Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terror: Gyalázat 2X09 – Gyere és kapj el!

2019. október 18. 11:00 - Bruti

1945 januárjában végre felszámolják az internáló tábort. Ez azt jelenti, hogy mindenki mehet haza, illetve amerre lát. Mivel az őrnagy az istennek se kerül elő, hogy elbúcsúztassa a népeket, Amy sietősen elhagyja a tábort, nyomában a Nakayama családdal, addig, amíg elő nem kerül az őrnagy hullája valamelyik barakk pincéjéből.

vlcsnap-2019-10-12-21h15m41s416.jpg

A kis csapat már alig várja, hogy megérkezzen Terminal-island-re, de mikor odaérnek, durva meglepetés várja őket. A házaik helyén csak üres síkság van, ameddig a szem ellát. Mindenük, ami volt, odaveszett. Hat hónapot ugrunk az időben, és látjuk, hogy az öreg Henry Nakayama kertészként dolgozik L. A.-ben. Amíg ő gürizik, a felesége kisétál ahhoz a hídhoz, ahonnan Yuko levetette magát, mert érzi, hogy nem sikerült megszabadulni még a húgától. Virágot dobál a vízbe és arra célozgat, hogy Yuko tragédiájában ő is nyakig benne volt. A családnak egyébként nem megy jól a sora, egy zsúfolt közösségi szállón tengetik életüket. Az öreg Henry-nek szólnak, hogy valaki keresi telefonon. Kibotorkál és Chester szól bele a telefonba. Elmondja, hogy segítségre van szüksége, mert Luz újból terhes, de attól rettegnek, hogy Yuko el fogja vinni a gyereket.

vlcsnap-2019-10-12-21h17m57s597.jpg

Chester nevelőszülei megérkeznek Új-Mexikóba. Az anyja már mindent megbocsátott a fiának, de az öregben még vannak tüskék, hiszen igen paraszt módon bánt velük a srác.
Egy gyors kapcsolás a mennybe (vagy éppen a pokolba), ahol Yuko és a kis Jirou leledzik. Az anyja ugyanazt a hülyeséget játssza, mint, amit vele is nyomtak. De még nem maradéktalanul boldog, mert még hiányzik a baba a képből. Na, majd lassan megy is érte, mondja, de ez Jirou-na nem nagyon fekszik.

vlcsnap-2019-10-12-21h18m21s407.jpg

Vissza Új-Mexikóba, ahol Chesterék megtették a kellő intézkedéseket. Bedeszkázták az összes ablakot, ajtót és jelszóval védik az életüket. Érkezik a helyi pap, aki szintén be van avatva. Chester énekel, és, ha az atya folytatja a dalt, akkor még nem szállta meg a szellem, így bebocsátást nyer. A pap kérdezi, hogy ok a szülés, de mi lesz azután? A nagy terv az, hogy Chester és Luz a gyerekkel folyamatosan szökésben lesznek, mindaddig, amíg a gyerek fel nem nő. Okos és kivitelezhető terv! Ja, nem. Ez már látja az apja is, szerinte nem megoldás a folyamatos menekülés. Persze ő is csak okoskodik, megoldást nem nagyon tud a problémára.

vlcsnap-2019-10-12-21h18m48s784.jpg

Luz úgy dönt, nem húzza tovább az időt és ideje megszülni. Elindulnak a fájások, mikor valaki kopog az ajtón. Kinéznek, de csak az atya az. Szépen elénekli a jelszót is, szóval beengedik. De az atyával nincs minden rendben, elég szótlan, majd mikor felkérik egy imára, inkább csak odalép Luzhoz és elkezdi simogatni a hasát. Na, ennek már fele sem tréfa, a csapat hamar rájön, hogy emberünket már a démon irányítja, így elhurcolják Luz közeléből. Az meg csak ordít, hogy „Ez a baba az enyém!”. Chesterék kirángatják Luzt a kocsihoz és kövér gázzal lekoccolnak a városból. Persze van „B” terv is, így éjszakára valami bányába, vagy ipari épületbe menekülnek. Chester kis csengőkkel védi a bejáratokat, így legalább hallják, ha jön a démon.

vlcsnap-2019-10-12-21h19m21s878.jpg

vlcsnap-2019-10-12-21h20m53s839.jpg

Egy szobában aztán letelepednek, és Luz vére nekiállhat szülni. A nagymama lesz a bába, és most végre miden komplikáció nélkül megszületik a bébi. De ahogy megérkezik a gyerek, megszólal az egyik csengő. Chester fegyverrel és zseblámpával felszerelkezve indul, hogy leszámoljon a démonnal. Meg is találja a mozgó csengőt, de nem a Yuko érkezett meg, hanem egy patkány rágja a madzagot. Henry is utána megy, hátha szüksége lesz segítségre, de Chesternek másak a tervei, és ezt közli is az apjával. Odaadja neki a gyermekkori fényképét, és elmeséli, hogy találkozott a halott öccsével és az az ötlete támadt, hogy Yuko csak akkor áll le, ha megkapja a másik gyermekét is. Ehhez persze neki meg kell halnia, ami egyébként nem túl szerencsés. Szóval, ha ő most öngyi lesz, akkor ezzel megmentheti a fiát.

vlcsnap-2019-10-12-21h21m57s178.jpg

Luz bár örül, de nem maradéktalanul boldog, mivel az újszülött nem viselkedik újszülött módjára. Pl. nagyon nem akar üvölteni, mint ahogy azt kortársai tenni szokták, inkább, csak les, mint hal a szatyorban. Ez Chester anyjának is kezd gyanús lenni és be is igazolódik a gyanúja: Yuko már benne van a gyerekben. Chester kint akarja véghezvinni a tervét, de egy részeg fickó megzavarja. Majd egyre erőszakosabb lesz, mikor hátulról leüti valaki. Az öreg Henry az, akinek egyáltalán nem tetszett a nevelt fia terve. Közben a nagyi magához veszi a gyereket, aki végre elkezd sírni. Megnyugodnak egy kicsit, de ez nem tart sokáig, mert a nagyi megindul a gyerekkel. Mikor rászólnak, már nem önmaga, hanem japánul karattyol valamit. Mrs. Nakayama viszont nem engedi elmenni. Rászól a húgára, hogy hallgassa végig és elmondja a titkát: Ő követte el Yuko ellen a legnagyobb gaztettet, ugyanis, anno Yukot szánták Henry Nakayamanak, őt meg Furuyanak. De mikor megtudta, hogy Furuya egy kretén, úgy döntött cserél a húgával. De azt ő sem tudta, hogy a lány már akkor terhes volt. Erre Yuko nekitámad, de mire Hanry és Chester visszaérnek, már mindketten a földön fekszenek, Luz meg lelépett a babával. Chester utána rohan, de Luz nem áll meg. De még, ha akarna se tudna, mert Yuko már beleköltözött.

Címkék: the terror
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása