Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x42 - Hányunk a romantikától

2019. október 13. 22:43 - candyperfumegirl

Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is átszenvedtétek, amikor már csak a döntő előtti langyos fosban való fuldoklás maradt nekünk. Na, de jöjjön egy jó hír: már csak egy nap!!! Utána húzhat mindenki haza Magyarországra, és ha csak egy olyan pár is lesz, aminek a tagjai nem mennek azonnal két különböző irányba a reptérről, én nagyon meg leszek lepve. De ma itt cinizmusnak helye nincs, mert ez az utolsó nap csakis a háborítatlan RO-MAN-TI-KÁ-RÓL szólhat, ahogy az ébresztő utáni sms meg is parancsolja a gyökereknek: készülődjenek az utolsó gigamegaromi randikra. Erik pont olyan fejjel olvassa fel az üzit, mint aki egy nagyon durva éjszaka után nagyon nem abban az ágyban ébredt, ahol kellett volna, és most próbálja értelmezni a csajának a „hogy a faszomba képzeled ezt? Nagyon ajánlom, hogy holtan heverj egy árokparton, különben haza se gyere, a kurva anyádat!”- sms-ét.

00_nyitokep.png

Erik és Karó motorcsónakos randira indulnak, ráadásul Erik vezeti a motorcsónakot, és azt kell mondjam, ez nagyon jól áll neki. Karónak már kevésbé, ahogy a förtelmes műkörmeivel idétlenkedik, de csak nem kormányozzák neki a hajót a szikláknak, úgyhogy lehet menni romantikázni és párás szemmel megismerkedős sztorikat idézgetni az előkészített randihelyre. Itt jegyzem meg, hogy az ÖSSZES kurva randinak ugyanaz a koreográfiája, és mindet jó hosszan meg is mutatják nekünk, ha most nem döglünk bele az unalomba, sose. Megismerkedés, Karó kiesés (andikás szenvedés jótékonyan elhallgatva), Karó visszatérés, párosodás, féltékenykedés, Dia, balhé, seggfogdosás, féltékenykedés, balhé, első csók (de cuki volt, hogy Laller provokálta ki), szeretés-imádás, nyerjükmeg drágám, aaaaw. 

Lássuk, milyen épületes tevékenységgel múlatják az időt eközben a többiek a vellában. Videóhívások lesznek a szülőkkel, és az agyamat eldobom, itt is totál ugyanaz történik minden esetben. Nem csoda, hogy folyamatosan elvonja a figyelmemet a hogyvoltírásról a választási műsor. Első delikvens Helga, szülők biztatnak, bazsalyognak, bizalmaskodnak, és egy ponton Tibit is be kell vonni a jóságba, ami szó szerint így zajlik:

-       Tibi, bejössz?

-       Baszdmeeeg...

Amúgy, ami igazán felkúr, az nem is az a dögunalom, amibe az utolsó általam hogyvoltozott Love Island epizód fullad, hanem az, hogy gyakorlatilag egyetlen Tibivel felvett riportot sem sikerült úgy megvalósítani, hogy az ne hasson totál betanult szövegnek. De említhetném Karolát is vagy Rajmit, és ettől kurvaszar ez a műsor, ennyire nem lehet mesterkélt és erőltetett egy reality minden egyes mozzanata, ez így élvezhetetlen. Talán nem 20-21 éves, másodosztályú instaceleb „szerkesztőket” kellett volna alkalmazni, hanem legalább egy olyan tévés veteránt, aki nem most lát reality-t életében először közvetlen közelről. Ebben az adásban kivétel nélkül minden szereplő hosszan monologizál, mennyire nagy a szerelem közte és a párja között, és egy nincs köztük, ami akár csak minimálisan hihetőnek és őszintének tűnne. Annál is inkább, hogy szinte szóról szóra ugyanaz az összes: boldogok, mert tudtak nyitni egymás felé, napról napra egyre erősebbek az érzelmeik egymás iránt, és alig várják, hogy ez a kapcsolat a villán kívül is folytatódjon. Vicces lenne egy supercut ezekből a riportszobás monológokból, majd összeszámolni, hány különböző kifejezés vagy szófordulat szerepelt bennük összesen.

Na de menjünk tovább, van itt még mutogtanivaló búcsúrandi, most éppen Andi és Rajmi. És (gasp) ők is romantikus hajóútra mennek! Itt mondjuk legalább annyi rendhagyó, és kicsit meta módon vicces elem van, hogy a fenenagy romantika kellős közepén Andi száját a következő mondat hagyja el: „mindjárt idehányok.” Ugyanis tengeribeteg ez a szegény lány, ami amúgy kicsit sem vicces dolog, de akkor a faszért kellett hajókázásra kényszeríteni, meg borzasztó rozépezsgővel itatni a déli tűző napon? Eközben a vellában Tíci beavatása zajlik Zsófi családjába, ami amúgy remekül megy, mert Tíci profi módon azzal kezdi, hogy milyen jó nő a kedves mama, majd Zsófiapuhoz is van pár jó szava, ügyes.

Erik és Karó visítva térnek vissza a vellába, mert aaannyira csodálatos volt minden, a többiek meg drámai hangon azzal fogadják őket, hogy „ha tudnátok, itt mi történt közben...”. Én hülye meg egy pillanatra elhiszem, hogy itt trollkodás következik, és valamelyik egysejtűnek volt annyi humorérzéke, hogy kitalálta, szívassák meg őket azzal, hogy bedobják, hogy a távollétükben párcsere, majd gruppen volt, és bejöttek a villába a Kóté lányok is. Vagy valami. Bármi. De nem, ezek annyira unalmasak, hogy csak simán elmesélik, hogy mindenki telefonálhat a csajok családjával. Ami már csak azért is korszakos esemény, mert még csak hasonló sem volt itt a műsor folyamán. Oh, wait.

Tíci és Zsófi randevújában Zsófinak kedveztek a szerkik, ugyanis kaptak EGY lovat, amin Zsófi lovagolhat, Tíci meg nem győzi hangsúlyozni, mennyire boldog, hogy neki az állat közelébe sem kell mennie. Így tökéletes a harmónia. Zsófi ellovagol a naplementébe, Tíci baktat utána, mint valami lovászfiú a melegítőnadrágos hercegnő után, és ők is egy pezsgős vacsi mellett értékelik ki kapcsolatukat. Ennek a kiértékelésnek kb. annyi a konklúziója, hogy ők ketten a legfaszább pár, és ha nem ők nyerik meg a 20 millát, nincs igazság. 

Karó hazatelefonál. Ez a lány már attól öklendezve sír, hogy meglátja a szüleit, ráadásul minden második anyuka úgy rántja elő aput is a hóna alól, mintha valami olyan kaliberű meglepetésvendég lenne, mint egy világsztár vagy focista a családi Skype sessionben. Most is ez történik. És még most kezdődik csak az igazi érzelemcunami. Karóapu nem győz áradozni róla, milyen szép férfi Erik, és kicsi lánya nála szebbet keresve sem találhatott volna. Cuki az ilyen családi egyetértés.

Tibi/Helga randi következik. Egy terepjáró várja őket, amitől Tibi majd’ összepisili magát, hát még ha majd rájön, hogy Cipruson baloldali közlekedés van. Elhamarkodottan ítéltem, mert Tibi nem jön zavarba, ellenben velem, aki még egy hét után is kivétel nélkül mindig rossz irányból várta az autókat a ciprusi utakon való átkelésekkor. Az autókázás közben Tibi már a How I Met Your Mother magyar remake-jének főszereplőjeként vizionálja magát, ahogy a gyerekeinek meséli, hogy szedte fel egy harmadosztályú valóságshow-ban az anyjukat, eközben Helga szerintem azt latolgatja, meghaladja-e az autó sebessége azt a pontot, ahonnan már életveszélyes kiugrani. A kocsikázás után Helgáékat terített asztal várja egy mólon, alattuk tenger, fejük fölött naplemente, és bármennyire is sugárban hánytam ennek az epizódnak a 99%-ától, ez a helyszín tényleg kurvaszép. A beszélgetés persze ugyanolyan sallangos és őszintétlen, mint az összes többi, a visszatekintésben pedig megmutatják a Love Island összes párválasztóinak egyetlen értékelhető momentumát, amikor Helga Tibi nevét mondta, de úgy, hogy szabályosan nem volt esélye őt választani.

Van még egy Andi-család skype-olás is, és itt ugye van némi feszkó, mert a legutóbbi hasonló alkalommal Andianyu gátlástalanul leszarozta Rajmit a tesók heves bólogatása mellett. Picit izzadnak a homlokok, de nem kell félni, Andianyu deklarálja, hogy félreismerte Rajmit, és revideálja korábbi álláspontját. Hiába sunyi a szeme, undorító a modora szinte az összes nővel szemben, és kb. egy őszinte szava nincsen, az ő Andikájával kedves, tehát béke és szeretet van itt is – naná, mert az epizód dramaturgiájában bármi más elképzelhetetlen lenne, legyen már vége, könyörgöm. Imáim meghallgatásra találtak, már csak egy szegmens van hátra, amiben Zsófi és Tíci birtokba veszi a baszobát. Van valami maszatolás a paplan alatt, de ebben a műsorban még ezek a jelenetek is valahogy totál érdektelenül jönnek ki. Eleve miféle baromság az, hogy VAN zuhanyfüggöny? Meg hogy egy szobában alszik az összes gyökér? Mindegy is, ma este vége, és soha többé ne lássuk viszont ezt az elbaszott formátumot. Még lehet szavazni a győztes párra, de én nem fogok, mert olyan verzió nincs, hogy „Erik és Tíci nyerjen, de az ostoba buláik egy üres energiaitalos dobozt se vigyenek haza”. Ki indít velem együtt „Folytassa a Viasat az Éden Hotelt!” petíciót?

86 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megvagyhadnagy 2019.10.13. 22:48:45

Szomorú nap a mai. Hogy lehet, hogy egy zsófi és egy karácsony bármilyen szavazást meg tud nyerni? A világ megérett a pusztulásra.

MeadowSoprano 2019.10.13. 22:58:34

Igen igen es igen. En is arra szavaztam volna legszivesebben ha Erik es Tici lett volna parban!!! SZÍVEMBEREK :)

candyperfumegirl 2019.10.13. 23:03:07

Amúgy mi lett a sorrend, ki lett a 2. és a 3.? Nem néztem, mert ezt a HV-t írtam. :D

Robbie2008 2019.10.13. 23:06:04

@candyperfumegirl: MásodikTibi és a replikáns lett, harmadik pedig Erik és Karcsi.

MeadowSoprano 2019.10.13. 23:10:51

@megvagyhadnagy: ennel sokkal sokkal meglepobb hogy győrben ugyanaz maradt a polgi

candyperfumegirl 2019.10.13. 23:11:14

Akkor Rajmiék lettek a 4-ek? Hát, Andika pedig már nagyon úgy tűnt, hogy elhitte.

MeadowSoprano 2019.10.13. 23:11:47

@candyperfumegirl: nagyon jo lett.koszonjuk az ofit :))

MeadowSoprano 2019.10.13. 23:14:00

@candyperfumegirl: Andi arca egy tanulmany volt hogyan lehetnek ok vesztesek ??? Es nem o/ ok lettek a nyertesek. Andika olyan alamuszi nyuszi no elsore kis szende aztan kiderul kis golddigger

Mindjártkarácsony 2019.10.13. 23:17:13

@candyperfumegirl: Andin látszódott a csalódás. Lehet tényleg elhitte, hogy megy 20 milla a bankkártyájára és holnap mehet nyitástól zárásig shoppingolni, ami már úgy hiányzik neki...

GildorInglorion 2019.10.13. 23:59:24

PÁCS! mondanám, ha olyan avantgárdoros lennék, mint a kis olasz. azért zsófi szemein is kikönyökölt a halál, hogy tricikli viszi a húsz gurigát, őt meg lekaraktergyilkolták.
most akkor egyben kapnak 10-10 millert, vagy a szerelmük eszmei értéke annyi? megannyi kínzó kérdés.
végülis jogosan övéké a lóvé, egyedül ők hálták el a frigyet.
tibi és helga nem is mű, az övék egyszerűen a szerelem a szomszédok köztben kiadása.
erik és karó - én azért bírtam őket, karó egészen haladt az egyedfejlődésben, és ahogy nézem karó a kommunikációs készségét apjától örökölte. de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy karó úgy ment vissza, hogy látta, kivel tud elmenni a döntőig. a többi drámaszakkör
andika és rajmi legyen boldog, majd meglátjuk.

GildorInglorion 2019.10.14. 00:00:59

ja, és most képzeljétek egy a pénz vs szerelem választást nia - gábor szereplőkkel...

Zb74 2019.10.14. 00:16:20

Ékszer szerintem itt döntötte el, hogy a havi rendes nyaralását ezentúl szigorúan az ágasvári turistaházban fogja eltölteni; az a kurva Mátra legalább nem hullámzik.

Grapy 2019.10.14. 07:25:50

Jó reggel, TCék nyertek, öröm és boódottá :)
Mi a tököt fogok eztán nézni?

#szájbergyerek# 2019.10.14. 07:42:18

Kb. erre lehetett számítani.

Engem már csak az érdekel, hogy ki volt az rengeteg ember a "bulin"? A stáb + az összes valaha bent lakót mind visszahívták?

Na meg mi a fene az a pács?

Az avantgádorost vagy mit a végén próbálta megmagyarázni sukár csávó.

Szöllősi Attila 2019.10.14. 07:47:39

@megvagyhadnagy: Akkor kezdheted is a "pusztulást "Fideszmyik gyökér.:-)

hereverő heverő 2019.10.14. 08:26:04

Lóreggelt mindenkinek.

Köszönöm Candynek az utolsó (?) öfit, és köszönöm minden egyes hogyvolt írónak az elhalt agysejteket, az elszívott cigiket és a legurított házi vegyigyümiket, hogy végig tudtátok nézni helyettünk és velünk.
Köszönöm az összes hozzászólónak akik a hozzászólásokkal emelték a hogyvoltok színvonalát, és két lófas azoknak, akik trollkodni jártak ide (egy a seggükbe, és még egy a kezükbe, hogy tudják mi van a seggükben). Én azért jól szórakoztam veletek.

Sayonara.

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 09:05:09

Erik képernyő pozitív. Teljesen jól ment az élő adásban.. kb lenyomta Lalit. A következő LI-t Eriknek kéne vezetni, komolyan. Az sem baj, ha a viasaton.. vagy a viasat az ÉH3-at Erikkel tolja le.

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 09:06:14

@Zb74: akkor el kell menni azért vásárolgatni egy jó meleg zoknit! kissé hideg a padló :)

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 09:08:49

@hereverő heverő: jó reggelt!

Nexus 6-osra gondolsz?

ha már a búcsúzkodások napja, akkor én is köszönöm, jobb volt mint csak olvasgatni :)

lesz-e vajon még valami jó vagy jobb hogyvoltozott reality? Lehet csak a remény! :)

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 09:13:09

@AkkorlegyenPtr: jó lenne valami szavazás már, ha már úgyis belejöttünk! én is örülnék egy ÉH-nak, amit nem csesznek el. TV2 hozzá ne nyúljon. Azért a mostani sem volt fényes, azt hitte profibbak csinálják majd.
Minek vesz meg valaki egy drága műsort, ha aztán bénák kezébe adja?

Az Erikes-karolás beszélgetésről pont lemaradtam tegnap.

Vicces lenne egy jó kibeszélős műsor ami kicsit őszintébb, hogy ki miért ezt vagy azt választotta, a betanult szerelem duma helyett.

pimasz borz 2019.10.14. 09:14:27

@hereverő heverő: utolsó előtti öfi,ne siess még el ;)
@AkkorlegyenPtr: EKG (már sokadszor).
Tud viselkedni,összefüggően beszélni,emberi kinézete van.Jó lenne még látni igen.

Rugdoll 2019.10.14. 10:01:59

Na, hát én szavaztam. TC-re meg a fekete özvegyre. És anyway, csak a felezést választotta Zsófi, holott sokakban felmerült, hogy csak a 20 milla lebeg a szeme előtt. Azért TC-be egy percre belefagyott a szar,látszott az arcán. :)
Ahogy Nia a háttérben élvezte a saját kis bulikáját, az nekem prájszlessz volt. És igen, pont az merült fel bennem, hogy ha ő húzza a 20misis borítékot, akkor úgy rendezte volna a kis arcát, hogy sajnálja, de mégiscsak a lóvé :D

candyperfumegirl 2019.10.14. 10:17:21

Erik, mint a következő Éden évad műsorvezetője? Ezt már meg is venném.

De mindenekelőtt el kell venni a TV2-től a formátumot, fogalmam sincs, mi van most ezzel jogilag.

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 10:26:37

@candyperfumegirl: Igen. Az lenne a jó. Vége felé, meg beküldeni TC-éket, mint párkapcsolati tanácsadók, konfliktuskezelők :)).. poénból bemehetnének pár napra, jókedvet generálni.

A döntő megerősített abban, hogy Tibi nem érzett semmit, illetve, ahogy Zsanit ekézte... ott valami nem százas, nincs lezárva.
Miért gondolom, hogy nem érzett semmit?
Nézzétek vissza, hogy örült TC-nek! Tényleg örült, mintha az öccse nyert volna. Boldog volt, jó volt nézni!
Na az volt az igazi érzelem. Ilyet nyomokban sem láttunk Helga felé és vissza

innovation 2019.10.14. 10:29:58

Csatlakozom a petícióhoz. Elmentek a kreatívok az RTL-ből vagy mi?

Örülök Zsófinak és TC-nek végül is, de én más sorrendet is el tudtam volna képzelni. Remélem, okosan osztják be és két héten belül nem lesz hír a Blikkben, hogy szétmentek. Tényleg, egy városból valók egyáltalán?

Köszönjük a hv-kat és a társaságot! Igaz, még megvárom az utcsó hogyvoltot...

Nethooligan 2019.10.14. 10:33:44

Az a legszebb, hogy még ez a rész is jobb, érdekesebb volt, mint a döntő, pedig ez is tré volt. :)

@Mindjártkarácsony: Ehhez képest még a TV2 által elbaszott ÉH is egy élvezhető műsor volt. Nem tudom, hogy a formátum, az RTL, vagy a kettő együtt, de ez így súrolta az élvezhetetlenség határát. Ha véletlen lesz még egy évad (nem hiszem), akkor elkezdem valószínű elkezdeném nézni, de ha ugyanilyen fos lesz, hamar abbahagyom.

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 10:46:34

@Rugdoll: igen, Nia tényleg, nekem még nézni is kínos volt azt a bulikázást.

azért azt szerintem Zsófi is vágta, h az a 20 milla nagyon nagy részt TC-nek köszönhető.

Rugdoll 2019.10.14. 10:47:50

@innovation: asszem TC Győr, Zsófi meg tán Szekszárd. Szóval nem igazán..

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 10:51:37

@Nethooligan: ÉH jobb volt, de ott a Nórikás rész nagyon mellé ment, az kifejezetten rossz volt, ahogy a csatorna nem tett semmit. maga a műsor jobb volt, mert nem titkolátk, hogy taktika. Azért ott is kezdődött az hogy a nézőt vakon tartjuk és csak utólag vágták be, hogy ki miért döntött úgy ahogy. Igaz itt meg még utólag se, ezt írtam is menet közben, hogy nem hittem, hogy a tV2 alá tud menni a színvonal :(

a legnagyobb elcseszés szerintem itt az volt, hogy a nézőket vették hülyére nem a játékosokat.
egy ilyen műsornál pedig ez a halál.

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 10:56:15

@Rugdoll: anno ezt a 2 várost én dobtam be, hasraütés szerűen, hogy pl mivan, ha messze vannak, hogy lesz a jövőjük... A: szóval ez "tőlem van", B: adjatok egy lottószelvényt :)

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 11:04:23

Sztem elkapkodták a végét.. vagy Lali volt ügyetlen.

20 milla. 2 boriték, kihúzzák. Itt el kellett volna indítani egy visszaszámlálót, mondjuk 30mp-ről, és közben kérdezni TC-t, hogy megbízol-e Zsófiban, van annyira erős a szerelmetek? , aztán ugyanezt Zsófinál. Lemegy a 30mp, gond, nagy csend, és jöhetett volna az az istenverte baromság, hogy "a választásom, nem más mint.... ..." és szerelem... vagy 20 millió

Na ezzel lehetett volna húzni, feltenni az i re a pontot... de ezt is elkapkodták.. Lali még beszélt valamit, amikor Zsófi már rá is vágta, hogy nem kérdés... szerelem.

Na de ezt sem mi rendeztük meg.

Nia.. jaj, önmagát lejárató, gagyizás. Borzalom.

Meg.. kik voltak ott? Helyi bazárosok? ... meg minek? jaj.. á

Nethooligan 2019.10.14. 11:04:44

@Mindjártkarácsony: Ott nem volt jelentősége annak, hogy mit mutattak meg nekünk, mivel a bentiek szavaztak. Kifejezetten jók voltak az utólagos visszajátszások. Egyértelmű, hogy az első két ÉH magasan verte a TV2 által elszartat, de én sem tudtam elképzelni, hogy az RTL képes lesz azt is alulmúlni. Képes volt, sikerült nekik.
Vagy... vagy ennyire fos maga a formátum és kötötte őket a licence. Akkor viszont nem csodálom, hogy mindenhol megbukott.

Rugdoll 2019.10.14. 11:04:52

@AkkorlegyenPtr: na akkor kigugliztam :) www.facebook.com/lakatos.tician.1 Tícián Budapest, és Zsófi, ha ez ő, akkor Tatabánya www.facebook.com/zsofia.nemeth.370

Rugdoll 2019.10.14. 11:06:28

@AkkorlegyenPtr: igen, semmi feszültségkeltés nem volt. Áhh. Komolyan tényleg olyan, mintha kisiskolások pattintották volna össze egy délután alatt. :(

Nethooligan 2019.10.14. 11:07:48

@AkkorlegyenPtr: Szánalmas volt az odaterelt ujjongó "tömeg". Ennyi erővel hazahozhatták volna őket (2 nap elég lett volna rá) és itthon valami helyi kultúrházban megtarthatták volna a finálét akár élőben és nem csak kiírva, hogy élő.

Nia meg... Ááá, inkább no comment! :)

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 11:12:40

@Rugdoll: na, akkor az nem is gáz :) Tatabánya nem a világ vége.

candyperfumegirl 2019.10.14. 11:21:10

@Nethooligan: Szerintem a formátum is szar. Eleve megmérgezi az egészet ez a kötelező szerelmeskedés, hogy mindenképpen el kell adni a döntőbe jutáshoz, hogy itt szerelmek szövődtek, nem elég az, ha egy pár taktikából és/vagy barátságból tart össze. Arról már ugye írtam, hogy a párválasztásnak ebben a formában semmi értelme, mert ez a szabály minden izgalmat kiöl belőle.

DE. Még egy szar formátumból is ki lehetne hozni valami minimális izgalmat, szerintem itt végig érződött a szerkesztők alkalmatlansága és tapasztalatlansága. Gondolok itt arra, hogy ennyire otrombán talán egyik magyar reality-ből sem lógott még ki a forgatókönyv, meg ezeket az érezhetően betanult szövegeket soha nem lett volna szabad képernyőre engedni. És azért is jár a faszkorbács, hogy a műsorvezető szerepe ennyire random, súlytalan és értelmezhetetlen, még akkor is, ha Lali maga erre alkalmatlan.

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 11:21:14

@Nethooligan: az meglepne, hogy azért nem árulták el a szabályokat. hogy megy a párválasztás pl. ami nagyon sokat rontott. azt lehetségesnek tartom, hogy maga a párválasztás kötött volt, de azt nem hogy ezt ne kellett volna az orrunkra kötni.

nem tudom a külföldiekben ez hogy megy, de itthon egyrészt az hogy nem tudtuk mi van, másrészt az egész párválasztó logikátlansága és a minimális izgalom kilúgozása is rossz volt...

az meg szintén hogy 1-3 naponta volt párválasztó.

Chuck Νorris 2019.10.14. 11:21:51

én a végére legalább találtam közös pontot a müsorral
a forgatás helyszine : páfosz
bucsuszavam a müsorhoz : pá fos(z)
:)

bitfighter 2019.10.14. 11:23:29

Zsófi-TC párosról és Andi-Rajmi párosról tudom csak elképzelni, hogy kint is együtt maradnak. Hulk-baracksegg páros, hát arról már annyira azért nem, bár lehet esélye.
Ez a Karola meg vállalhatatlan, és ha meg is próbálja Erikkel, úgyis lelép a sráctól. Erik így még jobban is jár.

Rugdoll 2019.10.14. 11:28:27

@AkkorlegyenPtr: TC-nek 3 éves kapcsolata is volt. Simán kitarthat Zsófi mellett, akinek 15 éves kora óta mindig volt faszija, de állítása szerint nem volt még soha szerelmes. TC-be elvileg az. Szóval szálljanak a szivecskék a levegőben :)
Akarom mondani, legyen nekik szerencsés :)

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 11:29:07

@candyperfumegirl: a kötelező szerelmeskedés tényleg gáz. és mérgező is ahogy írod, itt a fórumon is fel-feltűnt, hogy de hát náluk valódi érzelem van, holott azért mindenki sejti, hogy taktika. Mert szerelmeskedni otthon is lehet, de 20 millát elvinni csak itt.
valahol jó, hogy nem vágtak be annyi cigizést, káromkodást, de néha kiderült h nem si kevés van, a köztévé sem csinálta volna jobban ezt a ködösítést...

a párválasztó, még ha szar is ez a forma, akkor is picit lehetett volna variálni azzal hogy ki választ először, valami verseny érte, ahol mondjuk a játékosoknál is felértékelődött volna...

olyan jeleneteket nem mutattak be amiről sejtettük hogy van, volt, lehetett valami. egy egy elszólás amiből kiderült, hogy taktikáztak. ami nyilvánvaló és ha nem kezelik valami óborzasztó dolognak, minden ilyen játék lelke.

Rugdoll 2019.10.14. 11:30:01

@candyperfumegirl: áhh. Solti Berni ment szerkesztőnek.. ÉNB-seket castingoltak,a hol Lali lett a befutó.. Hát lehet, hogy itt volt elkapálva már jóelőre a sztori. De értékeljük, hogy adtak lehetőséget az ifjúságnak :D

Rugdoll 2019.10.14. 11:31:09

@bitfighter: azt olvastam Karola azt nyilatkozta, ő jó nevelést kapott, és őt meg kell hódítani. Hú, bazz, 2019-ben ez számít a jónevelés eredményének? Sose legyen akkor jól nevelt a kislányom! :D

candyperfumegirl 2019.10.14. 11:36:16

@Rugdoll: pontosan erre utaltam én is.

Nethooligan 2019.10.14. 11:51:35

@candyperfumegirl: A kötelező szerelmeskedés annak a következménye, hogy a nézők szavaznak. Értem én, hogy elvileg ez lenne a realityk értelme, vonzóereje, de akkor ne csodálkozzunk, ha nekünk játszanak és csak elvétve, véletlenül adják magukat.

De igazad van, hogy túlságosan megrendezett volt az egész, és ami még rosszabb, hogy messziről lerítt róla. De legalább épkézláb ötletük lett volna, mert a játékok és főleg a "randik" olyan szinten voltak, ami egy óvodástól normális lenne, de felnőtt kreatív(???) emberektől felnőtteknek szánt műsorban elfogadhatatlanok.

Állítólag a műsorvezető nélküliség, - mert ez az volt - a formátum sajátossága. Mondjuk amikor ott volt, akkor sem volt benne sok köszönet ez is igaz.

Nethooligan 2019.10.14. 11:56:14

@Mindjártkarácsony: nem árulták el, de nagyjából rájöttünk magunktól, hogy működik. Szarul! :)
Totál egyértelmű, hogy például a sorrendet nem sorsolással döntötték el, hanem a szerkesztők találták ki.
Az meg szinte teljesen mindegy, hogy előre fel kellett írniuk, vagy sem, amikor a nézők is nagy valószínűséggel tudták, hogy ki kit fog választani, akkor gondolhatod, hogy a szerkesztők még inkább tudhatták, akik ugye nem napi 55 percet, hanem 24 órát láthattak belőlük.

Az elején háborogtunk is egyébként legalábbis én tuti!), hogy semmiről semmit sem lehet tudni, de ugye a jelmondat az volt, hogy "itt bármi megtörténhet", azaz kb szándékosan nem árulták el, így végképp úgy tudták alakítani az egészet, ahogy akarták.

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 12:10:06

@Nethooligan: én is így látom. és szerintem nem csak tudták, h ki kit választott, hanem bele is nyúltak. biztos volt olyan h többen írtak fel egy nevet.

a bármi megtörténhet is oké lehetett volna, de az béna hogy azért nem mondjuk el, nehogy lehessen következtetni (már pedig lehetett mert sekélyes volt a szerkesztés).
Úgy is megtörténhet bármi, hogy ismerjük (nem csak magunk rájövünk) a szabályokat és úgy jelentkeznek be, hogy na most akkor csavarunk rajta.

Nethooligan 2019.10.14. 12:16:30

@Mindjártkarácsony: EKG :)
Ha nem írták fel, akkor is tudni lehetett. Mondjuk mi pont abból nem kaptunk szinte semmit, amikből lehetett volna tudni, azaz az egymás közti beszélgetésekből.

kismalacka 2019.10.14. 12:19:51

@Nethooligan: Engem kifejezetten taszít, amikor ezek elvonulnak a baszobába...mindig olyan érzésem van, mintha kukkolnék, és kurvára idegesítő. Én ezért sem szavaztam pl. Ma már kinek vonzerő ez? Max. aki idáig egy kő alatt élt...sokkal jobb lett volna taktikai, váratlan húzások, amiből a néző nem tudhatta volna, hogy mi lesz a következő kanyar.
De ez így mindenféle szabály nélkül konkrétan fos volt.

Laller pedig borzasztó volt a fináléban. Is.

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 12:26:05

@Nethooligan: jaja. volt amikor Nia elszóltam magát, hogy meg volt az mégiscsak beszélve, h Gábor ne essen ki, csak nekünk meg megpróbálták beadagolni, hogy micsoda váratlan húzás és még mennyi ilyen lehetett.

tuti beszélgettek maguk között, hogy oké nincs kémia, de csinálunk úgy és húzzuk ki a játék végéig. az nagyon beteg lenne ha egymásnak is színészkedtek volna :D

candyperfumegirl 2019.10.14. 12:28:29

Ez az "itt bármi megtörténhet" dolog ebben nettó hazugság volt. Teljesen kizárt volt, hogy bármi olyasmi következzen be, ami erős párosokat megingathat. Védettség, otthoni pár beküldése, hirtelen halál valami hülye játék alapján, "a párválasztón nem választhatod a jelenlegi párodat", vagy bármi olyan húzás, aminek tényleg súlya van.

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 12:29:49

@kismalacka: a baszoba jó lett volna, vagy jó is volt (nem tudjuk meg) kibeszélni a többieket, úgy h legyen látványos. Mert ugye az feltűnő, hogy a kert sarkában dumcsizgatsz vagy fél órát azzal, akivel eddig nem. A szobában meg szerelem címszóval tuti jól ki lehetett vesézgetni mindent. Legalábbis én tuti ezt csináltam volna.

Illetve esélyt kellett volna oda bekerülni új embereknek is, mert így tényleg óvódás szint volt, hogy csak a régi párosoknak aki hátha "végre" párosodnak...brrr...

tényleg, azzal mi lett amikor lehetett szavazni, hogy melyik pár kerüljön be? nem emlékszem, mi lett az eredmény...

kismalacka 2019.10.14. 12:38:07

@Mindjártkarácsony: Igen, remek lehetőség lett volna ha halljuk milyen taktikai vonal mentén mennek. De ezeknek nulla taktikájuk volt, kvázi mint a zombik megcsinálták a szerkik utasításait.

Nem mutatták, mint ahogy a TC/Rajmi köcsögözést sem.

candyperfumegirl 2019.10.14. 12:38:55

Bazz, most látom, hogy valahogy sikerült törölnöm a Tibi/Helga randis bekezdést és galériát. Ezt ma este mg feltétlen pótolni fogom, hogy megörökítődjön az utókor számára.

kismalacka 2019.10.14. 12:41:12

@candyperfumegirl: Azt hittem annyira jelentéktelennek ítélted, hogy nem akartál karaktert pazarolni :)

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 12:51:34

@kismalacka: @candyperfumegirl: na igen, valahogy jó lenne ezeket is megemlíteni, hogy bevágták nekünk és/vagy"szavaztunk is" és hogyhogynem, nem került adásba.

hannamontanna 2019.10.14. 12:56:25

:-))) Óriási! Én is azt szerettem volna, ha Erik és Tíci nyer :-D

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 13:06:08

@kismalacka: igen, azt én is vártam. párválasztónál ültek ketten... gondolom ez úgy lehetett, hogy szólt neki TC, hogy ne lopja már el a "leszel a barátnőm?" dumát... csak akkor már sok volt a feszkó, túl sok, inkább jöttek a blökik :)

Zb74 2019.10.14. 13:27:48

Sixx már belengette az Indexen, hogy lesz hosszabb elemző cikk.

@kismalacka: Én is.

Charlie100 2019.10.14. 13:33:00

Köszi minden "hogyvoltot"!! Már csak ezt olvasom pár hete, a műsor nézését kb a felénél feladtam. Amúgy is asak azért érdemes nézni pár részt ezekből a műsorokból, hogy értsük a blogot, mert amúgy tényleg hihetetlen fos volt ez is. Ezért tényleg kár megvenni bármilyen formátumot. Nem tudom a kinti verzió milyen, de ennek itt se füle-se farka nem volt. ÉH -ban legalább van egy koncepció, struktúra, tudjuk kb. mit miért tesz a játékos, stb.

De hogy legyen némi pozitívum:
- azt nagyon értékeltem, hogy nem az ordenáré káromkodás, anyázás ment ebben a műsorban - mint a VV-ben -folyamatosan
- ettől még a szereplők is sokkal kultúráltabbnak tűntek
- innentől kezdve pedig ők is és a műsor is szerethetőbbek lehettek volna - ha vki a csatornánál rendesen végzi a munkáját és nem fordul bele az egész a koncepciótlan, unalomtengerbe.
- szóval a casting itt kivételesen elég jól működött, azon kívül sajnos semmi.

Caligula lova 2019.10.14. 13:36:09

Maga a formátum is rossz szerintem, szembeállítva az Éden Hotellel. Utóbbinál kb. az van, hogy taktikázd magad végig a játékon, és a végén ott állsz egy csajjal-fiúval, akiben vagy megbízol, vagy nem, és lehet akár kedvelitek is egymást. Ennél meg megy ez a teljesen erőltetett "szherelhmes vagyokh" szempillarebegtetés. Plusz a feladatok-játékok is totál csőd voltak. Azért 2019-ben ha meztelen nőket-férfiakat akarsz látni, akkor nem feltétlen a tv-t kapcsolod be. Szóval ha a formátumot vesszük, akkor ÉH: 10-ből 10, LI: 10-ből max 5.
A szerkesztés és a műsor vezetése, irányítása: kritikán aluli, szót nem érdemes rá vesztegetni. Lali szerintem teljes csőd (azért az már minőség, mikor Horváth Évát magasztalod magadban hozzá képest), a manipulálás, a vágások, a szerkesztés, a kreativitás hiánya kb. megdöbbentő. 10-ből jóindulattal 3-as, de inkább 2-es.
Casting: szerintem nem volt annyira rossz. Igazából én a legtöbb szereplőben tudtam valamit kedvelni, vagy együttérezni vele. A döntősök is megérdemelték és szerintem a győztesek is, bár az sem zaklatott volna fel, ha másik páros nyeri: valamit mindegyik mellett fel tudtam volna hozni. Szóval a casting nálam 10-ből 8-as lenne, de mivel egy csomó potenciálisan jó játékost rosszkor dobtak be, ezért így 10-ből 6.

Szóval összességében ez bukta volt, és bár szeretem a realityket, de ez most így utólag kurva nagy időpazarlásnak tűnik.

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 13:38:39

@Caligula lova: én boríttékot is visszasírtam, nem csak Horváth Évát.

FlowingBubbles 2019.10.14. 14:37:06

@megvagyhadnagy: Boldog Karácsonyt! :D

Andiéknál nem lesz havi 1 nyaralás és luxus... ejj ejj... a következő műsor címe: Rajmi szexet keres. Őszintén, ki az aki mást várt győztesnek? Stricián képernyőképes és fogadok műsora lesz valami retek klub csatornán hamarosan. Egyébként azt nagyon bírtam volna ha Zsófika azt mondja h a pénzt választom :D az arca sok mindent elmesélt amikor Laller mondta hogy felezni kell a szerelem nevében :) kb ez a "erről nem volt szó". Helgán is látszott hogy ajajj, baj lesz most... naaagy baj Tibivel :D "most mi lesz?????" nyeka lóvé, nyeka lávcsi.
De volt itt mindenféle ember, felvidéki, erdélyi, kisebbségi... most a felzárkóztatás nyert :D

Ekkora szar, színvonaltalan finálét régen láttam már.

exilis 2019.10.14. 15:03:29

Azért valljuk be, az egyedüli pár volt ahol tényleg ki is alakult valami mindkét oldalról. A másik háromnál minimum valamelyik oldal sánta volt.

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 15:08:10

@FlowingBubbles: Ahogy írtam fent, Eriket várom képernyőre. Penge volt, szépen beszélt, nem izgult, jobb volt, mint Lali.
Erik lehetne a műsorvezetője a következő évadnak, TC meg tolhatná az esti különkiadásokat, meg a marhulásokat, amit most Laller próbált.

AkkorlegyenPtr 2019.10.14. 15:10:10

Remélem Dzsudibí tol egy hogyvoltot és benne lesz Nijácska vonaglása gifben. Nem néztem, de be volt dugva a keverőpult vagy áram nélkül vonaglott?

Nethooligan 2019.10.14. 15:19:25

Zsófi és TC csak azért nyert/nyerhetett, mert a végére eltűntek Zsófi idegesítő vitái. A kérdés csak az, hogy szerkesztői utasításra ténylegesen eltűntek, vagy csak elfelejtették bevágni őket az adásba?

Nethooligan 2019.10.14. 15:54:31

@candyperfumegirl: Én azt hittem, hogy csak nem volt kedved beleírni, hogy elmentek kocsikázni, aztán zabáltak egyet egy stégen, azért maradt ki. Még gondoltam is, hogy szólok, de inkább nem akartam kukacoskodni! :)

candyperfumegirl 2019.10.14. 16:35:11

@Nethooligan: nem, ilyen fontos részleteket nem hagynék ki :D

Kánikula 2019.10.14. 18:36:55

@#szájbergyerek#: stáb. dolgozik vagy 100-200 ember összeszedtek 50-et akinek már nincs dolga.

pimasz borz 2019.10.14. 19:01:03

A stáb tapsolt hátul tegnap.Solti Berni írta az instáján,hogy szerkesztő volt és a fináléra bentek.

candyperfumegirl 2019.10.14. 19:16:14

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: betettem a hiányzó bekezdést és képeket is, elnézést a bénázásért.

d00m 2019.10.14. 19:57:27

Nos igen, nem sok esélyed van ilyen műsort nyerni, ha nem vagy eszkimó. Azért a néző és szavazóközönség döntő része szerintem az. Nincs igazán esély másnak nyerni. Persze annak örülök, hogy a Ticián nyert viszont Zsófinak nem. Előbbi jólelkű gyerek és szegény családból származik, jójó 10 millából nem épít majd várat, de jól fog neki jönni az biztos. A Zsófinak biztosan nincs szüksége rá úgy, mondjuk az tuti hogy sokáig tud majd takarítónőt fizetni belőle. De nem ez itt a legnagyobb gond, sajnos ő most visszaigazolva érzi magát a "világ" által, hogy a stílusa és viselkedése hihetetlen király. Közben meg szerintem a Ticián miatt nyert.

Eriknek nincs igazán szerintem szüksége a pénzre. Bemutatkozása alapján van diplomája és barrenderként dolgozik rosszul ezután meg eddig se keresett, szerintem van pénze. Tibiék is ellesznek, nem szegények ők sem. Sajnos nem nagyon fog kiderülni - bár lehet később megírják - de remélem minél hamarabb megszabadul a Rajmi az Anditól. Mondjuk lehet, ha elmegy párszor Rajmihoz vagy mennek az autójával egyből kiábrándul! :D Na sebaj vége lett jobb is, talán a következő évad hátha jobb lesz.

Mindjártkarácsony 2019.10.14. 20:27:30

@pimasz borz: lehet hogy élő adás volt csak mi felvételről láthattuk az egy nappal korábbi élőzést :D

2019.10.14. 20:28:05

@FlowingBubbles: Elképesztően szar volt a finálé, én csak átpörgettem, hogy megtudjam ki nyert. Azért ez nekem gáz, hogy nincs egy nagy kivetítő, számláló, ahol pörögnek a szavazatok. Oké, legyen letakarva az első pár jegye a számoknak az izgalom miatt, de így hogy nem is látni hányan szavaznak, egyáltalán igaz-e ez a közönségszavazás egyáltalán? Lali bemondta a végeredményt és passz. Akármit is írhattak a papírjára.
Engem inkább az egész utóélete érdekelne, de azt nyilván hitelrontás miatt nem tudhatjuk meg, hogy valójában ki volt a fullkamu hazugság. Mondjuk Nia már dobta Gábort az kiderült. De Niától senki nem várt volna mást.

pimasz borz 2019.10.14. 20:56:09

Összességében csalódás volt a LI.Már írtátok többen,hogy a játékosok rendben voltak hellyel-közzel..ezt én is így látom.Erik pl.sokáig volt favoritom.
Viszont az egész koncepciót nem látom át,nekem ezek a menetközben hozott szabályok hiteltelenné tették a műsort.Pedig annyi lehetőség lett volna izgalmassá tenni,de hagyták elleposodni a végtelenségig.Kár érte.
A vége meg összecsapott fos lett..
És ebből tervben még több évad???Hát így bukó lesz.
@Mindjártkarácsony: sanszos :D

Nethooligan 2019.10.14. 22:58:22

@candyperfumegirl: a petíciós kérdést is utólag tetted be, vagy csak figyelmetlen voltam? Én benne vagyok, követelem, hogy a Viasat azonnal indítson ÉH-t (és akkor már HD csatornát is, hogy normális tévén is meg lehessen nézni, ami addig nem hiányzik, mert semmit sem nézek rajta) :)))

d00m 2019.10.14. 23:32:54

@FlowingBubbles: Ettől már csak az lett volna királyabb, hogy amikor nyert Karácsony és kijött az újságírók elé mondja ezt: "Először is Boldog Karácsonyt kívánok! De mint láthatják, Karácsony Boldog!" :D

innovation 2019.10.15. 08:42:17

@Charlie100:

De hogy legyen némi pozitívum:
- azt nagyon értékeltem, hogy nem az ordenáré káromkodás, anyázás ment ebben a műsorban - mint a VV-ben -folyamatosan >> valóban, ennek én is külön örültem. Plusz a sok bagózás nem volt (bevágva).
- ettől még a szereplők is sokkal kultúráltabbnak tűntek >>+1
- innentől kezdve pedig ők is és a műsor is szerethetőbbek lehettek volna - ha vki a csatornánál rendesen végzi a munkáját és nem fordul bele az egész a koncepciótlan, unalomtengerbe. >>+1
- szóval a casting itt kivételesen elég jól működött, azon kívül sajnos semmi. >>+1 eltekintve az innen-onnan kihullott zs kategóriás celebecskéktől (vagy minek hívjam őket)

innovation 2019.10.15. 08:42:41

@d00m: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

candyperfumegirl 2019.10.15. 09:54:44

@innovation: ez egyébként baromira bosszant engem is, hogy itt többnyire JÓ volt a casting, és mennyire nem tudtak vele mit kezdeni...

Charlie100 2019.10.16. 09:16:56

@innovation: "valóban, ennek én is külön örültem. Plusz a sok bagózás nem volt (bevágva)." Köszi, ez nálam kimaradt, pedig amúgy hülyét kapok tőle, amikor 0-24-ben egy kanapén bagózik a társaság - pl. VV, mellettük meg egy tonna csikk ömlik ki a szemetesből. Egyből prolishow-vá válik a műsor.
Biztos itt is volt ilyen, de akkor meg piros pont a készítőknek, hogy nem vágták be. Amúgy vagyok olyan naív, hogy simán elhiszem, hogy ezek csak simán nem dohányoznak. :)

Zb74 2019.10.16. 13:57:29

@Charlie100: Dohányoztak, Luna írt erről egy instasztoriban.
Egyszerre viszont mindig csak egy ápoltnak engedték meg, hogy cigizzen - a kijelölt dohányzóhelyen.
Gondolom, azért, hogy nehogy valamilyen dramaturgiailag fontos beszélgetésre kerüljön sor bagózás közben, mert akkor azt be kellett volna vágni a műsorba, de nem akarták mutatni az adásban, hogy cigiznek.

Charlie100 2019.10.20. 20:37:51

@Zb74: Köszi szépen!! Nem gondoltam volna, de jó ötlet! Bevezethetnék máshol is. Csak jobban nézett így ki a műsor, legalábbis ebből a szempontból.
süti beállítások módosítása