Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 30-34. rész

2019. december 01. 16:00 - Gillotte

A héten két új csapattaggal is bővül a rádió. Az egyik Áron, egy régi kolléga, gazdag faterral, ennél több nem is igazán derül ki róla. Körbeutazta a világot, és visszajött, igazából ennyi, de mindenki örömmel fogadja vissza. S hogy mi az oka a csatlakozásának? Az, hogy Roland elmegy Spanyolországba dolgozni, és nem szándékozik visszatérni. A másik új kollégának viszont komoly története van! Múlt héten Adélékhoz költözött Adél régi barátnője, Rendkívül Irritáló Regina, hogy borzolja Márk idegeit, és hogy figyelmetlenségével minden intim pillanatot csírájában elfojtson Márk és Adél között. A nő férje gazdag, de sikkasztás miatt börtönbe került múlt héten, ám igen hamar kiengedik, s szabadlábon védekezhet. Reginából ekkor tör erő az intrika: kitalálja, hogy neki a rádiózás élete álma és a Délelőtti gyorsban akar dolgozni Lucáékkal.

7_1_1.jpg

Egyéb új szereplőnk is van, mégpedig Hegyi Barbara személyében, aki Félix anyját játssza. Üdítő színfolt a sorozatban, és hozza a szokásos Hegyi Barbarás lazaságot, például nem érti, hogy fia miért nem feküdt még le Emmával. Karesz teljesen beleszerelmesedik a Bettit megszemélyesítő Hegyi Barbarába, és az anyuka bele is megy a Karesszal való flörtbe. Félix szégyelli is kicsit magát, pedig nem sok ideje van az anyjára, hiszen az esküvőre készül, ami másnap esedékes, s nagyon izgatott emiatt. Lucának ugyan kezd gyanús lenni Emma, de Félix nagyon pipás rá emiatt, úgyhogy teljesen belefojtja Lucába még annak gondolatát is, hogy Emma nem tökéletes, és esetleg átveri.

7_2_1.jpg

Ildikó és Olga szervezi a fent említett esküvőt, ám Ildikónak is nagyon rossz érzései vannak Emmával kapcsolatban, mert a lány abszolút nem érdekli az egész esküvő, mindent Ildikóra bíz, egyedül azt kéri, hogy legyen egy nagy kivetítő a helyszínen. Na, ennél a pontnál válik számomra is biztossá, hogy Emma nagyon meg fogja fingatni Félixet a múlt sérelmei miatt.

7_3_1.jpg

Regina a fenti bekezdés óta is folyamatosan pattog, úgyhogy Márk a tudtára adja, hogy ez nem így megy, hogy nulla tapasztalattal nekiáll rádiózni, de szívesen ad neki telefonszámokat olyan rádiókhoz, akik szerkesztőket keresnek. Ez nem kell a nőnek, így bedobja az atombombát: intéz egy interjút a férjével, amit minden média kér, de ő Márkéknak adja, ha engedik, hogy rádiózzon. Márk kategorikusan nemet mond a zsarolásra, ám Adél apja máshogy gondolja: ez az interjú kell, és nem szabad egyből nemet mondani rá, csupán egyezkedni kell a zsarolóval. Márk így ad Reginának egy vendégszereplési lehetőséget a műsor divat rovatában, hiszen Regina erre hajt. Szegény Bence, a rovat vezetője teljesen kiborul, amiért elveszik tőle a műsorát, s habár Márk állítja, hogy ez csak pár napig tart, sajnos Adél apja máshogy gondolja, hiszen Reginának nyilván megvannak az eszközei…

7_4_1.jpg

S lássuk, mi történik Félix esküvőjén! A násznép összegyűlik, mindenki szép, s mindenki a menyasszonyt várja, aki csak nem érkezik meg, ellenben futár hoz egy pendriveot. Félix sokat sejtető tekintettel teszi be az adathordozót a gépbe, és így megnézik a menyasszony küldeményét. A képen Emma látható, aki üzen Félixnek: ,,Félix, emlékszel, amikor arról beszélgettünk, hogy szeretnénk gyereket, kutyát, és házat? Na nekem van gyerekem, kutyám, házam, mindez Amerikában, és most is egy repülőgépen ülök.” Hát, ez volt a bosszú, amiért Félix régebben megcsalta Emmát, ami miatt a lány idegesen ült a volán mögé, és szenvedett maradandó csípősérülést.

7_5_1.jpg

Félix ezután eltűnik, nem reagál semmire, az is kérdéses, hogy bemegy-e műsort vezetni. Végül bemegy, látszólag semmi baja, ám műsor után megint eltűnik. Mindenki keresi, de egyedül Luca jön rá, merre van Félix. A rádiós épp Artúrból veri ki a reggelit, hiszen ő mondta neki, hogy legyen szexböjt, az ő hibája az egész – mondja Félix könnyek közt Lucának. Szegény Félix… ez azért durva volt. Mit gondoltok, ezt érdemelte Félix?

7_6_1.jpg

Címkék: 200 elso randi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása