Hogy volt?

Na és akkor még egyszer: klikkolj egy fülesért!

2019. június 28. 10:00 - sixx

Nem, nem verünk meg senkit, sőt, adunk cuccot, halló, jót, JBL-t, soundcancelling funkciós bluetooth fülest, ilyet:

fules.jpg

jbl.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 4x10 - Angyalok és démonok

2019. június 28. 09:00 - Szencsike

Az előző részben megismertük Annát, az angyalokkal rádiózó lányt, akit a démonok el akarnak rabolni és élő híradóként használni, az angyalok pedig ugyanezért szimplán csak meg akarják ölni. Ott folytatjuk, ahol múltkor félbe hagytuk, vagyis Castiel bejelentette, hogy Annának meg kell halnia, Uriel fogja őt kivégezni. A tesók nem is értik miért, hiszen ő csak egy ártatlan fiatal lány. Dean szerint ha ez így lesz, az angyalok igazi rohadékok, Castiel igazat ad neki, de Anna nem is olyan ártatlan, mint amilyennek gondolják. Akkor harcolni fognak, hogy megvédjék őt, legyen így, Uriel először Rubyra támad, Dean pedig rá. Castiel egy kézrátétellel elaltatja Sammyt, és készülne belépni Anna rejtekhelyére. Ám történik valami, az angyalok váratlanul eltűnnek. Senki sem érti, hogy mi zajlott le, de Anna volt az, aki elűzte őket, a saját vérével rajzolt fel jeleket az asztalra és a tükörre, amivel csak jó messzire száműzte az ellenfeleiket. Szegény lánynak fogalma sincsen mit tett, a jelek egyszerűen csak megjelentek a fejében.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 5x04 – Skidmark

2019. június 26. 16:50 - hektor_

Salazar a címadó nevével büszkélkedő macskáját használva élő csalinak legyakja a helyi wallmart előtt kóricáló három zombit, hogy be tudja szerezni, ami kell – mindig meglep, hogy az apokalipszis után évekkel még akár egy szög is található ezekben a boltokban. Este aztán kiderül, mire volt a percekig tartó felvezetés: Strandék kuksolnak a kerítés előtt, és beküldték Charliet, hogy szagolja ki, hol az a repülőgép, amit el akarnak lopni. A kiscsaj meg is találja, viszont a macska meglátja és elkezd nyávogni, kicsit olyan ez, mint Mrs. Norris a Harry Potterből, mert a vernyákolásra előjön a gazdája, a lány meg bemászik a férfi egyterűjébe, de persze Salazar el is indul vele, szóval megint egy amerikai 4.2-es vígjátékban vagyunk.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A szolgálólány meséje 3x05 – Unknown caller

2019. június 26. 09:00 - hektor_

June flashbackel a boltban, egyik gyerekem kint van Gileádból, a másik ugyan nincs, de milyen jó is volt az az este a diszkóban, amikor összehozták Hannaht – az álmodozásból visszarántja ahogy sípol a mérleg, hogy 33 dkg a lencse, kérem a következőt. Nichole megmenekülésének egyöntetűen örül mindenki, egy embert kivéve

- Imádkozom a férjedért.

- Kedved tőled, Ofmatthew.

- Imádkozom, hogy visszaküldje Nichole-t az igazi otthonába.

… mire June elküldi végre a már régen érő picsába. 1.png

Tovább
2 komment

Itt a második adag kérdés a szuper AMC-nyereményhez

2019. június 25. 09:13 - sixx

A nyeremény, kérem szépen, az ez:

fules.jpg

jbl.jpg

Ez egy JBL E65 BTNC Aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgató, remek teszteredménnyel és nagyon kellemes mélyekkel.

Namármost, ez azért különlegesebb cucc, mint egy Terror feliratos füzet (az is fasza volt) vagy egy Morgan autogramos Fear The Walking Dead plakát, így a feladat is nehezebb pár fokkal.

Tovább

A szolgálólány meséje 3x04 – God Bless The Child

2019. június 22. 13:31 - hektor_

Keresztelőre igyekszik Gileád népe, Lydia néni oldalról - egy olyan járműről ami miatt Eric Cartman kénytelen volt még tovább hízni, hogy kaphasson egyet és ne kelljen többé gyalogolnia – osztja az igét, miszerint Isten figyel, úgyhogy tessék szépen viselkedni a templomban és nem a hátsó padban vihorászni meg húzgálni az előtted ülők haját. A jó kislányoknak (=aki már minimum egyet szült Gileád fejeseinek, és látszólag nincs vele gondja hogy tenyészkancának használják) lefoglalt helyek vannak elöl, a többi meg állhat egymás lábára, ha látni akarják ahogy Janine meg a többiek porontyaira csorgatják a vizet. 1.png

Tovább
2 komment

Odaát 4x09 - Tudom, mit tettél tavaly nyáron

2019. június 21. 13:00 - Szencsike

A pszichiátrián kezdünk, egy Anna nevű fiatal, vörös hajú lányt látunk, épp egy doktornővel beszél, felidézik, hogy Anna miért is került ide. Őrjöngött, négyen kellettek, hogy lefogják, igaz Anna csak figyelmeztetni akarta az embereket. A lány tudja, hogy a doktornő nem hisz neki, mert szerinte biztos csak begolyózott, de amit mond, az mind igaz. A doktornő az orvosok legtipikusabb megnyugtató hangján kéri, hogy beszéljen tovább, hát Anna a végítéletről beszél, közeleg az Apokalipszis. A Lilith nevű fődémon 66 pecsétet akar feltörni, hogy kiszabadítsa Lucifert, aki elhozza a világvégét. A doktornő jobban teszi, ha siet az elvégzendő dolgaival. Szegény lány, néha itt van, néha nincs, és mintha hangokat hallgatná a fejében. Doktornő a pecsétekre kérdez, 66 darab van összesen? Nem, 600, de nem lehet tudni, hogy Lilith melyik 66-ot töri fel, ennyi kell a sikerhez. Emiatt lehetetlen megállítani, emiatt állnak vesztésre az angyalok, ezért hal meg mindenki... Később az esti bogyókat hozza az ápoló, Anna elmerült a rajzolásban. Ránéz a férfira, és megijed tőle, valami baj van az arcával, egy szörnyeteg pofa néz rá és Anna nem hiába fél, a férfi démon. Anna a szekrényt nézi, mintha magától történne minden, a szekrény nekilöki a démont az ajtónak, Anna el tud menekülni.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Viktória 3x05 - Egység

2019. június 21. 09:00 - orsika29b

Szabadságot Írországnak! – felkiáltással próbálja lelőni a szokásos kocsikázásán résztvevő királynőt, egy gyermekét babusgató anyának öltözött ír merénylő. Szerencsére azonnal lefegyverzi a tömeg, a golyó célt téveszt. Visszaérve a palotába, a hirtelen sokkot követően Viktória újrafésülteti a haját Turnerrel (Nancy / Skerrett utódja) és a véleményére kíváncsi. Turner szerint hiába van vége az éhínségnek, a szabadság iránti vágy erősödött.

64683535_2283098298474528_7609972322346205184_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 5x03 – Humbug's Gulch

2019. június 20. 16:07 - hektor_

Az önjelölt zsernyákok eldöntötték, hogy igenis a végére járnak ennek az útzár ügynek, úgyhogy körbe-körbe utazgatnak és leszedik a zombi lakatokat, követve a térképen hogy mikor zárul be a kör – már éppen az utolsók egyikénél járnak John-ék, mikor elkezdenek lőni rájuk. Menekülés közben mitadisten, épp a férfi „törzshelyébe”, a Humbug's Gulch franchise egyikébe botlanak bele, ami egyben a rész címadója, másrészt dugig van pisztolyokkal.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A mi kis falunk – 3. évad 17. rész

2019. június 20. 11:00 - Gillotte

Évadzáróul kapunk két új lakót, akiket Stoki már Pajkaszeg határának átlépésekor igazoltat, az autójukon található régi bútorok láttán illegális szemétlerakással vádolja őket, s bizonygathatják, hogy azok az ő bútoraik. Zsolt és Viki egyébként a becsületes nevük, akik az előző epizódban elszenderült Bélabá házát veszik meg a Fészekrakó Program keretében. Erika a helyi gasztronómiai remekkel, kakaós brióssal fogadja az új lakókat, és eltökélt szándéka, hogy legjobb barátok legyenek, úgyhogy riasztja Gyurit, segítsen a pár férfi tagjának a bepakolásban, ő pedig körbevezeti Vikit a faluban. A lány vonakodva indul neki, ugyanis a fenébe kívánja az egész falusi életet, de a bedőlt hitel miatt csak erre futotta…

17_1.jpg

Tovább
Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!