Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 49-53. rész

2019. december 23. 13:19 - Gillotte

Kezdetét vette az utolsó előtti hét. Luca még mindig a zaklatótól kapott telefon pin-kódjára akar rájönni, és sikerül is, hiszen gondolom meghallotta, ahogy a tévé túloldaláról ordítom: a megoldás az előző héten kapott órán lévő idő: 0918. A telefonon képek vannak Lucáról, ahol átkel a zebrán, kávézik, vagy bezárja a lakása ajtaját. Szegény Luca teljesen kiborul, így áthívja éjszakára Márkot. Nem tudni, miért pont őt, pedig az álmában három férfit látott: Félixet, Márkot és Viktort, a fiatal srácot az előző évadból, akivel ugyan összefutnak de sajnos a srácnak barátnője van. Kár, pedig olyan helyes gyerek!

11_1_1.jpg

Bence unokahúgának gyereke született, s Bencéék hivatalosak a kislány keresztelőjére. A meghívott teljesen odáig van, és nekiáll babaruhákat vásárolni, mert olyan cuki mind. Bencében elindulnak az anyai apai ösztönök, és Lalinak szegezi a tényt: gyereket akar. Lali ugyan hezitál, de próbálja támogatni élete párját, aki annyira előre rohan, hogy az igénylést is beadná az örökbefogadáshoz, hisz döbbenet, így is hónapokba telhet, míg gyerekhez jutnak. A hetero párok mennyivel szerencsésebbek, nem kell 9 hónapot várniuk...

11_2_1.jpg

Félix eközben újra meghülyül, mert ő pedig azt a tényt szegezi Artúrnak, hogy szerelmes Lucába. Nem mondom, hogy nem tartják izgalomban a nézőt az utolsó pillanatig. Ugyan Félixnek volt pár átmulatott éjszakája az utóbbi időben, ürességet érez, és most úgy gondolja, ezt az űrt csak Luca töltheti be.

11_3_1.jpg

A zaklató sms-t ír Lucának, hogy aznap este találkozzanak. Az sms-t még épp el tudja olvasni Luca, mert aztán eltűnik a telefonja. A rendőr meggyőzi a lányt, hogy mindenképpen egyedül menjen a találkozóra, és senkinek ne mondja, hova megy, mert ez komoly rendőrségi ügy, nem játék. Itt válik bizonyossá, hogy ez a fickó a zaklató, de sajnos Luca bízik benne. A találkozón ott van a rendőr, ahogy megbeszélték, majd egyszer csak feltűnik Márk, aki hiába mondja, hogy Luca küldött neki sms-t, hogy menjen, a rendőr letartóztatja és viszi is a fogdába. Luca nem tud mit kezdeni a helyzettel, teljesen meg van zavarodva, és Adél bármennyire szuggerálja őt, hogy Márk ilyet nem tenne, nem hiszi el. Aznap este a rendőr – ez az Adony – felmegy Lucához átbeszélni a dolgokat, ám a komolyra fordul a helyzet, mert bezárja az ajtót, és Luca telefonját is elkobozza, hogy ne tudjon hívni senkit. Ezt követően a székhez kötözi Lucát, és kezdetét veszi a két évad legmegrázóbb epizódja, ahogy Adony Luca fülébe dünnyögi, mennyire szerelmes, és majd de jó lesz nekik ketten. Szegény Luca… A többieknek gyanús lesz Luca eltűnése, és az is, hogy Bence olyan sms-t kap Lucától, amiben a lány ,,Mucikám”-nak hívja a megszokott ,,Macikám” helyett. Nagy erőkkel Luca lakásához sietnek – ekkor már Márk is szabadlábon – berontanak a lakásba, és a rendőrök kiérkezéséig leteperve tartják a fegyveres Adonyt.

11_4_1.jpg 

Márk vigyázza Luca nyugtát, de érkezik Félix, úgyhogy Márk inkább elmegy. Félix elérkezettnek látja az időt, hogy megmondja Lucának: szereti, és nem tud nélküle élni. Ugyan Lucán úgy érzem, Márk irányába húzna, csak elragadják a régi érzések Félix irányában, úgyhogy együtt töltenek egy romantikus éjszakát. Másnap a rádióban tárgyalják ki az ügyet – persze csak burkoltan – ennek ellenére lehet érezni, hogy Luca nem pont azt kapta ettől az egésztől, amit várt…

11_5_1.jpg

Lehet megtenni a téteket! Kivel lesz a végén Luca?

Címkék: 200 elso randi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása