Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HÁZASODNA A GAZDA - 2X07 - Négy csalódás és az utolsó rodeó

2019. október 17. 12:00 - nёmere

Az előző részben Botond küldte haza Esztert, Misi bemutatta, hogyan kell elpancserkodni egy rongyrázós randit, Zsolt egy dörgölődzős-kenegetős randi után zavarta be Kittit a poklok házába fejni, Niki adott egy diesel maflást az ökológiai lábnyomának tök feleslegesen, Balázs meg...hát, neki van elég baja, beleválasztott a tutiba. Ebben a részben két finalistát avatunk, meglátjuk hogyan kell elsavanykodni egy falunapot, és ott lehetünk Botond utolsó rodeóján, vajon a lányok is csinálnak végre valamit?

hg_01.jpg

Balázséknál falunap van: foci, főzés, karaoke és némi konty alá való. Orsi arcát elnézve, szegény lány az utolsó pillanatig reménykedik egy erősebb földrengésben, vagy egy gyorsabb sáskajárásban, de már egy közepes jégeső is megtenné, csak ezt a napot hagyhatná ki valahogy.

hg_02.jpg

Első programpont a foci. Foci. Hmmm. A foci és az én kapcsolatomat mi sem jelzi jobban, mint az, hogy amikor a nagy hangú hoppmester pasas ismerteti a szabályokat, és azt mondja, hogy a bírót ne szidják, mert szigorú, a kamera meg épp Orsit mutatja egy randa UV mezben, én frankón elhiszem, hogy ő lett a bíró. Már kezdek elismeréssel adózni a Szergény FC-ben üstökösként ívelő sportkarrierjének, amikor észreveszem, hogy más embereken is van ilyen mez, ezek szerint ők a másik csapat, Balázsék meg az egyik. Mondjuk, Orsi kb. annyit is ér a labdához, mintha a bíró lenne, vagy épp a sárvári ünnepségről az olcsó GPS miatt véletlenül ide keveredő mazsorettek öltöztetője. Nem sokat.

hg_03.jpg

A másik lány viszont nagyon érzi a meccset, egyszer a kapu mellé, egyszer a kapusba lő, de ez már messze jobb teljesítmény, mint amit Orsi, vagy mondjuk én valaha el fogunk érni ebben a sportágban. A játék után Shevchenko Evelin évek kemény munkájára alapozott szakmai véleménye szerint látszik,hogy ki az, aki ezt a sportot szereti, és ki az, aki nem. Ki az, aki együtt él ezzel a világgal, és ki az, aki kirekeszti magát a társaságból. Nagy szavak egy nagy embertől, gondolom nem Balázsra gondolt, de még csak nem is a fáradhatatlan B-középre, a játék lefújása után is lelkesen Szergénynek drukkoló Margit nénire (mondjuk, az ő csapata tuti nyert). Ezt a meccset (mármint, ami a két lány közt van) Evelin nyerte.

hg_04.jpg

A mulatság következő programpontja a bográcsban főzés. Itt már van olyan falubéli, aki porondmesterre itta magát, hőseink még tartják magukat, bár nekem Evelin hirtelen jött közvetlensége és közlékenysége minimum gyanús, szerintem a lány néhány fellerben oldódott ilyen harsánnyá. Nem baj ez, a jó pálinka nem arra való, hogy az asztalon melegedjen. A csajoknak segédkezni kellene a főzésben, Orsi vállalja a hagymát, Evelinre marad a krumpli, ám ő csak a hámozónak tudja a PIN kódját, késsel nem igen megy ez a dolog. Balázs szerint viszont csak ez van, szóval a lány elkezd az 5 kg pityókából másfelet gyártani egy disznóölővel, de szerencsére valaki ad neki egy kisebb kést, azzal talán nem tud olyan nagy kárt okozni.

hg_20.jpg

A Balázzsal való egyre hangosabb incselkedés közepette már kezd a szájából kikandikálni a kapanyél vége, mikor a hagymát mindvégig kötelességtudóan savanyú arccal daraboló Orsi ezt megelégeli, és leoltja, hogy a szája helyett a keze is járhatna, mert a felvágott hagyma nála mindjárt kicsírázik a tálban. Nincs sok foganatja a dorgálásnak, Evelin tovább csipkelődik Balázzsal, a srác felé záporoznak a kétértelmű megjegyzései, és úgy vihog, mintha nem lenne holnap. Orsi teljesen besokall, és otthagyja az egész mindent, Balázs a házban szomorkodva talál rá.

hg_21.jpg

Orsi szerint a férfi már döntött, minek ő ide, olyan cukik együtt. De nem – de igen – de tényleg nem -de igen. Ezek azok a beszélgetések, amik sehova nem vezetnek. Most mit akar hallani? “Igen, Orsi, most, hogy mondod, igazad van, megyek és meg is mondom neki, hogy őt választom, Te addig csak pakolj nyugodtan, mész haza”. Ez a “nagyvonalú vagyok, és látom, hogy vele boldog vagy” mártír szerep szerintem soha a világon nem jött be. Egyrészről ott van Evelin, aki nem tud beszélni, sem beszélgetni, de jól kijön Balázs kutyájával, kapható a közös mókára, most ő van a figyelem középpontjában; másrészről ott van ő, Orsi, aki folyton olyan, mint aki karót nyelt, egyszer nem lehetett nevetni látni, és eddig kétszer került a középpontba: amikor a szúnyogcsípés miatt ügyeletre kellett vinni, és most, hogy bömbizik. Nagyot csalódott magában, azt hitte idejön, győz, és nem megy haza.

hg_22.jpg

Kétségtelen, hogy több sütni valója van, mint a másik lánynak, de jáányom, beetetés nélkül nincs kukoricázás! Mikor visszaérnek a mulatságba, kegyelem döfésként Evelin törköly empatikusan megkérdi, hogy sírt-e, és ha nem, akkor miért sírt, és marha kellemetlenül elkezdi ölelgetni Orsit, aki meg roppant bénán próbál úgy tenni, mintha minden OK lenne, de ennek a bulinak már annyi, a hangulatnak neki lehet támasztani a piros biciklit. 

hg_27.jpg

Botond életének egy fontos mérföldkövéhez ért: befejezi a rodeót. Erre az utolsó megmérettetésre mennek most el az egyik haverjának a farmjára, ahol ott lesz minden fontos kollégája, hogy együtt búcsúztassák el ezt az időszakot. Tünde olyan lelkesedében tör ki, mintha legalább 50 éve ő lenne Botond után az örök második, és most végre elhárult volna az utolsó akadály is a hírnév felé. A másik farmon a tulaj bemutatja nekik Djangot, aki békésen nézelődik barátnői koszorújában; Dalmát ez a felállás emlékezteti Valakire. Mindkettő lány borzasztóan félti Botondot, nem csoda, ha a nyakigláb gazda összetöri magát, tök feleslegesen vették ki ezt a hetet a dolgozóban. Tünde már “nézett ilyet a TV-be*”, és ott bizony csúnya balesetek tudtak történni, Dalma meg még nem is látott ILYEN közelről bikát, el sem meri képzelni, mit fog rajta Botond csinálni. A srác elvonul, hogy az alkalomhoz illő viseletet magára öltse, mikor megint megjelenik, a csajok teljesen el vannak ájulva, a szettől, nagyon csajozós. Ha most egy oroszlán megenné Botit, egy hétig protektort potyogtatna, de kell is a vért, a bika nem játék.

hg_07jpg.jpg

Bevallom, én azt hittem, hogy itt egy rendezvény lesz, elvégre Botond Valaki ebben a sportágban, nyilván egy versenyen búcsúzik el, és nem egy szombat délutáni baráti sörözés elé becsússzantott edzéssel. De nincs felhajtás, tényleg csak a keménymag van jelen, kb. 10 ember. A két lány annyira drukkol, mintha a nagyok versenyén lennének, az 50 ropis bajnokságon, lelkesek, aranyosak. Igazából, ők mindig lelkesek, bájosak és aranyosak, ami néha fura, mert így különbség sincs nagyon köztük. Tünde talán kicsit jobban rácsodálkozik a világ dolgaira, mint Dalma, de mindkettő mosolyog, ha kell, aggódik, ha kell, lasszót dob, szépen néz, drukkol, ha kell. Visszatérve Botondra, a 8 mp is letelt a bika hátán, és még el sem taposta a srácot, örülés van. Mikor Botond meggyőződik arról, hogy ugyanannyi ép végtagja van, mint 9 mp-el korábban, felhívja az anyukáját, mint a 13 év alatt mindig; itt el is törik kicsit a mécses, miközben a két lány elérzékenyülve nézi.

hg_08jpg.jpg

Niki háza táján azt hihetnénk, hogy végre elindul valami, amiben a srácok megmérettethetnek, de nem. Tegnap apunál voltak, ma meg anyuhoz mennek, ahol egy meglepi party várja őket, kiderül, hogy Nikinek szülinapja van. Tangóharmonika van, meg kedvenc szlovák énekek, nagyon jó kedvű, kedves társaság, a két fiú meg izzad, mint a sokat élt konzumhölgy áldozáskor. Ez a helyzet még úgy is rémesen rossz, ha tényleg háztűznézőbe megy az ember fia, nemhogy egy másik szerencsétlen “talán” pasival és egy komplett stábbal, ráadásul üres kézzel jöttek, és azt sem tudták, hogy a lánynak szülinapja van.

hg_05.jpg

A kiadós ebéd után átslattyognak a művházba, ahol anyáék már ott ropják talpig népviseletben: itt az ideje megtanulni táncolni, Nikinek ugyanis nagyon fontos, hogy a pasi tudjon táncizni, mert az nagyon férfias. Kívülről úgy tűnik, mintha Faláb és Botfül vegyült volna el pólóban és bermudában a sok hímzett csoda között, de Niki értékeli az igyekezetüket, és szerinte ezt a fordulót Norbi nyerte, jobban vezetett, és jobban ölelt, mint szegény Jocó, akinek a kínlódását nézve még én is elkezdtem izzadni.

hg_13.jpg

Niki anyut is megkérdezi, hogy ki neki a nyerő, ő gyorsan megkérdi, hogy apuék mit mondtak, majd Norbira teszi a szavazatát. Tehát, 1 “tetudod”, 1 Joci és 1 Norbi. Hát, Niki, az ősökkel is csak többen vagytok. A szövegkörnyezetből kiderül hogy Nikinél ma van a végső választás, úgy tesz a lány, mint aki őrlődik, de szerintem lehet tudni már, hogy kit választ.

hg_14.jpg

Mikor Anikó délután megérkezik, a két fiú éppen a kerítést javítja, talán először csinálnak VALAMIT a műsor folyamán (Jocó kutyaháza kivétel). Ani meggyőződik róla, hogy a fiúk szépen játszottak, “nem nyomott senki Misit” (szép, az elszúrt páváskodás szinonimájává nőtte ki magát a srác), majd leül Nikivel a naplementés padra, no, hát akkor dönts. A lány vekeng, most egyáltalán nem örül BFF-jének, mert annyira, de annyira nehéz a választás. Végül azt választja, akivel jobban el tudja képzelni, akár a jövőjét is.

hg_23.jpg

Ani lelép, Niki mindkét fiúval elbeszélget még utoljára, dobpergés, Norbi marad. Jocó nagyon csalódott, de jók voltak a megérzései, hogy vele a lány tartózkodóbb, Norbi a lány lelki társának gondolja magát. Neki bejött. Norbi megy Nikivel Máltára, ott lesz az álom randi, ha meg együtt maradnak, akkor a két lelki társ majd közösen vakarja a fejét az IKEA komód felett, hogy milyen kulcs kellene a 16 B elemhez, merthogy Norbi ezek után sem lesz nagy segítség. Nyilván nem egyedül a praktikum kellett volna, hogy szerepet játsszon a lány döntésében, de Jocó annyira tepert/próbálkozott (talán már túl görcsösen is), hogy ahhoz, hogy ez mind leperegjen a gazdasszonyról, már jól az elején el kellett húznia Norbinak a többiektől. Meg gondolom, az a fránya kémia is tehet róla.

hg_25.jpg

Misi portáján őszinteségi délután van, Milivel beszéli meg az előző napi, mérsékelten sikeres randit. Igazából mindkettő mismásol, egyik nem mondja ki, hogy “bakker, csak meg akartalak masszírozni, nyilván nem hupákollak meg a kamera előtt”, de a másik sem mondja, hogy “az a masszírozás olyan volt, mintha meg akartál volna hupákolni a kamera előtt”. Mili úgy tesz, mintha semmi sértődés nem lett volna, Misi meg úgy, mintha nem is értené, miért volt mellényúlás az ötlet, nagyon csalódott az este miatt. A végkifejlet az, hogy Misinek Alexa felé húz a szíve, így szegény Mili nem várja meg Anikót, hogy akkor rakják ki a szűrét, hanem hamarabb lelép. Misi, ha engedi, hogy este megdolgozd a hátát, akkor ma hogy választasz, okostojás?

hg_06.jpg

Anikó befut, csak Alexát találja, kicsit értetlenkedik, hogy vajon mi történhetett, mintha nem futottak volna össze Misivel azon az egy szem bekötő úton. Alexa elmeséli, hogy ő maradt, úgy tűnik, megnyerte a gazdát. Nekem nem tűnik túl lelkesnek, de állítja, hogy még az események hatása alatt van, egyébként bódottá van. Misi egy nagyon jó ember, kiváló humorral, ennyit még nem röhögött, mint az utóbbi pár napban. Sajnos mi ebből alig kaptunk valamit, mert az adásidőt elvitte Reni dinnyeszedése, meg a verda dagonya, hogy aztán az első körben mehessen haza a lány, Miliről konkrétan nem tudtunk meg semmit, Alexáról is annyit -az előző részből-, hogy tudja, hogy melyik a 11.-ik sor a szilvásban. Az elejétől sejteni lehetett, hogy ő lesz a befutó, ráadásul -állítólag, mert ez sem került adásba- Misi a többiek előtt is hangoztatta, hogy Alexa a főfőfő.

hg_12.jpg

Anikó már elhinti az álomrandi -utazás opciót, de mivel Misi a tervek embere, és azokhoz tartja is magát, hiába köpött bele Mili a levesébe azzal, hogy idő előtt lelépett, a gazda az elutazás előtt még kitalált valamit, csak ehhez Alexának át kell öltöznie. Ha Alexát is bikinibe kényszerítik, mint Kittit, meg Milit, én itt befejeztem ezt a műsort. De nem, csak puccparádéba kell vágnia magát (tehát a wellness-be már nem maradt kupon), kimenős helyre mennek. Hogy, hogy nem, Alexa bőröndje is rejt egy kisestélyit, és a little black dress-hez talál is egy kellően kényelmetlen cipőt, indulhatnak. Nem tudom,hogy mennyit mondhattak a “versenyzőknek”, mit hozzanak magukkal, vagy, hogy mennyit mehettek haza, de ha mondjuk  én mentem volna Misihez a tanyára, és annyit mondanak,hogy úgy pakoljak, hogy Misinél BÁRMI megtörténhet, még a Nyírségbe készülve is hamarabb raktam volna be a hágóvasat, mint a körömcipőt. Bikinit meg egyáltalán nem. Alexa mentségére legyen mondva, hogy ő hozott csimmát is, de ebben az évadban a csajok szinte ugyanazt csinálják, mint amit otthon is lehet, csak nem BKV-val kell odamenni. Ennyi kaland Csillebércen is akad.

hg_18.jpg

Úton a meglepetés randira, Misi még Alexa nyakába önti a néhány napra betárazott, de el nem durrogtatott, bókokat, a porcelán dobozos hasonlat személyes kedvencem. Misinek nagyon tetszik, amikor Alexa a bókok hallatán “lepirul” (ezt többször is mondja). Misi, a gomba pirul le a serpenyőben, mielőtt megsózom, hogy kiengedje a levét, ilyet egy lánynak, ha lehet, ne mondj, mert nem tudja, hogy udvarolsz, vagy főzni tanítod. Ám Alexa mindenféle felesleges nyelvtani okoskodásom nélkül is kellőképpen zavarban van, ahogy egy nagyon jó barátom szokta mondani: “a foglalkozás elérte a célját”.

hg_19.jpg

Misi randira színházba viszi Alexát, ami most zárva van, de csak most, csak őket, beengedik Misi operaénekes nővérének a próbájára. Igazából ennyi történik: a tesó énekel, ők meg beszélgetnek az előadás alatt, ami szerintem illetlenség. Meg nem is értem, hogy mit beszélnek, a feliratozó sem érti, így nem tudjuk meg, mi lehet a pletyka tárgya, viszont Carmen zengő hangjára a lábam előtt heverő kutya ijedten riad fel a horkolásból. Alexára mély benyomást tett ez a délután, Misi gondolom mindenképpen el akarta ide hozni a finalistát (bárki is legyen az), mert a nővére neki nagyon fontos, azt akarta, hogy megismerje a választottját.

hg_24.jpg

Zsolt portáján folyik a reggeli élet: Kitti a díványon heverészik egy plüss állattal, Anikó meg porszívózik, merthát rend a lelke mindennek. Zsolt ebben a nagy munkában lepi meg őket, és bár a vállát is megkocogtathatta volna Anikónak, de inkább úgy Zsoltosan hátulról tolakszik az intim szférába, és úgy jelzi, hogy ott van. Erre már Kitti is felkapja a fejét: hogy lehet, hogy Zsolt a házvezető nővel is kikezd? Ja, hogy ő a másik játékos…?

hg_09.jpg

A gazda ma csak Anikót viszi el randira, Kittinek le is hervad az arcáról a magabiztos mosoly, eléggé csalódottnak tűnik: ő még abba az ocsmányova fejő vityillóba is bement a gazda kedvéért, erre meg a másik csajra is kíváncsi?! Pont AZZAL a hangsúllyal mondja a távozóknak, hogy “persze, menjetek”, amit már talán minden 25 év feletti férfi ismer, és pontosan tudja, hogy nem azt jelenti, hogy persze, menjen. Anikó (aki majdnem végzett pszichológus is) szerint Kittit nem is inkább a féltékenység gyötri, hanem, hogy lazán akart állni a dolgokhoz, de nem megy, mert Kitti alapvetően nem laza, és véresen komolyan gondolja ezt az egészet. Nekem meg az a gyanúm, hogy a tegnapi, Kittinek nyújtott teljes körű bőrvédelmi szolgáltatás részleteit nem osztották meg Anikóval.

hg_10.jpg

Anikónak nem kell fejnie, sem aratnia, sem kombájnt vezetnie, hanem piknikezni mennek, ezt az akadályt szerintem aránylag könnyen meg fogja ugrani. Zsolt nagy szakértelemmel méricskéli a fákat, hogy honnan jön a fény, majd a feng shui szabályai szerint lerakja a plédet. (A kettővel ezelőtti rész végén lévő ajánlóban volt valami jóga szerűség, de az előző részből végük kimaradt, szóval, nem tudni, hogy ők voltak-e már randin, vagy mifene) A pokrócon heverészve kiderül, hogy Anikó mennyi mindent csinál, alig van ideje bármire, és majd csak évek múlva lesz végzett pszichomókus, de már most kiismeri az embereket. És Zsolt itt végre felfedezi azt az aranyba foglalt hidat, ami átvezethet végre őrá: ha már ilyen okos vagy, milyen vagyok én szerinted?

hg_15.jpg

A nő szerint a gazda tiszta lelkű, úgy tesz, mintha elérhetetlen lenne, de közben meg nem is az. Zsolt szerint meg Anikó a megközelíthetetlen, gondolom furcsa neki, hogy nem egyből 18+-os témákról vihog vele, hanem nyugodtan, fél méter távolságból beszél, és vannak saját (komoly) gondolatai, már-már talán túlságosan mesterkélt is. A nő még megjegyzi, hogy nem szereti a konkurenciát, a 1/1-es felállást szokta meg; itt már végképp nem tudom elképzelni, hogy mit mondhattak neki a castingon, ki az a másik 5 lány. A végén azért van egy kis pokrócon egymás mellett heverészés, de messze nem annyira “direkt” a helyzet, ahogy azt eddig a gazdától láthattuk.

hg_16.jpg

Zsolt elmondása szerint ez a randi nagyon bejött neki, süketelt valamit a megváltozó, pozitív energiáról, meg maradandó emlékről, meg,hogy ez megér egy folytatást, de Enikőről is milyen jókat mondott, aztán hazaküldte a fenébe. Zsolt 3 választottja, olyan, mintha egymás “folytatásai” lennének: a túl könnyen kapható, de még kicsit félszeg csaj, aki már a ligában hiszi magát, aztán orcára ejtik, a “dög”, aki tisztában van az adottságaival, húzza a mézes madzagot, és tetszik neki, ha tepernek érte, de a plafonon van, ha a holdudvar nem engedelmeskedik, és a visszafogott feleség, akivel ki lehet menni pihenni, és nyugodtan beszélgetve feküdni egymás mellett. Kérdés, hogy az embernek erre van-e szüksége, ahogy az előző részhez két olvasó is írta kommentben: ez a nő "túl jó" Zsozsnak.

hg_17.jpg

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regina Falange 2019.10.17. 13:51:18

Koooooszi! Vegre vegre hv! Szuper volt, szinte a gondolataimat olvastam, csak en nem tudom ilyen viccesen megfogalmazni! Meg mindig nem ertem Niki miert Norbit valasztotta, bar a kemias dologban lehet valami, vagy csak az anyja velemenye szamit, vagy a tanctudas dontott, ki tudja. Szerintem egyaltalan nem illenek ossze. Szegeny Balazs nagyon mellenyult mindharom csajjal, de ez az Evelin! Ultra gáz, nem tudom o mit keres ebben a musorban. Botond nekem total unalom, bar talan az o castingja sikerult valoban a legjobban. Kivancsi leszek mit kezd a randin a csajjal aki az elozetes szerint egyfolytaban log rajta. (A csaj nevere sem emlekszem annyira erdektelen szamomra.) Misi a legjobbat valasztotta, de azon a lanyon sem latok semmi erzelmet. Zsolt pedig...Ugye ezt mar sokszor leirtam, szornyen irritalo egy alak. Es vegul...Koszi hogy olvasod a kommenteket! ;) :)

Niké88 2019.10.17. 15:27:02

Ez is nagyon jó hv lett, köszi!! A jógás randi a legutóbbi részben volt, gondolom majd megnézed és abból is írsz nekünk jó kis hv-t, köszönjük előre is!!:)

Niki fura azért, nem tudom, még a legjobban Norbi jött be neki, de az is lehet, hogy ő sem annyira...

indy0311 2019.10.17. 18:02:28

@Niké88: Abból, ahogy kezelte a szitut a nyaraláson, szerintem egyáltalán nem jön be neki Norbi sem. Nagyon kínos helyzet volt.

Niké88 2019.10.17. 20:32:14

@indy0311: Hát igen... főleg, hogy nem mondta meg előre, csak a recepción intézkedett a külön szoba ügyében.

indy0311 2019.10.18. 08:31:14

@Niké88: igen, nem volt fair tőle. Szólnia kellett volna előre. Én kb. abban a pillanatban hagytam volna ott a francba Norbi helyében. Oké...nyilván szerződése van, de ez megalázó szitu volt. Nyilván a kamerák előtt nem akarta számonkérni Nikit, nem tudom, kamerán kívül megtette-e.

Rugdoll 2019.10.18. 16:24:15

Azt én sem értettem, hogy miért nem tisztázta NIki előre, hogy szeretne külön szobát. Szegény Norbi csak pislogott, mint hal a szatyorban. Rengeteg idejük lett volna ezt tisztázni, nem a helyszínen, kész tények elé állítani a másikat..
Misi gazda olyan csajozási technikával rendelkezik,mint egy általános iskolás. Nem lesz ebből az ég egy adta világon semmi. Pedig próbálkozik az a szerencsétlen, de nagyon nyomorult módon.
Balázs gazdán semmiféle vonzalomnak nincsen jele, csakúgy mint a menyecskéken. Kiválasztotta a legifjabb versenyzőt, aki kommunikálásra képtelen, és nulla érdeklődést mutat az irányába. Már akkor el volt kapálva a sztori, amikor kiválasztotta.
Zsolt akkora seggfej, hogy max egy olyan nő tudja elviselni, mint ez az Anikó, aki ha lemegy Nirvanaba, akkor nem zökkenti már ki ennek a pökhendi ficsúrnak a faszkodása sem.
Botondon meg ahogyan csüng a kiránduláson a "befutó", egyáltalán nem az látszik, hogy neki ez kellemes/kívánt vagy kényelmes lenne.
Szóval nem lesz itt happy end senkinek sem :(

Regina Falange 2019.10.21. 17:32:30

@Rugdoll: Es ez az egesz elmeny es erzes az elmult adasban csak fokozodott! :)

Niké88 2019.10.22. 11:51:09

@Regina Falange: TALÁN Misi gazdáék randija nem volt annyira gáz, a többi viszont... tényleg csak fokozódott:) Szegény Norbi, rendesen sajnáltam már, Zsolt továbbra is előadta a "minden nő a lábam előtt..." dumát és "nehogy belém szeress, mert a végén sírni fogsz", áááááááá. Evelinnél a fatuskó is kedvesebb már, vagy csak kevés volt a pia:) Botond udvariasan hárítja Dalmát, akinek már a menyasszonyi fátyol lebeg a szeme előtt, szép kis kompánia:)

Zb74 2019.10.28. 12:32:46

Azt nem értettem, hogy az utolsó adás előzeteséből úgy tűnt, mintha Botond hazaküldte volna Dalmát egy baromi rossz szöveggel - "túl tökéletes" -, ehhez képest az adásban egyáltalán nem ez volt; ez a konkrét jelenet nem is szerepelt benne.

Sendmailto 2019.10.31. 14:20:19

el van hanyagolva nagyon pedig jo anyag .. foleg a mufurc lovaszne kalandjai aki azert ment maltara hogy megigyon egy uditot a volt baratjaval.

Niké88 2019.11.01. 18:12:19

@Sendmailto: Igen, én is nagyon vártam, de sajna, az utsó 2 rész már nem lett megírva... azért még reménykedem:)

tingli-tangli 2019.11.02. 21:46:17

Légyszi, légyszi, légyszi... annyira várjuk már. Miért feledkeztél meg a gazdákról? Annyi minden történt. Zsolt megjuhaszodott, már nem nyomul pofátlanul, ami a hálóban történik, az meg magánügy. Boti rémisztő kívülről, a csaj meg nagyon is lelkes, kizárt hogy kibírják egymást . Misiéknél nem érzem a kémiát, bariság van. Balázs szegény jól beleválasztott , Evelin jóban lett a kutyával , a pálesz pedig kihozta belőle a dögöt, a gazda ezt benézte, na. Becsületre küzdött mint disznó a jégen, Evelin meg elég együgyűen viselkedett. Miket irhatott abba a bizonyos levelbe, talan Müller
Péter v. Coelho idézeteket? Niki nagyon határozottan alázta szénné szegény srácot, bunkó volt magyarul. Ránézésre klinikai eset, hogy tud egy ilyen nő lovagoltatni, az rejtély? Várom, hogy alakult a sorsuk, de nem kapkodnak vele, ennyire rossz lehetett a nézettség, vagy fél csapat letiltotta magát, mert visszanézve nagyon cinkül viselkedtek.
süti beállítások módosítása