Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 40-43. rész

2019. december 12. 12:00 - Gillotte

Lucának nehezen indul a hete, ugyanis egy srác telefonál be a rádióba, aki nem először próbálja meg az öngyilkosságot, és épp el akar búcsúzni kedvenc rádiósától, Lucától. Luca lebeszéli, sőt, találkozni is hajlandó ezzel a Ramónnal, a fiú öngyilkosságát elkerülendő. A találkozó nem sikerül rosszul, bár elég átlagos srác ez a Ramón. Hamar Lucára tapad, és nem veszi könnyen, ha a lánynak épp nincs rá ideje, úgyhogy nem telik sok időbe, hogy a rádió tetejéről telefonáljon be azzal, hogy leugrik. Zsigmond sikert szimatol a levegőben, így felküldi Lucát, hogy szedje le Ramónt, és Félixet, hogy közvetítse azt. Luca még ki is mászik a srác mellé a tetőterasz erkélyének korlátján, de végül sikerül meghiúsítania a kísérletet. Zsigmond nagyon meg van elégedve a hallottakkal, de Márk rettentően kiborul ezen a szenzációhajhász hozzáálláson, és azon, hogy Zsigmond képes volt kockára tenni Luca életét. Ramón látva Luca bátorságát, hajlandó arra, hogy bevonuljon egy elzárt helyre kezeltetni magát.

9_1_1.jpg

Adél és Márk folyton balhézik Regina miatt, hiszen Márk nem bírja már elviselni, hogy nem csak a rádióban, de otthon is ennek az irritáló nőnek a képét kell néznie. Regina Adél felszólítására elköltöznik, nem máshoz, mint Adél apjához, a rádióvezér Zsigmondhoz. Gondolom nem kell a szomszédba mennetek ötletekért, hogy mi is történt kettejük közt már az első éjszakán. Próbálják titokban tartani, de Zsigmond végül beavatja a munkába visszatérő lányát a történtekbe, s Adélnak igencsak felfordul a gyomra a hallottaktól. A rádióban is hamar végigmegy a hír, amivel sikerül fokozni a Regina ellen irányuló tömeges utálatot, amit a nő Zsigmond tanácsára próbál kezelni. Kezdetként elhívja Bencét egy olyan divatbemutatóra, ahová még a jó Isten sem kap belépőt...

9_2_1.jpg

Luca úgy egy hete rejtélyes ajándékokat kap az ajtaja elé: hol virágot, hol fánkot, de mindig valami kedves dolgot. Luca szerint ez rettentő aranyos, így találkozni szeretne az ismeretlennel, aki végül nem érkezik meg a várt időben. Luca szomorú, be is mondja a rádióban, hogy ez milyen férfiatlan viselkedés. Sajna meg is lesz a böjtje ennek, ugyanis aznap este buli van a bárban, egy igazi transzvesztita buli tele nőnek öltözött férfiakkal. Luca nagyon jól érzi magát eggyel, táncolnak veszettül, a buli szuper. Egészen másnap reggelig, amíg Luca rohadt gyümölcsöt nem talál az ajtaja előtt, képekkel arról, ahogy táncol az egyik beöltözött taggal. A képek hátulján pedig ez áll: ő már elég férfi neked? Luca nyilván betojik, és nem azért, de Luca, kellett neked szinte mindenkinek megmutatni, hol laksz?! Sem Bence, sem a Luca ablakán néha bemászó alpinista szomszéd, Albert nem tudja megnyugtatni, de vállalják, hogy igény esetén kísérgetik a lányt, de ő nem kér belőle. Egy este egyedül megy haza, s szétdobált rózsaszirmokat talál a lakásában, na meg egy írást a tükrön…

9_3_1.jpg

A báros bulin ott van a Roland helyett beugró Áron, és a rég nem látott Zsófi is, aki továbbra is a lányokhoz vonzódik. Így történik hát, hogy ugyanarra a csajra hajtanak rá a buliban, és a lány nem jelzi egyértelműen, hogy melyikükre nyitott. A parti Félix bérelt medencés házában folytatódik, ahol sok alkohol gurul le a torkokon. Így esik meg, hogy Félix elcsábítja az általuk kiszemelt lányt, ők pedig hoppon maradván egymással jönnek össze.

Címkék: 200 elso randi
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása