Hogy volt?

Odaát 5x04 - A vég

2019. október 23. 09:00 - Szencsike

Nehéz az élet, ha kiderül, hogy az angyalok akarják a bőrödet kosztümként viselni a világvégére. Most megnézünk egy olyan verziót, ahol valaki igent mondott a ruhára. Dean érkezik meg egy belvárosi motelhez, egy utcai prédikátor az Elragadtatásról beszélne gyakorlatilag bárkivel, de az egyszerű emberek meg se állnak neki. Deant is elkapja, és azt a szerencsétlen kérdést teszi fel neki, hogy gondolkodott-e már Isten vele kapcsolatos tervein? Nem is sejti, hogy a „túl sokat is” válasz Dean egész életére jellemző, különösen az utóbbi pár hétre. Dean később a szobájából telefonál Castiellel, a Coltról beszélgetnek, állítólag a démonok őrzik. Cas éppen egy autópálya mellett ácsorog, alig hallja mit mond Dean, ráadásul a kártyája is lejár. Micsoda hétköznapi dolgok egy angyalnak, de Dean biztosra veszi, hogy a Colt már régen megsemmisült. Nem, Castielnek más infói vannak, menjenek egy közös küldetésre és szerezzék meg a fegyvert ugyanis a Kill Lucifer tervet ezzel lehet végrehajtani. Legyen, Dean megmondja, hogy Kansas City Century Hotel 113-as szobájában van, várja őt, de csak reggel, szeretne egyet aludni. Telefon lerak, Castiel pedig reggelig fog ácsorogni az út mellett. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 5x03 - Légy hű önmagadhoz!

2019. október 22. 11:00 - Szencsike

Egy szakítás mindig nehéz, főleg, ha olyan emberek között történik mint a Winchester tesók. Megisszák a levét, a mostani részben megnézzük, hogy mi történt velük. Éjszaka kezdünk, Sammy már javában csicsikál a Great Plains Motel egyik olcsó szobájában. A hölgyek kedvéért alaposan megcsodálhatjuk Jared Padalecki mellizmait, miután felébredt. A férfiak kedvéért mellette üdvözölhetjük a neglizsébe öltözött Jessicát, a halott Nagy Őt. Akár álom, akár nem, Jessica ott van mellette, mindketten nagyon hiányoztak a másiknak. Sammy végre kiöntheti valakinek a szívét, milyen érzés szörnyetegnek lenni, azonban Jessica nem könnyíti meg a dolgát. Bizony, hogy szörnyeteg, mindig is az volt, hiába tagadja, a lelke mélyén ezt egész életében érezte. Jessica is ezért halt meg... Muszáj, hogy végre elfogadja kicsoda is valójában, és Jessica pont ezért van itt, hogy segítsen neki. Ha csak menekül, valaki meg fog halni, hiába tiltakozik Sammy, nagy árat fog fizetni azért, ha nem fog megváltozni. Mire Sammy válaszolni tudna, addigra Jessica eltűnik. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

911 LA 3x01 – Visszatérés

2019. október 22. 09:00 - szde

Újabb évad, újabb üldözés, most egy sárga Ferrari a célpont. A 911-et felhívja a sofőr, nem tudja megállítani a kocsit, 15 éves, szóval jogosan van beszarva, mert sem jogsija, sem lövése nincsen, hogyan tudná megállítani a járművet. Amit az apja mindennél jobban szeret, így jogos a félelem. Athena segítségül hívja a férjét és egységét, hogy összeütköztessék a tűzoltókocsival, mert úgy le lehetne lassítani a dolgot. Maddie közben eléri a sofőr apját, aki tényleg kivan, és nyilván nem szereti jobban a kocsit, mint a fiát, de ezt mondjuk a kamasznak is el kéne mondania. Végül a srác megmenekül, a kocsi totálkáros, de nemsokára lesz egy másik aukció, ahol lehet pénzt költeni, most lehetőleg egy olyan autóra, amiben van légzsák.

vlcsnap-2019-10-05-17h24m25s151.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Időbevándorlók 1x02 - Az ártatlan nyuszi halála

2019. október 21. 11:00 - Szencsike

Egy flashbacckel kezdünk, visszamegyünk 1031-be, a Finnmark-felvidékre. Mindent hó borít, embert alig látni, de ha nagyon keressük, meg lehet találni őket. Ezt tette Alfi is, egy aprócska, alig pár főből álló törzshöz jött e kietlen vidéken. Alfi egy bizonyos Kutya Tore-t keres, Testes Olaf gyilkosát (ő a norvégok Szent Istvánja), ugyanis egy hatalmas csókot adna a hősnek. Alfi a sámánasszonyhoz mehet be, a nő elmondja, hogy itt járt a férfi és az ezer fény taváról  kérdezősködött, bárhol is legyen ez. Alfinak fontos a férfi, a hírek szerint sokan keresik őt, többek közt egy lánghajú leány is járt nála, de a sámánasszony sem tudja hol jár a férfi. A sámánasszony elkezdi a szertartást, és a révület után leírja a lánynak a jövőt a magasba törő házakról, a fényes városokról. Lehet ekkor kezdődtek el az idővándorlások...?

1.png

Tovább
6 komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 13/2 - Adventures in the Secret Service / Petrograd, July 1917

2019. október 20. 12:00 - Gabba

Az eredeti sugárzás szerinti 2x07 epizód Manhattanben kezdődik, öreg Indy egy fényképkiállításon szemlélődik, címe: Vlagyimir Lenin - Jelenetek egy forradalomból. Közeledik a záróra, a kurátor távozásra kéri Indyt, de az nem mozdul. Hosszan nézegeti az egyik képet, ami zászlókkal, transzparensekkel vonuló tömeget ábrázol, és a tömeg felé oldalról befutó kalapos fiatalembert, majd kijelenti, téves rajta a dátum. A kép ugyanis 1917 júliusában készült és nem októberben, ahogy a katalógus írja. A kurátor biztosítja az öreg kekeckedőt, hogy szakértő történészek munkája a kiállítás, de Indy leinti. Ez a transzparenst tartó fiú a kép elkészülte után még fél percig élt, mondja az elképedt kurátornak és belekezd a történetbe.

indiana13_2_01.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
8 komment

200 első randi – 2. évad 6-10. rész

2019. október 20. 10:00 - Gillotte

A héten Luca nem a megszokott díszleten belül tartózkodik, ugyanis Artúr elráncigálja magával egy szingli-táborba, amin ő lesz a coach. Luca úgy megy, mintha a fogát húznák, ugyanis semmi kedve az egészhez. Sok ismerős arccal találkozik, például a Sheldon Cooper beütésű Tamással, a rádió könyveléséről. Tamáshoz fűződik egyébként a hét legjobb monológja, ugyanis játszaniuk kell Lucával: Tamás, együtt vagytok Lucával, és el kell mondanod neki, hogy megcsaltad. Ím a feladat. A statisztikákat mániákusan imádó, igen elvont könyvelő ezt ekképp oldja meg: ,,Luca, ezt az információt muszáj vagyok megosztani veled. Sajnos történt egy komoly meghibásodás a mi stabil, kölcsönös szeretetre épülő párkapcsolatunkban. Sajnos a neuronjaim a szokásosnál több szerotonint termeltek egy vonzó nő láttán. Megszólítottam az előbb említett nőt és lefolytattunk egy megtermékenyítést elősegítő aktust a megfelelő védekezés mellett…töcsköltünk”. Zseniális. Luca egyébként sokat tanul a táborban saját magáról, leginkább a tekintetben, hogy nem szabad lenéznie másokat. Még a régi pasijáról, Szilárdról is tanul, ugyanis a srác megjelenik és össze is jön egy másik csajjal, ám kiderül, hogy csak műsor volt, mert mindig Lucát fogja szeretni. Szegény fiú. Artúrnak is vannak ám titkai, ami eléggé kiborítja a mi Lucánkat. Artúr, mint párkapcsolati coach előadja, hogy mekkora szerelemben él a feleségével, erre hopp kiderül, hogy nincs felesége, ez csak a marketing része a dolognak, hisz hogy néz az ki, ha egy coach nem találta meg az igazit. Luca igencsak kiborul és csalónak nevezi Artúrt, aki levezeti neki, hogy ez mekkora baromság, mert ettől még rengeteg mindenkinek segít – beleértve Lucát is. És lám, a vöröshajú rádiós belátja, hogy így van, úgyhogy boldogan távozik a táborból.

6_1_1.jpg

Tovább
Címkék: 200 elso randi
2 komment

The Originals 5x13 – When the Saints Go Marching In (SOROZATZÁRÓ)

2019. október 18. 17:00 - A_Rézi

Hát, ez is elérkezett…

Klaus a szívéhez tartja a fehértölgy karót, és Elijah hiába győzködi, a tesó elszánt, és nem hajlandó megváltoztatni a döntését. Csakhogy befut Hope is, immár újra emberi alakban, és döbbenten rakja össze a képet: a sötét mágia az apjában van, aki most öngyilkos akar lenni. NANEEEM! Elijah kérve kéri öccsét, hogy menjenek vissza New Orleansba, biztosan van más megoldás, de Klaus hajthatatlan – ám mielőtt bevégezné, Hope egy intéssel kitöri a nyakát. Na, ezt megúsztuk…

vlcsnap-2019-10-06-17h43m34s828.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Terror: Gyalázat 2X09 – Gyere és kapj el!

2019. október 18. 11:00 - Bruti

1945 januárjában végre felszámolják az internáló tábort. Ez azt jelenti, hogy mindenki mehet haza, illetve amerre lát. Mivel az őrnagy az istennek se kerül elő, hogy elbúcsúztassa a népeket, Amy sietősen elhagyja a tábort, nyomában a Nakayama családdal, addig, amíg elő nem kerül az őrnagy hullája valamelyik barakk pincéjéből.

vlcsnap-2019-10-12-21h15m41s416.jpg

Tovább
Címkék: the terror
Szólj hozzá!

SURVIVOR 39X03 – Blame It On the Boogie

2019. október 17. 14:00 - Laura Ingalls

15-56.jpg

Lesz itt ma minden, mint a búcsúban. Gyorstalpaló arról, hogyan késeljük magunkat tenyérbe, térképolvasás és katonai tréning percek, paranoia és zárásként érdekes törzsi tanács. Kell ennél több? Persze, új autó, kacsalábon forgó palota és egy kávé is jól jönne, de lássuk inkább mi történt a túlélőkkel:
6. este, tanács után a Vokainál. Jason kicsattan az örömtől, hogy Molly esett ki, mégsem utálja őt a törzs. Ezzel szemben Jamal és Curly Jack totál vakon voltak, ők nem örülnek. Janet Mamzi a táborba visszaérve azonnal megkérdezi ki akar a történtekről beszélni, de a csoportos kibeszélő érdeklődés hiányában elmarad. Viszont a kútnál Curly megkérdezi Kellee-től és Tommytól, hogy What-what in the butt? most mi a helyzet, de komolyan? Tommy elmondja, hogy nem azért hagyták ki Jacket és Jamalt, mert ők lesznek a következők, hanem azért, mert Molly megbabonázta őket. Bizony ám, ilyen varázslények szerepelnek a survivorben. Curlynek megfelelő a magyarázat, mosolyogva veszi tudomásul, hogy milyen csodás ez a játék.
Na nem úgy Jamal. Őt nem lehet egy ilyen pompás blindside-dal kenyérre kenni mint Jacket és még Tommy damage controlja sem fog rajta (ergo Tommy nem varázslény). Jamal legalább olyan kemény, mint Zsérémí, a kis francia-magyar survivorünk (emlékeztek még?). „Megbocsájtok, de nem felejtek” – mondja a riportban és én a fejpánt mellé csak a katonás festést hiányolom az arcáról, meg hogy beugorjon a dzsungelbe zárásként egy késsel a szájában.

jamalrambonemfelejt.jpg

Tovább
2 komment

HÁZASODNA A GAZDA - 2X07 - Négy csalódás és az utolsó rodeó

2019. október 17. 12:00 - nёmere

Az előző részben Botond küldte haza Esztert, Misi bemutatta, hogyan kell elpancserkodni egy rongyrázós randit, Zsolt egy dörgölődzős-kenegetős randi után zavarta be Kittit a poklok házába fejni, Niki adott egy diesel maflást az ökológiai lábnyomának tök feleslegesen, Balázs meg...hát, neki van elég baja, beleválasztott a tutiba. Ebben a részben két finalistát avatunk, meglátjuk hogyan kell elsavanykodni egy falunapot, és ott lehetünk Botond utolsó rodeóján, vajon a lányok is csinálnak végre valamit?

hg_01.jpg

Tovább
12 komment
süti beállítások módosítása