Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x63 - Szívás, fújás, bőnyál, avagy orális megpróbáltatások a villában

2019. január 06. 17:51 - lulu1.0

Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is, illetve azt megelőzően az érzelem és a taktika csapata megmérkőzik egymással egy sorverseny keretében, ami bizony elég nagy SZÍVÁS volt.

1_masolata.jpg

Tovább
2185 komment

Való Világ 9x62 - A Taktika Istenének földi helytartónője

2019. január 05. 17:50 - hektor_

24.jpg

Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a párbajon.

  • Özvegy-Párt: Roli, Lacika, Hunor
  • Kebab-Párt: Adri, Zsuzsu és Reni, aki bömböléssel toldotta meg az unikornis támogatását

Na, az egerek itatását Greg folytatja a hálóban, soha jobb 2hónapos öribarikat, gyerekek, majd olyan kifejezéseket puffogtat mint „ez a párbaj a Jó és a Rossz Harca”, és nem lehet igazság a világban ha a sátáni özvegyet küldik vissza. Na igen, a dolog legalább akkora horderejű, mint amit a Zsoltárok Könyvében anno megírtak.

1.jpg

2.jpg

Tovább
1299 komment

Való világ 9x61 - Melyben folytatódik Reni útja a kényszerzubbony felé

2019. január 04. 21:04 - Hoppancs

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a „vastagbéltükrözés utáni” és a „kivégzés előtti” között ingadozik. De ha munka van, akkor nincs mese, nyomni kell, mint villalakóknak a fitt hetet, amelynek immár szintfelmérője közeleg. Reni és Greg szeretné, ha ez mindenkinek a lehető legjobban sikerülne, ezért Roli dugi borán végrehajtják a tudományos körökben „fordított kánai menyegző” néven ismert akciót. A sértett Hunor és Lacika társaságában figyeli, hogyan cserélik a piáját vízre,  Zsu pedig nem tudja nem észrevenni, hogy a művelet titkossága így némileg sérült. Reni azonban fittyet hány a barinő figyelmeztetésére, villa-Gyurcsánnyá alakulva tagadja a lebukást.

bscap0008.jpg

Tovább
882 komment

Outlander 3x11 - Uncharted

2019. január 04. 13:00 - pethő.anni

Hogy mennyire nem tudják az alkotók, mihez is kezdjenek ezzel az egész tengeri kalanddal, érzékelhetjük, ahogyan az epizód elején negyed órán át azt láthatjuk, hogyan barátkozik Claire a hajótörött élettel. A víz ugyanis úgy tűnik, nem oda sodorta, ahova a hajóról kiugrás idején szándékozott menni, így legfeljebb az éjszakai hálótársként mellé szegődő hangyáknak és kígyóknak mesélheti el, hogy miként akarja megmenteni Jamie-t. Minden Lamb bácsikától ellesett és későbbiekben összeszedett tudása ellenére sem tud magának innivalót begyűjteni, így aztán egyszer csak összeesik, de utoljára még homályosan egy teljes papi öltözetben szónokló férfit lát. outlander3x11_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
3 komment

Valóvilág 9x60 - A sellő és a sátán párbaja (18+)

2019. január 03. 21:06 - 6paw

screen_shot_2019-01-03_at_20_56_39.png

Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában.

Bajszi Petya köszönt minket olyan széles gesztusokkal, hogy Afrikából is tisztán látszik, csak ezt a Soros meg ne tudja. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_48_37.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_49_16.png

Első anyagban GregPánelproli feszít a billyjean-es kabátban indokolatlanul, majd páromra nézek tanácstalan, hogy mi az a basz ott a szeme alatt valami sziú festés? Ez kéremszépen highlighter, ma is tanultam valamit és elvileg ez tök menő. Közben megy az artikulátlan ordibálás, Rolinak a szilveszteri partitól elég B-közép hangja lett. A lényeg, hogy Greg szerint az oké, hogyha egy barátja geci valakivel, akkor annak a valakinek azt tanácsolja legyen geci a barátjával! Valószínűleg az ilyen szuperfilozófiáknak köszönheti azt a kendőt a sellőcsuklóján, amire valószínű mondaná, hogy skarlát betű, de sajnos nem művelt ennyire. Rúdlényt idegesíti, hogy nem lát át a PUÁ-n, hát ilyen agykapacitással szerintem a megállóüvegen is kihívás átlátnia. Szegény jó ZsuzsuBolondság olyan fanatizmussal a szemében hisz a sellőben, mint egy kiábrándult német turista az ISIS kiképzőtisztjében. De jön ám Hunci, aki az udvarlást nem a PUÁ-tól, inkább Ánusztól tanulhatta, mert egy középerős "szexeljünk mán" -al indítja meg a romantika körhintját. Ezalatt a szerkesztők alig észrevehetően beusztatják Ed Sheeran legszexelhetőbb dalát, ezzel is mintegy tudat alatt injekciózva elménkbe a feszültséget, amely csak úgy felforr amikor is láthatjuk ahogy az Özvy elintézi Hunci búcsúját a VV-ből, ugyanis szárazkettyintenek egy szolidat.

Tovább
Címkék: 18+ vv9 valóvilág9
1234 komment

Ray Donovan 6x08 - Who Once Was Dead

2019. január 03. 13:00 - pethő.anni

A halál az epizód központi motívuma, erre a címben (Aki egyszer halott volt) is felhívják rá a figyelmünket. A szokásos összefoglaló után - amelynek az egyre komorabb és feszültebb zenéje szinte kiverhetetlen hetek óta fejemből - Rayt megint abban a lépcsőházban látjuk, ahol úgymond Abby után rohant, mielőtt az East Riverbe dőlt volna. Álomszerű jelenetek a fegyőr ruhába öltözött Bunchyval, egy gyermekkori fotóval és Sam asztalánál ülő Mickkel, aki az önmagunknak történő megbocsátás mellett arról beszél, hogy nem kell ide terápia, nem kell aggódni a dolgokon, egyszerűen csak el kell venni, amit akarunk. Aztán - immáron a valóságban - az előző epizód végén látott pasas (innentől Szőke Szikla) fellocsolja a kiütött Rayt.raydonovan6_8_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
1 komment

Való Világ 9X59 – Dévidgetta, sült malac monológ, meg BUÉK!

2019. január 02. 16:22 - Bruti

12_1.jpg

Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot kabátkában, valami veszett indián huhogással bassza magasba a lécet. Pedig isten az atyám, már lassan kezdtem megkedvelni a csendesebb visszafogottabb énjét, mikor egyszerű, viszont értelmes gondolatokkal vezette a műsort. De nézzük mit műveltek cickányaink, az év utolsó napján.
vlc-2019-01-02-14h49m56s539.png

Tovább
1564 komment

Való Világ 9x58 - Őrült nők ketrece

2019. január 01. 18:40 - candyperfumegirl

Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem áll meg, a trashvonat robog tovább 2019-ben is, méghozzá fék nélkül, mert most megnézhetjük az eddigi egyik legelborultabb jelosztás előzményeit és utóhatásait. Háttérmotívumként fut még a fitt hét is, ami meg is látszik az ápoltak kedélyállapotán, mert mindenük fáj, nyűgösek, rosszkedvűek, éhesek, és eleve ennyit egyszerre nem mozogtak a beköltözés óta - egyesek tán még soha életükben. Roli máris rendkívüli reggeli csúcsot hív össze hű fegyverhordozóival, Lacikával és Hunorral. A cél a bolond hármas, az Őrült Nők Ketrecének szétrobbantása, mert azok egymás nélkül szart sem érnek. És mivel Renit és Zsuzsut túl veszélyesnek érzi párbajilag, kizárásos alapon marad Greg, akit a vesztőhelyre lehet küldeni, ez ennyire egyszerű, és igazából nem is lehet vitatkozni ezzel a gondolatmenettel. Ha pedig tőle megszabadultak, a hazug és kétszínű Adri következik. Roli már tisztán látja az utat a négyes döntőig, és szerinte csak az a kérdés, hogy melyik őrült némber fogja oda befúrni magát a triumvirátusuk mellé. Ez a levezetés több ponton is feszegeti az egészséges optimizmus határait, de majd meglátjuk. 01_vivi.png

Tovább
898 komment

Odaát 3x02 - A gyerekek jól vannak

2019. január 01. 13:00 - Szencsike

Cicero városka, Indiana állam, egy aggódó anyuka várakozik a kertben. Végre megjön a várva várt kocsi, kipattan a kislánya, aki szorosan bújik hozzá. Jön apu is, ma este nála lett volna a gyerek, de hisztizett, ő meg vasárnapi apukaként nem tud ezzel mit kezdeni. Apu nagy duzzogva elmegy, a kislány meg elmondja anyunak, hogy haza akart jönni, mert nem szeret apunál lenni. Anyu csodálkozik ezen, régebben ez nem így volt, mi történt? A kislány szörnyeket emleget, attól fél, hogy elkapják. Ebben a sorozatban komolyan kell venni az ilyet, de anyuka jelenleg csak egy öleléssel tudja megnyugtatni a rémült gyereket. Apuka garázsában viszont zajlanak az események, a pasas nagyon ügyes szobrász, egy hintalovat készít, de hajnali 1 óra van, ideje lefeküdni. Ám a körfűrész magától bekapcsol. Mindannyian tudjuk, hogy apuka hiába kapcsolja ki először, az bekapcsol újra, és a szintén a garázsban tartózkodó rejtélyes idegen rálöki a körfűrészre és apuka véres halált hal... 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása