Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 20-24. rész

2019. december 01. 14:00 - Gillotte

Lucát tehát a rendőrség beviszi a kokainbirtokos Szabival együtt is, ám végül Lucát elengedik egy éjszaka után, hiszen nem bűnös. Igen, nem vétkes a dologban, de iszonyú pipás, amiért egy fizetős randioldalon bele lehet futni egy drogdílerbe, pláne, hogy az oldal állítja, hogy ellenőrzik a tagokat. Felháborodásának a rádióban is hangot ad, úgyhogy a randioldal perrel fenyegetőzik hitelrontás miatt. Márk kéri Lucát, hogy kérjen bocsánatot, ráadásul élő adásban, de Luca előbb mondana fel, mint hogy ezt megtegye – ezt a fővezér értésére is adja. Mivel Luca nem tágít, így Márknak új tervvel kell előállnia: kéri Lucát, hogy találkozzanak hármasban az oldal vezetőjével, ám Luca erre sem hajlandó. Márknak hát nincs más választása, odahívja a fickót, és szembesíti vele Lucát. A fickónak – Mátyásnak – nincs igazán begyében ez a dolog, egyet kér: Luca randizzon vele.

5_1_1.jpg

Félix hetét az Emma iránti szerelem határozza meg. A szexböjt – habár egyre nehezebben bírja - továbbra is megy, és a végén a jutalom Emma lesz. Igen ám, de a lány nem nézi jó szemmel, hogy a rádiós telefonja tele van női nevek telefonszámaival (és mögöttük egy szám, hiszen pontozni kell az élményeket, ugye). Szerelmét bizonyítandó Félix minden belépőkódját megadja Emmának, és annyira beleszerelmesedik a lányba, hogy komolyabb alapokra helyezné a kapcsolatot, és felajánlja: költözzenek össze. Sajna nem készül arra, hogy Emmának esze ágában sincs összeköltözni senkivel, neki ez a laza kapcsolat épp megfelel, úgyis ingázik New York és Budapest között. Szegény Félix, egyben nyal vissza az a sok-sok fagyi…

5_2_1.jpg

Ildikó esküvőszervezési munkájába hiba kerül, ugyanis a vőlegény nagyon úgy tűnik, hogy beleszeretett Ildikóba, olyannyira, hogy még meg is csókolja őt. Ezt a menyasszonya meglátja, csak azt nem, hogy Ildikó eltolja magától a megzavarodott vőlegényt. A menyasszony – Szonja – rohan Déneshez a hírrel: a felesége egy utolsó ribanc. Dénes elsőre nem hisz neki, de elgondolkodik, hogy mégiscsak elvesztette az összes pénzüket, sokat dolgozik, megérti Ildikót, ha megcsalta. Ildikó végül színt vall, hogy volt egy csók, amit ez az Ernő kezdeményezett, mire Dénes iszonyú pipás lesz, és agyon akarja verni a csapodár vőlegényt. Erre persze nem kerül sor, hisz mi szexibb van egy féltékeny férfinél, így szegény Béla egy egész éjszakán át tartó áriát hallgathat kettejüktől.

5_3_1.jpg

Erikkel eléggé elszalad a ló, ami a pókert illeti, még a kórházat is ott akarja hagyni, és pókerjátékosnak állni. Zita ezt nem nézi jó szemmel, és Béla is próbálja lebeszélni, de a srác hajthatatlan, így versenyre hív egy pókeres körökben félelmetes játékost. Nagy az arca a kis orvostanoncnak, de nem kéne: a kihívott úgy elnyeri az összes pénzét, hogy még buszjegyre se telik hazafelé. Erik teljesen kétségbe esik, hogy fogja ezt elmondani Zitának. Kér még Bélától pénzt, de a férfi nem ad neki, hanem arra biztatja, hogy álljon Zita elé és vallja be, hogy mit tett. Erik így is tesz, rettenetesen szégyelli magát. E vallomás után előjön a pókerjátékos és minden pénzt visszaad Eriknek, hiszen csak egy lecke volt, amit Zita és Béla szerveztek le. Szép munka, csak visszaesés ne legyen belőle!

5_4_1.jpg

Luca fontolgatja, mi is legyen, randizzon-e Mátyással, vagy ne, nem nagyon fűlik hozzá a foga. Kész lenne a rádiót is beáldozni, de Simon bekapcsolja Mátyást, amint élő adásban hívja a rádiót, így már Luca nem tud nemet mondani neki. Találkoznak hát, Luca a lakására hívja Mátyást és mirelit lasagnát készít neki – minimálisan megsütve. Luca elég feszült, barátnője tanácsát követve úgy viselkedik, hogy már nézni is kínos. Aztán nem bírja sokáig megjátszani magát, előkerül a természetes Luca, és ez bejön ennek a Mátyásnak…

5_5_1.jpg

Címkék: 200 elso randi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása