Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x12 – Mayday

2019. április 05. 11:00 - szde

Ugye Chimet megkéselte Pszicho-Jason, így most visszatekintünk arra, hogy a mentős-tűzoltó miért is választotta ezt a pályát. Mert hát épp haldoklik. Az meg, hogy minket jobban érdekel, hogy mit akar Pszicho-Jason a feleségével, ráadásul ezt a részt nem sokkal ezelőtt Hen esetében láttuk, az a készítőket nem érdekli.

vlcsnap-2019-03-27-10h51m06s069.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Odaát 3x15 - Az örök élet titka

2019. április 04. 13:00 - Szencsike

Ebben a részben megismerünk egy jó barátot, morcos lesz ugyan, de ő mindig az. És végre valahára lerendezzük Belát. Erie, Pennsylvania, két 40-es jó barát búcsúzik egymástól a sportklub előtt. Egyiküknek nyugalmas lesz az estéje, hiszen eljutott a kocsijáig és hazament. A másikra viszont csúnya dolgok várnak, ugyanis valaki betuszkolja őt a kocsija csomagtartójába. Később szerencsétlen betántorog a kórházba, csak egy kabát van rajta, és csöpög a vére. A kedves nővér segíteni akar neki, nyugodtan mutassa mi a gond, látott ő már mindent. Ilyet úgy látszik nem, ugyanis amikor a pasas széthúzza a kabátot, a nő hangosan sikolt fel.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 38X06 – Wonderboy got his balls

2019. április 03. 13:00 - Laura Ingalls

28-50.jpg

A mai rész eksztrászüperfántásztikus lesz, fordulat-fordulat hátán, szörprájz 5 percenként, egyesülés, Extinction játék, feast, védettségi játék, sok-sok szervezkedés és persze a törzsi tanács. De kezdjük a legelején:

17. nap, a törzsek Jeff színe elé járulnak. Kama érkezik először. Most tudják meg kit szavaztak ki előző este. Lesu teljes létszámmal vonul fel. Jönnek a kékek, Ron oda sem akar nézni. Victoria vigyorogva integet, mindenki lenyugodhat a ..csába, mert Wendy esett ki. Kama örül. Jeff Wardogot kérdezi, hogy: ugye szar ügy, hogy csak négyen vagytok nyolccal szemben? Jah, egyértelmű, hogy ők nyolcan összetartanak, három törzs ide vagy oda. Akkor készülj fel a legrosszabbra nagyon gyorsan, mert MERGE van! Mindenki dobja el a fejkendőjét, friss illatos piros kendőket kaptok és mostantól egy törzs vagytok. A játékosok lelki szemeik előtt már az egyesülés utáni terülj terülj asztalkámat látják, DE Jeff újabb meglepetést vezet fel. Vannak pillanatok, amik évek elteltével válnak ikonikussá és vannak pillanatok, amik instant ikonikusak. Ez egy olyan pillanat… Gyertek elő! – mondja Jeff az Extinctionről idehozott játékosoknak. Kelley mondogatja, hogy „Tudtam, tudtam”, de biztos, hogy nem erre gondolt, mert miután meglátja az érkezőket úgy néz ki, mint aki szellemeket lát. Itt többen azt remélték, hogy a szeretteikkel fognak találkozni, majd kapnak egy I.J. pólót.

Tovább
4 komment

The Walking Dead 9x16 – The Storm

2019. április 03. 09:00 - hektor_

Itt az évadzáró, vele együtt megérkezett a hó is Alexandriába – bizony, itt nem úgy van, mint bizonyos másik sorozatokban, itt ha azt mondják, közeleg a tél, akkor az a következő részben már ott is van, és szarnak rá a szerkik meg az írók, hogy hol volt az előző 9 évadban, vagy hogy hogy lehet az, hogy BAZ megyében a Szinva patak egyik oldalán hószünet van az iskolában, miközben a másikon meg már nyílik az orgona. Na vágjunk bele azért, de most szólok, hogy nem ez lesz az évadzárók deluxa.

Nagy szar van a Királyságban, derül ki egy rádió adásból: a hideg tönkrevágta a csöveket, megjavítani nem tudták, úgyhogy Ezekiel simogatja még egy darabig Sir Lancelot rajzolt portréját, de nincs mese, el kell költözni – szóval a Királyságot bezárják, s lőn.

1.png

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása