Gabba

Megkerültek az ellopott állatok, a majomteve rács mögött, profi szereplőt sikerült szerezni a cirkuszi előadáshoz Leopoldi személyében, siker minden vonalon a Vadlibák életében. Külön jó hír, hogy a dokibácsi gyógyultnak nyilvánítja Péterkét, ha jól látom, ez ugyanaz a doki, aki Bütyököt és Tutajost is meggyógyította, tényleg arany keze van, mindenhova őt hívják. És a ráadás: a sikerrel zárult nyomozás végén a fiúk kibékültek Bagamérivel, a magánszektor (innen származik a maszek kifejezés, mint tudjuk) gyöngye édesipari kisvállalkozó ennek eredményeként lelkesen segít a cirkuszi színpad ácsolásában Péterkéék udvarán.

kk_eljen01.JPG

Tovább
18 komment
süti beállítások módosítása