Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x16 – Love All

2019. február 28. 13:00 - szde

Anitpatikus fiatalember hallgat egy podcastet arról, mennyire nem fair a melegfelvonulás, mert azt közpénzből fizetik – a fiatalember bele is hajt a szórakozóhelybe. Hondo és Chris a helyszínen, meg Hicks és Jess is. A lezárás mögött emberek nézik a történéseket, mire Hicks odamegy, hogy ez itt nem látnivaló. Az egyik fiatalemberrel szóba is áll, mintha ismernék egymást – a srác csak önkénteskedik, de vigyázni fog magára. Amikor Hicks távozik, még odaveti a csodálkozó embereinek, hogy ő itt John Paul, más néven JP, de azt már Hondo árulja el, hogy ő a főnök fia.

vlcsnap-2019-02-24-11h17m23s246.png

Tovább
komment

Berlin Station 3x10 – Ma mi nyertünk (évadzáró)

2019. február 27. 13:00 - szde

Eredeti cím: Book of the Fallen

Hector álmodik: fut az erdőben, Vasálarcos-Daniel fegyvert fog rá, vér folyik rá, Stevie is megjelenik az álmában, és jól leönti egy vödör vízzel. De mindez csak lázálom, Timur, az egyik részből megismert konkurens oligarcha emberei találták meg Hectort a birtok határán, majd az orvosa összefoltozta a hapsit, mert hát értékes. És mivel vannak kapcsolatai, segíteni tud Krik vagyonát megszerezni a kikötőből, amit ugye ő felügyel. Mert Roman hamarosan Timur irányába fog elindulni, főleg a szórakozóhelyes jelenet után.

vlcsnap-2019-02-21-11h02m57s089.png

Tovább
komment

The Walking Dead 9x11 - Bounty

2019. február 27. 09:00 - hektor_

Visszaugrunk kicsit, egészen odáig, mikor Jerry elmeséli őkirályi fenségének, hogy a csaja bizony bekapta a legyet, zsír új kisbabák lesznek a Királyságban. Jézus és Tara lovagol be a képbe, és ismét itt vannak azok a homályos utalások, hogy Maggie és Michonne be vannak feszülve, mint az Oscar-gála szervezői voltak nézettségszámláláskor. Tara átcuccol a Hilltopba, de előtte még elhozta Ezekielnek a közösségek közötti, aláírás nélküli, nem hatályos Egyezményt, hátha egyszer még hasznát veszik – főleg most, hogy készülődnek a vásárra.

1.png

Tovább
komment

The Walking Dead 9x10 – Omega

2019. február 24. 10:00 - hektor_

Ahj, de nehéz az ilyen részeket hogyvoltozni. Nekem kicsit töltelék volt a mostani, ide-oda ugrálással, de nem elégedetlenségből mondom ezt, csak ahhoz képest hogy az első pár képkocka után abban sem voltam biztos, hogy jó sorozatot indítottam-e el, szerintem nem ütöttek akkorát a múltbeli visszatekintések, hogy a rész 80%-át a pincében töltsük.

Flashback 1st version: három fős család dekkol másokkal egy elhagyatott raktárépületben, apukának a töke tele van azzal hogy itt várakoznak, anyuka píszeli és a kislánynak énekel. Az elfogott suttogó lány emlékeiben járunk, Lydia elregéli Henrynek míg a kóterban csücsülnek, hogy emlékszik az apja rideg tekintetére, de hiányoznak neki a társai

„Hát… szerintem elég durva halott emberek bőrében mászkálni.” (Henry)

Szerintem is, de ezen átlépve folytatódik a történet, mikor a srác rákérdez hogy végül is mi történt az apjával, és kapunk egy bevágást a vérében fuldokló férfiról azzal a magyarázattal, hogy apám hülye volt, anyám bezzeg felhúzatta velem a lenyúzott bőröket, tök egészséges a kapcsolatunk, mindig megvédett.

1.jpg

Tovább
komment

Berlin Station 3x09 – Torres is the new Daniel

2019. február 22. 13:00 - szde

Eredeti cím: End of War

Sofia cégét meghackelték, ráadásul még az áram is elmegy, a cég főhadiszállását pedig katonák lepik el. Főcím, ami után megtudjuk: Daniel meghalt. Esthert értesítik először a német rendőrök, ő megy azonosítani az aluljáróba a holttestet. Már csak az a kérdés, hogy ki vitte el Berlinbe Danielt. Rodion, mert ott van a helyszínen, ami érdekes, mert honnan tudták, hogy kicsoda a srác. Valerie és Robert azon aggódnak, hogy Stevie eltűnt a radarról, ráadásul Hector is, előbbi a privát szektorban utazik, utóbbi pedig Hector. Telefonhívás, amiben az amerikaiak is megtudják, hogy Daniel meghalt. Már a helyszínen összerakják a képet, Esther pedig felhívná Daniel-aput, de ez ugye CIA protokoll, és Valerie dolga lenne, aki átadja ezt a német hírszerzőnek, neki elég lesz csak akkor felhívnia, ha megvannak a részletek.

vlcsnap-2019-02-14-14h21m01s031.png

Tovább
komment

SURVIVOR S38X01 – Elindult a 38. évad, jösztök-e?

2019. február 22. 11:00 - Laura Ingalls

Jóképű lányok és fiúk, számtalan fordulat és taktika orrvérzésig. Visszatért a Survivor és ezzel együtt én is. A helyszín ezúttal is Mamanuca, Fiji, ahol 14 ropogós szörvájvörke és 4 rutinos játékos hajt 39 napig a dicsőségért és a pénzért. Bemutatkozik az ”Edge of Extinction”, a kihalás szélén. Olyasmi, mint nálunk a Holtak szigete. Ha valaki kiesik eldöntheti, hogy a „kihalást” választja, vagy elfogadja a kiesését. Amennyiben száműzetésbe vonul, ott is feladhatja a játékot ha megunja, vagy várhatja a lehetőséget a visszatérésre. Idén úgy tűnik a pszichés megterhelést akarják kimaxolni Jeffék. Meglátjuk hányan világosodnak majd meg Extinction közben.

10-45_wendy_2.jpg

Tovább
komment

Való Világ 9 extra - Így láttuk mi

2019. február 21. 14:18 - sixx

vv-zsuzsu-gyoztes-valovilag_1.jpg

muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat_image_733a74b910f6f7a89b5916aeb04b_16-9.jpeg

Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés)

és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz trió illetve a Vivi-Ginu-Cintike pornóhármas mellé kb. MINDEGY, kit/mit tesznek be, mert a baszás adott, az aki Pumped Gabót filmen tolta (?) az nem fog beszarni ettől sem. Aztán szépen összedőltek a dominók, a faszik magukat golyózták ki, a csajokat a több csaj, a faszik, ők maguk meg a pinájuk, és ami maradt, a konfliktusokat sokkal jobban felvállaló, a kurvaanyázásba azonnal beleálló, mindent ott helyben lerendező típus és a háttérből figyelő, kevés esze ellenére is rafkós, jó döntéseket hozó másik, illetve a kettő között Zsuzsu. Akinek vagy nem volt annyi esze, hogy eldöntse, milyen lesz, vagy leszarta, és saját magát hozta, a naivát, aki viszont rémesen számító is tud lenni ha kell. Ezt az évadot nem rá építették, a szerkesztők/alkotók sem hitték komolyan, hogy van esélye, de ugye nem ők döntenek, hanem az ezerfejű, aki inkább adott 36 milliót egy együgyű csajnak, mint egy exrendőrnek vagy egy meleg faszinak. sixx

Tovább
komment

Odaát 3x09 - Végzetes boszorkák

2019. február 21. 13:00 - Szencsike

Boszorkányos élvezetekben lesz részünk a mostani epizódban, és abban is biztosak lehetünk, a kaland a fiúknak is tanulságos lesz. Egy házaspárral indítunk, épp egy partiról jöttek haza, ami nagyon uncsi volt. A pár azonban itthon a saját partijára készül, isznak egy kis bort és jöhet az etyepetye. Az asszony, Janet, elvonul a fürdőszobába felfrissíteni magát, mi pedig azt látjuk, hogy valahol szegény nőnek akad egy utálója, aki éppen őt átkozza meg. Szegény Janetnek, szép sorban kiesnek a fogai, hiába kiált a férjének, Paulnak, ő már nem tud segíteni, a fürdőszoba ajtaja becsapódott előtte. Bent Janet vért és a fogait köpködi, amit még nézni is rossz. Mire Paul előtt kinyílik az ajtó, Janet meghalt. 

1.png

Tovább
komment

SWAT 2x15 – Megszületik Deac kislánya

2019. február 20. 13:00 - szde

Járőr nézi a kosarazó gyerekeket egy Luca lakása szerű környéken, amikor is jön két fegyveres és lelövik a rendőrt. A csipetcsapat épp lőgyakorlaton van, Deac lánya éjjel fog megszületni. Luca és Jimmy csajozni mennek Valentin-nap tiszteletére, Chrisnek randija lesz a párjával, Victor is Bonnie-val, az új barátnőjével megy enni. Mielőtt nekiállnának a következő körnek, szól a csipogó, hogy menni kell. Innen is üzenem a készítőknek, hogy Hondo-nak mondják már meg, hogy nézzen máshogy, mert kezd kicsit elegem lenni belőle, hogy MINDIG ugyanolyan arccal mered maga elé. Vagy felőlem meredjen, de akkor mutassanak valaki mást. Jimmy-t vagy Lucát.

vlcsnap-2019-02-17-10h23m44s292.png

Tovább
komment

The Walking Dead 9x09 – Adaptation

2019. február 20. 09:00 - hektor_

A napokban beszélgettem egy kedves barátnőmmel a sorozatról (Szevasz, Fló!) és nagyon jót nevetgéltem a válaszán:

„ - Bréking nyúz: ismét jó a Walking Dead!

- Elég sok mindenre számítottam, de ilyen fordulatra nem. Csak az egyik főszereplőt kellett kiírni hozzá?”

Nos, akár így van, akár nem, kedvenc zombisorozatunk ismét ráállt a pályára, és visszahozták azt a körömrágó zombihorrort amitől Walking Dead a Walking Dead.

Ezúttal nincs időugrás, ott folytatjuk ahol abbahagytuk: Jézus a földön kilyuggatott tüdővel, a lerántott zombiálca társaságában, a csapatot úgy tűnik, körbevették, de nem rezeltek be attól, amitől engem századik látásra is rázni fog a hideg – hogy NEM TUDOD, MELYIK A ZOMBI ÉS MELYIK AZ EMBER. Miután levágnak párat a szó szoros értelmében élőhalottakból, rájuk csukják a kaput és meglépnek, de az egyik suttogó kinyitja a zárat..

1.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása