Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 3x01 – Visszatérés

2019. október 22. 09:00 - szde

Újabb évad, újabb üldözés, most egy sárga Ferrari a célpont. A 911-et felhívja a sofőr, nem tudja megállítani a kocsit, 15 éves, szóval jogosan van beszarva, mert sem jogsija, sem lövése nincsen, hogyan tudná megállítani a járművet. Amit az apja mindennél jobban szeret, így jogos a félelem. Athena segítségül hívja a férjét és egységét, hogy összeütköztessék a tűzoltókocsival, mert úgy le lehetne lassítani a dolgot. Maddie közben eléri a sofőr apját, aki tényleg kivan, és nyilván nem szereti jobban a kocsit, mint a fiát, de ezt mondjuk a kamasznak is el kéne mondania. Végül a srác megmenekül, a kocsi totálkáros, de nemsokára lesz egy másik aukció, ahol lehet pénzt költeni, most lehetőleg egy olyan autóra, amiben van légzsák.

vlcsnap-2019-10-05-17h24m25s151.png

vlcsnap-2019-10-05-17h28m42s735.png

vlcsnap-2019-10-05-17h30m59s558.png

vlcsnap-2019-10-05-17h32m24s881.png

Eközben Buck teljesítette a visszatérési feltételeket, és hamarosan megint Bobby csapatának tagja lehet, öt hosszú hónap rehab után. Ennek örömére az újdonsült házasok partit adnak, Hen felsége túlvan pár hormonkezelésen, hogy legyen gyerekük, ezért nagyon emocionális. Kiderül, hogy két torta is készült, ha esetleg nem sikerült volna a teszt, csak azon „Good Buck next time” felirat lett volna. Maddie és Chim úgy vannak, mint a friss házasok, az ünneplésbe meg Buck rondít bele, amikor a nevetése köhögésbe, majd vérköpésbe tér át, végül összeesik.

Az orvosok szerint Buck szerencsés volt, és voltak előjelek, amiket a srác elhallgatott, mert a célja mindenképp az volt, hogy visszakerüljön Bobby csapatába. Athena nem aggódik a vér miatt, két gyereket nevelt fel a házban, egy kis ammónia mindent megold. Bobby aggódik a srác miatt, de hagyni kell a gyerekeket felnőni, nem lehet megvédeni őket folyton mindentől.

vlcsnap-2019-10-05-17h36m26s968.png

vlcsnap-2019-10-05-17h39m23s868.png

A következő eset egy idősek otthonában van, ahol két aggódó gyermek az apja miatt hívta a tűzoltókat. Az apa hasán kiütések voltak, de a férfi bezárkózott, és inkább a gyerekeit szidja, mintsem beengedje a segítséget. Chim kívülről jön, majd a vizsgálat után kiderült, hogy a férfinek húsevő STD-je van, így akinek szexuális kapcsolata volt vele, annak is be kell mennie a kórházba antibiotikumért. Ez több nőt is érint, de mivel ők más férfiakkal is voltak intim viszonyban, az egész kóceráj bemehet, és a gyerekekben jogosan vetődik fel a kérdés, hogy mégis milyen hely ez.

You’re supposed to be a role model.

Buck teljesen rendben érzi magát, kész a visszatérésre, de Bobby közli vele a szomorú hírt, miszerint nincsen tisztázva, és egy kis pihenés után is csak irodai melót kapna, így a fiatal srác felmond. Mert neki az élete az emberek mentése, nem pedig egyik jelentés lefűzése a másik után. Mindkét fél hozzáállása a témához teljesen jogos, de itt mégis fizikai munkáról van szó, nem lehet kockáztatni. Így Buck az önsajnálat végtelen tengerén lebeg, mert a 21. század Los Angelesében már mindent házhoz lehet rendelni, így elhagynia teljesen felesleges a lakását. Azért elég szívás lehet huszonnyolc évesen újrakezdeni az életet, amikor a munkádat nem csinálhatod tovább.

vlcsnap-2019-10-05-17h43m06s493.png

vlcsnap-2019-10-05-17h46m06s757.png

vlcsnap-2019-10-05-17h54m09s659.png

Maddie egy megkéselt nő hívását fogadja, aki sötétben van, nem tudja merre, és Maddie sem tudja bemérni a hívását. Közösen viszont megoldják, először is a vérzést kell elállítani. Miután a vonal megszakadt, Maddie a nő férjét hívja, aki elmondja, hogy Jill terhes, egy hét múlva esedékes a szülés. Nem meglepő módon Athena egy kocsit állít le, ahol a sofőrnek véres a keze és egy kékülő baba ül a hátsó ülésen lévő hordozóban. Nem nehéz összekötni a kettőt, hogy pszichopata vörösünk kivágta Jillből a babát, erre bizonyíték a kocsi hátuljában lévő ál-terheshas. Pszicho Vörös ragaszkodik ahhoz, hogy ő az anya, mert nem lehet másképp, ugyanis megígérte George-nak, hogy lesz gyerek.

Végül Maddie nyomozása sikerrel zárul, megvan, hol találkozott a vörös és Jill, hamarosan Jill kocsija is megvan, a csomagtartóba zárt nővel. Athena nem akar több gyereket, Maddie és Chim pedig nem beszéltek még erről a témáról. Később otthon átrágják a dolgot, az egyik a házasságát nem érezte biztonságosnak, a másiknak az anyja halála után nem volt kapcsolata az apjával, így biztos szar szülők lennének. Ezt nem tudom, honnan következtették le, de miután ott van Buck, mint gyerek- és nőtlen egyed az ismerőseik közt, nem aggódnak azon, hogy náluk mikor jön az alaphangon 18 évig tartó áldás.

vlcsnap-2019-10-05-17h58m46s341.png

vlcsnap-2019-10-05-18h00m09s154.png

Eddie, aki olyan volt eddig, mintha nem is lenne, megelégeli Buck 1 hete tartó önsajnálatát, és ha nem lenne mindkettő hetero, akkor nagyon drukkolnék azon, hogy összejöjjenek, mert tök cukik lennének, ahogy Christ nevelik. Apropó, a kissrácra Buck bácsi fog vigyázni, mert Eddie-nek melóznia kell, így mennek is a partra vidámparkozni, ahol egy felhőtlenül eltöltött nap után jön a csavar, mert az előző évados földrengést valamivel überelni kell, ez pedig nem más, mint a… cunami.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása