Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 35-39. rész

2019. december 12. 09:00 - Gillotte

Eljött a fogadás 100. napja is, ami egyfajta mérföldkő, méghozzá akkora, hogy Luca a feladáson is elgondolkodik, ám anyja kioktatja: ,,mindig mindent feladsz, ezért nem leszel soha boldog”. Fordított pszichológia, és működik, így Luca mégis folytatja a fogadást. Elgondolkodtam viszont a száz napon, mert ezek szerint a sorozat eleje óta náluk nagyjából három hónap telt el, és még van négy hét a sorozatból. Hogy fog eltelni a maradék 160 nap ennyi idő alatt? Míg én ezen gondolkodom, Luca további randiairól gondoskodik. Összejön egy szakács fickóval, aki alkotói válsága után Luca hatására újra főzni kezd, méghozzá Zitáék bárjában. Luca hamar rájön, hogy inkább függés ez, mint szerelem, mert a séf állítja: Luca nélkül képtelen alkotni. Végül a lány igaz megkönnyebbülésére a szakács a saját lábára szeretne állni, és látni, hogyan boldogul Luca nélkül a konyhában.

8_1_1.jpg

Ildikóék teljesen kétségbe vannak esve, amiért egy újabb esküvőjük is kudarcba fulladt, így elmennek egy boszorkányhoz, hogy levegye róluk az átkot. Megtisztítják a házat is, és Zitával és a könyvelő Tamással készítenek esküvői fotókat az újabb kliensek fogásához. Dénes orvosi kapcsolatainak hála lesz is jelentkező, ám hamar kihátrálnak, mert jobb ajánlatot és ötleteket kaptak egy másik esküvőszervezőtől. Új ötlete van hát Olgának és Ildikónak: kémkedni fognak annál az esküvőszervezőnél. A cél elérése érdekében megígérik Gézának, hogy egy napig ugráltathatja őket, de cserébe Gézának el kell játszania, hogy elvenné Olgát. Ők hát a házasuló ifjú pár, akinek a konkurens esküvőszervező, Csonka Pici szervezi a lakodalmát. Amint megvannak a tervek, Ildikióék visszacsábítják a párt, akik Pici mellett döntöttek, és jobb árakkal hirdetik meg nekik az esküvőt, amit nekik szervezett Pici. A turpisság azonban hamar kiderül, mert Pici nem hülye, és követi a fiatalokat. Fel nem jelenti Ildikóékat, de tesz róla, hogy többet ne hívják őket, s mi sem jelzi ezt jobban, mint az, hogy nem sokkal később a párok le is mondják két leszervezett esküvőjüket.

8_2_1.jpg

A rádióban is zajlik az élet, egyre inkább kezd az én munkahelyemre hasonlítani, már ami a rabszolgasorsot illeti. Zsigmond, Adél apja közli Márkkal, hogy kíméletesen be kéne adni a dolgozóknak, hogy idén nem mehetnek nyári szabira, mert nincs pénz pót-dolgozókat alkalmazni, míg ők pihennek. Mindenki kiborul, maga Márk is, és mivel képtelen összeegyeztetni a producerként kapott instrukciókat azzal, ahogy a barátaival bánnak, lemond a produceri szerepről, és csatlakozik a sztrájkhoz. Zsigmond veszi át a producerséget, ám a sztrájkkal ő sem tud mit kezdeni, így kénytelen megoldani a nyári szabadság-ügyét.

8_3_1.jpg

Ezzel Márk-ügye nem oldódik meg, mert ugyan boldogan veszi újra vissza a kultúra rovatot, Adél (és az apja) szerint rossz témákat vinne be, úgyhogy kemény viták alakulnak ki emiatt. Regina is velük él továbbra is, így ez sem segíti a helyzetüket. Márk a könyvének írásába menekül, amire egy kiadó-ismerőse biztatja, aki biztos, hogy fülig szerelmes Márkba. Adél a helyzetüket könnyítendő, megszabadul Reginától, és felszólítja, hogy álljon lassan a saját lábára. A nő igazi aranyásó, erre a pontra már rég kialakított olyan viszonyt Zsigmonddal, hogy bátran odaköltözhet hozzá.

8_4_1.jpg

Míg Luca egy másik fickóval múlatja az időt (akivel nem tart sokáig a dolog, mert kiderül, hogy házas) Félix újra a régi, és vadállat módjára csajozik. Minden létező feneket megnéz, és minden esetét más csajjal tölt. Ohh, mint azokban a régi szép időkben...

Címkék: 200 elso randi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása