Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x36 - Zsófi, az első számú közellenség

2019. október 07. 12:42 - candyperfumegirl

Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni. Őszintén szólva a legújabb Erik/Karola összeveszésről sem nagyon, de mit lehet tenni, ha a műsor egynegyedét az ezen való menstruálás teszi ki. Szegény Eriknek csak a baja van azzal, hogy úgy küldik be az újabb és újabb bigéket hozzájuk a bolondokházába, mintha nem lenne holnap, és mindegyik vele akar párosodni, de már túl kevés van hátra a játékból ahhoz, hogy ne lenne öngyilkosság lecserélni az eddigi párját. Úgyhogy marad Karó, aki konstans idegállapotban van, de mint azt egy indokolatlanul hosszú, sírós-szipogós reggelizés során megtudjuk, nem attól, hogy az újnők minduntalan rárepülnek az ő faszijára, hanem attól, hogy Erik ezt még EL IS MONDJA NEKI. Ugyanis mindkét tegnapi csaj Eriket választotta volna, ha lehet. De nem lehet, és ezt Erik egyértelművé is teszi az itt maradt Heni számára is, sőt még jótékonyan Bence irányba is lökdösi, hátha legalább egy szánalomkúrást össze tud hozni a haverjának, ha már a döntő neki esélytelen.

01_nyitokep.png

Ezek után Erik és Karó megbeszélik újra (becslésem szerint kétszázhuszonharmadszor az elmúlt egy hét során), hogy ők megingathatatlanok, és azt egy színpadi csókkal pecsételik meg, de az ölelkezésnél azért Karó gondosan eltartja a haját hátul, amit nem értek. Nem ez az első és az utolsó dolog, amit képtelen vagyok értelmezni ezzel a nővel kapcsolatban, úgyhogy lapozzunk is. Most ÚjHeni kap egy kis feladatot, hátha lehet még ütni azt a döglött lovat.

Beszélgetni kell a párokkal, és kipuhatolni, hogy hol lehet robbantani. Heni rá is küldi minden álompár céltáblájára a kis mérgezett nyilacskáit, kár, hogy kb. egyik sem talál célba, későn van már ehhez. Andi, te rátelepszel Rajmira, Tíci, téged el lehetne szedni Zsófitól, ilyen próbálkozások vannak, és miután Zsófi erre menetrendszerű agresszorkodásba kezd (csukott szájjal, ahogy szokta), elhangzik az epizód legjobb mondata Henitől: „hiába vagy velem ellenszenves!”, és a legjobb, hogy egyik akadémiai örökös tagnak sem tűnik fel, hogy volt itt egy kis képzavar a vitapartnerüknél. Az összeugrasztás itt is elmarad, majd Erik és Karola megingathatatlan erődjét próbálja megostromolni, de leginkább csak csorgatja a nyálát Erikre. Hát egészségére - gondolja a falusi Lady Gaga hasonmásverseny vigaszdíjasának öltözött Karola.

A többi robbantgatást nem mutatják, mert ezek szerint még ezeknél is érdektelenebb volt, de Heni kap még egy üeöziiit, hogy lestoppolhat két kant, akikkel a vellában marad, miközben a többiek az újabb idióta játékkal fogják elbaszni az idejüket. Heni beindítja a „nem akarok 2 nap után kiesni” projektet, és Bencét választja, valamint – szerintem full trollkodásból – Eriket. De ebből már nem lesz feszkó, mert a szerkesztők Erikre a játékmester szerepét osztották Heni és Bence tapizós-ismerkedős játékához, és most már nekem is meg kell jegyeznem, hogy rohadtul idegesítő, amikor ennyire a néző arcába van dörgölve a forgatókönyv. A játék lényege, hogy bekötött szemmel kell a másiknak ahhoz a testrészéhez érni, amelyiket az odatolja a kezünk alá, majd kitalálni, mi az. Aki téveszt, az teljesíti a másiknak egy kívánságát. Nagyszerű játék, mert nem lehet úgy kijönni belőle, hogy abból ne valami pajzánság süljön ki. Meg kell ágyazni Heni és Bence esetleges egymásra találásának, mert most vagy soha. Bencét amúgy a kommentelők elnevezték Imhotepnek, amit át kell vennem, mert kurvajó becenév, ne maradjon le róla senki. Van itt seggfogdosás, seggpuszilgatás, szájrapuszi, csók, és nagyon sok vigyorgás; Imhotep legnagyobb örömére.

Közben Laller vezetésével és a többiek szereplésével is egy nagyon épületes játék zajlik, amihez a szaunaházak egyik alapkellékét, a hidegvizes (?) dézsát vették igénybe. Dézsa alá állsz, Laller feltesz egy kérdést a párodról, amire, ha rosszul válaszolsz, jön a zuhany. Az egésznek persze az a lényege, hogy szép lassított felvételben lehet csillogó, nedves testeket mutogatni – de legalább nemtől függetlenül, hogy mindenki egyforma mértékben tárgyiasítva legyen. Kiderül még az is itt, hogy Helga szexelt már gumiabroncson (vagy annak dőlve), valamint, hogy Norbi farkát egy exe Kisuraságnak hívta (aztakurva), és már alig várja, hogy bemutassa Kisuraságot Zsaninak – ahogy azt egy közös riportban egymáshoz simulva, rihegve-röhögve előadják. Ezt a momentumot most jegyezzük meg, az adás végén kikérdezem.

Egy reklámszünet után hirtelen este lesz, és azt látjuk, hogy már össze vannak terelve az udvaron az agyhalottak, mert azt a feladatot kapták, hogy páronként nyilatkoztassák ki, mely párok valók a döntőbe – és melyikek nem. Ez pont arra jó, hogy kibukjon, hogy Tícit mindenki egyöntetűen imádja, de Zsófi egy gyökér, aki miatt Tíci itt nem nyerhet - ami amúgy nem rossz a többieknek, ezt csak úgy mondom. Teljes konszenzus van abban, hogy Zsófi kihasználja Tícián jóhiszeműségét. Szerintem inkább a folyamatosan álló farkát, mert Tíci továbbra is úgy viselkedik Zsófi mellett, mint egy kiskamasz, aki véletlenül beszorult egy liftbe egy Playboy modellel. Zsófi meg úgy a második héten dönthette el, hogy a „soha nem cserélek párt” taktikát fogja követni, és mindent ennek rendel alá. Először Tibi próbálja helyrerakni Tícit, utána Rajmi, akinek a beleugatását senki nem kérte, majd Erik, akire azért a többiek valamennyire hallgatnak meg felnéznek rá, nem is véletlen, hogy ő az, akit a legjobban támad Zsófi. Lényeg, hogy Tícinek észhez kéne térnie, mert a párja úgy bánik vele, mint egy kutyával, de szerencsétlen Tíci annyira faék egyszerű, hogy még ezt az amúgy közkeletű kifejezést sem tudja értelmezni.

És ha már itt tartunk, ideje sebességet váltani, mert már csak egy hét van hátra, és nem fogynak még olyan tempóban a gyökerek, mint ami a műsor ezen szakaszán egészséges lenne. Jön az üzi, hogy hessteg kezdődik, meg hessteg paravan, vonuljatok át a vesztőhelyre MOST, és várjatok a végzet sms-eit, amik ott fognak lecsapni rátok. Így is tesznek, de Laller már megint szabin van, mert egy olyan fajsúlyú hírt, hogy ma este 2 ember itt hirtelen halállal kiesik, azt nem a műsorvezető (?) jelenti be, hanem egy kb. 10-15 részre szabdalt sms-folyam formájában tudatják velük. A tegnapelőtti nézői szavazás végeredményét fogják most megtudni, az a páros, aki a legkevesebb szimpátiaszavazatot kapta, azonnal pakolhat és húzhat haza a rusnya magyar őszbe. Megjegyzem, ahelyett, hogy egymás után sms-eket kapnak azok a párok, akik NEM estek ki (NEM erősorrendben), sokkal inkább azt kellett volna üzenni nekik, hogy most annak a párnak a telefonja fog csipogni, akik kiestek. Majd embertelenül kurva hosszú hatásszünet a végzetes üzenet előtt.  A feszültség meglett volna, és nyertünk volna vagy 10 perc műsoridőt.

De nem így lesz, mert ennek a műsornak a kreatívjai abszolút nem értenek a feszültségkeltéshez, sőt még azt is ellövik, hogy kétkörös az eredményhirdetés, ugyanis az utolsó háromnál benyomják azt az üzit, hogy ti veszélyzónába kerültetek, bármit is jelentsen ez. És csak ezután derül ki, hogy a kieső pár Luna és Milán, senki sem lepődött meg. Különösen úgy nem, hogy a riportszobás Norbi/Zsani idill némileg előrevetítette, hogy Zsani itt ma nem esett ki. Lunácska egyébként dicséretes önkritikával összegez, tudta ő, hogy ebbe a műsorba neki nincs belekódolva egy happy end (persze mert itt semmi Pumped vagy Soma jellegű figura sehol), és annyira jellegtelen volt a karaktere, hogy itt már bárkit magával rántott volna. Luna, innen üzenem, hogy egy percig se fájjon a fejed emiatt, Milán önmaga jogán is alkalmatlan volt arra, hogy ennél egy perccel tovább is játékban maradjon. Lunácska búcsúja úgy lesz teljes, hogy a pakolás közben félrehívja Tíciánt, és elmondja, hogy nagyon drukkol NEKI, de célzottan neki, egyes számban, mert Zsófi csak egy ballaszt, és hallgasson a barátaira. Luna és Milán balra el, majd Zsófi még ezen is befeszül, miért Tícivel beszélget búcsúzóul Luna, miért nem vele, és persze ebből is veszekedés lesz. Drámaian félrevonul és elfekszik egy nyugágyon, én meg itt most befejezem, mert úgy érzem, megártana az egészségemnek, ha még több leütést pazarolnék erre a konfliktusra.

135 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megvagyhadnagy 2019.10.07. 21:53:59

Bírom amikor a már kiesett karola ossza az észt, hogy kinek milyen esélyt kell megadni.

huhujje 2019.10.07. 21:55:07

Szeretném megkérni Lovasi Andrást, hogy az Állnak a férfiak c. mű folytatásaként írja meg a Sírnak a férfiak c. slágert is!

DilisApu 2019.10.07. 21:55:08

Ez a mai nap a nagy férfi sírások és összeborulások napja ;)

Ispy 2019.10.07. 21:56:35

@megvagyhadnagy: bírom, amikor osztja azt, amiből ő is elég szarul áll...

Szoba kilátással 2019.10.07. 22:04:58

@megvagyhadnagy: gyengeelme azert rájött már, hogy zsani emlekezteti nézőt tibike szerelmei őszintesegére

Szoba kilátással 2019.10.07. 22:06:15

Ideggyenge még hogyhogy ott van? Mondjuk a román is...

Zb74 2019.10.07. 22:07:58

@huhujje: Nekem is az tűnt föl, hogy itt a legforróbb ölelések és a legszebb vallomások valahogy mindig férfiak között születnek ;-)

megvagyhadnagy 2019.10.07. 22:10:23

Jajjjj....ez a játék a szerelemről szól...lófaszt mama...:)

Szoba kilátással 2019.10.07. 22:10:39

Gyengeelme és fapina meg menjen el egy testbeszéd kurzusra, ha már játszanak

Ispy 2019.10.07. 22:17:30

@megvagyhadnagy: én is sírok, amikor Zsófi csukott szájjal beszél.

Szoba kilátással 2019.10.07. 22:18:51

@megvagyhadnagy: én is sírok a román egy vizuális csernobil

Thats What She Said! 2019.10.07. 22:21:03

Most kapcsoltAm a műsorra, Zsani bucsuzkodik. Viszont hogy jöttek össze Norbival?! És kövezzetek meg, de ezek a pillanatok basszus tok őszintének és igazinak tűnnek!

megvagyhadnagy 2019.10.07. 22:21:31

Mi értelme még valakit beküldeni?

DilisApu 2019.10.07. 22:22:01

Megint egy új csaj????? Ez már nevetséges és abszolút nem korrekt az utolsó héten.... bár szerintem esélye sincs.

Szoba kilátással 2019.10.07. 22:25:18

@Thats What She Said!: azért küldték haza csíkszájt - lóvé nagy úr...
Úgy láttam nem rgy pár volt, csak lehettek volna, ha bent marad

megvagyhadnagy 2019.10.07. 22:30:23

Terítsetek valamit erre az új lyányra, még megfázik.

Szoba kilátással 2019.10.07. 22:32:12

@DilisApu: kap 7 perc műsoridőt hiszen 21 évesen már egyetemet végzett

latim 2019.10.07. 22:32:31

Ha lenne a szerkiknek humorérzéke, Zsanit küldik vissza :) Vagy Niát :)

DilisApu 2019.10.07. 22:38:11

@Szoba kilátással: akkor jól hallottam, ezen gondolkodtam eddig, hogy nem értettem-e félre...

mmixvii (mixi) 2019.10.07. 22:40:39

@Szoba kilátással: ráadásul tavaly végzett... ha jól hallottam... én is csak pislogtam...

megvagyhadnagy 2019.10.07. 22:41:23

Gondolom nem akarják egy már kiesett nőnek odaadni a 10 millát, ezért castingoltak az utolsó pillanatig eriknek. Vagy most, vagy soha.

Thats What She Said! 2019.10.07. 22:49:13

@megvagyhadnagy: nem, Zsanira és Norbira értettem, hogy az O érzelmeik valódiak szerintem! Sot, megkockáztatom, hogy ok tenyleg egymásra találhattak! Na de majd kiderül, h mennyire próbálkozik be bárkinél is. Remelem nem csalódok benne.
És igen, ezt láttak a többiek is, a ki szavazás Zsaninak szólt.

lilalibaluna 2019.10.07. 22:50:40

Nem az a baj, hogy taktikáznak, hanem hogy hülyének néznek.(Ismerős érzés valahonnan az életemből.) Mondják az igazat, sokkal szimpatikusabbak lennének. Zsófi nagyot nőtt a szememben. És Tici is jól következtetett. Tök jó volt hallani: Kívánja, hogy akkor tényleg a Panna és Dávid páros erősödjön, és lökje ki valamelyik "igaz szerelmes" párt. Zsani és Gergő kulturáltan, emelt fővel távozott. Eddig úgysem tudtam kinek szurkoljak, most egyértelmű: Hajrá Tici és Zsófi! Nem a szerelem miatt kedvelek egy párt, hanem a jelleme miatt.

kismalacka 2019.10.07. 22:52:09

Erik hazaküldte azt aki miatt még bent van..bravo :(

Zsófi most volt a műsorban a legnormálisabb. Revideálom a véleményem róla. Nyitott szájjal beszélt, és értelmes is volt.

Karola meg akkora retek a beképzeltségével, remélem az új csaj lecsap Erikre.

d00m 2019.10.07. 22:57:48

Kicsit sok itt már a sírás, komolyan amikor Tibi felvette a női ruhát nem láttam azt rajta, hogy feszélyezve lenne. Inkább, mint aki felszabadult. Az, hogy még a szája is ki lett rúzsozva és ki lett sminkelve nem tudom kinek az ötlete volt. Neki vagy Helgáé? Ez kiderült? Csak mert a feladat only az volt, hogy vegye fel a csaj ruháját. Eleve én megtagadtam volna a feladatot - főleg a zsákméret miatt - valamint ilyenbe nem megy bele egy férfi még viccből se. Szóval szerintem langyi a gyerek, az Erik is kicsit necces bár ő szerintem inkább csak nyúlbéla azért bömböl ennyit.

A Zsófika hát igen....nem könnyű eset. Tipikusan az akit szét kell dícsérni egy könnyed buliban, mennyire szép meg jókat mondd, meg milyen talpraesett és satöbbi aztán már döngetheted is pirkadatig aztán hívsz egy taxit mondván nem tudsz igazán jól aludni csak egyedül és mehet az útjára, de legalább megvolt. Nem igazán van több benne ilyen stílussal.

Samhazai 2019.10.07. 23:18:51

Miért is kellett volna bent tartani a Zsanér Bence párost? Annyira szerették egymást, mint én a szomszéd öregemberrel. Mindegyik másfelé nézegetett, ennyi erővel akkor bent kellett volna a kinézett párjaikat is tartani, aztán a hétvégén már a fél ország ott lenne Borkaistól.

kismalacka 2019.10.07. 23:27:18

@Samhazai: Azért mert Zsanér összejött Norbival - aki most bent van - Bence meg az új csajjal. A többi is kb. úgy szereti egymást mint te a szomszéd öregurat :) De pl. az Ékszerpárost miért kell benntartani? Vagy Tibi bácsiékat?

Nethooligan 2019.10.07. 23:36:17

@lilalibaluna: Zsófi és a jellem, végül is...
Az a fajta csaj, aki elfogadja más véleményét, ha az egyezik az övével.
Ő és TC is valami elvarázsolt világban élnek, amikor próbálják felnyitni az inasa szemét, az támadás ellenük. Én simán rájuk, főleg az inasra hagynám, ahogy elvileg Tibi és Erik nagyjából ráhagyta. Majd rájön...

Mindjártkarácsony 2019.10.07. 23:41:59

@megvagyhadnagy: szerintem inkább azzal volt baja, h létrehozhatnak két erősebbecske párost a jelenlegi egy helyett. mert Heni-Norbi nulla. Pannáék ok-k.

De ha úgy szavaznak, akkor Zsani Norbi és Bence-Heni is ok lehet. Az meg nekik nem jó, nagyobb konkurencia.

Ezt mondta is nem nagyon burkoltan.

Nethooligan 2019.10.07. 23:42:14

@kismalacka: Bence az új csajjal? Ja... ha nincs ló...
Az ékszerpárost most nem lehetett kiejteni, ha lehetett volna ők tuti mennek.
Semmivel nem volt se jobb se rosszabb döntés az új párt bent tartani, mint ha őket küldték volna haza. Azaz ha azt nézzük, hogy mindjárt vége, akkor jobb döntés volt a szinte aemmit sem szereplő Dávid-Panna (így hívják őket?) párost bent tartani, nem hiszem, hogy sok nézői szavazatra számíthatnak, ahogy Bence és az új csaj sem, de a Zsanér futár páros még nézői szemmel is erős lehetett volna.

Mindjártkarácsony 2019.10.07. 23:45:19

@Szoba kilátással: az nagyon vicces volt amikor a végén a bazári zakójában és a műanyag fülbevalójával parodizálta, hogy milyen hercegnős az új lány. hát hozzá képest egy trampli is :)

Mindjártkarácsony 2019.10.07. 23:48:44

@Thats What She Said!: hát lehet jah. de pár napja még amikor Dia még bent volt és Norbi azon agyalt, h kit tudna megfektetni, sehol sem volt Zsani. Norbiról lerírt, hogy csak azért kellett neki Zsani, hogy bent tartsa.
Aztán Norbi szingli lett, ment vissza smúzolni.
"tegnap" még csak agyalgatott, h esetleg Norbit választhatná. ahhoz képest "ma" már nagyon dúlt a szerelem :)

Nethooligan 2019.10.07. 23:49:50

Nem értem mit nem értetek.
A szerelmet már megtalálták. :))))))
Most már jön a taktikázás még ha nem is vallják be.
A győztes meg úgyis megvan már.

Mindjártkarácsony 2019.10.07. 23:51:27

@megvagyhadnagy: csak annyi h hátha hátha tud Eriknél robbantani. Más nincs. "Szerelmet" már nem fog találni...Max szponzort idekint :D

Már igazából Pannáék beküldése is necces, mert alig kapnak műsoridőt, pedig helyesek voltak h nem kapálóztak, h mással is folytatnák.

heninek meg végképp semmi. Bár lehet azt hitték, h tud robbantani.

Inkább Karolát kéne hülye feladatokkal triggerelni és meglenne a szakítás.

Mindjártkarácsony 2019.10.07. 23:53:40

@Szoba kilátással: intenzív egyetem, vagy annyira zseni, hogy hamar letolta :)

Mindjártkarácsony 2019.10.07. 23:54:53

@latim: mondjuk Zsani vicces lett volna, az odaütött volna Tibiéknek, h létrejön a Zsani-Norbi páros :D

kismalacka 2019.10.07. 23:56:22

@Nethooligan: Szerintem Zsanérék nem jelentettek volna veszélyt rájuk, viszont Erik 15 emeletet zuhant nálam :( Az új páros Panna és a katona pont úgy nem fognak a labdába rúgni mint ahogy Zsanérék sem tudtak volna, és Eriknek tök mindegy lett volna hogy kit mond. Így viszont nálam kuka, Karollal együtt meg különösen. Most sajnálom hogy anno Zsanér benntartotta.

d00m 2019.10.08. 00:32:56

A "közönségkedvenc" Karola, hogy befűzte a nyúlbéla Eriket! Mekkora papucs! xD Számomra nincs már amúgy így igazi nyertes, akinek odaadnám. A "katona" - mindenki így hívja, de megmondta már az elején, hogy viccelt és nem az csak személyi edző - srác nincs igazán oda Pannáért, semmilyen olyan érintést vagy ölelést pláne nem komoly smárolást nem látni. Meg amúgy én nem értem ezeket az arcokat, ha nekem bejön egy csaj és ott bent lennék max 2 nap és már mehetn is a nyálcsere.

d00m 2019.10.08. 00:37:40

Tibi suksükölése és minkelése kikészít idegileg.....kb olyan érzést vált ki bennem, mikor valaki a táblát csikorgassa....vagy csikorgatja? Tibikém itt vagy? Segíccsé má hogy kő leírni? :DDD

Bär Finn 2019.10.08. 07:19:51

Ezzel a döntéssel a Tibi és az Erik is nagyon leirta magat nalam. Lassan TC&Zsofi-t latom a legszimpatikusabbnak és a legesélyesebbnek

FlowingBubbles 2019.10.08. 08:13:24

@d00m: szlovákiai... nekik "elfogadott" :D

Zsófika tipikusan az, aki elnyomja a párját és féltékenykedik ha egy pillanatra is ránéz egy csajra és ezzel tökéletesen ki lehet nyírni a másikat. Csodálom h Stricián még nem kapott tőle agyfaszt, bár a határán van a srác. Én sajnálom azt a gyereket mert jó arc, meg őszinte gyerek de az ő választása.

Grapy 2019.10.08. 08:18:33

Éljen az Erik újlány páros, Karola mehetne vissza oda ahonnan jött (akárhol elgyen is az)

Dávid-Panna rulez, örülök hogy őket "tartották bent" a többiek (kicsitsem szerki utasításra)

TC-ről meg le lehetne lassan akadni. Mindenki megokosította már, mintha úgy bárki is hallgatna jótanácsokra szerelem terén :D Szerintem nekik van már Zsófival egy tervük (remélem)

Mindjártkarácsony 2019.10.08. 08:46:32

@d00m: néha Karola is betol egy ilyet...
nekem is bántja a fülem, de csak azért mert nem szoktam meg, viszont ez nem hiszem, hogy felróható neki. Sokan beszélnek így biz tájegységeken. :)

Noroka 2019.10.08. 08:51:32

fura hogy sokan elfelejtették, hogy Zsófia győzködte Zsanért , ne válassza Norbit, hanem tartsa benn Bencét...erre most jaj , hát adni kéne egy esélyt Norbinak és Zsanérnek..miközben bejött ma az új nő, Norbi már kezdi ugyanazt a dumát, mint Diánál, hogy úristen, ez egy csodálatos nő stb, ennyit a nagy szerelemről Zsanér és közte :D

Noroka 2019.10.08. 08:55:08

amúgy nemrég kommentelt Heni testvére fbn, hogy Heni viszonylag rég , Karola visszakerülése előtt jelentkezett és hallgatták meg, és egyértelműen Eriket akarta már akkor, erre beküldték a vége előtt egy héttel...valamit tudhat ez a Karola az RTL szerint.

Berborosz 2019.10.08. 09:51:43

Két vadonatúj szingli lány van, akiknek eddig semmiféle lehetőségük nem volt arra, hogy párt válasszanak.
Nem is lesz? Akkor minek küldték be őket?
De majd ma bejön a "párkapcsolati tanácsadó", aki mindent megmagyaráz...

hereverő heverő 2019.10.08. 09:59:46

Lónapot, sziasztok mindenki.

Visszanéztem a tegnapit, de óh bár ne tettem volna. A párosok kiszavazása kínosan erőltetett volt, és levetem magam a kutyaház tetejéről, ha még egyszer meghallom, hogy a szerelmet megtalálni jött ide. Helga és Zsófi beszéde tetszett, mind a ketten összeszedetten és értelmesen érveltek (najó..) és én is a katona-triatlonos duót tartottam volna benn. Zsani remélem idekinn végigolvassa a hogyvoltokat és végignézi az epizódokat is, aztán egy húsvágó bárddal fogja megnyitni bicajos dzsigolót. Ékszer és Rajmi lassan maguk is rózsaszín köddé válnak és szétoszlanak a villában nyomtalanul. Heni (?) aranyos, de esélye sincs párosodni, az új lány pedig fizetett statisztának tűnik: nulla értelem, nulla érzelem, nulla kiváncsiság, nulla elkötelezettség. Becsületből végigtolja ha már szerződött, remélem előre kifizették neki, hogy lepippantsa Eriket a WCben egy átmulatott éjszaka tizenhatodik percében. 21 éves és egyetemet járt, de a sminktetoválásban találta meg magát - komolyan, van aki ezt beszopja? Mondjuk a tévés távgyógyítók is megélnek valamiből.
Nagyon elfáradt ez a műsor. Én is.

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 10:06:52

@hereverő heverő: Tibi Helga is, Rajmi Andika is elfáradt, semmi, mintha ott sem lennének. Főleg a csajok. Fiúk még csak-csak kavarnak vmit, de ennyi. TC nyerje meg, megérdemelné. Jóban-rosszban.. vagy mi kiáll Zsófi mellett... amig a halál el nem választ.. ez lehet, hogy kint lesz az első veszekedés után :) de ott bent tényleg jóban rosszban bent a szarban elv működik nála.

Ez nekem többet jelent, mint a "kémia" meg a szimpatikus vagy kívülről... (az mit jelent amúgy, tetszik.. nem? vagy mi a tök ez?) meg a szerelemért jöttem és megtaláltam?! WTF?

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 10:08:59

Olvasom a kommenteket ugye...minő meglepetés... és többször volt már, hogy Andi neve feljött... és pár másodpercig át kellett futtatni a vért az agyamon, hogy "azmegki?"

hereverő heverő 2019.10.08. 10:21:50

@AkkorlegyenPtr: Én csakazértis a Panna-Dávid párosnak adnám a 20 misit. Ti többiek a szerelemért jöttetek, hát akkor most vigyétek. Adieu.
Amúgy empatikus oldalamól megértem, hogy mindannyian elfáradtak, lassan két hónapja be vannak zárva ugyanoda, ez azért még nyaralásból is sok. Karolával pedig két nap is az lenne. Azt nem értem, hogy egy ekkora költségvetásű műsor miért nincs megtervezve legalább annyira, hogy tiszta koncepciók, szálak legyenek: első héten kiválasztások minden második nap. Második héten kettős kiesések. Harmadik héten kiválasztások. Negyedik héten kettős kiesések és kiválasztások. Utolsó héten guppen, aki kimarad vigasztalódhat Lalinál. Játékok: minden másnap kinn, minden közbülső napon benn. Páros napokon fiús játékok, páratlan napokon lányosak. Így most összecsapott kapkodásnak tűnik az egész, van még egy lány, küldjük be, hátha lesz belőle baszobácska.
De azért még ezt is meg lehetett volna csavarni: két dobozt rakni le a fűbe, aztán a tűzrakótól sasolva lehet választani: bal vagy jobb doboz legyen? Ha bal, akkor a szöszi jön elő, ha jobb akkor Béla a házmester, lukacsos atlétában és kinyúlt fecskében, és végigcsókolja az összes PASIT.

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 10:52:00

Amikor bejött a BB meg VV, már akkor is lehetett tudni, hogy ezt az egészet, nevezzük projektnek vagy shownak, marhára előkészítik. Pszihomókusok és csapatai.
Megvannak a karakterek, az ellenkarakterek, előre lehet tudni 90%-ra ki kivel lesz konfliktban, melyik ember hogy reagál bizonyos külső ingerekre, illetve szociológusok is részt vesznek ebben, hogy egy x napig összezárt embercsoport hogyan reagál. (legyek ura és társai).
Az én tippem az, hogy ezt a showt csomagként lehet megvásárolni. Full csomagban minden benne van, csak ráteszed az RTL logót és számolod a reklámpénzt. Alap csomagban meg kapsz egy scriptet meg tanácsokat, alap karaktereket, aztán hajrá. Te csinálod a castingot, te csinálsz mindent egy script szerint. Gondolom az RL úgy volt vele, hogy megvette az ócsi csomagot és mivel nem egy műsort látott már, majd ők megoldják házon belül. Na itt mehetett el valami.
Lali egyik csodálatos saját műsorában.. aminek sok értelmét nemlátom amúgy... bement a vezérlőbe. Lehetett látni a játékosok fotói szépen felragasztva a falra, szépen térkép-script szerint minden megtervezve, ki kivel, mit hogyan.
Csak, ahogy írtam, nem mindegy, hogy ezt egy profi stáb csinálja ezer éve, vagy az RTL emberei. Lehet, hogy a VV-t vagy akármit lenyomták már, gondoltál jó lesz ide is, de nem teljesen.

Abban is biztos vagyok, hogy a riportszobában irányítják a usereket. Nem feltétlenül direkt, hogy menjél ki és smárold le Eriket... hanem olyan kérdéseket tesznek fel, amivel észre sem veszi az ápolt, hogy a szájába van adva a megoldás. Ha jól figyeltek, az esetek nagy részében válaszol a user valamire.. innen van bevágva. a Kérdést nem halljuk.

piropöttyös 2019.10.08. 10:52:33

Én valami nagyon más műsort nézhettem, Zsani nem kuldte haza Norbit az egyik kivalasztason?? Eskuszom arra emlekszem Bemcet mondott

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 11:01:42

@piropöttyös: igen, de nem :)
Mert az "csak" párválasztás volt és nem ceremónia vagy mi a szösz. Lényeg, hogy BicikliNorbert ott állt egyedül, hogy akkor ő most szingli, de ennyi. Visszamentek bulizni. Nem tudom mi értelme volt... illetve az, hogy utána küldték be az újlány barnát most meg újlány szőkét.

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 11:04:02

Abban igazuk volt, hogy Zsaninak megvolt a lehetősége, meg Norbinak is... de az is igaz, hogy mások is ezt csinálták.. lásd Tibipapa Helgamama, Karola Rajmi miatt jött vissza és hopp Erik lett a láv, Rajmi is egy vérg--i ember volt, aztán Andika láv jógyerek lettem hirtelen... szóval mindkét oldalnak igaza volt.

innovation 2019.10.08. 11:19:24

Szimpi az új lány, egyetem ide vagy oda, de felesleges volt már most így beküldeni. Kár érte, őt elnézegetném még egy darabig.

Azt viszont nem nagyon értem, hogy sokan kritizálják Helgát, Andit, Rajmundot, hogy nem csinálnak semmit. Mit kellene csinálni? Cigánykereket hányni? Vagy futkosni lazacba'? Tök megfontoltan, okosan játszanak. Nem lengenek ki, nem mennek a másik és a nézők agyára, nem alacsonyítják le magukat. Lehet - mondom lehet -, ha én lennék bent, a kamerák előtt én sem vetném magam Helgára (és most már az újlányra), hanem menetelnék a pénz felé.
Így kell ezt, sokkal jobban díjazom, mint Karola vernyákolását, vagy Zsófi felesleges hisztijeit.

innovation 2019.10.08. 11:23:34

Kiválasztás:
Sokan dicsérik itt Zsófit és TC-t. Az emberi oldalát tekintve igazuk is lehetett volna, de így csinálták jól. Most van két ember Norbert és a nemolyanújlány, akik egymással valószínűleg nem fognak tudni mit kezdeni. De így, hogy kidobták Zsanit és Imhotepet, két erős párt kitettek a villából, tehát ŐK MÁR NEM MEHETNEK A NYEREMÉNYÉRT. Ezt így kell. Nem a legerősebb párokat hagyjuk bent, ha nálunk a döntés, bármennyire is szeretjük őket és szimpatikusak. Nyilván, Panni-Dávid párosból még lehet valami, de Dávid sem az a nagyon nyomulós, így ő sem különb a többieknél (Helga, Tibi, Andi, Rajmi). Ha ügyes, a játék végén viheti a triatlonos lányt, aki egyébként cuki és jó teste is van. Jól mutatnak együtt, idekint lehet esélyük, bár nem tudom, Dávid a Panna által élt (vagy csak mutatott) high life-ot hogyan fogja viselni/fogadni.
A győztes Helga-Tibi, Zsófi-TC, Andi-Rajmi hármasból kerülhet ki. Ha nem kavarják meg valami hülyeséggel, akkor rájuk kell majd szavaznunk.

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 11:33:25

@innovation: nem tudom, hogy tudatos-e vagy sem, de TC Zsófi most megmutatta az emberi oldalukat. Szemben a többivel, aki jövök eggyel Zsaninak.. Zsani húzzál haza, illetve taktikából kitett egy "havert" 2 tök ismeretlennel szemben. Igen, ez a játék, viszont ha úgy nézed, hogy savazták Zsófit, hogy csak taktikából van TC-vel... közben meg most ők taktikáztak egy nagyot... akkor most melyik jobb?

Caligula lova 2019.10.08. 11:53:24

@innovation:
Ezzel amúgy nem lenne baj, persze hogy ez egy játék, amiben nehéz döntéseket is meg kell hozni, ráadásul a magad érdekét kell nézned, ha nyerni akarsz. Viszont akkor ezt kommunikálják, és ne jöjjenek már ezzel a hülyeséggel, hogy kinek van nagyobb esélye megtalálni a szerelmet (ettől a szövegtől mindig végigkarmolom a nyakam), meg hogy Zsaniék eljátszották az esélyt. Mindezt úgy mantrázta végig mindegyik, mintha kormánypropaganda lenne. Arról nem is beszélve, hogy ezek az erős párok sem elsőre jöttek össze.
Ami engem nagyon zavar az Erik-Karola Tibi-Helga Andi-Rajmund párosokban, hogy iszonyatos kettős mércével mérnek. Hogy pl. Erik (aki szerintem messze az egyik legszánalmasabb karakter volt ebben a játékban, engem kifejezetten emlékeztet Leisure Suit Larry-re, ha valaki játszott a 90-es években, akkor emlékszik rá) olyat vág TC fejéhez, hogy Zsófi mit mondott Gábornak, amikor még az ő párja volt. Atyaég, ezt pont a tikkelő autodidakta ékszerész szájából esik ki?

Fredo78 2019.10.08. 11:58:45

@hereverő heverő:
Szerintem az hogy tudják napra pontosan hogy mikor van vége az is elég fontos infó nem is biztos hogy az orrukra kötném. (újabb hiba nem is tudom mennyit szedtünk össze de rengeteget)
Az új lány elég okos lehet mivel 21 éves korára egyetemet végzett!
Tibit lassan királlyá lehet koronázni. Szépen elmondja hogy tegyük ki Zsaniékat mert akkor kinyíródik egy csomó pár. Aztán elegánsan átadja a terepet Helgának hogy rá ne fröccenjen a sárból.

Nethooligan 2019.10.08. 12:10:21

Komolyan nem értem a kommentelők nagy részét... Kutyáztok mindenkit, hogy miért nem a Zsaniékat tartották bent. De miért? Miben más a Zsani-Norbi páros, mint a Dávid-Panna páros? Ők újak, tehát menjenek? Vagy nem értem.

Egyébként pedig pár napja volt egy párválasztó, ahol Zsani annak ellenére sem választotta Norbit, hogy tudható volt, hogy aki martad, az sem esik ki, így nem ejtette volna ki Bencét. Ott például a jellembajnok Zsófi pont lebeszélte Norbiról és rábeszélte Bencére Zsanit. Majd most már szorgalmazta a Norbi-Zsani párt.

Nethooligan 2019.10.08. 12:16:19

Tegnap egyébként egyedül Erik esett a szememben, aki elsőre mindjárt mondta, hogy ő Zsaninak köszönheti, hogy bent maradt és ezért őket akarja bent tartani, majd Karola hatására (fosott az újabb balhétól?) simán a másik párt választották.

A többiek? Igazából volt egy gondolatuk, és úgy szavaztak, mindenkinek szíve joga úgy szavazni, ahogy akar, még akkor is, ha ez másnak nem tetszik.

A megtalálhatja a szerelmet mantra pedig tuti előírás számukra, mert képtelen az RTL felfogni, hogy ezt úgysem hiszi el senki, de gondolom mivel ez lenne a játék célja (lófaszt! a pénz megnyerése az!) így kötelező lehet ezt mantrázni.

pimasz borz 2019.10.08. 12:30:00

@Fredo78: EKG.Pont ez jutott eszembe nekem is,hogy Tibi hallgatott,mint szar a gazban és Helgára hagyta a monológot.Arra a Helgára akinek szintén számtalan esélye lett volna Tibit választani már jóval előbb is.Így ez az érvelés nem volt hiteles tőle Zsani irányában.Tegnapi részben Erik meg elúszott számomra emberileg..kár érte.

Ken Adams79 2019.10.08. 12:35:29

Ha van egy csöpp esze a fix "szerelmeseknek", már nem cserélnek párt és inkább kussban vannak.
Az is lehet, hogy a "nagyhangúak" - azon kívül, hogy ilyen a természetük -, már a "kinti" életre készülnek.
Mert egy szürke kis egérke a kutyát nem érdekli hosszútávon, de aki csinálja a patáliát, legalább majd 2 hétig a Blikk címlapján lehet.
Ha a szerkesztőknek egy csöpp kreativitásuk lett volna, akkor valamelyik ATOMBIZTOS és ŐSZINTÉN szerelmes pár egyik tagjának az exbarátnőjét / pasiját küldik be, bár az is igaz, hogy 1 héten keresztül akkor is mosolyogni tudnak sokan másra, ha a hátuk közepére kívánják, de 10 miska a tét.
Mondjuk én sajnos nem, de nem vagyunk egyformák...

Mindjártkarácsony 2019.10.08. 12:45:49

@Nethooligan: én pl örülök h a Pannáék maradtak bent :)
a másik, hogy igen, zsani és Norbi nagy szerelem olyan hirtelen jött hogy ihaj.

innovation 2019.10.08. 13:03:14

@AkkorlegyenPtr: JA, volt egy jó mozzanata Zsófinak a 293864294 másik mellett. Nálam még nem jött fel egálba, de hol van még a vége! :) Én eddig sem hittem ezt a nagy szerelem maszlagot, nyilván taktikából nyomják a játékot. TC-ék is. Nincs ezzel baj. A többieknek meg be kell csomagolnia valahogyan azt, hogy "igen, Zsaniékat tesszük ki, hogy egy erős párral kevesebb legyen". Jól van ez így azzal együtt, hogy megnéztem volna, mit alakít Zsani és Norbi.

@Caligula lova: Sorold fel kérlek, ki nem mér odabent kettős mércével. Én nem látok bent olyat. Talán Alexa lett volna még, de szegényke akármilyen jóindulatú volt, neki már átlátni is nehéz lett volna ezt a stratégiát. Abban EKG, hogy Erik miért pofázik bele ilyenbe, amikor hallania kellene kívülről Karolát, és látni a kettejük viszonyát. Hátha becserkészi Cintia! (Komolyan, sz-szel írták le a nevég??? What??? :o)

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 13:05:45

@Nethooligan: nekem nem azzal van a "bajom", hogy miért maradt bent Panna és Katona. Szimpatikusak. TCékkel értettem egyet, mert mindenki bullshitelt, hogy így esély, úgy esély... közben ugyanezt csinálták ők is... tehát ez nem lehet érv. Viszont Bencével is jóban voltak, Erik Zsanival is, többiek is (kivéve Tibit persze, de most ő hülye :) ) szóval kellett 1 párt választani. Haversrácokat választod vagy a kb tökismeretlent? Ők is szimpik, de azért a másikkal van közös múltjuk (lsd Erik).

Igen, lehet tematikázni, értem, elfogadom, ha innen nézed, csak akkor ne ilyen szar dumával jöjjenek.

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 13:14:08

@innovation: jó, szentté nem avattam :) az különben is csak Tibi atya lehet :)

Nem magával a döntéssel volt/van bajom, hanem a többi maszlaggal. Meg a jövök eggyel... lószart kiestél.. ezzel.

Szerintem Norbi csak hülyítette Zsanit, kb 2 nap múlva over lett volna, pláne most a szöszi ajándékot látva. Csak vanolyan, hogy tartás, gerinc, meg ilyen régi idejétmúlt hülyeségek :)

Taktikázni is ok, de ahhoz is gerinc kell. Eriknek nem volt, Tibinek sem, Rajmit elvakítja az ékszer meg a cukormáz.

Zb74 2019.10.08. 13:18:31

@innovation: Az utónévkönyv szerint lehet Cintiának és Szintiának is anyakönyvezni a gyereked.
Ő nyilván a Szintia nevet kapta.

hereverő heverő 2019.10.08. 13:18:37

@Ken Adams79: Nem vagyok biztos benne, hogy bármelyiknek is célja lenne a blikk címlapján szerepelni, az egyetelen kivétel Nia volt, aki az instagramjából szeretne megélni, ezért minnél több követőt kellene bevonzania. Ez egyébként sikerült is, kb 60 ezer követője volt, mikor indult a műsor, ami aztán szépen felkúszott 88 ezerre, amikor utoljára megnéztem, de nem követem őméltóságát. Aztán majd most szépen vissza fog ez esni, hogy élete szerelme Gábort kidobta egy hét után, mert annyi esze nem volt, hogy nem őrá Niára kiváncsiak az emberek, hanem kettejük történetére.
Szóval nem hiszem, hogy a mostani ápoltjaink mind az RTL-nél képzelik el a jövőt mint a VV IQnegatív amőbái. Egyáltalán nem hiszem, hogy mondjuk Zsófinak az lenne az álma, hogy műsort vezessen Puskás Peti mellett. Visszamegy lovasoktatónak, és kész.

hereverő heverő 2019.10.08. 13:21:16

@Zb74: szintia, az olyan mint egy hangszer. Gondolom a szintetizált furulya rövidítése, és a lányt elnézve...

Caligula lova 2019.10.08. 13:25:20

@innovation:
Hát figyelj, nem láttam minden részt, szóval lehet elkerültek így dolgok, de akkor sorolom.
Imhotepnél például én nem láttam kettős mércét, és súlyosító tényező, hogy pont őt ejtették ki.
Mondtad Alexát, tehát akkor gondolom olyat is lehet, aki már nincs bent. Gábortól sem láttam, Gergőtől sem, vagy ott volt Szilvi és biztos találnék még, csak annyira azért nem jó a memóriám.
Igazából TC-nél sem emlékszem kettős mércére, csak Zsófival szemben, de ugye az héja nász szabályok nélkül, de harmadik személlyel szemben nem láttam rá példát.
Az újakat is mondhatnám, de ugye róluk egy percet sem vágnak be (és itt ismét megjegyezném, hogy a szerkesztés már a látszatra sem ad és kb. nyíltan vállalja, hogy ez nem játék, hanem szappanopera. Ha a nézők szavazatain múlik a játékosok sorsa, akkor egyszerűen nem tehetik meg, hogy valakiket például egy másodpercre se mutassanak).
Szóval azért szerintem akadt a játékban ilyen. És persze senki sem tökéletes, néha én is biztos csinálok ilyet.

Ha Tibi és Erik leülnek és azt mondják, hogy bírják Ticit, de hát ez egy játék és több esélyük van, ha betámadják őket, vagy megbeszélik hogy több esélyük van a tök új pár ellen nyerni, és ezt fel is vállalják, akkor én akár rájuk is szavaznék, mert legalább kiderül róluk, hogy van agyuk és nem csak a seggüket mereszteni mentek be.
Engem az zavar bennük, hogy engem mint nézőt hülyének néznek, mert nyúl legyek a mezőn, ha bármelyik is bármit érez a párjuk iránt, és közben másokat basztatnak ugyanezzel. Plusz taktikából szavaznak (amivel ismétlem semmi baj), de jönnek a full kamu indoklással. Ez így értékelhetetlen.

Én kurvára várok végre egy olyan reality szereplőre, mint amilyen a Don volt az ÉH1-ben. Megmondta és vállalta, hogy játék, kurva sokáig nagyon okosan irányította az eseményeket, és érdekes módon ott így a szerkesztőknek sem kellett úgy belenyúlni, hogy egy vak számára is kilógjon a lóláb.

Zb74 2019.10.08. 13:35:29

@hereverő heverő: :-D :-D
Hofival szólva: hülye név, hülye név, de így hívják, mit lehet csinálni :-D

Mindjártkarácsony 2019.10.08. 13:36:16

@hereverő heverő: azért vannak páran, akik örülnének szerintem. Luna, Karola, Dia (jaj fúj), akár TC, talán Rajmi.

Mindjártkarácsony 2019.10.08. 13:42:34

@Caligula lova: ja nagyon sok mindent kivágnak, gondolom rengeteget cigiznek, káromkodnak, csak az marad adásban amikor mégsem ragaszthatnak egy virágot a kivágott szereplő helyére.
ugyanígy valószínűleg a taktikai megbeszélések zömét is kivágják, mert fúj. pedig az lenne az érdekes, meg így még nagyobb kamu mint egyébként. Tuti h megbeszélik ezek odabent, annyi elszólás van.

lehet amúgy az elején amikor bementek elmondták, h ez egy szerelemkeresős és a nézőknek ez kell ezért ha kell ha nem, ezek nyomják a mindjárt szerelmes leszek vagy hú már nagyon szerelmes vagyok dumát.
azért remélem tényleg visszanézik, hogy mennyire balfék módon néztek ki :D
Főleg ugye Tibi a kedvenc gifben :DDDD

innovation 2019.10.08. 13:43:09

@AkkorlegyenPtr: Nyilván. Lehet így is meg úgy is. Azt írtam is, hogy a csomagoláson lehetett volna kicsit reszelni még, de így jött ki. Több is veszett már ezekben a "valóság show-kban".

@Zb74: Az MTA rendes tagjai is, akik erről döntenek, sokszor hülyébbek, mint a most bent lévő arcok. Évek óta mondom, hogy jóval átgondoltabban, szigorúbban kellene fellépniük a neveket illetően. Ha megtehetném, egy rakás nevet kiszednék az utónévkönyvből, mert semmi értelmük. Ha meg már Cintia név van, miért kellett akkor egy Szintia is??? :@

@Caligula lova: Értem, amit mondasz, sok tétellel egyet is értek. Sokan Imhotepet bírták, én kb Norbi-Fejkendős-OgreDani polcra tenném. Olyan sok nyomot nem hagyott a játékban - nekem. Ettől még rendes arc volt, nem úgy, mint a fejkendős. Gábor elég mulya volt, sokaknak szimpatikus, de elég régen volt. Asszem, abban igazad volt, hogy ő nem kavart. Gergőre nem emlékszem, Szilvi nem volt szimpatikus, neki talán ideje sem volt semmire. TC? Hm... Nemtom. Lehet, nem tenném fel rá a havi fizetésemet.
Egyet is értek veled, a szerkesztés egy kalap szar.
Fentebb is írtam, hogy a csomagolás lehetett volna szebb, más, stb. Az életben is vannak a valós és a kommunikált dolgok, indokok: Borkai ügy, de mondhatok céges dolgokat is. Ha viszont a szöveges bullshit mögé nézel, látod az igazi indokot. Nekem belefér, egy játékban nem nagy etwas. De ismétlem: szerintem is lehetett volna máshogyan csinálni. Abban egyébként nem vagyok biztos, hogy privátban nem dumáltak a srácok arról, hogy figyelj Ticc, ez meg ez van, mit gondolsz. De speciel nem vágták be a műsorba. Könnyen el tudom képzelni.

Dont nem vágom, asszem nem is néztem az ÉH1-et vagy olyan régen volt, hogy törlődött a memóriából. Korábban írtam VV hasonlatot, azt hiszem, Don is olyan lehetett.

hereverő heverő 2019.10.08. 13:50:08

@Mindjártkarácsony: Közülük én egyedül Ticit tudnám elképzelni egy amolyan belevaló műsorvezetőjeként, de csak négy bloody mary után. Luna már bizonyított a Pumped showban, tehát neki már megvolt az esélye, gondolom könnyűnek találtatott. Dia ugyanez pepitában, csak ő exek volt.
Karola meg mondjuk az az ember lenne, aki a főzős műsorok alatt a gyilkossági kisérletig bosszantja Gordon Ramsayt

Caligula lova 2019.10.08. 13:57:36

@innovation: Szerintem ha hatszemközt elmondták volna Tc-nek, akkor most annyit érvelne ezzel, hogy lehetetlen lenne nem bevágni, mert minden összekoccanásnál elővette volna. De persze a fene tudja, lehetséges ez is.

Én azért ehhez az egész műsorhoz úgy állok, hogy egy (sajnos rosszul manipulált) játék, és játékban azért kevésbé érvényesek az általában magadnak vallott elvek. Vagy ne üssem le sakk közben a vezért, mert azzal nehéz helyzetbe hozom a másikat?
Szóval nekem nincs bajom azzal, ha kiejtenek valakit taktikából, ha ravaszak, ha kamuznak, átejtenek valakit stb. Csak az nem tetszik, ha hülyének néznek, és az amúgy helyes/helytelen taktikát ilyen "mi tiszta szívűek vagyunk" bullshittel leplezik állandóan minden magyar realityben. (és amúgy persze ez is taktika, csak már a nézői szavazatokért, csak nekem épp nem jön be. Ettől még sokszor eredményes)

Zb74 2019.10.08. 14:14:28

Na, akkor lássuk a párokat:

Zsófi és TC kapcsolata valóságos, és kölcsönös érzelmeken alapuló. Tudom, hogy népszerű a "kis Tici szerelmes Zsófiba, de a domina csak kihasználja őt" elmélet, de ez ebben a formában nem igaz. Persze, könnyű Zsófit egy faék egyszerűségű, könnyen gyűlölhető, számító dögnek látni. Már csak azért is, mert pont úgy néz ki, ahogy a számító dögöket elképzeljük ;-) De a valóság az, hogy Zsófi egy viszonylag összetett jellem; minden, csak nem faék. Vannak riasztó és taszító tulajdonságai - a féltékenykedése, a rendszeres számonkérései (ráadásul egy ávós vallatótiszt stílusában előadva), időnként elő-előtörő közönséges megnyilvánulásai -, amelyek miatt én biztos nem örülnék neki ha ilyen nőm lenne. De számtalanszor megmutatkozott, hogy tud kedves, figyelmes, sőt, empatikus is lenni. A Ticivel való kapcsolata viharos, de ettől még szereti azt a fiút. Azt nem tudom, hogy a veszekedéseik mekkora hányada valós, és mekkora része megjátszott (többször is úgy tűnik, hogy veszekedés közben nevet a szemük). De még ha mindegyik összeakaszkodásuk valóságos is, akkor sem feltétlenül halálra ítélt kapcsolat ez. Vannak ilyen "olaszos" temperamentumú párok. Zalatnay és Komár között nemcsak veszekedések, hanem verekedések, kölcsönös pofozkodások is voltak, mégis éveket húztak le együtt, és egy fél évszázad múltán is nosztalgiával emlékeztek vissza az együtt töltött időre. Ehhez képest Zsófi és Tici párkapcsolata kifejezetten szeretetteljes és kulturált mederben csörgedezik ;-) Ők szerintem megpróbálnak együtt maradni a kinti világban is. Persze nehéz lesz; ha Zsófi féltékenysége valóságos, akkor azzal könnyen kinyírhatja a kapcsolatukat. Meg az is nagy kérdés, hogy jön ki a Lakatos famíliával... a Kevin tesó által tolmácsolt üzenet mindenesetre nem sok jót vetít előre ebből a szempontból.

Ékszer és Ékszerész 2: rájuk sokáig egy lyukas petákot sem tettem volna. De folyton nyalják-falják-bújják egymást odabent, úgyhogy lehet, hogy ők is megpróbálják idekint. Nekik sem lesz könnyű. Rajmi nem az a fajta, aki szívesen lehorgonyozna egy nő mellett, ráadásul Ékszer Mama sem bírja a búráját. Szóval nehezített pálya, már ha egyáltalán tényleg megpróbálják.

Sárkányok Anyja & Ékszerész 1: nem tudom, hogy Erik tényleg annyira bele van-e esve ebbe prosztó Karolába, ahogy mutatja, de hogy Karoka nem érez iránta semmit, az tutifix. Ezek akkor is szét fognak menni a játék végeztével, ha Erik nem kezd el szintizni még odabenn.

Barackok Királynője + Medve koma: Helga lehet, hogy tényleg rá volt pistulva Tibire, de sokat nem kapott tőle azóta sem. Tibi még megjátszani is képtelen, hogy szerelmes Helgába (ahhoz az irtózatosan kínos hüppögéshez, amit pár résszel ezelőtt levágott, szerintem szükség volt Karola hagymáira is ;-)). Én bírom Helgát, de ez a kapcsolat úgy halott, ahogy van.

Pinnapanna és Nemkatona: előbbinek tetszik utóbbi, a másik irányt illetően nem tudok ilyen biztosan nyilatkozni. Vicces lenne, ha ők nyernék meg a játékot a surranópályán. Többet nem tudok mondani, kérem, kaccsojjaki.

Grapy 2019.10.08. 14:17:53

@innovation: Imothep-Bence azért sem zavart sok vizet, mert nem volt hozzá partnere. Zsanival nem igazán tudott nagyon alkotni, és amíg bent volt új lányok nem igazán jöttek. Ha Heni pl. bent lett volna hamarabb és esélye lett volna úgy újonnan párosodni mint Dávid-Panna párosnak, szerintem ugyanolyan szerethető pár lettek volna mint triatlonosék :)

Caligula lova 2019.10.08. 14:29:52

@Zb74: hű, elég hasonlóan látjuk.

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 14:30:19

Van egy tényező, amivel nem számoltunk eddig. Az a távolság.
Tökjó, hogy TC Zsófi együtt maradna... de pl tudjuk, hogy TC Győrben lakik Zsófi meg Szekszárdon pl? 20-on évesek, nem hiszem, hogy tartják majd a kapcsolatot, meg nem hiszem, hogy másnap összebútoroznának a több száz km van közöttük.

Amúgy szívesen bekameráznám Helga family-t, miközben áthívják Tibcsit és együtt visszanézik a részeket.. :)

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 14:33:34

vagy Ékszerlakot. Ékszerpapa ékszermama ékszer és rajmika.

hereverő heverő 2019.10.08. 14:46:43

@Zb74: és @Grapy: Imhotepről semmit nem tudunk meg. Alig volt képernyőn és nem tudjuk miért (tyúk vagy a tojás): azért nem láttuk, mert semmi érdekes megmozdulása nem volt, vagy azért hisszük semmilyennek, mert soha semmit nem mutattak tőle, csak ahogy eszik. Én az első verzióra tippelek, gondolom a szerkik is örülnének, ha sokkal több történés lenne odabenn. És véleményem szerint ugyanezért nem látjuk a már kialakult párokat sem: Izom és Barack ugyanúgy eltűnt a képernyőről mint Ékszer és Ékszar, vagy mint Erik és Karó. A nézőket nem érdekli, ahogy 30 percen keresztül nyálat folyatnak egymás szájába, ők meg mást nem nagyon tesznek - nekik már kialakult párjuk van és holtomiglan-holtodiglan-de legalábbis a villaajtóig.
Akik most tudnának kavarni, azok az újak. A katonagyerek nekem kifejezetten szimpatikus, egyenes beszédű és modorú csávó, de kösse fel a gatyáját mert a triatlon az állóképességi sport, szóval Panka nem áll majd meg 3-4 numeránál. Nekem ők mint páros tetszenek, de sajnos ugyanúgy nincs kameraidejük mint amibe Imhotep is belebukott. Pannának egész biztosan tetszik Dani, mindkettőjüknek megvan az intellektusa, már csak ki kellene engedni őket - szerintem ha valaki, akkor ők fognak még hosszabb időt együtt tölteni (mondjuk ha a lány debreceni, a srác meg nagykanizsai, akkor sok esély nincs).
Norbi és Heni (a barna újlány) párosa csak a képzeletben létezik, először is a fuxfutár farka Szivola felé mutat, másodszor a vékony lánynak sem tetszik a mesés, disney vetítőgép. Aki most majd emelt fővel eshet ki a p.csába, hiszen a hirtelen jött szerelem rátelepedett a kis szivire, aztán nem akarja Zsanit dobni (dehogynem, csak jobban fest ha majd odakinn, privátban mondja meg neki a kufirc után). Szóval Zsanér, ha olvasod: Vagy élvezd nagyon a rövid meneteket, vagy már most keress magadnak valakit (akivel megtalálod a szerelemet, tudooood)
Szintikét beküldték egy tervvel, éjjel letúrja Karót az ágyról, de mire az koppanna a padlón már Eriken fog lovagolni. Csak hát ennek a tervnek a buktatója, ha Erik hason alszik, vagy ha a féltékeny Karó rámarkol a varázsceruzára. Akkor mi a B terv? Az egyetlen mozdítható pasi most a félekgyelmű Norbi. Szóval minek ide még egy lány?

indy0311 2019.10.08. 14:50:13

@Zb74: teljesen egyetértek. Én Zsófit nem számítónak, hanem egyszerűen elviselhetetlennek látom. A számító az Nia (volt) például. Azon is elgondolkodtam, hogy vajon, Zsófi a kinti életben is ilyen-e. Egy ilyen emberrel nagyon nehéz lehet még dolgozni is, akár a lovakat, akár a fotósokat képzelem el vele egy légtérben. Vagy a lovakkal kedvesebb lenne? ....

innovation 2019.10.08. 14:53:22

@Caligula lova: Minden lehetséges és az ellentettje is. :) Abban is egyetértünk, hogy a szerkesztés és a műsorfolyam csapnivaló. Az internet sokkal több extra tartalmat elbírt volna EGY HELYEN. Nem az RTL24-en, meg a Moston meg itt ott. Mindegy, hol, egy helyen. Pl. tök jó lenne egy 24 órás stream. 2019-ben pl. tök OK lenne.

@Grapy: Világos, de Henitől (?) kiráz a hideg. Sem nem szép, sem nem vonzó, nincs benne semmi sem. A tekintetével ölni tud. Ettől azért megkímélném Imhotepet. Ennél többet érdemel. A szöszi ajándékban is jóval több van, sajnálom, hogy ekkor jött be.

@AkkorlegyenPtr: Úúúúú, igen, azt én is végignézném fröccsel a kezemben és popcornnal. :D (Helga family)

hereverő heverő 2019.10.08. 14:54:22

@indy0311: tuti. A lovak nem pofáznak vissza.

innovation 2019.10.08. 14:57:34

@hereverő heverő: Ha Norbi tényleg odáig lenne Zsebzsaniért, akkor tegnap a tűznél odaáll mellé és azt mondja:
"Srácok, azt hiszem, hogy a jelenlegi helyzetemben azt kell tennem, hogy megköszönöm a társaságotokat, de nekem ez a nő fontos, így vele tartok. A nyereményre már úgy sincs esélyem, más nő nincs bent, nem lesz bent, akivel el tudom képzelni a jövőmet, de Zsaniban úgy érzem, megtaláltam, amit kerestem. Ezért Imhotep, átadom helyemet és legyél együtt Henivel, nektek még van esélyetek! Császtok gyíkok én léptem!"

Há' nem? De!

Grapy 2019.10.08. 14:59:57

@hereverő heverő: Legyen. Béke Ipotheppel, fátylat rá :)
Az lenne jó, ha kapnának mostmár párfeladatokat, ha már ennyi beállt páros van. Az egész műsort végigkísérte hogy nincsenek foglalkoztatva :(
Az újaknak hogyhogy nem járnak azok a randik, amiket az elején lassabb tempóban beköltözők megkaptak?
Asszem sok kérdésünk sose lesz megválaszolva :D
Mondjuk milyen jó lenne az újakat elküldeni randizni akárcsak olyan búvárpipás ökörködésre is megint, az új lány meg akkor választhasson tripla/dupla-randipartnert és vigyék már el őket is pár órára, hogy a meglévő párok ne legyenek ott. Mit szólna Erik ha Karola nem pörölne vele minden percben...
Ja, zárójeles, de láttátok hogy rámarkolt Erikre Karola ahogy az új lány kicsomagolódott? :D

Mindjártkarácsony 2019.10.08. 15:01:07

@hereverő heverő: na jó, én sem azt mondtam, h jól lennének, hanem h örülnének ilyen lehetőségnek.

most elképzeltem, ahogy karola az iszonyatos műkörmeivel egy főzőműsorban kavargatja a pitének való tésztát és a végén kapirgálja ki a körme alá ragadt kilónyi anyagot :D vagy kóstolás közben a 15 centis csillárfüggős fülbevalóiról csöpög a massza :DDD

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 15:03:52

ÉH-ben volt úgy, hogy a régiek visszajöttek szavazni, ugye? Az jó lenne. Maradna mondjuk 3 pár, ők egyet haza, a maradék 2 meg netes szavazás (tudom, nem)

Caligula lova 2019.10.08. 15:05:30

@innovation: pontosan. Amúgy a lalis kísérőműsor értékelhetetlen, én belenéztem párba kíváncsiságból, de azonnal próbáltam oda tekerni, ahol a villát mutatják, de azok nyúlfarknyi egypercesek. Bár azokból is több infót szedsz össze, mint néha egy teljes l.i. részből. Pl. hogy Tibi akkor kezdett el igazán nekiállni gyúrni, mikor anyukája meghalt. Vagy hogy néha csinálnak labdát és azzal fociznak, Zsófi régen focizott, kurva jó mozgása van, Milán meg nem ilyen soviniszta szarral jött, hanem rácsodálkozott, elismerte. Szóval ilyen 30 másodperces szarokból is lejön valami a jellemükről, és tök kár hogy nem erre fektetik a hangsúlyt.

Grapy 2019.10.08. 15:05:58

@innovation: Ez mekkora lett volna már :D
De hát ha Niáéknál se ment, egy futottak-még pártól még rendkívülibb lett volna. És már nem tudom hanyadik fekete-pont a műsorszerkesztés gyatraságához...

Grapy 2019.10.08. 15:10:19

@Caligula lova: Egyet értek. Bár nekem már nincs türelmem nézni (lassan a főműsort se :D).

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 15:13:33

@Caligula lova: énis csináltam ezt, Zsófis rész megvolt, de a többi nem. Annyira semmilyen Laller, hogy hagytam. Az megvolt, amikor a vezérlőszobába vagy mibe bement, suttogva... (por qué?)

Szerintem nem dobta volna meg a költségeket nagyon, ha Lali a kiesett userekkel visszanézték volna a részeket vagy közösen megnézik mi megy bent, kommentelik, jót röhögnek a bentieken. Azt is megnéztem volna... szállást fizetsz nekik.. elhédereznek a parton, amikor nincs forgatás, viszont plusz adás, plusz téma, reklám pénzekből simán...ez is ziccer, RTL el tévékettőzte ezt

innovation 2019.10.08. 15:27:41

@AkkorlegyenPtr: Vagy attól félnek, hogy kiszivárognak és láthatók lesznek a "kulisszatitkok" (means: így és így, itt és itt nyúlunk bele a műsorba)?

Laliban van egyébként lehetőség, elég laza ehhez a műsorformátumhoz. De tényleg le lehetne ültetni őket és hadd nézzük már meg együtt ezt és ezt. És az új beköltözők soha, semmilyen körülmények között nem láthatnák, mi folyik a villában. Induljanak ők is a nulláról.

AkkorlegyenPtr 2019.10.08. 15:40:20

@innovation: igen. De az is jó lenne, ha kb ugyanazt végignéznék, mint mi, csak együtt Lalival, közben dumálnak, kommentelnek, szotyiropi... nem kell, hogy nagyon mást adjanak, mint a műsorban, de szerintem egy jópofa műsort is össze lehetne ebből hozni. Pláne, ha egy kedvence esik ki az embernek, látja megint, nézi, várja azt is. Na mindegy.
süti beállítások módosítása