Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 44-48. rész

2019. december 16. 09:00 - Gillotte

A héten választ kapunk arra a kérdésre, amit nagyjából két hete tettem fel: ha eddig 100 nap telt el a sorozat szerint, hogyan fogják az utolsó két hétbe beleszuszakolni a fogadás maradék 160 napját? A válasz egyszerű, gondolhattam volna rá: már csak két hétig fog tartani a fogadás. Mielőtt azonban megtudnátok, miért is alakul ez így, röviden összefoglalnám Dénes és Ildikó párkapcsolati válságát – de csak tőmondatokban. Ildikó kiborul, amiért az utóbbi időben Dénes jókat beszélget egy kolléganőjével, úgyhogy elköltözik Lucához, majd ő is elkezd randizgatni egy fickóval, de ne ítéljük el érte, mert Turek Miklós játssza a férfit, úgyhogy... érthető, na. A randi nagyjából egyszerre zajlik, s míg Dénes elutasítja a nő közeledését, Ildikó felmegy éjszakára a férfihoz. Nem sokkal később megtudjuk, hogy csak beszélgettek, s a férfi ennél többet várt volna, éppen ezért nem is engedi Ildikónak, hogy hozzáköltözzön. Ekkor jön rá Ildikó, milyen hülye volt, majd hazamegy, és kibékülnek Dénessel.

200elso11_1.jpg

Nem mindenki ilyen szerencsés, ugyanis Adél és Márk az utóbbi hetekben folyton vitázik. Itt van a kiadós csaj, aki Márk könyvét sínre tenné, ám a könyv Adél és Luca szerint is rettenetes. Luca azt is hozzáteszi, hogy a kiadós csaj csak Márkot szereti, nem is a könyvét. Márk tehát tetemre hívja a nőt, aki bevallja igen, a könyved úgy szar, ahogy van, csak több időt akartam veled tölteni. Márk úgy elküldi szerencsétlent, hogy én érzem magam rosszul, de ez nem oldja meg a problémákat Adél és közte, így a fájdalmas szakítás mellett döntenek.

200elso10_2.jpg

Adél apja szívinfarktust kap, így kevesebbet szeretne dolgozni, hogy tovább éljen boldog életet az ő Reginájával. Adélnak úgy tűnik, hogy valami különös oknál fogva Regina tényleg szereti az öreget, úgyhogy áldását adja kapcsolatukra és ki is békülnek. Nem ez az egyetlen szerelmi szál a rádió háza táján, ugyanis Krisztinek nagyon megtetszik Ákos, az új szerkesztő-tanonc, aki megszólalásig hasonlít Asztrikra az István, a királyból. Mint kiderül, nem is lőttem nagyon mellé, mert Kriszti nagy nehezen eléri, hogy randizni menjenek, ekkor coming outol Ákos: papnak készült, csak rájött, hogy mégse, de lánnyal még nem volt soha, ezért szerencsétlenkedik. Krisztit ez egyáltalán nem zavarja, ám Simont szétveti a féltékenység, hogy az ő ,,zsiráfját” megkörnyékezi valaki.

200elso10_3.jpg

Lucát még mindig zaklatja az idegen, s az ügyre Adony, az a rendőr fickó áll rá, aki az első évadban randizott Lucával, csak nem lett jó vége, mert kicsit betett Lucának, hogy a fickó a randira is pisztollyal érkezik. Lucának múlt hétről van kulcsa, meg doboza, s a dobozban találnak egy telefont. Igen ám, csak pin-kód nincs hozzá, úgyhogy ez félretevődik, annál is inkább, mert Luca dobozban kap egy ketyegő valamit. A rendőrfickó érkezik a helyszínre kibontani a dobozt, mely egy klasszikus órát rejt magában, 09:18-as időt mutatva.

200elso10_4.jpg

Luca retteg, de elveszi a figyelmét Adél ismerőse, egy teniszező srác, akit a Barátok közt Petije alakít. Hogy felismerem...Istenem, azért három év Barátok közt Hogyvolt nem múlik el nyomtalanul. A románc nem tart sokáig, mert Lucának valami indokolatlan oknál fogva tetszik a fiú alkesz-fejű apja is, s ezzel az ürge  vissza is él - de csak azért, hogy fia minél többet koncentrálhasson a teniszre. Nemes, mindenesetre amint a békülés után elkezdik egymásnak ajánlgatni Lucát ,,legyen a tied" Luca mindkettőjüket elküldi a búsba. Kisvártatva érkezik a hír, hogy Zita terhes. Imádom Gáspár Katát, annyira csillogó szemmel örült a hírnek Luca, hogy egész belekönnyeztem. Zita tehát terhes, úgyhogy az esküvőnek meg kell lennie két hét múlva, hogy beleférjen a ruhájába. Így esett meg Zita, és az, hogy hogyan oldják meg a maradék 160 napot a fogadásból.

Címkék: 200 elso randi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása