Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 11-15. rész

2019. december 01. 12:00 - Gillotte

Lucának ez a hét boldogsággal kezdődik, hiszen bowlingozni mennek Bencéékkel, ahol megakad a tekintete egy bowlingozó srácon. Végül kettesben végiggurítgatják az egész éjszakát, ám mivel Luca magán felejti a bowlingcipőt, a srác hazaszállítja neki, s pillanatok alatt az ágyban találják magukat. Luca két méterrel a föld felett lebeg, ők ketten Yin és Yang - meséli a rádióban. Aztán e friss szerelmet elszólítja a sors Amerikába, hisz megkapja a régóta várt hívást egy ottani bowling klubba. Mi hát a teendő? Luca vele menjen, vagy maradjanak távkapcsolatban? A sorsra bízzák a döntést: ha a bénán bowlingozó Luca letarolja az összes bábut, mindketten mennek Amerikába, ha nem, akkor távkapcsolat. És mit ad a sors, Luca tarol...

3_1_1.jpg

Félix eközben arra döbben rá, hogy szerelmes Lucába, úgyhogy ő is elsiet Artúrhoz, hogy segítséget kérjen tőle. Artúr szerint ez nem szerelem, csak Félix körbeért a nőkön, s most abba ,,szeret” bele, aki még nem volt meg. Félix mégis állítja, hogy új ember lett, s ezt bizonyítandó, Artúr azt írja fel receptre, hogy Félix 40 napos szexböjtöt tartson. Ez több kolléga szerint sem fog kitartani x időnél tovább, így fogadásokat kötnek, hogy mennyi is az az x nap. Félix ezen kívül bocsánatot is kell, hogy kérjen a szintén abban az épületben dolgozó Emmától, az első nőtől, akit tönkretett, így vezekelve minden nő előtt, akit valaha bántott. Félix beolvassa a rádióban a hosszú listát, mely mindazon nőt tartalmazza, akiknek valaha ártott, beleértve Emmát, de ez nem működik, ahogy a virág sem. Emma tökön rúgással és visszaküldött virággal díjaz minden próbálkozást.

3_2_1.jpg

Ildikó nehezen viseli idegileg a tényt, hogy minden megtakarításuk elúszott, ezért kőkemény megszorításokat ír össze, s utasítja minden családtagját azok betartására. Lemondja a takarítót, s ennek értelmében mindenkit felszólít a ház takarítására – többek közt új lakótársukat, Eriket, akit kitettek az albérletéből és így kénytelen Zita szobájába költözni. A takarításon felül Eriknek havi 50 ezer forinttal be kell szállni a költségekbe, továbbá 50 ezer forintot kell fizetnie havonta Zita szobájáért. Csak gazdaságos termékeket vásárollak innentől, így Ildikó lelkesen keresi az olcsó halrudacskát a reklámújságban. Gézának nem újdonság ez az állapot, végre újra itt van Ildikó Veszprémből, ám Dénesnek korántsem ilyen mulatságos a dolog, mert felesége igencsak túldramatizálja a helyzetet. Ildikó a munkával is bepróbálkozik: mivel olyan kiemelkedően tehetséges abban, hogy másoknak tanácsot osztogasson, felcsap coachnak, és elcsábít Artúrtól pár klienst. A kezelés nyilván nem megy zökkenőmentesen, úgyhogy Artúr épp jókor száguld be, és ajánlja fel segítségét Ildikónak, hisz jobban van szüksége terapeutára, mint az eddig látható volt.

3_3_1.jpg

A rádió hatalmas üzletet készül nyélbe ütni, ugyanis egy jótékonysági ünnepség rádiós partnerei lehetnek, s tele lenne a város a rádió óriásplakátjával. Igen ám, de ehhez teljesíteni kell olyan feltételeket, mint például leszerződtetni Csősz Boglárkát, ami nem megy olyan egyszerűen, mert a kontakt felszívódik. Adél teljesen kivan idegileg, mindent megtesz a siker érdekében, de nem sikerül elérnie Csősz Boglárkát vagy a menedzserét, így egy pánikroham és 24 óra nem alvás után az apja hazaviszi, és utasítja Márkot, hogy mondja le a kampányt. Márk nem így tesz, és a többiekkel csapatmunkában mégis előkeríti Csősz Boglárkát, Roland pedig Küllő Babettet is beszervezi a dologba az edzőteremben, úgyhogy teljes a siker, és Adél rettentően örül. Azért a góré figyelmezteti Márkot, hogy legközelebb ne legyen ilyen, hogy a háta mögött intézkedik, különben nyitva az ajtó… Egyébként egy nagyon jó kikacsintó poénja van Lucának, mert úgy megy odaCsősz Boglárkához, hogy ,,imádtalak az Apám beájulnában!” – aminek amúgy a Lucát játszó Gáspár Kata volt a főszereplője.

3_4_1.jpg

Adélnak a magánélete is zajlik, ugyanis hiába vannak újra együtt Márkkal, Márk bizonytalan, és az sem tetszik neki, hogy Adél továbbra is jóban van Rolanddal. Tényleg véletlenül történt: Roland úgy megnevette Adélt, hogy a nő szájában tartózkodó tea Roland pólóján landolt, s így Roland kénytelen volt nekivetkőzni. Na, erre megy be a konyhába Márk, és szünetet kér Adéltól, mert ténylegesen bizonytalan, hisz Luca sem érdektelen számára. Viszont ez a Csősz Boglárkás dolog újra összehozza őket, és össze is költöznek.

3_5_1.jpg

Dénes és Géza ráveszi Eriket, hogy szálljon be az esti pókerpartijukba. Erik még életében nem pókerezett, de gyorsan tanul és mindenki pénzét elnyeri. A csodás kezdés ellenére Erik nem akar többé játszani, mert a nagyapja nagy játékos volt és mindenét elvesztette, Erik pedig nem akar ugyanerre a sorsra jutni, amikor már nem tud megálljt parancsolni magának. Csak hogy Zita hírrel jön: a bisztrót, ahol dolgozik el fogják adni, és ki tudja, mi lesz vele. Zita álma, hogy saját helye legyen, így Erik mégis leül a vén szülékkel és barátaikkal kártyázni.

3_6_1.jpg

Lucának tehát dönteni kell: marad imádott családja és munkája miatt, vagy megy Amerikába egy új szerelemért. A bowlinggolyó azt dobta, hogy menjen, és Luca már-már el is határozza magát, amikor Ildikó állít be hozzá hisztérikus állapotban, és felszólítja lányát, hogy meg ne próbáljon elmenni, mert azt ő nem éli túl, ha nem hallhatja minden nap a lánya hangját. Igazán megható jelenet volt, sok külföldre költöző honfitárs szeretné ezt hallani a szüleitől – azt hiszem. Luca tehát marad, de közben Kristóf is úgy dönt, hogy feladja az álmát Luca miatt. Végül a távkapcsolat mellett döntenek, megpróbálják jóllakatni a kecskét káposzta nélkül.

3_7_1.jpg

Címkék: 200 elso randi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása