Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x18 – Pénz, pénz, pénz

2019. április 17. 13:00 - szde

Elítélteket szállítanak A-ból B-be, az egyikük a nagy szabadsággal nem tud mit kezdeni, és úgy kell lelökni egy üres helyre, majd a Maddox nevű pasas kiszemelt ülése is foglalt, ahonnan elzavarja a másik rabot. Chris eközben gyakorol, Rubina, a technikus csaj érkezik, Chris volt K-9-es kutyája rákos, és el kell altatni, de addig nem csinálnak semmit, amíg a lány el nem tud búcsúzni tőle. Ezek szerint a nyugdíjazása után Rubina családjához került a kutyus. Luca nem tudja felfogni, hogy Mumford beadta a felmondását, Jimmy szerint Deac a megfelelő ember erre, de Rocker is ott van, ráadásul előbbinek eléggé kérdéses a kinevezése, mert még sérült.

vlcsnap-2019-04-08-07h18m10s122.png

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X08 – All Kinds of Crazy

2019. április 17. 11:00 - Laura Ingalls

nyito_5.png

Én még ilyen részt nem láttam. Végig ment a szervezkedés, ki-kivel van mit csinál, mit nem csinál, miért nem csinálja, vagy ha igen akkor miért nem? Az őrület pedig a tanácson csúcsosodott ki, de kezdjük a legelején:

22. este, tanács után. Vata csendesen ül a táborban a tűz körül. Wardog a riportban értékel: Lauren, Kelley és ő most jó helyzetben vannak, Kama szétesőben, ha minden így marad, ebből akár még valami is lehet. Bárakár. Puppet Master Ronnak betalált a szavazás, félrehívja Gavint, hogy kérdőre vonja sértődötten WTF? Elégedett vagy a döntéseddel? – kérdezi Ron kissé színpadiasan, de a hebegős választ nem halljuk már, mert Ron elriportozza, hogy vér s verejték van abban, hogy Kamát erőssé tegye, annyi lett volna a feladat, hogy egyenként kiszavazzák Lesut. Most otthon mindenki hülyének fogja nézni őket. Kama éléről a tápláléklánc aljára került, valószínűleg őt szavazzák ki legközelebb - mondja csalódottan. Gavin elnézést kér Rontól, de nem akarta, hogy kijátsszák. A riportja szerint most büszke magára, Eric kiszavazása nagy húzás volt, ő akart lenni aki az első ütést beviszi és így már fel tud mutatni valamit, ha megkérdezik mit tett ő a játék alatt? Gavin készen áll rá, hogy hátat fordítson Kamának és Wardog, Kelley, Lauren, Victoria és Julia társaságában új szövetséget formáljon.

Tovább
6 komment

Trónok harca 8x01 - Deres (18+)

2019. április 17. 05:41 - sixx

clk3.png

vlcsnap-2019-04-16-21h58m48s156.jpg

Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy

Tél van, Éjkirály.
Falat döntesz, de miért?
Úgyis megszívod.

Deres

Kisfickó szalad a belfasti Titanic stúdió hármas "Sose süllyed el, gecik" műtermének padlóját ízlésesen beborító műhóban, szurtos gyerek, dizájnkócos, tervezetten szakadt, és rém kíváncsi. Gondolom, ha én is a kváziközépkorban élnék, és a kilátásaim a felnőtt létre a "azért ne varrassunk még érettségiző öltönyt" szintjén mozogna, én is tök izgalmasnak találnám, ha csillió herélt katona lépdelne a mínusz tízben egy saruval a lábán Deres felé haladva konokul. A látvány lenyűgöző és egyben felveti a kérdést: mégis, hol a picsában fogják ezeket elszállásolni? Amit Deresből eddig mutattak, annak alapján Dobó Istvánnak jobb dolga volt Egerben, abban a picsányi várban. Na mindegy, legyen a logisztika a deresi intéző dolga.

Tovább
Címkék: 18+ trónok harca
151 komment

Odaát 3x16 - Pokoljárás (Évadzáró)

2019. április 16. 13:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, annak idején 2007-2008-ban volt a nagy hollywoodi írósztrájk, emiatt rövidebb az évad a megszokottnál. A Carry on my Wayward Son-ra felidézzük az évad legjobb pillanatait, ami ugye arról szólt, hogy Dean Winchester szó szerint a Pokolra fog jutni. Ha nem találnak ki valamit, az örök kárhozat birodalma lesz az otthona. Deannel kezdünk az erdőben, menekül a srác, de sajnos a pokolkutyák láthatatlan falkája utoléri őt. Szerencsére ez csak egy rossz álom,  Dean a könyvek felett görnyedve aludt el, épp a pokolkutyákról olvasott, nem csoda, hogy ilyenekről álmodik. Jön Sammy, neki legalább jó hírei vannak, Bobby rájött, hogyan találhatják meg Lilithet. Dean számolt, már csak 30 órája van hátra, ő inkább egy tijuanai bulizós kikapcsolódást választana. Sammy egy mosollyal reagál a poénra, de ő a tesója megmentését választja, és kiskutyaszemekkel megígéri, hogy mindent meg fog tenni érte! Dean viszont már rémeket lát, Sammy arca csúnyára torzul, hiába, még a képzeletét is megfertőzte a Pokol súlya.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A mi kis falunk – 3. évad 7. rész

2019. április 16. 11:00 - Gillotte

Adóhivatali ellenőrzés, Erika rosszullétei, tűzoltóság, és kívánságfüzet. Dióhéjban ez várható a mai epizódban. Amíg szereplőink pánik-szerűen készülnek az ellenőrzésre, addig elmesélem, mi történik Erikával. Három hete folyton fáradt, előtte a gyomra sem volt jó, ezért felkeresi Dr Reviczkyt. A doktor az új, számára ismeretlen vitaminra tippel, amit Erika szed, úgyhogy átmegy mintát kérni a tablettából, ám Gyuri mielőtt odaadná neki a dobozt, a tartalmát a vécébe önti. Ebből sejthető, hogy valami nem stimmel, s Gyuri el is szólja magát: kicserélte a vitaminokat nyugtatóra. S az indok? Mivel Erika gyereket akar, elkezdte szedni ezt a vitamint, de Gyuri nem akarta, hogy ,,hormoncuccot” szedjen, gyereket meg pláne nem akart, ezért kicserélte a gyógyhatású készítményt hashajtóra. Mivel az túl durvának bizonyult, nyugtatóra váltott. Sajnálatos módon azonban napi három szem kicsit túlságosan bekómáltatja Erikát, úgyhogy a doktor figyelmezteti a susogós szabadidőst, hogy azonnal hagyjon fel Erika mérgezésével.

7_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

Outlander 4x11 - If Not For Hope

2019. április 15. 13:00 - pethő.anni

Meglehetősen forró cold opennel nyitunk, de senki ne dőljön be a látottaknak: naná, hogy Roger csak álmodja, vagy még inkább csak képzeli, hogy forró zuhanyt vesz odahaza, a 20. században. A tükörben saját arcképe helyett a kék fejdíszes indián néz vissza rá. Irány tovább, pajtás, nehogy azt hidd, hogy még egyszer megszökhetsz tőlünk!  A főcím végén rajzokat látunk, köztük Phaedre portréját, és már benne is vagyunk a történések közepében: River Runban Bree rajzolgat gyertyafény mellett, könnyes szemekkel. outlander4_11_00.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása