Hogy volt?

Való Világ 9x88 - Zsut senki nem nevezheti patkánynak (18+)

2019. január 31. 16:57 - Dzsudibí

Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk Szandikásat. Megtörtént az, amire a VV9 történelmében eddig nem volt precedens, azaz Roli kibeszélte Hunort, vezeti fel Ancsa az összefoglalót, és mintha ennél a pontnál hirtelen csillanna egyet a bal szeme, de a dolog nem tud kibontakozni, mert kapcsolunk a villára, hogy tanúi lehessünk, ahogyan a vv9 bromance special edition valyriai acélból kovácsolt szív alakú medalionján megjelennek az első kis hajszálrepedések.

0_2.png

Tovább
452 komment

Berlin Station 3x07 – Fuss, Hector, fuss!

2019. január 31. 13:00 - szde

Eredeti cím: The Eye Fears When It Is Done to See

Szürke ruhás alak fut az erdőben, miközben fegyveres fekete alakok üldözik lángszóróval. Krik szabadidős hobbijának lehetünk szemtanúi. Főcím, akik eddig izgultak volna Danielért, ne tegyék, mert visszajön. Robert a lakása előtt összeütközik Ninával, small talk, főleg káromkodósunk fiáról, majd megbeszélnek egy esti randit: a nő helyén, de Robert hozza a kaját, ismer egy jó kínait. Oroszország, Torres és Hector nézik, ahogy Krik és emberei visszatérnek a vadászatról; amit akkor rendeznek, ha valaki keresztbe tett a vezérnek. Megtörténnek a bemutatkozások, mehetnek befelé a dácsába.

vlcsnap-2019-01-24-14h17m35s941.png

Tovább
4 komment

Valóvilág 9x87 - A szavak súlya

2019. január 30. 17:28 - 6paw

 

Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de visszatértem, úgyhogy induljon egy újabb menet a gyengeelméjű szakasszal.

Anikó vezet be minket a rezervátumba, ahol áll a bál, mert nem úgy alakult a kiválasztás, ahogy azt a szív csapata gondolta (érted, szív-csapat-gondol). Kezdődik is, Rúdlény egy szempillantás alatt varázsolja a villába a posztmodern politikai hangulatot az utcáról. Egyszerűen lehetetlen nem észreveni ugyan azokat a rigmuszokat, amelyeket az akciónyugdíjasok skandálnak tetszőleges oldalon, főleg amikor taposolva rikácsolja, hogy gyááva gyááva.. Erre minden értelmes ember reakciója egyezik Hunoréval, mégpedig: 

ke_pernyo_foto_2019-01-30_12_28_36.png

Tovább
Címkék: 18+ vv9
722 komment

Odaát 3x06 - A kísértethajó

2019. január 30. 13:00 - Szencsike

A mostani részben visszatér Bela, és átkozottul örülhet, hogy a Winchesterek kihúzzák a kerek popsiját a csávából. Egy tengerparti városkában kezdünk, este van, egy fiatal lány a kikötőben fut. Megáll inni, és lesz nagy ámulat, ugyanis a ködös tenger ködös horizontján feltűnik egy hatalmas szellemhajó! A lány látja is a hajót, meg nem is, hisz is a szemének, meg nem is, de az biztos, hogy nagyon gyorsan szedi a lábát, csak hogy ne időzzön a szükségesnél többet a baljóslatú kikötőben. Szerencsétlen lányt otthon éri a halál, fürdés közben valaki megfojtja őt.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 9x86 - A való világok történetének legnagyobb öklözése készül itt

2019. január 29. 19:26 - Chat Géza

Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy nélkül tolják tovább a kreténség ekhós szekerét az ökörhuggyozás által kivájt böszmeség sugárútján: szóval itt színészkednek teljes beleéléssel, hogy első pelenkázás során összekenték egymást a szart imitáló pudinggal/nutellával/csokis lófasszal. Roli közben puhítja Adrit, hogy ő amúgy picit szerelmes belé. Menjmárafaszombaroland, dehogy vagy te szerelmes! De az vagyok. Te bajod. Mé' te nem tudnál belém szeretni? Kurvaélet, hogy nem. Picit sem? Tojásfej, értsd meg, hogy nem. Oké, pedig én tudnálak szeretni. És itt, ezen a ponton Adrinak a csajozás akadémiáján 3 danos fekete öves PUA-szenszejeken megedződött jég szíve is egy hangyafasznyit megolvadt. Volna, ha Roli nem böfög egy öblöset. Erről ennyit. Az emu tojásoktól búcsút kell venni. De vikingtemetés helyett csak bedobják a tojglikat a raktárba, hogy majd a villamanók abból csinálhassanak másnaposság elleni rántottát maguknak. Nagy világmegváltó újdonságok nem derültek ki: Adri és Roli jó páros lenne taktikai szempontból a villában, Roland a való életben jó apa lenne, csak egy nő kéne alá/fölé/mellé, kiben táptalajra találhatnak magvai. 

Tovább
466 komment

Outlander 4x02 - Do No Harm

2019. január 29. 13:00 - pethő.anni

Az előző rész óta sem a költségvetés nem lett nagyobb, sem más szakembert nem sikerült találni, így marad a béna vetített háttér. Hőseink érthetően rossz hangulatban vannak a rablótámadás után, s magukat okolják balszerencséjükért, hiszen egy percig sem lett volna szabad megbízniuk Stephen Bonnetben. No meg Lesley is jobb halált és tisztességesebb nyugvóhelyet érdemelt volna. A hajós bejelenti, hogy megérkeztek River Runba, messziről látszik, hogy Jocasta néninek szép nagy háza van. Jamie nem mulasztja el azon poénkodni, hogy vajon Claire annak idején a vagyona miatt (ami igazából sosem volt) ment-e hozzá. outlander4_2_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
3 komment

Való Világ 9x85 - Igazi úriember nem dug csak úgy

2019. január 28. 21:12 - sixx

screen_shot_2019-01-28_at_20_04_54_2.png

untitled_30.png

Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana Lima és Amber Rose Revah), csináltam is egy hevenyészett montázst, ott van fent.

Tovább
Címkék: 18+ vv9
599 komment

Interjú Kékesi Gáborral, a 200 első randi Félixével

2019. január 28. 10:00 - Gillotte

Az életet nagykanállal faló rádiós karaktere megosztó volt a 200 első randiban, hisz néhol rettentő ellenszenves tudott lenni, ugyanakkor számos esetben láttuk a szereplő jó, melegszívű oldalát is. Félix sokszínű személyiségéről, a VIASAT3 sorozatáról és annak készüléséről beszélgettem Kékesi Gáborral.

kekesig.jpg

Fotó: Sony Pictures Television

Hogyan kaptad meg Félix szerepét?

Behívtak egy castingra, ahol azt a jelenetet kellett eljátszanunk, amikor Luca a telefonjáért nyúlkál a háztetőn, Márk pedig felszalad utána, mert azt hiszi, hogy öngyilkos akar lenni. Ebből ki is derül, hogy eredetileg Márk szerepére hívtak be. Nagyjából megcsináltuk a jelenetet – már amennyire meg lehet csinálni egy szobában a tetőről lelógó lány jelenetét – és akkor mondta a producer-asszony, hogy mit szólnék ahhoz, ha Félix egyik jelenetét is megnéznénk. Egy rádiós bejelentkezést kértek tőlem még a sorozat legelejéről, amikor Félix vezeti a műsort, majd beszélget egy betelefonáló pornószínésszel. Nyilvánvalóan nem készültem erre a jelenetre, úgyhogy adtak félórát, hogy memorizáljam a szöveget. Megbeszéltük, hogy ha a betelefonálóhoz érünk, akkor végszavaznak nekem. Az volt a vicces, hogy amikor elértünk arra a pontra, hogy a pornószínész betelefonál, akkor síri csöndben ütünk, és nem tudta az asszisztens, hogy mire várok. Ekkor tudatosult bennem, hogy annyira mozizza azt, amit éppen csinálok, hogy elfelejtette, hogy neki végszavaznia kellene, úgyhogy amíg elkezdte keresgélni a szöveget, addig én elkezdtem saját magammal beszélgetni, mint Félix és pornószínész. Kapitány Iván executive producer annyit mondott, hogy ha mást nem, a pornószínész szerepét biztosan megkapom. Mint utólag megtudtam, ekkor érezték azt, hogy ez a nekem való szerep.

Tovább
Címkék: 200 elso randi
4 komment

Való világ 9x84 - Nem vagy való a Való Világba, te patkány!

2019. január 27. 18:58 - Hoppancs

bscap0012_7.jpg

Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit annyira szeret és tisztel, ideiglenesen úgy döntött, nem szól hozzá, de a világért sem kérné őt számon, inkább diszkréten felitatja könnyeit, majd a nyugiszobába vonul meditálni. Eldönti, hogy terápiás céllal naplót vezet majd, és minden vitát dokumentálni fog, hogy később majd elemezhessék a pszichológusával. Távozás előtt még megértő sóhajjal nyugtázza, hogy ez a jóságos, édesen infantilis Zsu még nem tart a lelki fejlődésnek e magas szintjén, majd elhatározza, hogy esti imájába őt is belefoglalja majd.

Vicceltem. A fél epizódot végigőrjöngi. Megint.

rrrrrrrrrrrr.gif

Tovább
1193 komment

Való Világ 9X83 – A büdös szájakban roppanó rovarok

2019. január 26. 16:45 - Bruti

vlc-2019-01-26-15h27m42s464.jpg
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik, vagy tényleg ennyire ostoba. Hajlok rá, hogy sajnos az utóbbi...
vlc-2019-01-26-14h57m14s594.png

Tovább
611 komment