Hogy volt?

Fear The Walking Dead 5x11 – You're Still Here

2019. augusztus 30. 15:13 - hektor_

Alicia nem tud leszakadni a címadó fáról, így egészen addig bámészkodik ott, míg előbújnak a borostyán és egyéb zombi-hibridek, ő meg, mióta nem megy neki az ölés, csak Strand után visítozik. Szerencsére a férfi ott van a közelben, így elintézi a támadókat.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 5x10 – 210 Words Per Minute

2019. augusztus 28. 12:53 - hektor_

A rádióban egy könyörgő idegen vakrandit beszél le bárkivel, aki hallja az adást: segíteni szeretnék, itt várok rátok a bevásárlóközpontban, a klinika és a könyvesbolt sarkán, piros kabátban.. gyertek ide, aztán öljetek meg. Megharapták, viszont a cuccait odaadományozná a szegényeknek, nemes gesztus. Dwight, Grace és Morgan oda is mennek a plázába, ahol első körben egy akkora cukorkamennyiséget találnak, ami bármelyik hétvégére otthon hagyott tízéves becsületére válna, de ami ennél sokkal érdekesebb, hogy miközben a fickót keresik, találnak egy Grace-nek szóló post it-re írt üzenetet, meg egy ajándok ipodot – holott a nő sosem beszélt ezzel a csávóval, szóval maximum a reklámvideó alapján szökkenhetett szárba a plátói.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A szolgálólány meséje 3x13 - Mayday

2019. augusztus 18. 10:13 - hektor_

Tíz kínkeserves rész után, amikre idén valószínűleg nem öntik majd dézsából az Emmy-díjakat (legalábbis ha olvassák az internet népének véleményét), végre történik is valami: erre már itt is van az évadzáró – meg egy három héttel korábbi hír, ami eddig is nyilvánvaló volt, de azért most megnéztem hogy tuti legyen - jön a negyedik évad!

Nyomasztó flashback a nyitány, abból az időkből, mikor a nőket épp összefogdosták, majd egy telepen szúrva-bökve terelték fel őket egy elsötétített kamionba, mint a vágóhídra szánt marhákat, és June még nem tudta, hogy itt nem hat se a szép szó, se a könyörgés.

1.png

Tovább
1 komment

Fear The Walking Dead 5x09 – Channel 4

2019. augusztus 14. 14:33 - hektor_

Néha rendesen kár megnézni a rész címét, mielőtt nekiülök egy hogyvoltnak – ez történt most is, ugyanis a szemünk ilyenkor automatikusan az értékelésre pillant, aztán szar úgy megnézni a részt, ha az internet népe már befolyásolt a 10/5.7 pontszámával, ami talán nem a legrosszabb a sorozat történelmében, de ebben az évadban biztosan. 

Hangyás felvételekkel kezdünk Al bödönjéből, minden létező szereplő elmondja, mit gondol a mostani helyzetről, én meg már károgok, mert nem jön be ez a kamu reality vonal, ahogy az sem, hogy Morgan már megint arról beszél, hogy élniük KELLENE az életüket, miközben semmi mással nem foglalkozik, csak azzal, mások életével mi legyen. Mivel az egész rész ilyen mederben folyik, eljött az ideje egy újabb lista-hogyvoltnak, az ál-dokuzást meg hagyjuk meg az olyan kiválóságoknak, mint a The Office.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A szolgálólány meséje 3x12 – Sacrifice

2019. augusztus 13. 12:18 - hektor_

June az érkezők zajait hallgatva már vizionálja a kötelet a nyakán, szorosan markolja a Lawrence parancsnoktól kapott pisztolyt, ahogy egyre közelebb érnek léptek az ajtó túloldalán.. de csak Mrs. Lawrence az, aki közli hogy vendégek jöttek, úgyhogy menjen segíteni Beth-nek, majd a világ legtermészetesebb hangján megjegyzi, hogy tán jó lenne, ha itt hagyná azt a fegyvert. Beth elképedve adja tovább az infót, miszerint a szőkének sikerült meggyőznie a repülős ázsiai faszit a szöktetésről, egy hét múlva itt a gép! A szalonban épp a parancsnokok hogyvoltoznak a kanadai incidensről, hogy Waterfordékat lecsukták, valószínűleg Winslow-t is ők kapták el és ez vért követel, úgyhogy Lawrence parancsnok azonnal csináljon valamit, hisz még mindig vannak támogatói – a férfi erre gúnyolódik, majd helyreutasítja a két vezetőt, hogy ha a segítségére van szükség, első körben nem ártana visszaadni a teljes körű hatalmát, aztán majd átgondolja a dolgot. A férfiak távozta után a helyzetet összefoglalva fordul a szolgálólányhoz:

Fel a fejjel! Frednek és Serenának lőttek, te meg megúsztál egy gyilkosságot. Összességében nem rossz egy reggelre.

1.png

Tovább
1 komment