Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x13 – Túlélés

2019. április 12. 13:00 - szde

Buck találja meg Chimet a ház előtt, Mentor fogadja a hívást, amire Főnökasszony is bekapcsolódik. A sebesült csak percek óta fekhet itt, és még annyit ki tud nyögni, hogy Jason és Maddie – Buck pedig rohan a lakásba, hogy tájékoztassa a 911 felén lévőket: a nővére eltűnt. Főnökasszony pedig levonja a következtetést, hogy a férj megtalálta.

vlcsnap-2019-04-03-08h30m30s461.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

A mi kis falunk – 3. évad 6. rész

2019. április 12. 09:00 - Gillotte

Sokunk vágya teljesült, amikor újraindult a Mi kis falunk! Itt van mindenki, aki számít kezdve a polgármestertől, Piroska nénin át az állatorvosig. Rögtön egy ünnepi alkalommal, húsvét hétfőjével indítjuk a szezont, amelynek fő eleme természetesen az, hogy a férfiak hogyan tudják minél jobban csatak vizesre locsolni a szerencsétlen nőket. Károly polgármesternek viszont kisebb baja is nagyobb a kölni kiválasztásánál, hiszen azon rágódik, hogy miért indítják őt is, és a konkurens Pajkarét polgármesterét is képviselőnek. Kezdjük hát: ,,one, two, one two three, four…”

3_6_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X07 - I am the Puppet Master

2019. április 11. 13:00 - Laura Ingalls

tanacs_elotti_vago_vagy_nyito.jpg

A mai rész alatt elkezdett beszippantani a kialakulóban lévő survivor szekta, de nem kell aggódnotok, sikerült ellenállnom és be tudtam fejezni a hogyvoltot. Megint sok esemény volt, picit hosszabb lett a mai rész a megszokottnál, de tartsatok ki, izgi lesz!

Közvetlenül az esti törzsi tanács után folytatjuk, Vata visszaérve a táborba egy emberként tátott szájjal csodálkozik, hogy az Extinction nemhogy folytatódott, hanem még mindig ott vannak az eddig kiesettek, SŐT zsűri is lett belőlük, SŐT Keith és WildCard Wendy mégis haza mentek. Míg ezen közösen ámuldoznak, a Kama 6-on kívül mindenki mást tett magáévá a tanácson. Jajj, nem úúúgy… Hanem más következtetéseket vontak le. Aurora például azt, hogy ő és Joe mindenből kimaradt, neki szar van a palacsintájában. Joe kiesésével teljesen egyedül maradt. Eric és Ron félre hívják még azon melegében, megkapja a pep talk-ot: nem akartunk kellemetlen helyzetbe hozni, mert kedvelted Joe-t (vagyis: attól féltünk elmondod neki és bedől a terv), Kama erős, számíthatsz ránk (vagyis: ha már csak heten leszünk téged szavazunk ki először). Aurora sem most jött le a falvédőről, tojik Ronék fejére, a többséggel fog szavazni, bárhol is legyen az. Jól teszi. Gyakorlatilag az ő szavazata most a többet ígérőé lesz.

Tovább
3 komment

Viktória 3x01 - Koronás főnek álmatlan az éjszakája

2019. április 11. 11:00 - orsika29b

Párizs, 1848 február. Lajos Fülöp francia király menekül éppen, mivel a forradalmárok letaszították trónjáról, kikiáltva a Második Francia Köztársaságot. Eközben Angliában, a Buckingham palotában Viktória a 6. gyermekét várja a szokott, utálom az egész terhességet arckifejezéssel. Lord Palmerston, a külügyminiszter a királynő engedélye nélkül, levélben gratulál a francia köztársaságnak, eme tettét sem a palota, sem Russel miniszterelnök nem nézi jó szemmel. A miniszterek jelentést tesznek Viktóriának az eseményekről, érkezésük hírére Penge - nek még jobban elfelhősödik a homloka: "Egek! Ne mutatkozzanak, lányok, egy nő sem lesz biztonságban. "

56795562_2305616576362981_4645073702617088000_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Outlander 4x10 - The Deep Heart's Core

2019. április 10. 15:00 - pethő.anni

A cím William Butler Yeats Innisfree tavi szigetén című versének utolsó szókapcsolata. A sor, amelyben található Erdődi Gábor fordításában így hangzik: "S a szív csobog s én hallgatom". Szomorkás zene, szomorkás hangulat, most, hogy már tudja mindenki a családból, hogy mi történt Bree-vel (vagy legalább is ismerik a történet egyes részleteit). Jamie mosolyogni próbál, lánya érdeklődik, mi történt apja kezével. Semmiség, kis baleset. Jamie kérdezi, Bree ismerte-e a támadóját, a válasz egy rezignált, csendes és mégis határozott nem. Aztán elmennek megnézni a csapdákat, mi pedig immáron többedszerre is megbizonyosodhatunk róla, hogy Sophie Skelton kifejezetten jót tesz Sam Heughannek (ahogy Caitriona Balfe-ból is mindig valami mást, valami többet hoznak ki a közös jeleneteik). outlander4_10_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
3 komment
süti beállítások módosítása