Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 5x12 - Testcsere

2019. december 17. 11:00 - Szencsike

Néha a fiatalos lelkesedés csodákra képes, de ha butasággal párosul, csúnya következményei lehetnek... Egy bárban kezdünk, egy csinos szőke milf ül a pultnál és talán abban reménykedik, hogy valaki felszedi az este. Megjön Sammy, szokatlanul jókedvű, szokatlanul fura, szinte eldicsekszik a maga 26 évével a csaposnak mielőtt egy banános daiquirit kérne. A szöszinek megtetszik Sammy, aki ezúttal Gary néven mutatkozik be, biztos valami munka. Crystalnak hívják a nőt, és oda-vissza van Gary/Sammy jóképűségétől, és ha már így összejöttek, lehetne még jobb az estéjük. Gary/Sammy-nek mintha fogalma se lenne róla, hogy ez mit jelent, majd Crystal pontosít, nála lehetne folytatni a bulit. Gary/Sammy a tizenévesek lelkesedésével jön rá arra, hogy ez bizony szexet jelent, mehetnek is! Viszont kiderül, hogy a mi Sammynk miért ilyen fura, ugyanis belenéz az italospult fölötti tükörbe: egész egyszerűen egy 17 éves kamasz birtokolja a testét, ő lehet a rendkívül kanos Gary. 

1.png 

Menjünk vissza 36 órával korábbra, a tesók ekkor gördülnek be a massachusettsi Housatonic városkába. Egy régi ismerősükhöz jöttek, a hölgy neve Donna, a gyerekkori bébiszitterük volt, ma pedig mint aggódó anya ül előttük, a házukat kísérti egy kopogó szellem. Donna tudja, hogy mivel foglalkozott annak idején John apu, igaz, ő is csak nagy sokára hitte el a furcsa gyermeki képzelgést, amikor Sammy megpróbálta neki elmesélni a szellemvadászatot. Most igazán kell a fiúk segítsége, a kopogó szellem megtámadta a lányát, Katie-t és a „meggyilkolt gyermek” kifejezést írta Katie hasára. Szerencsére a család szó nélkül követi az utasításaikat, elmennek pár napra, a tesók intézik a szellemüket. Később egy gyorsétteremben járunk, Dean intézi a rendelést, csupa húsos finomság és egy egészséges saláta Sammynek. A kiszolgáló a rendkívül életunt Gary fiú, aki érdeklődve nézi a tesókat. Dean elgondolkodott Donnán, összejött neki a család, és milyen jól megy a soruk. Felteszi Sammynek is a kérdést, hogy ő akar-e családot, ám Sammy már rég letett a család témáról, ám lehet Dean szívében még él a remény, ha ilyen kis lelkizős lett. Sammy közben megtalálta a ház történetét a neten, az 1700-as években már állt az épület és az akkori tulaj, Isiah Pickett felakasztott egy boszorkányt, Maggie Briggs-et a kertben. A tesók ötletelnek, Gary pedig egyértelműen kinézte magának Sammyt.

Este Sammy sétál a városban, végzett a levéltárban, telefonon jelenti Deannek, hogy nem talált semmit se a bosziról. A hívás után Sammy nyugisan sétálna tovább, ám egy nyugtatólövedékkel eltalálják és másodpercek alatt összeesik. Később Sammy felébred Gary testében, és bandukol az úton. A zsebében ott van az asztma inhalátor, majd lassan megáll mellette egy rendőrautó. A családja már keresi őt, Sammy Deanre gondol, de nem. A járőr egy tisztes családi háznál teszi ki őt, ahonnan azonnal kirohan az aggódó édesanya és agyonölelgeti az elveszett gyereket. Sammy azt se tudja, mi történt vagy hogy kik ezek az emberek, a szülők máris a legrosszabbra gondolnak, részeg a gyerek! Sammy értetlenkedik de végre meglátja magát a rendőrautó ablakában, ez Gary teste, de ki az a srác, akit Sammy lát? A szülők csalódottak, hogy a gyerek így elkanászodott, mi lesz így belőle?!. Eközben az igazi Gary Sammy kidolgozott testét csodálja, az eredeti kis gyík testéhez képest ez másik univerzum. Dean is megjött végre, fel se tűnik a változás, csak annyi, hogy Sammy kissé zavarban van. Viszont hozott neki kaját, Gary/Sammy szerint jobb lenne, ha mihamarabb elmennének, mert a szobalány meglátta a kint hagyott fegyverkészletet. Szerencsére Dean hamar túlteszi magát a hibán, mosdózik egyet és mehetnek is innen. Gary eközben megkeresi az összes mobilt és szépen kidobja a szemétbe ezeket, ez már komoly. Gary/Sammy engedelmesen megvárta Deant a kocsiban és megpróbálja a lehetetlent, szeretné vezetni Babyt. Dean megengedi, igaz, a srác élvezettel pörgeti a motort majd hátramenetben belehajt a szeméttárolóba. Dean csak a pillantásával öli meg őt, helyet is cserélnek, ez sok volt így estére „Sammytől”.

Az igazi Sammy, Gary testében telefonál, az összes mobilszámukat felhívta, hogy elérje Deant. Csak a hangpostára tudja elmondani, hogy egy gizda, asztmás testben találta magát. Még a hotelt is felhívja, de a recepciós szerint a keresett szobából már kijelentkeztek a vendégek. Ez bizony baj, így Sammy a Star Wars-os pólójában felderíti a gazdatestének a szobáját. Képregények, rengeteg SW relikvia, sulis anyagok, fizika faktra jár. A jelek szerint biztosan szűz, és az ágy alatt ott a Busty Asian Beauties magazin, szóval még frusztrált is szegényke. Az eldugott cuccok között van néhány okkult cucc, sátánista is a gyerek. Anyu hívja a fiát reggelizni, a határozott anyai szónak nem lehet nemet mondani, ezt Sammynek is meg kell tanulnia. Odalent kiderül, hogy van egy lánytesója is, és apuka rögtön a számonkéréssel kezdi, mi történt este? Csalódott, mert a "tervbe" nem fér bele az ivászat, és ugye a gyereknek az MIT a célja, ehhez pedig kitűnőnek kell lennie. Sammy reflexből rávágja a „leszarom a tervet” választ, ezzel kihúzza apunál a gyufát, hiszen ismeretlen előtte a normális asztali viselkedés a hiányos gyerekkora miatt. Gyorsan hangot vált és elkezdi kikérdezni a „családját”, hogy mennyire jó latinból, láttak-e nála egy könyvet, és a szülőknek persze fogalmuk sincsen miről beszél a hirtelen megváltozott gyerekük, de a hugi tudja miről beszél. Sammy megeszik egy fél szelet pirított kenyeret, anyu azonnal szól, hogy ezt ne, hiszen allergiás a gluténre, na jönnek majd a nehéz percek. Később Sammyből kijött minden, aminek ki kellett jönnie, a hugica már az ajtóban várja őt. Hülyén viselkedett az asztalnál és ha a szüleik rájönnek, hogy rejtegeti a könyvet, hosszú szobafogság vár rá.

7.png

Ugyanezen a szép reggelen Dean munkára ösztökéli „Sammyt”, ki kell deríteniük, hol van a boszorkány holtteste. Szerencsére Gary ismeri a boszorkány sztoriját, ugyanis a történettel ellentétben Isiah nem akasztotta fel Maggie-t. A nő a gyerekével volt terhes, a férfi nem akart zabigyereket, így megölte a nőt és elásta a pincében. Dean rájön, hogy innen a hasra karcolt felirat, Sammy jó munkát végzett. Gary kívülről tudja a részleteket, és gyorsan javít is, éjszaka keresgélt a neten. Beülnek a kocsiba, a rádióból rockzene szól, Gary kéri, hogy hangosítsa fel, Dean furcsállja, de legyen. Sammy eközben az iskolában van már, és sokadszorra beszél Dean hangpostájára. Két barátja, Trevor és Nora megállítja őt, hiszen nekik ő Gary és az előző estéről kérdezik őt. Sammy a berúgásos mesével áll elő és még annyira a hatása alatt van, hogy a szekrénye kódjára sem emlékszik. Szerencsére a barátai tudják a számot, és Sammy a szekrényben megtalálja a könyvet, ami bizony valódi fekete mágiáról szól. Deanék, meghozták a felszerelést a pincébe, Gary túlságosan is lelkes a vadászat miatt, főleg úgy, hogy az ő kezében van a puska. Dean figyelmét se kerüli el a szokatlan viselkedés, de legalább jó helyen vannak, megvan a sír. Dean ás, és mivel hátat fordított Garynek, így nem látja, hogy a srác ráfogja a puskát. Gary állítólag nagyon sajnálja, Dean visszakérdez, ám Garyt megtámadja a szellem és a falhoz vágja. Dean odarohan hozzá, nincs baj, ám „Sammy” menekülne, Dean rászól, hogy még el kell égetniük a maradványokat. A szellem most Deanre támad, ám mielőtt nagyobb baj lenne, Maggie Briggs elég, Gary még épp idejében gyújtotta fel a csontokat és ez bizony bejött a kölyöknek.

„Gary” a suliból lógna, de a két barátja követi őt, mivel "Gary" nem hajlandó velük tárgyalni, Trevor egy nyugtatólövedékkel intézi el őt. Egyre furább ez a helyzet. Deanék beültek egy bárba kajálni, a jól végzett munka után jöhet az evés, Dean egy jókora burgert rendel magának, „Sammy” is csatlakozik hozzá. Dean rá is kérdez, hogy ki ül itt előtte, Garyben megáll az ütő, lehet rájött valamire, de Dean csak csodálkozik, hogy ennyire rákapott a húsra. „Sammy” csak ünnepelni szeretne, ám Dean szerint ez csak egy piti munka, nincs mit ünnepelni, de "Sammy" szerint igen is van. Volt egy jó napja a szellemmel együtt is, végre berúghat és nagyon jól néz ki. Az ital is megteszi a hatását, "Sammy" egy bizonyos terv miatt kesereg, az élete el van döntve, de most végre kirúgott a hámból és a szófosása alapján tényleg berúgott. Akkor igyanak erre, és a közös ivászat is ritka köztük, pedig Gary/Sammy szerint Dean igazán jó arc. Meghozták a burgereket, és mielőtt enni kezdenének, Gary tényleg elismeri, hogy Dean rendes tag.  Gary beleharap a burgerbe, ez a test nem gluténallergiás az tuti, és élvezettel falja fel a kaját. Most járunk az epizód elején látott jelenetnél, a srácok befejezték a kajálást, Dean Sammyre vár, aki javában flörtöl Crystallal. A páros elmegy a bárból, Gary/Sammy vigyorogva búcsúzik Deantől, hogy meghúzza a nőt. Ez volt az a pillanat, amikor Dean is elkezdett gondolkodni, hogy mi is van az ő tesójával.

Sammy eközben Trevoréknál ücsörög megkötözve, Trevor az igazi Garynek telefonál. Gary már az ágyban fekszik Crystal lakásában. Trevor Deanről kérdezi őt, aki még él és virul a motelban, mint kiderül, meg kellett volna ölnie őt. Most viszont Gary teste fogságban van, benne valaki mással, Sammyvel, ezzel is foglalkozniuk kéne. Bármi is volt a tervük, nem gondolták át a fiatalok, Gary még egy kis időt kér és búcsúzik is, megjött Crystal, aki egy profi domina. Vissza Sammyhez, kiderül, hogy a fiatalok hobbiból démonokkal dumcsiznak és ők meséltek nekik Deanről. Trevor elég seggfej, neki ez a démonchat egy menő dolog, és legalább pénzt is kapnak tőlük, ha levadásszák Deant. Nora szerencsére a józanabb, egy hónappal ezelőtt kezdték a bohóckodást a könyvvel, Trevor meg szinte kikéri magának, hogy a Sötét Nagyúrral nem bohóckodnak. Nora elővesz egy rajzot, Gary készítette, miután transzba esett ezen a szeánszon. Egy tökéletes arckép Deanről, úgy, hogy Gary csak pálcikaembereket tud készíteni. Gary állítólag hallott valami hangot, és Deanre vérdíjat tűztek ki, az ország összes sátánistája őt keresheti és Gary szúrta ki őket. A testcserés trükköt is a könyvben találta, Norának igazán imponál, hogy Gary milyen ügyes gyerek, hogy mindezt kitervelte. Csak legyen tökös, hogy befejezi, amit elkezdett, hangzik Trevor csudaokos véleménye, Sammy megpróbálja meggyőzni őket, hogy a démonok veszélyesek, és innen már nem lesz visszatérésük. Nora megijed, ám Trevorban egy csepp hezitálás sincsen. Fogja a könyvet és megtalál benne egy démonidéző varázsigét, majd ez elintézi Dean Winchestert és megkapja egyedül a lóvét, ha Gary és Nora is visszakozik. Nora és Sammy is kórusban zengik, hogy ez rossz ötlet, ám Trevor elszánta magát.

13.png

Gary visszatért a motelba, a jó szexnek nyoma sincs rajta, csak a merő nyugtalanság, ugyanis most fogja elintézni az alvó Deant. Mindezt Dean saját fegyverével tenné, ám jön a meglepetés, Dean kibújik az árnyékból és lekever egy pofont az áltestvérének, kicsoda ő valójában?  Trevorék, a srác elmondta a megfelelő varázsigét, ám semmi látványos nem történt. Nora elájult, Sammy rögtön tudja, hogy baj lesz, ugyanis Norát szállta meg a démon. Trevor előadja a menő üzletembert, megvan Dean Winchester illetve Sam Winchestert is tudják prezentálni, igaz, csak a testét. A démon felismeri Sammyt a vézna új testében is, és úgy tűnik, elégedett a dolgok állásával, hiszen valaki más bujkál Sammy testében, vele egyszerűbb lesz a nagy tervet végrehajtani. Trevor azonban a nagy büdös semmit fogja megkapni, nincs itt pénz, örüljön az életének. Sajnos Trevor nem fogja be, pedig okosabb lenne, ha ezt tenné, kis tapasztalatlan sátánista fiatalként fogalma sincsen, hogy játsszák ezt a profik, de ő ragaszkodik a megígért jutalomhoz.  A démon beveti a legcukibb énjét, megkapja amit szeretne, csak mondja. Trevor egy millió dolcsit kér, ám a démon rábeszéli 10 millióra, ez csak jobban hangzik. Klassz, legyen még egy csaj is hozzá, egy osztálytársa szeresse őt. Szerelem és pénz, alap dolgok, de sajnos a démon nem fogja teljesíteni a kérését, a puszta kezével nyársalja fel őt, és igaza volt az állandóan közbeszóló Sammynek, a srác tényleg idióta.

A motelban Dean a szobatelefonon keresztül hallgatja le a hangpostáját, 38 üzenet. Mellette Gary összecsinálja magát a félelemtől, és csak az életére koncentrál. Elmondja, hogy hol van Sammy és Dean nagyot néz, mikor kiderül, hogy csak 17 éves. Megjelent Nora démon, szegény Gary most tényleg aggódhat. Sammy a pincében a vézna kis testével igyekszik minden erejét bevetni, hogy kiszabaduljon, de ez nehezen jön össze. Motel, a démon Garynek is elhúzza a jutalom mézesmadzagját, és Gary nem tanult semmit se, ugyanis varázserőt kér magának. A démon megérti, így apu se tudja vegzálni, nem kell az MIT-re mennie, csak a puszta erő számít. Igaz, előbb Garynek meg kell jelennie a nagyfőnöknél, Sátán őméltósága előtt és csak egy kérdésre kell igennel válaszolnia és megkapja a jutalmát. Vagyis Lucifer így szerezné meg Sammy testét, hiszen Gary könnyedén igent mondana neki. Dean végre összekapta magát, rátámad a démonra, csak a terv visszafelé sül el, a lánytestet birtokló démon könnyedén veri agyon Deant. Gary fejében lehet ott a józanság apró szikrája, és elkezdi a kiűzési szöveget mondani. Sajnos a démon ezen is bepöccen, és Garyre támad. Dean összeszedte magát, folytatja a szöveget, a démon visszatérne hozzá, de Garyvel közösen kiűzik őt Nora testéből. Később Gary levezényli a testcserélő varázslatot, Gary és Sammy ismét a saját testükben térnek magukhoz. Sammy újra önmaga, Gary pedig újra a jelentéktelen kocka önmaga, de így is csak annyi telik tőle, hogy „bocs”. Dean szerint ez nagyon nem elég ide, mert ha nagykorú lett volna, már rég halott lenne. Térjen szépen vissza a jó útra vagy megölik őt, ez kellett csak, Garynek mindez kristálytiszta szerencsére. A tesók hazaviszik a fiatalokat, Sammytől is jön egy jó tanács: Gary becsülje meg az életét, és ha nem tetszik a terv, csak mondja meg a szüleinek és lehetőleg az egészséges módon legyen lázadó tini, hagyja ki a sátáni dolgokat. És jó ha tudja, Nora is kedveli őt, nem a sátánt, hanem Garyt. A tesók elköszönnek tőlük, Dean megdicséri Sammyt, hogy szép kortesbeszédet nyomott le neki, ám Sammy megvonja a vállát, kegyes hazugság volt ez, tényleg béna az élete. Sammy szerint ez a sok „családi élet” rohadtul megterhelő, jobb is, hogy ebből ők kimaradtak. Dean szerint lehet az a baj, hogy nem tudják, hogy mi hiányzik a saját életükből, vagyis igen, Dean családpárti. És hivatalosan is minden a régi, a rádiós zenét Sammy azonnal lehalkíttatja, Dean visszakapta a régi, béna tesóját.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása