Hogy volt?

Love Island 1x29 - Megjött a szexmániás csaj a másik realityből

2019. szeptember 30. 14:56 - Chat Géza

Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek szövődtek mára Kupidó bekamerázott kis kertjében.

Erik Karolával kokettál, majd a PUA akadémián a jelentkezési ív kitöltésénél kibukott flörtölésbe kezd. Erik megkapja az engedélyt, hogy randira hívja Kareolát, mily nagyszerű, úgyhogy a bevált csapaton ne változtass alapon elviszi romantikázni a kerti francia ágyra, ahol megvillantja a hatalmas… tál vörös hagymáját, amit a konyháról lopott. És Karesz ettől állva kezd el huggyozni, annyira megörül, sőt, Erik fel is kerül a námber ván helyre, hogy szervírozta neki hagymás kenyeret.

Tovább
Címkék: love island
192 komment

HÁZASODNA A GAZDA - 2X05 - Úriember gazda előbb célba ér, aztán dob

2019. szeptember 30. 13:27 - nёmere

Az előző részben Niki és Balázs küldött haza egy-egy ácsingózó jelentkezőt, ma is tovább hasítunk a szerelem traktor kerék hasította nyomvályújában: ebben a részben Zsolt és Misi lesz kénytelen összetörni egy-egy rajongójuk szívét; bár zsolt elég alternatív módját választotta a kiválasztásnak, Misi meg nem is biztos, hogy összetört bármit is.

hg_01.jpg

Tovább
8 komment

Terror: Gyalázat 2X07 – A tökéletes világ

2019. szeptember 29. 13:24 - Bruti

Ma rövid cold opennel nyitunk. Egy patológián vagyunk, ahol számunkra ismeretlen orvos játszik Frankensteint, vagyis más hullákból legózza össze a csúnyán szétégett Yuko testét. Persze nem magától vállalkozott erre a nemes feladatra, hanem a yurei vette át teste felett a hatalmat. Mikor kész a mű, a doki apatikus nyugalommal szúrja magát nyakon egy bazi nagy fecskendővel. Yuko feleszmél és nekilát az összevarrt arca sminkeléséhez.

vlcsnap-2019-09-29-11h35m20s246.jpg

Tovább
Címkék: the terror
Szólj hozzá!

Love Island 1x28 - Párválasztásból sosem elég

2019. szeptember 29. 09:05 - candyperfumegirl

Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti formátumban is így van, de ez úgy szar, ahogy van. Miért nem az a nem választ, akik többen vannak? Miért csak a maradékból lehet választani? Miért nem választhat egy embert több párkereső is? Ebben a formában a párok összeállásáról és a kiesés tényéről egyetlen dolog dönt, a választási sorrend, amire SEM JÁTÉKOSNAK, SEM NÉZŐNEK NINCS SEMMI RÁHATÁSA, és a kurva életbe már, ez így élvezhetetlen. Eleve nem is tudjuk meg soha, hogy dől el a sorrend, ha legalább valami verseny döntené el, ki választ elsőnek, az is többet érne. A legutóbbi, alapvetően érdekes helyzetből így sikerült egy nulla izgalommal teli párválasztást csinálni, aminek a végén kiszámíthatóan kiesett az újfiú, aki nem tudott beilleszkedni. Egy normális szabályok mentén szerkesztett reality-ben Helga úgy telibe fingta volna a nulláslisztet, hogy még Törökországban is csak kapkodták volna a fejüket. Azt már csak lényegtelen utógondolatként jegyzem meg, hogy ilyenkor miért nem liheg ott a nyakukban egy műsorvezető, aki mindenféle zavarbaejtő kérdésekkel terrorizálja őket? Egyszerűen rossz a ritmusa és a hangulata az egésznek, a fesztültségadagolásról meg fogalmuk nincs. Spoiler: ez a mostani adásban is beigazolódik, pedig ezt pont arra húzták fel, hogy elkúrták az előző párválasztást.

01_nyitokep.png

 

Tovább
250 komment

Love Island 1x27 - Tibi, kapd be.

2019. szeptember 28. 18:59 - Dzsudibí

Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben. Mindenesetre becsülendő, hogy nem basszák a papíros szelektív kuka tetejére műanyag kapcsolatuk maradványait az első "kié legyen az utolsó energiaital" vita után, hanem megpróbálják a lehetetlent, és verbális úton közös nevezőre juttatni álláspontjaikat. 

Az exem azt mondja ekkora

ke_pernyo_foto_2019-09-28_15_07_18.png

Tovább
52 komment

SURVIVOR 39X01 – Apa, kezdődik!

2019. szeptember 28. 11:49 - Laura Ingalls

00-30_i_am_back.pngVége az álmatlan forgolódásnak, indul az amcsiknál is az őszi szezon, 100 éves az NFL, utolsó évadát kezdi a SzuperOdaát Ééés itt van a Survivor, itt van újra, elstartolt a „Survivor Bootcamp”, vagy hivatalos nevén Island of The Idols alias Idol Izland. Visszatért Boston Rob és a saját magát királynőnek hívó Sandra, no nem játszani, hanem hogy a friss-ropogós lelkes, cserébe’ tudatlan kis túlélőkbe némi survivor-tudást plántáljanak. Szuper titkos lesz, hogy ott vannak az idolok szigetén - egészen addig míg ki nem derül – és mindenkinek más és más okosságot mondanak majd el. Hogy kinek sikerült magát legjobban kigyúrni survivorből? Kiderül ha velem tartotok idén ősszel is! 39 nap, 20 játékos, 1 túlélő!

Tovább
5 komment

Love Island 1x26 - Valaki búcsúzik ma, de ki?

2019. szeptember 27. 18:49 - 6paw

Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik!

ke_pernyo_foto_2019-09-27_14_53_44.png

Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy miért. Kezdhetnénk azzal, hogy a személyiségével ösztönösen vonzódik a bántalmazó kapcsolatokhoz, a "humora" pedig olyan, hogy fájdalmasan nevet azon, hogy rosszabb már nem is lehet. Úgy ülepszik ez a hangulat a Tibis kapcsolatra, hogy nem csoda ha Luna felé menekülne ebből ki, aki egyébként tényleg üdítően feminim jelenség. Ha már itt tartunk a szigeten Tícián után Luna a legnőiesebb párkereső. A vezérhímek pedig Zsófi és Tibi.

ke_pernyo_foto_2019-09-27_14_56_40.png

Közben Helga besokallt az új sráctól. Bizony Helga szíve Tibiért dobog! Miért? Mert nem olyan rég dumálgattak arról poénból, hogy sajnálják hogy nem alakult ki De várjunkcsak, mivan a bőröndszagolgató haverunkkal? Dani be is vágja, hogy figyelj, ha más is játszik, akkor Ő kisétál az utcára és tapadnak a nők ezrével. Ezzel gondolom a piaci értékét kívánta emelni Helga felé, tartok tőle nem sikerült. 

Újabb csodálatos játék, vízimentés mégpedig. Erről csak képekben:

ke_pernyo_foto_2019-09-27_14_58_54.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_14_58_59.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_14_59_18.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_14_59_44.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_00_16.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_00_23.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_00_29.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_00_52.png

Indulhat a párosodás, ma hölgyválasz van:

Ékszer - Rajmit választja. Elég nyálas a szöveg, Erik még mindig vágja a pofákat, de most ők nagyon boldogok. Jöhet a falusi CSOK, meg a babaváró.ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_01_24.png

Luna - Tibit választja. Talán a Zsanér és Helga opciók közül még ezzel járt a legjobban Izom. Tibi erre azt bírja mondani privibe, hogy alig várja, hogy lelakja Lunát.

Alexa - Eriket választja, szerintem ők amúgy lehetnek aranyos pár. Bízom benne, hogy kialakul valami fúzió.

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_01_37.png

Zsófi - Tíciánt választja nagy meglepetésre. Indoklás igazából nincs, szerintem amúgy csak nem akarta, hogy az érzékeny boxoló távozzon. Ezt persze majd Strici nevéhez méltóan meghálálja, de erről majd később.

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_01_48.png

Zsanér az újfiút, Norbit választja. Most tudtam meg, hogy így hívják, de a szerkiknek is friss az élmény, mert Eriknek feliratozzák. Hiába na, a csávó letette a névjegyét.

Jön Helga aki választhat a bőröndszagolgató fejű meg a másik csávó közül. Amúgy ki ez a faszi, valami statiszta? Mikor jött be? Mindegy, TIBIT választja!!! Tibi nem is vágja, hogy mi van amíg el nem hangzik a neve. Látszik rajta, hogy a párválasztási ceremónia idejét is inkább a sejtregenrációra és a helyes gyakorlatok fejben történő átvételére szánja, Helgára mondjuk pont nem figyel úgy defaulton. Meglepődik, dehát már Luna blokkolta. Hát akkor legyen a bulldogfejű Dani gyerek. 

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_02_04.png

Búcsúzik a srác, akit nem vágok kicsoda volt, de Zsófi sajnálja. Mennyi időt tölthetett bent, két napot? Megérte ezért beengedni? Nem igazán értem mi a fasz van, mert a reklám folyamatosan megy, hogy várnak minket a love island-ra megtalálni a szerelmet, de most azután, hogy valakit két nap után kibaszkodnak, őszintén ki fog jelentkezni?

Azt hittétek vége? Nem, mivel a kiválasztás után Strici akcióba lép. Idegi alapon van, mert megérintette a kiesés szele, Zsófi fogta meg neki a himbijét és titokzatos okból bent tartotta a játékba. Adná magát a megoldás, Strici odalép Zsófihoz, megköszöni neki, biztosítja arról, hogy kedves kislány lesz és nem pofázik majd sokat. Esetleg opcionálisan árnyékboxol párat jóízléssel. De Strici inkább betámadja a leginkább szellemileg gyámoltalan Alexát. Beleszuggerálja, hogy bizony van köztük szikra, feszültség, kisülés egy komplett villanyszerelési kézikönyv is, csak ha úgy van legközelebb azért válassza őt, mert Zsófi tattikázik! Zsófi meg várta fent a vállveregetést a Strigótól, de lent találja Alexával. Fel is kérdezi őket, hogy mizu van? Strici persze bullshitel, Alexa sem néz Zsófinak az alfakancának a szemébe. Nem lennék egyik helyébe sem. Ennyit mára, holnap visszatér a sárkányok anyja! 

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_36_35.png

ke_pernyo_foto_2019-09-27_15_36_41.png

Címkék: 18+ loveisland
58 komment

Odaát 5x01 - Barátság az ördöggel

2019. szeptember 27. 09:00 - Szencsike

A SupNat legendái között tartják számon azt az esetet, amikor a twitteren az ötödik évadot a #LuciferIsComing-gal promózták. Misha Collins is biztatta a twitteres követőit, hogy használják csak. Hamarosan ellepte a twittert a luciferes üzenet és Puff Daddy/P.Diddy, a világhírű rapper megijedt, hogy a sátánisták ellepték a közösségi oldalt. Azt kérte a követőitől, hogy posztolják a #GodIsHere válaszüzenetet... Sajnos letörölték ezt a mókás párharcot, de a netes archívumokban még meg lehet találni az üzeneteket. Mikre nem képes a sorozat... És hát eljött a nagy pillanat, a sorozat legendás főgonosza végre kiszabadult, hála Sammy hathatós közreműködésének. A negyedik évados visszatekintést az AC/DC – Thunderstruck száma alatt nézzük végig, Sammy démonvér-függő lett, Deant kiválasztották az angyalok, hogy a saját kis szuperhősük legyen. Sőt, az égiekről kiderült, hogy egyáltalán nem jófejek és az első sorból fogják popcornnal és kólával a kezükben végignézi az apokalipszist. Ott folytatjuk, ahol a 4. évad végén abbahagytuk, kinyílt az átjáró, vakító fény borítja be a kis kriptát, a tesók el akarnak menekülni, ám az ajtó bezáródott előttük, ott ragadtak... Mígnem egy pillanat múlva egy repülőgépen találják magukat, körülöttük a mit sem sejtő utasokkal. A kapitány üzen az utasoknak, Ilchester (itt van a zárda) és Ellicott városa mellett haladnak el, egy utolsó mosdózás még belefér, mielőtt leszállnának. Ekkor a vakító fehér fény az égbe tör, a kapitány ijedtében félrerántja a kormányt, a hirtelen irányváltás miatt az utasok között kitör a pánik...

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Love Island 1x25 - Újrapárosodás és Lunapark

2019. szeptember 26. 20:12 - 6paw

Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani? Folytatódik a nyűglődés, most épp Strici tolja Izomnak, akit továbbra is a szuperszettek érdekelnek inkább. 

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_45_18.png

Tovább
Címkék: 18+ loveisland
180 komment

Mi kis falunk – 4. évad 4. rész

2019. szeptember 26. 09:00 - Gillotte

A realityk mellett ne felejtsük el, hogy a Mi kis falunk is megy ám a tévében – bár nem ez lesz az az epizód, amit sokáig emlegetni fogunk sem mi, sem Gyuri, aki arra megy ki reggel megnézni szerelmetes autóját, hogy van egy repedés a szélvédőn. Rohan Erikához pénzért, hiszen ez egy kráter, egy nyílt seb, gyorsan meg kell gyógyítani, mielőtt lelki traumát okoz – már Gyurinak. Erika nem ad, az esküvőre kell a pénz, úgyhogy a ,,boldog” vőlegényen Bazsó segít…

4_1_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása