Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x11 – Család

2019. március 29. 13:00 - szde

Máris itt van március, pedig még csak most írtam meg a novemberi félévad-záróját a 911-nek. De akkor lássuk, mi történt a 3 és fél hónapos szünet után.

Ha eddig valaki plasztikai műtéten gondolkozott, akkor az első eset láttán elgondolkozik azon, megér-e annyit az egész, hogy az anesztes orvos a páciens kiütése után saját magát és a teljes stábot is elaltassa, köszönhetően a szomszédban zajló felújítási munkálatoknak. A műtét nem teljesen 100%-os, a páciens nyaka és homloka nincs visszavarrva, de a szomszédban lévő munkások sem jártak jól: az egyikük hasába a körfűrész állt bele, miután a cső megvágása után abba esett bele. A páciens most már a régi arcával is jóban lenne, ugye.

vlcsnap-2019-03-22-15h22m41s626.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Odaát 3x14 - Távolsági hívás

2019. március 28. 13:00 - Szencsike

Viharos estén kezdünk egy nagyon menő családi háznál. A háziúr egy finom itallal segít magán, mert úgy néz ki, mintha fejben nagyon messze járna. Megszólal a telefon, a férfi mintha számított volna erre a hívásra, szinte összeugrott a gyomra a csengéstől. SHA33 a hívásazonosító szerint. Egy Linda nevű nővel beszél, a nő már sokadik alkalommal hívja őt,  könyörög neki, Bennek, hogy jöjjön el hozzá. Ben kéri, hogy ne hívja többé, ráadásul van egy felesége is. Leteszi a telefont, de az újra cseng, Ben ismét felveszi, ez a Linda egy zaklató szeretőnek tűnik, Ben pedig a kétségbeesett férjnek, aki nem tudja, mit csináljon. Ismét lerakja a telefont, de megint cseng, Ben szétveri a készüléket olyan dühös. Hiába tépte ki még a falból is a kábelt, a telefon ismét cseng. Ben némi hezitálás után előveszi a pisztolyát a fiókból, majd elismeri, hogy Linda nyert, indul hozzá, majd főbe lövi magát.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 9x15 – The Calm Before

2019. március 27. 09:00 - hektor_

Egy erdőbeli jelenettel nyitunk, ahol egy még sosem látott párocska ünnepli azzal az évfordulóját, hogy zombikat gyak le az erdőben, de az igazi ajándék csak a harc után következik: a jobb napokat is látott, apokalipszis-beli Cersei Lannister a fiújával együtt fedezi fel Hilltopot. Eltelik egy év, két év, a hitvesek boldogan élnének, míg meg nem halnak, ha az asszony nem kezdene el a Hilltopot szimbolizáló, H betűs fasza faragványokat gyártani és nem mennének el a jelenben a vásárba – de mivel elmennek, Alfa és bandája nyakon csípi őket az úton, így a következő snittben már csak azt láthatjuk, ahogy a Suttogók vezére elkezdi megskalpolni a szőke asszonyt.

1.png

Tovább
4 komment
süti beállítások módosítása