Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 39X11 – The Crazy Lady

2019. december 11. 11:00 - Laura Ingalls

28-34_gyik.jpg

A mai rész egészen érdekesre sikeredett. Reward challenge, helyezkedés, védettségi játék, helyezkedés és egy nagyon kaotikus tanács. Mit kívánhat még az egyszeri survivor néző?

Azonnal belevágunk a közepébe, nincs semmi simi-simi, előjáték, hanem érkeznek a játékosok a 31. napon Jeff elé – itt játék lesz. Jutalomért méghozzá, amit a rokonok társaságában lehet élvezni. Így van, elérkezett az idő egy kis sírós-rívós ölelkezésre. Elsőként Laurenhez érkezik a férje, majd Tommyhoz a barátnője, Karishmához a férje, Nourához a húga, Janethez a férje, Deanhez az anyukája, Danhez a 13 éves kisebbik fia, Elaine-hez pedig a barátnője érkezett.
Mit tudtunk meg? Mindenkit szeret mindenki. Ami érdekes volt, hogy Karishma hisztérikusan zokogott, szinte levegőt sem kapott, úgy csüngött a férje karjaiban, mint egy kismajom az anyján. Most jött ki minden érzelem. Magány, stressz, teljes elhagyatottság. A férje még sosem látta ilyennek. Én egészen kényelmetlenül éreztem magam amíg őket néztem, de mindannyian mások vagyunk. Az is kiderült, hogy Noura húga hasonlóan hangos, mint a nővér és úgy ugrik neki, majdnem feldönti. Aranyosak. Janeték legújabb unokája lány lesz, ezért jött a férj rikító rózsaszínű pólóban. A csöpögős percek után Jeff elmondja mi a reward challenge: a játékosok párban, összekötve fognak versenyezni. Átfűzik magukat egy akadálypályán, a pálya végén át kell ásni magukat egy rönk alatt és utolsó feladatként egy darab homokzsákot kell rádobni egy nagyobb tányér méretű falemezre. A győztes pár együtt tölt néhány órát a rokonokkal és némi élelemmel. Mivel Noura húgának látásproblémái vannak, Jeff maga mellé veszi a lányt a challenge elején, hogy láthassa ő is a vízben álló nővérét. Cute.

00-39_inkabb.jpg

A húzással kialakult párok a következők: Dan és Noura, Janet és Tommy, Elaine és Dean, Karishma és Lauren. Jeff jelére nagy lendülettel indulnak a vízből a párok. A szárazföldre érve egy mászókás akadályon kell átjutniuk úgy, hogy ki kell szabadítaniuk a köteleiket (lásd a képeket). Dan és Noura vezeti a mezőnyt. Aztán a bujkálás közben Dean és Elaine veszik át a vezetést és ők kezdenek ásni elsőként. Őket követi szorosan Tommy és Janet, majd Noura és Dan. Lauren és Karishma kicsit le vannak maradva, de nincs még minden veszve. A rokonok rendületlenül szurkolnak és kiabálnak a szeretteiknek és a párok is biztatják egymást folyamatosan. A sorrend a dobás kezdésekor majdnem változatlan, Dean és Elaine kezdi elsőként, ám Karishmáék megelőzik Nouráékat, így Noura és Dan van a sor végén. Végül Tommynak sikerül a falemez tetejére dobnia a homokzsákot először, ők nyerik a jutalmat Janettel. A szokásos forgatókönyv, választhatnak még két embert maguk mellé. Janet mindkét alkalommal megkérdezi Tommyt, hogy: mondjam, vagy mondod? Úgy néz ki nem kell rajta gondolkodni, kimondatlan egyetértés van. A másik két játékos Dan és Lauren. A győztesek tehát elmennek piknikezni, míg a többiek csalódottan mennek vissza a táborba. Vagy mérgesen inkább, mert amikor Jeff az érzelmeikről kérdezi őket, Karishma egyből azzal jön, hogy össze kell fogniuk és kipenderíteni valakit a másik négy játékos közül.

r9.jpgA rewardon kicsit mindenki a saját családtagjával foglalkozik, ami érthető is. Szerelmes, szeretetteljes ölelések, beszélgetések. Azért mégis van helye taktikának, miután kiörömködték magukat. Janet kezdi a tematikázást és Lauren folytatja. Egyetértenek, hogy Elaine-nek kell először kiesnie. Az is felmerül, hogy osszák meg a szavazatokat Elaine és Karishma között. El akarják mondani Nourának is, mert ő lojális. Dan teli szájjal bunkó módon veszteseknek hívja Karishmát, Elaine-t, Deant és Nourát. Ő ugyan nem fogja megijedni ettől a fura csoporttól. Nos az a helyzet, hogy Dan akkor még nem tudta, hogy mire ez adásba kerül lesz mi miatt aggódnia és nem ez a lekicsinylő mondat lesz a legnagyobb baja.

15-00.jpg

16-04.jpg

Nemcsak Dan tartja kevésre az említetteket, de Lauren is azt mondja a riportban, hogy nem túl valószínű, hogy a táborban maradt négy ember összefog.
Ehhez képest Noura a reward után a táborba visszaérve kiborul. Én vagyok az egyetlen Vokai itt a táborban veletek – kezdi – most már tudom hol a helyem a csoportban. Bizonyítottam nekik számtalanszor a hűségemet, együtt szavaztunk, mégis ott tartok ahol Karishma. Noura elkezdi sorolni mi mindent tett a Vokai törzsért. Noura, a ribancuk vagy! – mondja Elaine. Igen, az vagyok! – helyesel kiakadva Noura. És Noura hosszú kiselőadást tart arról, hogy hogyan érzi magát és mindent elmond ami az első nap óta frusztrálta a többiekkel kapcsolatban. A közönség (ti. Dean, Elaine, Karishma) füleinek zene volt – bármilyen idegesítő is Noura – amit hallottak. A monológ vége az lett, hogy fogjunk össze, szavazzuk ki Laurent, irány idolt keresni otherwise they are fucked.16-58_i_am_their_bitch.jpg

17-57.jpgNoura Karishmát kérdezi mégis hogy néz ki egy idol. Most jövök rá, hogy egyedül ő nem látott még ilyet. Karishma mutatja mekkora és mondja, hogy kéket kell keresni, mert most az a színük. Szétszedik a szigetet és bumm! Elaine találja meg, öröm-boldogság-megváltás stb. Noura esküszik mindenre, hogy itt az idő megtenni a nagy lépést. A riportban teljesen elérzékenyül és egészen addig megyünk, hogy eljut arra a pontra amikor elismeri, hogy az életében a legnagyobb akadály mindig önmaga volt. Nourának aztán tényleg belső utazás a survivor és a szemünk láttára világosodik meg. Összesen 8 nap van hátra a játékból, ha a végéig maradna ki tudja mi történhet még vele.20-20.jpg

21-03_inkabb.jpgA másnapi védettségi játékkal folytatjuk. A feladat: a testsúlyukat egy lábukra helyezve állnak a játékosok. Egy labdát nyomnak egy a fejük felől lelógó állvány végéhez a kezükben lévő eszközzel. Nézzétek meg lent a képeket, képtelen vagyok körül írni, sorry. Truly.
Jeff jelére indul a verseny. Alig startoltak el Dean kiejti a saját labdáját. Ez sem az ő versenye volt (más sem). Egy perc sem telik el Tommy is Dean sorsára jut. Majd ezután kiesnek szépen sorban Noura, Janet (aki rosszul lép és elesik, csúnyán lejön a bőr a lábáról, vérzik, de nem kér orvost), Karishma és Dan. Lauren és Elaine maradnak ketten. Lauren végig remeg és már könnyezik is, de folyamatosan biztatja magát. Elaine stabilnak tűnik, de egyre ferdébben áll a labdája, míg a Laurené középen van. Ha tippelnem kéne nem tennék Elaine-re, mert bármikor kieshet az a labda. 15 perce tart a játék, Lauren karjai fájnak. Pillanatra félre néz és megmozdul a labda, megmenti a helyzetet, de elkezd erősen remegni és miközben ő küzd a remegéssel Elaine kiejti a labdáját. Elaine nagyon dühös. Lauren megnyeri az egyéni védettséget és ez azt jelenti, hogy ma este ő biztosan nem esik ki rejtett védettség ide, vagy oda, valaki mást kell az újonnan összeállt négyesnek választania.

v1.jpg

v2.jpg

v3.jpg

v4.jpg

v5.jpgTommy, Lauren, Dan és Janet a tanács előtt egyeztetnek. A terv estére Karishma. Négyen (Tommy, Dean, Elaine, Lauren) szavaznak rá, hárman (Dan, Noura, Janet) Elaine-re. Megosztják a szavazatokat arra az esetre, ha Karishma talált volna még egy idolt. Janet avatja be Nourát, aki tovább adja az infót Elaine-nek és Karishmának. Karishma azt mondja erre, hogy pont ezt akartuk, ez azt jelenti, hogy azt szavazunk ki akit csak akarunk. Elég egy törzsi tanács, hogy minden megváltozzan – mondja Karishma. Úgy egyeznek meg, hogy Tommyra szavaznak mindannyian, mert Lauren védett. Elaine azt mondja Nourának, hogy ők lesznek az utolsó négy, de a riportban beismeri, hogy egyetlen egy dologban bizonytalan: Nourában. Annyira dilis (fruit loop), hogy a végén nem fogja tartani magát a megbeszéltekhez. Ebben sajnos lehet valami, mert mikor Noura beavatja Deant, már kombinál, hogy mi lesz ha Tommynak van egy idolja, mi lenne ha megosztanák a szavazatokat 3-1 arányban. Dean próbálja leállítani, elmagyarázni, hogy mi a matek, nincs értelme egy szavazatot küldeni valakire, ha kivesszük Laurenék tervéből őket, akkor csak 2-2 szavazat megy Karishmára és Elaine-re, még a védettséget sem kell ellőni. Noura folytatja a kérdéseivel és mikor azt kérdezi Deantől megbízik-e mindenkiben Dean Noura szemébe mondja, hogy csak miatta aggódik. Dean nem meri a sorsát Nourára bízni. Ezután Noura még elvonul a dzsungelben számolni, hátha jobban összeáll az a matek.
Laurennek feltűnik délután, hogy Dean és Noura nincs a táborban. Összeül a válságstáb, de nincs már mit tenni. Azt latolgatják, ha Noura átáll, akkor az esik ki akire Elaine, Dean, Karishma és Noura szavaz. Tommyék is úgy látják, hogy Noura a gyenge láncszem. Úgy néz ki mindenki szerint Nourán áll vagy bukik az esti szavazás.

26-33.jpg

27-43_denever.jpg

28-29.jpg28-53.jpg

30-17.jpgTanács. Jeff a „Loved one challenge” megvitatásával indít, ám most nem ez az érdekes, hanem Dean. Az első pillanattól kezdve feszeng, majd még egy perc sem telik el megszólítja Tommyt és odasúgja „téged akarnak” miközben Elaine-re mutat. Tommy nem érti, Dean elismétli és hozzáteszi „de én nem”. A kis piszok. És Noura a wild card mi? Dean annyira bepánikolt Noura miatt, hogy ő maga nullázza a szövetséget. Dean azt mondja 3 szavazat megy Tommyra és Noura is rá fog szavazni. Noura szélen ül, de Deanék felé tekintget, látja, hogy valami történik. Miközben Jeff még mindig interjúztat, Tommy Dan fülébe súg valamit. Dan tovább adja Nourának, hogy Dean azt mondja Noura nem Elaine-re szavaz. Noura azt mondja: nem bízhatunk benne. Ezután beindul a sugdolózás, Jeff engedi a játékosokat hadd trécseljenek, hisz úgysem figyelnek a kérdésekre. Noura féligazságokat mond, nem is akart végül Tommyra szavazni. Elaine is tagad. Lauren nem ért semmit. Noura megszólal hangosan: beszélni akarok. Mind a zsűri, mind Robék a magaslesben nagyon jól szórakoznak.

33-19.jpg

33-58.jpg

34-09.jpg

34-36.jpg

34-46.jpgNoura azzal kezdi, hogy Dean megbízhatatlan. Utána viszont nem mond igazat és úgy adja elő a történteket, mintha a többiek keresték volna meg őt, hogy szövetkezzenek. Jótékonyan elhallgatja a táborbeli kirohanását. Elmondja, hogy a másik három Tommyra akart szavazni és Elaine-nek van egy rejtett védettsége. Noura kedves jól láttad, az ellenséged te magad vagy. Ezek után megy az egymásra mutogatás, ki miért akarta leírni a másik nevét. Noura Janetnek magyaráz, Elaine azt taglalja Dannak, Laurennek és Tommynak hogyan akarták ők kiszavazni Elaine-t, amit Dan és Lauren természetesen tagad. Noura Tommynak magyarázkodik, majd Dannek is. Tommy berágott Nourára. Janet elkezdi szervezni Noura kiszavazását. Elaine Tommynak esküdözik a nagyapja sírjára. Ezalatt Rob megkérdezi Sandrát, ha valaki hazudik neked hány esélyt adsz neki ha elkapod? Egyet! Ha elkapod ennyi volt! – Rob szerint Nourának befellegzett. Közben Dan, Tommy és Janet Nouráról beszélnek. Most szavazzanak rá, vagy legközelebb? Ezt csak a szavazás után tudjuk meg.35-07.jpg

35-16.jpg

36-13.jpgIdol van-e? – kérdezi Jeff. Van! – feleli Elaine és kiviszi a nyakláncát. A szavazatok: Karishma – Noura. Majd Noura még kétszer. Sandra azt mondja, fenébe Noura a többiek kicsesztek veled. Ő cseszett ki saját magával – mondja erre Rob. Ezután Karishma jön megint és kiegyenlít 3-3. A következő két papíron ugyanaz a név áll. A survivor 13. kiesője és a zsűri 7. tagja: Karishma. Dan ujjong a háttérben, szerintem seggfej, de szíve joga seggfejnek lenni.38-30.jpg

40-41.jpgTommy köszönetet mond Deannek. Hagyjuk már. Jeff azzal búcsúzik amit elvesztett játékok után mond: I got nothing for you. Grab your torches, head back to camp. Lehet csak én gondolom túl, de a mai tanács után én is csak ennyit tudnék mondani, mert csalódtam az eredményben. Sokkal több volt ebben, mint Karishma kiejtése. A bonyolultnak induló easy vote. Right?

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2019.12.20. 19:55:21

39×12(11)

Rögtön a kezdéskor csak pislogtam, hogy 10 másodpercnél már felhangzott a “Come on in, guys!”, semmi éjszakai tribalról visszajövés meg természeti vágóképek. Persze vagy Island of Idols, vagy reward fér bele az immunity mellé, most utóbbit választották, és a loved ones miatt még hosszabb is volt.

Családlátogatás:
– Karishma férjét vártam különösen, ugye nyilatkozott valami olyat korábban, hogy a férje csak olyan neki, mintha szobatárs lenne (vagy valami hasonló)…hát most azért meglátszott a távollét, alig akarta elengedni :)
– Noura húga se semmi, olyan lendülettel rohant oda ölelni, azt hittem, felborítja :DD Ja és végre valaki visszaszól Jeffnek, hogy ez nem egy “last hug” :D
– Nem semmi, hogy Janetéknél 2az1ben a gender reveal party-t is megtartották, kreatív :O
– Azért összességében egész érdekes dolgok voltak ebben a szegmensben: Dan kisfia a legfiatalabb “részt vevő” Survivor-családtag ever ; Elaine-nél konkrétan meglepődtem, hogy leszbikus, annyira nem tolták előtérbe ezt a meleg vonalat az évadban ; Noura húga meg látássérült és ezért közelebbről nézhette a challenge-et.

Az immunity elég hasonló volt a múlt heti(?) golyó-tartogatóshoz. Janet szépet esett, mintha egy pillanatra beájult volna :O A vége meg szoros lett, Elaine győzelmének jobban örültem volna.

Igazából egy nagy WTF Noura-show volt az egész rész: már a reward utáni kiadakását is zseniálisan vágták, átúszásokkal érzékeltetve, hogy milyen hosszú :D És aztán utána jött a tribal előtti műsora, amikor javasolta, hogy osszák fel 3:1-ben a szavazatokat a másik 2:2-es split ellenében (mivan??), aztán meg elkezdte modellezni a szavazatokat levelekkel meg kövekkel, kész… :D
A tanácson aztán mégse ő kezdte el a kavarást, hanem Dean, aki látszólag a semmiből valamiért szólt Tommynak, és akkor onnantól káosz, mindenki suttog, meg hangosan beszél, Noura meg borít mindent, Elaine idolját is elmondja, szeretem az ilyen kaotikus tribalt :D Elaine ezek után nyilván kijátszotta, bár volt egy olyan érzésem, hogy pont nem kéne (mert úgyse szavaznak rá, merthogy úgyis kijátssza), és sajnos így tényleg fölöslegesen lőtte el. A végeredmény meg…hát egy mondatban úgy tudnám tökéletesen megfogalmazni, hogy Karishma eddig hogy megúszta az olyan szitukat, amikor sanszosnak tűnt a hazamenetele, most meg, amikor egy tükörsima Noura-kiszavazást se tarthattunk volna lehetetlennek, most pont kap elég voksot, hogy kiessen. Furcsa egy játék ez. Jeff se tudott semmit mondani a végén, hogy kiröhögték :D

#hétidézetei (mindkettő Elaine):
“Noura’s such a fruitloop” :D
“What’s extrapolate mean?” :D

Rozoga Kázmér 2019.12.22. 14:15:27

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ * ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ *** ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ ***** ~~~~~~~~~
~~~~~~~~ ******* ~~~~~~~~~
~~~~~~~~ ********* ~~~~~~~~
~~~~~~~~ *********** ~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ | ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rozoga Kázmér 2019.12.22. 14:16:53

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ * ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ *** ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ ***** ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ ******* ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ ********* ~~~~~~~~
~~~~~~~~ *********** ~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ | ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rozoga Kázmér 2019.12.22. 14:18:12

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ * ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ *** ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ ***** ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ ******* ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ ********* ~~~~~~~~
~~~~~~~~ *********** ~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ | ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
süti beállítások módosítása