Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x70 - Barátságunk erdejébe vaddisznó fog költözni

2019. január 13. 18:23 - lulu1.0

Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket. Ani is azt mondja, van gond ezzel az I. László nevével fémjelzett kuplerájjal villakirálysággal, bár ő teljesen más aspektusból gondolja ezt, mint én. Részéről a renitens alattvalók állandó borstörési késztetései lesznek felemlegetve, részemről meg sír a lelkem, hogy akár még nézhetőt is lehetett volna csinálni ebből a hétből egy kis profizmussal, jobbra törekvéssel, de a hangsúly a lehetett volnán marad.

1_2.jpg

Tovább
1594 komment

Való Világ 9x69 - „Még életembe’ nem mosott meg így alattvaló”

2019. január 12. 16:43 - hektor_

Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott pöcsrajz, meg egy szarvas, kalapban. Mindegy, nézzük, mi történt: Anikónak ma születésnapja van, így Peti vezeti a műsort abban az ingben, amit Anikó akart felvenni a bulira – az állatmintás göncöknek egyébként minden formáját betiltanám, de az hogy legális, hogy férfiak is parádézhatnak a leopárdpöttyökben, na az már tényleg több a soknál.

1.jpg

Tovább
1086 komment

Való Világ 9x68 - Laci király vágtat fakó lován

2019. január 11. 19:28 - sixx

image_555504929afbc1d1f6d1de6c850a.png

vlcsnap-2019-01-11-17h39m18s33.png

Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a szemébe merik mondani. Peti, ha olvasod (ha nem, aki tudja, adja át pls), az a haverod a legjobb arc, aki nézi a műsort, és azt tanácsolja, hagyd abba, de azonnal. Na, lássuk, miből élünk.

Tovább
Címkék: való világ
793 komment

Való Világ 9x67 - Azért te egy átlagosnál jobb lány vagy

2019. január 10. 18:06 - Dzsudibí

Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek után a kutyájának van csak annyi esze, hogy hozza a tantumverdét, amitől hirtelen még a nap is kisüt. Peter Gunman látványától is elszoktam már, a felkonf alatt nagyikának segít kötögetni, ami többek között azért is csodálatos, mert így csak korlátozottan tudja kiverni a legközelebb áll kameramen szemét a nagy hadonászásban, és nem, direkt nem úgy fogalmaztam, hogy egyáltalán nem képes rá. A lakók ma vlogban mondják el társaikról mit gondolnak, mi meg kénytelenek vagyunk nézni, mert nincs jobb dolgunk.

1_28.png

Tovább
1281 komment

SWAT 2x11 – Iskolai lövöldözés

2019. január 10. 13:00 - szde

A nagyon rövid téli szünet után itt van 2019 2013 januárja, egy középsuliban, ahol két lány az egyetemi jelentkezésekről beszél, az egyik már legalább 13 adatlapot kitöltött, de még nincsen vége. Amikor beérnek az órára, lövéseket hallanak. Közben a csipetcsapat gyakorlatozik, még régi Főni van itt, a következő napi akciót gyakorolják. Hicks is tiszteletét teszi, és kiderül, hogy nem is volt rossz az a behatolás, de mégsem kéne, hogy elszálljanak maguktól a fiúk. Deac épp a második gyerekét várja a feleségével, Hondo meg Luca – a csapat két megrögzött agglegénye – látja el tanácsokkal, már ami a kislányok nevelését illeti. Mert az teljesen más, mint fiút felnevelni. Riasztás, az iskolai lövöldözéshez mennek.

vlcsnap-2019-01-05-16h37m14s387.png

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 9x66 - Altestek alpári arzenálja 18+

2019. január 09. 14:39 - candyperfumegirl

00_boritokep.png

Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem szimpatizálok sellőfiúval sem (ha lett volna olyan opció, hogy „takarodjon mindkettő a gecibe”, azt preferáltam volna), de annak örömére igenis pezsgőt bontok, hogy nem kell tovább nézni egy 100%-os ribanc további kibontakozását. Szóval, kedves Özv. Radics KrisztiÁnuszné Két Faszba Ültem Bele Két Hónap Alatt (majdnem négybe) Ribien, ha olvasod ezt: Ha egy dologban nem hazudtál a castingon, és tényleg 18 éves vagy, akkor még bőven van idő arra, hogy megjöjjön az eszed, és többek között felismerd, hogy te ejtetted ki saját magad a VV9 egyik legidegesítőbb karaktere ellen. Nemcsak a kurválkodással, hanem azzal is, hogy hazudtál róla, és láthatóan nem értetted, mi ezzel a problémája bárkinek. Na, ennyit róla, és akkor most jöjjön a fergeteges Özvegybúcsúztató vigasság második, egyben sokkal elborultabb felvonása, amire azért is szükség van, mert szegény Bajusz Petit a vasárnapi párbaj óta rémálmok kínozzák, neki is kell az oldódás.

01_limbo.png

Tovább
1118 komment

Outlander 3x12 - The Bakra

2019. január 09. 13:00 - pethő.anni

Emlékszünk még az előző évad fináléjára, amikor szépen lassan helyükre kerültek a történet kis mozaikkockái? Nos, akit az előző pár rész nem kedvetlenített el a folytatástól, a szezon utolsó két epizódjában megkapja érte a jutalmát. Lássuk! Az egész karibi kaland ugyebár arról szól, hogy hőseink igyekeznek a kalózok által elrabolt Iant megtalálni. Mi meg láthatjuk, mi történt a fiúval eközben. A kalózoknak - mint sejthettük - a kincses ládika kellett, de azért megjegyzik, hogy a Bakra szereti a fiatal fiúkat is. A titokzatos nevű illető nőnemű, s további információkat ismerhetünk meg róla, mikor Iant egy börtönszerű helyiségbe zárják egy másik fiú mellé. Ő mesél arról, hogy többen is voltak, mind fiatal fiúk, de miután elvitték őket a Bakrához, egy sem jött közülük vissza.  outlander3x12_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
3 komment

Való Világ 9x65 - "Van egy fogyatékosságom ebben a játékban"

2019. január 08. 17:33 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2019-01-08_17_01_09_1.png

Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy nem maradtam le semmiről. Jó, Greg és Zsuzsu megint összesírták a villát, mert ez már a búcsú napja, ugye, illetve Roli azon viccelődött, hogy Zsuzsu rárendelt a tonna klotyópapírra még 24 gurigát. Nem köll ennyi, te lány, hisz nem szarunk mi ennyit!!! Ügy lezárva. Sőt! Uszkve kábé, saccra a leggjobbkor csatlakoztam be, amikor Reni - nem névrokona a gyomorsavlekötő tablettának - elbassza a szemöldökét. Láttam én már a csajomat kiszedni a szemöldökét, de ilyet még nem csesztem. Mondjuk nem is túl tág a szemöldökgyantázást felölelő tudásom. Gondoltam, hogy van más módszer is azon túl, hogy csipesszel szedi ki az ember. Hallottam emberekről, akik megpróbálták borotválni is a szemöldöküket. Nem Brezsnyev elvtársra és nem is Kiszel Tündére gondolok. Feltételeztem, hogy gyantázni is lehet, mint minden testfelületet, ahol nő szőr. Most, hogy hol mekkora hatásfokkal lehet dolgozni, azt hagyjuk. De szerintem elszántság, technika, némi szesz és/vagy egy jó nagy adag faszság gondolatcsírája szükséges hozzá és az 500 ezres ptóhajat is le lehet gyantázni bárkiről. Na, Reni fogta a gyantát, oszt fölrakta, de igen szarul ám. Roli és a már láthatatlanból fátyolosan áttetszővé változott Lacika már el is kezdtek kuncogni a kanapén a szerencsétlenen. Csokiné közölte is, hogy ez kurvára nem vicces, mert nem lehet leszedni. Ehhez képest majd megpusztulok itt a nevetéstől. És amúgy a gyantacsíkot sikerül is leszednie, szóval semmi gáz. Ezt már a csajom, majd percekkel késöbb Anikó is megerősíti, hogy olajjal az amúgy ledörzsölhető a bőrről. Reni nincs ennek a tudásnak a birtokában, úgyhogy inkább befejezi, amit elkezdett. Mert, ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni, ugye, úgyhogy kiszabta a fél szemöldökét. (Az mellékes, hogy a gyantát mikróban melegíti meg, ami szerintem nem felel meg a használati utasításban leírtaknak. De nem égett le a villa, úgyhogy nem károgok itt fölöslegesen.)

Tovább
Címkék: vv9
896 komment

Odaát 3x03 - Mágikus balszerencse

2019. január 08. 13:00 - Szencsike

A fiúk egy új ellenfelet kapnak, méghozzá egy igen ravasz hölgyeményt Lauren Cohen alakításában. Egy börtönben kezdünk, egy Kubrick nevű vadász meglátogatja a régi barátját és egyben a rég nem látott ellenfelünket, Gordon Walkert. Beszámol neki, hogy kinyitották a Pokol kapuját, rengeteg démon kiszabadult. Sam Winchester is ott volt, Kubrick beszélt egy ismerősével, aki ismeri Bobbyt, a Winchester tesók a kapu kinyitását akarták megakadályozni. Ugyan, Gordon nem hisz ebben, Kubrick szerint Sam Winchesterrel nincsen semmi gond, de Gordon meggyőződése, hogy Sam nem is ember és köze van ahhoz a háborúhoz, amit most már javában vívnak. Kubrick keresse csak meg, mert Sam Winchesternek meg kell halnia.

1.png

Tovább
2 komment

Valóvilág 9x64 - Vesszen az Özvy (18+)

2019. január 07. 22:34 - 6paw

1_27.png

screen_shot_2019-01-07_at_22_06_52.png

Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi!

Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt beúsznak azok a csúf felhők a tiszta szeretet egére és kerekedik belőle egy tisztességesebb foscunami. Greg, aki annyira tiszta lelkű és elkötelezett a gonosz elleni küzdelemben, hogy idekint már várja egy KDNP-s mandátum, a nyilvánvalóan feszült helyzetet úgy kívánja megoldani, hogy a két véglényt egymásnak ereszteni, hogy nehogy valakinek szarul essen, hogy nem vele hál. Mivel észérvek sosem voltak, nettó érzelmi pocsolyába pancsolás következik, amely végén a Zsu kinyögi, hogy Ő csak annyit kér, emlékezzen a játék elejére. Nem teljesen világos számomra, hogy arra gondol-e, hogy lehet rossz ötlet volt jelentkezni, mert vele kell együtt lakni, vagy hogy a barátságkarkötőt Greg helyett Erának adta, de Rúdlény úgy elkezd tapsolni mintha Sztálin állna mögötte egy pártgyűlésen, majd távozik sértetten. Viharzás be a budira, ahol Zsu számon kéri a kaucsuk Kent, hogy miért is sugdolódzik a Renyhével, amire egy "Te meg a Rolival beszélsz és az még rosszabb" hárítással válaszol. Tehát azért, mert a Zsu nem hajlandó totálisan elszigetelődni a másik csapattól és legalább taktikai pingek szintjén érintkeznek, feljogosítja Greget és a Renyhét, hogy a bizalmi körből kizárják Zsút és fittyet hányva a tiszta szívnek, bizony nélküle hozzanak meg oly fontos döntéseket.

Tovább
Címkék: 18+ vv9 valóvilág9
578 komment
süti beállítások módosítása