Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 39X12 – Time Heals All Wounds

2019. december 15. 07:44 - Laura Ingalls

39-06_nyito_esetleg.jpgA mai részben olyan történik, ami 38 survivor évad alatt egyszer sem fordult elő és ez nemcsak a játékra hatott, hanem a jövő heti reunionra is és hatással lesz valószínűleg az elkövetkező évadokra. Mondja azt valaki, hogy ez a műsor majd’ 20 év után nem tud érdekes lenni. Bár a CBS biztos nem kívánta ezt a fajta érdekességet.

32. este, törzsi tanács után Tommy hisztispicsáskodik. Ha nem szól neki Dean, akkor a hotelben fürdőzne, vagy steaket enne és közben eszelősen a zsűris beszédére készülne. Ehelyett a többieknek és a kamerának rage-el, hogy kicsnálták Kennyt ki akarták szavazni. Szemetek. Ha Dean nem lenne - foglaljuk imába e férfi nevét - akkor Tommy, Janet, Lauren és Dan a megbeszéltek szerint szavaznak és Tommy úgy esik ki, hogy az ember akiben megbíztak – Noura – ellenük fordult és egész nap hazudott nekik. Nah, ez azért mégiscsak hallatlan!
Come on bitch, please. Noura a főellenség? Nálam kis képzavart okoz Tommy hegyi beszéde az árulásról, mert azt hittem survivort nézek, nem a cserkészek aktuális havi epizódját. Ne vicceljünk már. Arról a Nouráról beszél, akit max. azért tartana játékban, mert esélytelennek gondolja a végső győzelemre és nem szövetségesként tekint rá, hanem eszközként. Most mégis azon nyíg, hogy Nourának meg kellett volna védenie őt. Ezen logika mentén haladva akkor Tommynak nem kellett volna kiválasztania Nourát a rokonlátogatáskor? Jól van Tommy, ülj le, egyes.
Noura meg meghunyászkodva magyarázkodik, de a riportban ő is rage-el, hogy hülyeség volt Deanben megbízni. Szar ügy. Úgy dönt borsot tör Dean orra alá olyan Nourásan még este és Dean cipőit a törzsi zászlót tartó bambuszok tetejéhez szorítja be két oldalra azzal, hogy a sötétben nem találja majd és Dean nem fogja elérni, mert nincs olyan magas, mint Noura. Valami rossz karmát is szeretne ehhez a tetthez párosítani, mert a zászlón a kiesettek dolgai vannak. Noura azt reméli, ha felkerült a cipője Dean is ki fog esni. Végül sajnos nem derül ki mit szólt Dean a csínytevéshez, de nekem tetszett az ötlet.02-38_dean_cipoi.jpg

Hajnalban Elaine és Dean nekilódulnak rejtett védettséget keresni. Elaine az előző tanácson ellőtte az idolját és úgy érzi, hogy jelentősen javulnának az esélyei a mostani kb. nullához képest, ha találna egy másikat. Én furcsának találom, hogy a tanácson történtek ellenére Elaine Deannel bratyizik, mikor a srác beszariságán múlt, hogy Tommy végül játékban maradt. Mindegy, nem értek a lovakhoz. Nem ők az egyedüli korán kelők. Janet sem tud aludni és nem azért, mert minél idősebbek vagyunk annál rosszabb az alvás minősége, de nem is azért, mert egerek szaladgálnak át rajta, hanem azért mert benne van a boogie, hogy rejtett védettséget találjon. Felkelti tehát újdonsült ride or die-ját Tommyt, hogy eriggyünk tüstént dologra – az idol nem vár. Hogy ki találta meg az oly nagyon vágyott pici kék csomagot? Janet, ki más? A riportban elsírja magát, hogy ez az idol akár a legjobb négyig viheti. El tudjátok képzelni, hogy nyerhetek? – kérdezi. Egyelőre én azt sem tudom elképzelni a jelenlegi játékosok közül ki nyeri. Bár ha a morális győzelemről beszélnénk az Janeté – és a cikkek is ezt erősítik amiket az utóbbi hetekben olvastam.
Janet megmutatja Tommynak mit talált. A jelenetet Dean és Elaine tisztes távolságból végig nézik, a keresésnek ezzel vége. Dean pedig a látottakat egyszerűen úgy értékeli, hogy a tudás hatalom. Ám legyen.04-13_na_mit_talaltam.jpg

05-21.jpgA maréknyi megmaradt survivor reggel a parton üldögél együtt. Vagyis majdnem együtt, mert Noura a szokásos reggeli jógáját és bohóckodását csinálja. Elaine előtt az a sztori, hogy Nourára szavaznak, de Elaine jól tudja, hogy ő a következő kieső. A riportban arról beszél, hogy a többiek nem akarnak vele ülni a döntőben, mert attól félnek nem nyernének ellene. Jól látja, mert a parti üldögélés közben megint Elaine az aki megnevetteti a társait.
Megpróbálja meggyőzni Laurent, vagy legalábbis bogarat ültetni a fülébe, hogy Tommy meg fogja nyerni a következő játékokat és a végén a survivort is ha nem tesznek ez ellen valamit. Azt emeli ki, hogy egyik fiú sem akar Lauren mellett ülni majd a végén, mert nincs esélyük ellene. Elaine Lauren szemét nyitogatja egy bizonyos fajta igazságra és sikerül elbizonytalanítania a Tommy melletti pozícióját illetően. Lauren tehát felkérdezi Tommyt: igaz lenne amit Elaine gondol, hogy összeállsz Deannel és Dannel? Ácsi! Olyan vagy, mint egy féltékeny barátnő – mondja vigyorogva Tommy. Megnyugtatja Laurent, hogy ne butáskodjon együtt menetelnek a döntőig, de riportozáskor ennek az ellenkezőjét mondja. Tanárként elítéli a hazugságot, de ebben a játékban kifejezetten élvezi, szóval Laurennek ki kell esnie a legjobb három előtt, nem ülhet ott Tommy mellett a végén. Ezt Dannel és Deannel is megbeszéli. Teljes az összhang. Elaine megmondta a tutit. Bár Dan attól fél, hogy Dean nem tartja magát az egyezségükhöz. Az előző estéből és eddigi munkásságából kiindulva erre minden esély meg van.06-30.jpg

07-54.jpgJön Az Ember csónakkal és üzenettel. Ezúttal nem szavaznak, hanem húznak. Akinek a neve kikerül a zsákból beül Az Ember mellé a csónakba és goes to Rob’s and Sandra’s place. And the winner is: Dean. Shoot. Ennek most nagy jelentősége van, érzi ezt Dean is. Izgatottan indul el.
Az Idol Izlandon Robbal nyitunk, meg azzal mennyire szereti a survivort, milyen jól érzi itt magát és közben látjuk ahogy a korallok között úszkál és halat fog. Majd mutatják, hogy a sok halat süti Sandrának és magának és azzal zárja a gondolatsort, hogy az elmúlt 20 évben annyi időt töltött a játékkal és megint rákapott az ízére. Hát gyerekek, szerintem nagyon érik az a 40. évados szereplés…
Dean megérkezik Sandráékhoz, akik széles mosollyal fogadják. Dean egy mi a helyzettel köszön, semmi őrjöngés, ujjongás. Úgy néz ki Dean belül örül. Csinálhatnék egy „Dean ezer arca” sorozatot egy képből, mert kb. mindig ugyanolyan arcot vág.
Leültetik a tűznél és megkínálják a hallal amit Rob csinált. Kikérdezik mizu? Dean elmeséli az eddig történteket, az előző tanácsot és előhúzza az ál-Legacy Advantage-et. Robnak majdnem a torkán akad a falat, Sandra is megmerevedik, de mikor Dean megkérdezi meg tudják-e mondani igazi-e vagy sem, Sandra azonnal game mode-ra vált és visszautasítja a kérést fapofával. Rob végül elnevetheti magát, amikor Dean elmeséli, hogy megcsinálta az ál-Legacy ál-Legacy változatát. Sandra briliánsnak tartja az ötletet, hogy egyáltalán eszébe jutott. Én viszont még mindig nem értem hogyan derült ki a múltkori tanácsból, hogy a Jamaltól kapott ál-előny valódi. Ezután Dean emeli a tétet és előadja, hogy amikor hatan lesznek ő előveszi az ál-előnyét, magára pakoltatja a szavazatokat és végül az fog kiesni akit ő akar. Robnak leesik az álla a hülyeség hallatán és elmagyarázza a riportban, hogy sosem jó ötlet magadra szavaztatni a többieket, még akkor sem ha valóban van rejtett védettséged, ami ugye Deannek n i n c s .10-02_nyito_esetleg.jpg

10-09.jpg

10-46_atmeretezett.jpg

12-12.jpgRob elkezdi a mai mesét. Az egy dolog, hogy 39 napot eltöltesz a játékban, az meg egy másik, hogy te nyersz a végén. A mai óra anyaga: jury management. A játéknak ezen a pontján muszáj ezen gondolkodni. Képes leszel-e olyan történettel előrukkolni a zsűri előtt, hogy neked adják az egy millió pénzt. Nem elég, hogy eljutsz a végéig. Az is fontos hogyan jutottál el addig és képes vagy-e a zsűri tiszteletét kivívni a játékod miatt. Tanácsokat adnak Deannek mit lehet tenni azért, hogy a zsűri őt válassza a másik két játékos ellenében. Miután meghallgatta Rob és Sandra bölcsességeit egy egyszerű döntést kell hoznia: kockára teheti a szavazatát választható előnyért: 1. Extra szavazat, 2. Idol semlegesítő, 3. A következő tanácson érvényes rejtett védettség, amit valaki másnak kell odaadnia. Rob feldob egy érmét: egyik oldalán igen, másik oldalán nem felirat. Ha nyer, övé a választott előny. Ha nem, a következő tanácson szevasz a szavazatának. Rob mintha biztatná Deant, hogy ez nagy dolog lehet ha nyer és a játék egy pontján kénytelen kockáztatni. Deant nem kell nagyon győzködni, vállalja a kockázatot. Rob feldobja az érmét és Deannek szerencséje van. Sandra ujjongva fogadja, hogy Dean nyert egy rejtett védettség semlegesítőt. A mai Idol Izland elég kamu szagú, nem volt itt semmilyen teszt, vagy lecke. Megértem, hogy valamivel ki kell tölteni az adásidőt, de ez nem sikerült valami kreatívra. Ennek ellenére Dean úgy érzi a mai óra után meg tudja győzni a zsűrit miért ő vigye el a végén a nyereményt. Good luck buddy.16-31.jpgDean amikor visszaér majdnem az igazat mondja a többieknek – leszámítva Robékat – vagyis azt, hogy kockára tette a szavazatát előnyért, veszített az érme feldobásakor és a következő tanácson nem tud szavazni. Érdekes taktika. Ami még érdekesebb, hogy itt vagyunk a 34. napon, heten vannak játékban és öten jártak a másik szigeten. Nem létezik, hogy ezek ne beszéltek volna egymással, hogy mit láttak. El tudjátok képzelni, hogy Noura nem kérdezte meg Elaine-t, vagy Janetet? Kár, hogy erről semmi infót nem adnak.
Mindenesetre, később Dean elmondja a többieknek – Elaine és Noura kivétel – hogy nyert egy idol semlegesítőt, amiről kiderül, hogy addig lehet felhasználni amíg öten maradnak. Megbeszélik, hogy egyelőre nem foglalkoznak vele, hanem kiszavazzák Nourát mondjuk, vagy valaki mást.
Tommynak szöget üt a fejébe egy gondolat, hogy Dean mégsem olyan bambácska, aki csak nézelődik a hajában turkálva mint korábban gondolta. Ott van neki a (ál)Legacy advantage, most ez az idol semlegesítő, még a végén nyerni fog!18-39.jpg

19-19.jpgVédettségi játék. A feladat: a játékosok körbe-körbe forogva letekernek egy derekukon lévő tárcsáról több méter kötelet, ezután átimbolyognak egy akadálypályán és végül kiraknak egy puzzle-t ami egy mondatot rejt. A nyertes este nem fél majd a tanácson, a többiek közül pedig kikerül a 14. kieső. Start!20-45.jpgA verseny nagyon gyors. Mindenki rohamtempóban pörgeti magát a kötéllel. Az első szakaszt Tommy nyeri, ő tekeri le leggyorsabban a kötelet maga körül és ér át leghamarabb a kifeszített kötélhálón. Az egyensúlyozás már nehezebbnek bizonyul. Itt egy darabot ki kell kötözniük a kirakósból anélkül, hogy lelépnének a lécről és azzal mehetnek a pálya legvégére a puzzle-höz. Noura teljesíti ezt a részt elsőként, majd Dean, Lauren, Dan, Tommy, Elaine és végül Janet. Mindannyian igyekeznek összeszedni a maradék ép eszüket és koncentrációjukat, hogy ki tudják rakni a betűkből, szavakból álló kirakóst. A legközelebb Elaine jár a megoldáshoz, de egyszerűen nem jön rá hogyan rakosgassa a darabokat. Aztán hirtelen Dean fényt kap és villámgyorsan helyükre teszi a betűket, megnyerve ezzel a védettséget. Elaine mérgében leborítja a saját betűit. A többiek a közelében sem jártak a megoldásnak.
Elaine nagyon maga alatt van, úgy érzi nyernie kellett volna. Egyetlen reménye, ha valami csoda folytán a többiek mégis Nourára szavaznak este.

v10.jpgA védettségi játék után Elaine le van törve, elmegy úszni egyedül. Ezalatt a többiek megbeszélik, hogy mind Elaine-re szavaznak. Valójában azonban megosztják a szavazatokat, hogyha Elaine kijátszana egy idolt, akkor Noura kapjon egy szavazatot Dantől ami elég ahhoz, hogy végül kiessen – meséli Tommy a riportban.
Később Elaine megpróbálja maga mellé állítani Laurent. Lauren fontolóra veszi, hogy szövetkezzen Elaine-nel, mert tényleg tart attól, hogy a fiúk összefognak ellene. Ha ők ketten és Janet Nourára szavazna, akkor Noura kiesik, hisz Dan is rászavaz. Lauren megkeresi Janetet, röviden elmondja, hogy aggódik Noura miatt és szavazzanak rá este, Janet pedig leokézza a tervet. Janet indulás előtti riportjából úgy tűnik nem döntöttek száz százalékosan, hogy Elaine, vagy Noura neve szerepeljen többször.25-35.jpg

29-03.jpgÉrkeznek a játékosok a tanácsra és utánuk a zsűri is. Sandráék rácsodálkoznak, hogy Dean nyerte az egyéni védettséget és Rob kifigurázza Deant, hogy nyújt a tanács kezdete előtt. Eddig nem tettem róla említést, de Dean mindig ilyeneket csinál. Feltűri az inge ujját, hogy lehessen látni a bicepszét, feszít, nyújtózkodik, bemelegít és Rob többször megemlítette már, hogy „Dean már megint felgyűri az ingét, mutogatja az izmait”.
Azzal kezdünk, hogy Elaine csalódott, Dean meg dolgozik kicsit a zsűrin amit Rob megdicsér fent és végül is jó dolgot mond Dean, mert felhívja arra a figyelmet, hogy öt ős-Vokai mellett ül ott ős-Lairo tagként (Elaine is onnan jött). Noura, where are we in the game right now? – így szól pontosan Jeff kérdése, tehát ha szó szerint fordítom, hol vagyunk most? Mire Noura tipikus Nouraként azt válaszolja: a törzsi tanácson? És megvillantja hatalmas, eszelős vigyorát. Nos ez valóban így van, de tudjuk, hogy a kérdés arra vonatkozik, hogy hol is tartunk most, mi a helyzet? A komoly válasz is jó, hisz ott tartunk, hogy a 35. napon mindenki a döntőre gondol, de közben arra is, hogy hogyan jutok el a következő napig. Ez az az időszak amikor mindent számításba kell venni és igazán komplex a játék.29-18.jpg

30-22.jpg

30-26.jpg

30-27.jpgArról szól a beszélgetés gyakorlatilag, hogy az öt Vokai kiszavazza-e a megmaradt két Lairot egymás után, vagy sikerülhet valahogy megbontani a nagy Vokai egységet. Ezzel elérkezünk ahhoz, hogy Elaine korteskedik és próbálja meggyőzni a többieket, hogy tartsák játékban őt még egy szavazás erejéig, mert már az első nap óta veszélyben van és pont emiatt hamarabb ki akarják majd szavazni, mint Nourát. Tudom, hogy Elaine-nek most ezt kell tennie, de a játék ezen pontján ez az érv csak még egy szög a koporsójába. Elaine közli, hogy ő Nourára szavaz. Azzal érvel, ha nem szavazzák ki Nourát, mert jó lenne mellette ülni az utolsó háromban akkor azzal saját maguktól veszik el a lehetőséget, mert gyakorlatilag Noura valamelyikük helyén fog ülni a legjobb háromban emiatt, hogy mindenki mellette szeretne ülni. Elaine és Noura egymás ellen érvelnek, miközben Janet és Lauren sugdolóznak és arról is beszélnek, hogy Elaine-nél van a pont. Kiderül, hogy amit Elaine elmond nemcsak Janet, de Lauren is igaznak érzi saját magára. Jeff visszakérdez, hogy Elaine ez jó hír nem, ezt akarod hallani? Persze Jeff, de én mindig a legrosszabbra készülök, az én poharam mindig félig üres. Kicsit közelebb hozzák Elaine-t hozzánk, ejtenek pár szót a küzdelmes életéről, hogy mindig a dolgok rosszabbik oldalán áll, nem véletlenül félig üres a pohár, mert az egyetlen igazi siker az életében, hogy beválogatták a survivorbe. Meghalt az anyukája nem olyan rég és még ennek a feldolgozásával küzd. A játékban is az utolsó pillanatig küzd és addig nem adja fel amíg Jeff ki nem oltja a fáklyáját. Én nem szeretném senki fáklyáját kioltani – mondja Jeff mosolyogva. S miután Elaine és a többiek is kisírták magukat Jeff hagyja Elaine-t befejezni a mondatot, hogy itt az ideje: szavazni.34-10.jpg

35-54.jpg

36-03.jpgA szokásos rejtett védettség kérdésre senki sem jelentkezik. Az egész tanácsnak olyan íve volt, ami csak egy dologhoz vezethetett. Hiába kapott Noura is két szavazatot – amin egyébként meglepődött, mert csak egyre számított – mégsem volt meglepetés a vége, mind tudtuk, hogy Jeff végül azzal zárja a tanácsot, hogy a survivor 14. kiesője és a zsűri 8. tagja: Elaine. Jefftől egy öleléssel búcsúzik, a többiektől pedig egy szeretlek titekettel.38-18.jpg

38-27.jpgEzzel azonban nincs vége a mai résznek. Másnap reggel Jeff nagyon komoly arccal ellátogat a táborba. Baljós hangulatú zene. Uramatyám. Meghalt valaki? Nem. Viszont eggyel kevesebben folytatják a játékot. Jeff azt mondja, született egy döntés, most beszéltem négyszemközt Dannel és nem fog visszatérni a játékba. Nem jön vissza a táborba, nem lesz benne a zsűriben „he’s gone”. Janet azt mondja riport közben, hogy szerinte nagyon való világi dolgok hatottak a játékra és most valahogy fel kell dolgozniuk a történteket. Hogy Tommynak mi esik le ebből? Újra kell terveznie a végjátékot. Fasza.
Kiírnak nekünk egy szöveget, hogy Dant kizárták a játékból egy olyan incidens miatt ami kamerán kívül történt és nem érintett másik játékost.
Elolvastam több cikket, de hasznos információk nem elérhetők ebben a témában. Mióta kijött az epizód amikor Kellee kiesett, mindenki bocsánatot kért tőle. Nyilatkozott Jeff is, de furcsa volt az egész sztori, mert Dan sehol sem reagált. A kizárásról nem adnak ki információt védve ezzel a személyiségi jogokat, annyit mondott Jeff, hogy miután elmondták Dannek miért kell távoznia először nagyon feldúlt volt, de végül békésen hagyta el a szigetet. Az viszont biztos, hogy jövő héten nem lesz élő a Reunion, mert a CBS tart attól, hogy a téma érzékenysége és az esetleges indulatok miatt történne valami elő adásban, tehát 4 órával hamarabb veszik fel és így fogják leadni. Nagyon érdekel, hogy ezek után Dan megjelenik-e, megjelenhet-e.39-59.jpg

40-40.jpgMost már világos hogyan lehet vége jövő héten az évadnak, mert eddig nem akart kijönni a matek, de Dan kizárásával öt játékos maradt: Janet, Lauren, Noura, Tommy és Dean.
Egy hét múlva mind az öten ellátogatnak Boston Robhoz és Sandrához, ami Jeff állítása szerinte megváltoztatja a játék képét - azért arra befizetek - és kiderül a dupla évadzáró epizódból, hogy ki nyeri az egyedüli túlélő címet és az ezzel járó csekélyke egy millió dolláros díjat. Ne hagyjátok ki, én biztos itt leszek!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2019.12.23. 21:39:50

39×13(12)

1. Folytatódott a Noura-show megint :D Dean cipőjének elrejtése is WTF, nem mutatták, amikor megtalálta, de IoI-ra menet már a nyakában lógott, lásd kép :D Meg a parton amikor pörgött körbe-körbe, az is először hülyén nézett ki, aztán viszont a challenge-ben jól jöhetett, de akkor ő most tudta, hogy mi lesz, vagy mi??
2. A szokásosan sikeres “mindenki idolt keres, és valaki talál” szitu már tényleg idegesítő, lehetne egy évad idolok nélkül. Azt hittem, Janet nem mutatja meg Tommynak, de megtette, Dean-ék meg jól kilesték, az vicces volt.
3. Na, a Tommy-Lauren szövetségnek gyakorlatilag vége, de jogosan, Lauren érzésre bármelyik srácot megverné a döntőben. (Jó ezt még Dean előnyszerzései előtt írtam.)
4a. Island of Idols: poénos volt, mikor Dean megmutatta a veteránoknak a fake legacy advantage-et, azok meg próbálták nem elröhögni magukat :D Főleg amikor kitalálta, hogy majd minden szavazatot magára irányít, és egyedül eldönti, ki megy haza (Rob arca :DDD) (hát sajnos ez így Dan kiszedésével nem fog bekövetkezni, mert nem lesz hatfős tribal)
4b. A mai lecke jury management, ami önmagában jó ötlet, de nem értettem, miért csak egy érmefeldobáson múlik a választható előny megnyerése, aztán Rob megmagyarázta, hogy ha Dean megnyeri, akkor ezt elmondhatja “move”-ként, hogy kockáztatta a szavazatát. (Ööö, oké? És persze szerencséje volt, meg is nyerte az idol nullifiert.)
5. Furcsa, a kevés bennmaradó ellenére mintha jobban megnyílna a bizalom néhány esetben: Janet is megmutatta a talált idolt Tommynak, Dean is elmondta a nullifier meglétét a Tommy-Dan-Lauren triónak. Tommy erre persze élből elkezdte veszélyesebbnek tartani, amiben mondjuk van is igazság.
6. Az immunity tetszett, főleg hogy körbepörgés után egyensúlyozni kellett, és amúgy is keveslem a mentális kihívást is igénylő challenge-ek arányát (lehetne nem csak szavas, hanem valami számolós is). Elaine ahhoz képest, hogy az “Oh no, words, dang it” mondattal érkezett meg (LOL :DD), egész jól ment, de végül szorosan elvesztette Dean-nel szemben. (Dan meg egy pillanatra kirakta a betűkockákból, hogy SITH :D)
7. Random tribal highlights: Rob utánozza Dean pózolós nyújtózkodását :DD ; Karishmát alig ismertem meg így kicsípve ; “-So Noura, where are we in the game right now?” “-At tribal council?…” anyámborogass… :D

Van abban igazság, amivel Elaine próbálta mentegetni magát tribalon, hogy ha őt kiszavazzák, mert threat, akkor a többi threat is félhet, ugyanakkor az is igaz, hogy pl. Janetnek a saját szemszögéből nem sok értelme lenne Elaine-t bent tartani, hisz kb bárki más ellen nyerne a döntőben valszeg. Szóval ahogy Robék is mondták, ügyesen érvelt, és még némi szomorú személyes sztori is előkerült, de ez sem volt elég, hogy elkerülje a kiesést. 2-2 Elaine/Noura szavazatot megmutattak a 7-ből, de sajnos a többi is Elaine-re érkezett, úgyhogy megy a zsűribe :(

Na és akkor a sokk a végén: már csodálkoztam, hogy miért mutatnak másnap reggeli jelenetet az epizód végén, ilyet szerintem sose láttam szimpla részben… aztán ahogy Jeff jött, csak pislogtam a játékosokkal együtt, gondoltam, hogy valami rendkívüli történt… ezek szerint egy újabb Dan-incidens.
Érdekes egy szezon ez, most sokkal több ilyen való világbeli társadalmi probléma “szivárog be”/jön elő a szigeten, tanácsokon, és hát sajnos nagy közfigyelmet a negatív dolgok kapnak. Tényleg sz@r érzés lehetett úgy hónapokig ülni a készítőknek, hogy tudták, mikor kerül adásba a múltkori botrány, és hogy nem is kerülhetik el.
süti beállítások módosítása