Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A mi kis falunk – 4. évad 5. rész

2019. október 06. 09:00 - Gillotte

Félévad-záró lévén mindent belepakoltak a mai részbe, amit csak lehetett: megcsalást, eljegyzést, testvérháborút. Kezdetnek Erika és Gyuri lesznek egymáséi, mert Ildikó végre elhúz, ugyanis újra megpróbálják szerelmetes Norbijával. Minden csoda három napig tart – Ildikó esetében 3 megállóig, ugyanis a buszon jön rá, hogy a Norbi által neten megosztott okosság az nem neki szól, hanem egy másik lánynak, akit mint kiderül, el is vesz. Ildikó összetörik, hát még Erika és Gyuri, akiknek ismét osztozni kell egyetlen szobájukon. Gyuri ultimátumot ad Erikának: vagy megszabadul az unokanővérétől, vagy külön alszanak: Erika az ágyban, Gyuri a kocsiban. Na, most légy okos, Erika!

5_1_1.jpg

Zsolt eközben élete drámáját éli meg, ugyanis sms-re ébred, melyben felesége, Viki közli, hogy érkezik vissza, beszélniük kell. S hogy mi a dráma: egy dáma fekszik Zsolt mellett Dóri személyében. Hirtelen az az érzésem támadt, hogy lemaradtam pár epizódról, de végül kiderül, hogy Viki elment, mert nem bírta a falusi létet, Zsolt pedig a magányt nem bírta, így egymáséi lettek Dórival. Zsolt próbál megszabadulni az ágyában mélyen alvó kolonctól, hisz Viki közeledik, ám reménytelen, így Vikit tartja fel inkább, és próbálja elterelni a figyelmét. Egy darabig ez működik, de mivel Dóri a világát nem tudja, úgy jár-kel a lakásban, mint egy holtkóros. Nyilván nem lehet sokáig takargatni a nyilvánvalót, így Viki összepakol, és elhajt a kocsival. Mivel már úgysem megy vissza, Dóri könnyedén ráveszi Zsoltot egy második menetre…

5_2_1.jpg

Matyi eléggé bele van szerelmesedve Nellibe, az új boltos lányba, ám Szifon nem nézi jó szemmel Matyi lángoló érzelmeit: ,,há ne gondolja má’, hogy ő itten a mit itten!” Matyi ettől még lefesti a lánynak a falat, és imádnivalóan néz nagy marha szemeivel:

5_3_1.jpg

Erika tehát azon fáradozik, hogy megszabaduljon Ildikótól, és ehhez a lányba szerelmes Laciban találja meg a kulcsot. Rábeszéli, hogy költöztesse át magukhoz Ildikót, s habár Károly nem örül az ötletnek, Laci azért átmegy Ildikóhoz, s vigasztalja a síró lányt. ,,Szeretnem…. szeretnélek…” – szerencsétlenkedik Laci, mire Ildikó rávágja: Igen, igen, hozzád megyek feleségül! Na ez még Lacinknak is meglepetést okoz.

5_4_1.jpg

Ja, hogy a testvérháború részét el ne felejtsem! Károly kap levelet, amit testvére, Kati tanárnő vesz át. Kinyitja a termetes borítékot, amiben egy tervrajzot talál Füleki Károly ,,Halas-házáról”. Károly persze tagadja a nyilvánvalót, nem neki készültek a tervek, ám végül kénytelen vallani: arra gondolt, eladja a szülői házat és építtet egy újat. A terv alapján – sorolja Kati – lenne a házban pecaszoba, halterem, csalisarok, és fűthető stég, de sehol nem szerepel Kati és Laci szobája. Károly hiába magyarázza, hogy ezek csak tervek, testvérét annyira megsérti a tény, hogy Károly nélküle adná el a szülői házat, hogy megszünteti a bátyjáról való gondoskodást, sőt: indul a polgármesteri választásokon. Jövőre az évad folytatásában tehát nem csak az lesz a kérdés, hogy ki-kivel, de az is, hogy melyik Füleki kerül a polgármesteri székbe! Innen folytatjuk 2020-ban!

5_5_1.jpg

Címkék: A mi kis falunk
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Büszke_troll 2019.10.06. 13:00:48

Holdkóros, nem holtkóros.

Gillotte 2019.10.06. 13:35:21

@Büszke_troll: Legalább tudom, hogy olvassa valaki. Köszi!

Timi1983 2019.10.06. 14:45:58

@Gillotte: hihi hát persze!
Amúgy tök hülye ötlet az x-faktor miatt kettévagni az évadot. Vegre történt vmi, amit x hónap múlvara teljesen elfelejtunk.

Az ágyas sztorinal en is neztem h mikor ment el a csaj. Igazi színházi komédia volt, kiszamithato veggel

Hajnalka Pécsiné 2019.10.06. 19:38:12

Miért kell 2020 ig várni a folytatásra

Gillotte 2019.10.10. 20:07:45

@Timi1983: Azért pörgették fel, hogy el ne tűnjenek a nézők januárig :) Bár durván belezsúfoltak egy részbe annyi történést, ami egyébként egy évad alatt nem szokott lenni.

Gillotte 2019.10.10. 20:08:58

@Hajnalka Pécsiné: Álljunk úgy hozzá, hogy jófejek, amiért már idén leadtak pár részt! :)
süti beállítások módosítása