Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 2. évad 6-10. rész

2019. október 20. 10:00 - Gillotte

A héten Luca nem a megszokott díszleten belül tartózkodik, ugyanis Artúr elráncigálja magával egy szingli-táborba, amin ő lesz a coach. Luca úgy megy, mintha a fogát húznák, ugyanis semmi kedve az egészhez. Sok ismerős arccal találkozik, például a Sheldon Cooper beütésű Tamással, a rádió könyveléséről. Tamáshoz fűződik egyébként a hét legjobb monológja, ugyanis játszaniuk kell Lucával: Tamás, együtt vagytok Lucával, és el kell mondanod neki, hogy megcsaltad. Ím a feladat. A statisztikákat mániákusan imádó, igen elvont könyvelő ezt ekképp oldja meg: ,,Luca, ezt az információt muszáj vagyok megosztani veled. Sajnos történt egy komoly meghibásodás a mi stabil, kölcsönös szeretetre épülő párkapcsolatunkban. Sajnos a neuronjaim a szokásosnál több szerotonint termeltek egy vonzó nő láttán. Megszólítottam az előbb említett nőt és lefolytattunk egy megtermékenyítést elősegítő aktust a megfelelő védekezés mellett…töcsköltünk”. Zseniális. Luca egyébként sokat tanul a táborban saját magáról, leginkább a tekintetben, hogy nem szabad lenéznie másokat. Még a régi pasijáról, Szilárdról is tanul, ugyanis a srác megjelenik és össze is jön egy másik csajjal, ám kiderül, hogy csak műsor volt, mert mindig Lucát fogja szeretni. Szegény fiú. Artúrnak is vannak ám titkai, ami eléggé kiborítja a mi Lucánkat. Artúr, mint párkapcsolati coach előadja, hogy mekkora szerelemben él a feleségével, erre hopp kiderül, hogy nincs felesége, ez csak a marketing része a dolognak, hisz hogy néz az ki, ha egy coach nem találta meg az igazit. Luca igencsak kiborul és csalónak nevezi Artúrt, aki levezeti neki, hogy ez mekkora baromság, mert ettől még rengeteg mindenkinek segít – beleértve Lucát is. És lám, a vöröshajú rádiós belátja, hogy így van, úgyhogy boldogan távozik a táborból.

6_1_1.jpg

Géza és Dénes egész héten Dénes pénzére vadásznak. Rudi testvérénél próbálkoznak (aki pont abban az étteremben dolgozik, ahová véletlen betértünk nyáron! – a szerk.) ám az ürge kidobja őket. Bevetik hát Olgát, aki úgy leitatja a fickót, hogy sima ügy ellopni a telefonját, és találkozóra hívni Rudit. A találka megtörténik, ám a pénzt Dénes nem fogja viszontlátni, mert Rudi azt állítja, hogy nem sikerült a befektetés, elment az összes pénz. Mondandója végeztével a rendőrök viszik el. Sajnos azonban a nyomozást nem sikerül úgy megoldani, hogy Ildikót ne kelljen beavatni: drágám – mondja Dénes – nincs egy fillérünk sem. A hetedhét országra szóló lakodalmat tervező Ildikónak ez felér egy akkora sokkal, mintha Berki Krisztián nyerte volna a főpolgármesteri választást.

6_2_1.jpg

Míg Luca távol van, a rádióban zajlik az élet de nagyon durván. Visszatér ugyanis Vanda, az az ellenszenves pszichológusnő, akié Luca rovata volt. Vanda nem vacakol: kéri vissza a munkáját. Hiába szembesíti Adél azzal, hogy látták az újságban, amint egy yachton pihizik, a nő simán ráfogja, hogy ezt írta elő neki az orvos, és különben is ott van a szerződésében, hogy orvosi kezelés után visszajöhet, hiába lépett csak úgy le. Az egész stáb ki van borulva Vanda visszatérésén, hisz mi lesz így Lucával. Nem sokáig tűrik Vandát a stábtagok: a nő tanácsot ad egy férfinak, majd míg szól a zene, a földig alázza a háta mögött a szerencsétlent. Egy másik alkalommal is ez történik, s hogy-hogy nem az élő adásba irányító gomb ,,véletlenül” lenyomódik, így ország-világ hallja amint Vanda a hallgatóit és Lucát szidja teljes szívből. Így hát nincs választása a nőnek, vagy nevetség tárgyává teszi magát a továbbiakban a reggeli műsorban, vagy megy az estibe, amit a kutya sem hallgat. Utóbbi mellett dönt, így Luca visszatérhet székébe a tábor után.

6_3_1.jpg

Zita és Erik kihasználják Luca távollétét, és beköltöznek hozzá, hogy kipróbálják, milyen lesz együtt. A hosszú történet röviden: nem jó. Sokat veszekednek és makacskodnak – különösképp Zita – úgyhogy Erik őszintén elgondolkodik rajta, hogy hagyni kéne az egészet a fenébe – ám Zita szerint pont az a jó, hogy ennyire különböznek. Hát rendben.

6_4_1.jpg

Bencének és Lalinak viszont jól megy az együttélés, leszámítva azt a piciny részletet, hogy Lali exnője a nyakukba varr egy Sam nevű szomáliai menekült lányt, akinek gazella teste aggodalmat kelt Bencében: csak nehogy Lali kihűljön itt a csajt látván. Nem elhanyagolható szempont, hogy Sam csak úgy maradhat legálisan az országban, ha valaki elveszi feleségül. Először Lalit jelölik ki erre a szerepre, de Bencét teljesen kétségbe ejti már az elgondolás is, viszont ő sem venné el a lányt, úgyhogy beszervezik Lali nagybátyját, aki örömmel hajtja igába a fejét.

6_5_1.jpg

Krisztit és Vikit még nem említettem a két hét alatt, pedig az első évad hadakozását békével zárták, ugyanis kiderült, hogy anno Viki nem tudta, hogy a srác akivel csókolózik az Kriszti barátja, így újra legjobb ,,barinők” lettek. Kár, hogy nem sokáig, ugyanis Viki nagyon feltörni látszik a dallal, amit Kriszti írt neki, s menedzserre lenne szüksége. Kareszról kiderül, hogy jól áll neki ez a szerep és tudja csinálni, ám nem adja be a derekát. Viki nem fél felajánlani a bájait, amit Karesz fogadna is, ám ott van a képben Simon. Az ifjú énekesnőnek ez nem akadály, és aznap este már dobja is szegény Simont…

6_6_1.jpg

Címkék: 200 elso randi
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_Rézi 2019.10.21. 10:34:32

Poén lenne, ha Luca végül Szilárd mellett kötne ki, amennyit ez a srác tepert érte... :D :D :D
Amúgy köszi a hv-t, már nagyon vártam!

Gillotte 2019.10.22. 22:50:52

@A_Rézi: Köszi, hogy visszatértél! :)
Ezen én is gondolkodtam, hogy most már még csak megtippelni sem lehet, hogy ki mellett köt ki Luca.
süti beállítások módosítása