Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Stranger Things 03x03 - The case of the missing lifeguard

2019. október 05. 19:18 - Ancsinszka

El és Max egy kis tinimagazin olvasgatással, és a Karate kölyökre nyáladzással verik el az időt, ám hirtelen jön a remek ötlet, hogy kukkolják meg El telepatikus képességeivel, hogy vajon mit csinálnak a fiúk. Fiúkönnyeket innának ezek a lányok a pepsicocakóla helyett. Sajnos a valóság kevésbé költői, mert Mike továbbra is csak picsog, mert nem érti a történteket, aztán meg Lucas-szal fingó-böfögő szonátát adnak elő, és a jelenet már El sokat látott szemének is megterhelő.

vlcsnap-00003.jpg

Hopper szépen a seggére vert egy üveg bornak, de ennek ellenére hiba nélkül hazavezetett, pedig állni már nem igazán tud. Aztán meglátja, hogy zárva van fogadott lánya ajtaja, és egyből csókolózó tinikre asszociál. Ráront a lányokra, aztán persze elégedetten csukja vissza az ajtót, és jöhet a szokásos Magnum epizód. A lányok meg folytatják a mentál kémkedést, és üvegpörgetéssel döntik el, hogy kinek a magánéletében turkáljanak. Billyt dobja ki a kólásüveg, de itt a móka abba is marad, mert sajnos Eleven Billy bajba kerülését vizionálja.

vlcsnap-00004.jpg

Will aktivizálja magát, varázsló kosztümben mondja a D&D szózatot, és kellemes medieval folk zenével ébreszti a fingástól bekómázott barátait. Persze a többiek nem vevők a társasozásra, az meg senkit nem zavar, hogy Dustin ott sincs. Will legszívesebben behúzná a gyerekkorból tinikorba lépés folyamatán a féket, mert miközben a többieknél a csajozás előbbre lépett a fontossági sorrendben, azért neki még kéne egy kis idő, hogy az agya utolérje a testét. Hoppernél sem túl rózsás a reggel, annyi aspirint tol magába, hogy az m&m’s-ből is sok lenne. Aztán egyszer csak csöngetnek, és Joyce robog be, de nem éppen az előző este miatt akar bocsánatot kérni. A kanossza helyett Joyce a hűtőmágnesekkel kezd el vacakolni, és seriffünk nem igazán érti milyen módon akarja Joyce össze-activityzni az előző este megtorpedózásának okát. Az asszony már belemerült a mágneses mező rejtelmeibe, és persze megemlíti a fizikatanár nevét, amiből a seriff kábé pont annyit von le következtetésül, hogy Joyce kitalál mindenféle konteó elméletet, csak hogy ne kelljen randizniuk. Joyce megunja a féltékenységi rohamot, és berongyol az erdőbe a drótvágóval meg az elemlámpával, kedvenc seriffünk meg kapkodhatja magát utána.

vlcsnap-00005.jpg

Max nem érti Eleven rossz megérzéseit, ami miatt bekapcsolt nála a pánik gomb, és az önfeledt mentál-kémkedés helyett Billyt kell keresniük. Max szerint lehet, hogy Billy épp olyasmit csinált a lánnyal, amihez kevés lesz a tinimagazin, ide már a Cosmóból kell informálódni. A lányok körbekémlelik Billy szobáját és a fürdőszobát. A kád tele jeges zacskókkal, a mosdó alatti komód ajtaján vérnyomok, és a kukában egy életmentős övtáskát, valamint egy véres sípot találnak, ami sanszosan nem Billy cucca. Steve és Dustin a plázában távcsővel kukkolják a népet, és tipikus oroszt keresnek, aki a leírásuk alapján inkább egy átlag bulinegyedes biztonsági őrnek felelne meg. Steve sajnos nem a fókuszáló képességeiről híres, és máris elkalandozik a figyelme az exbarátnőjén és annak új pasiján. Dustin szerint Steve tiszta hülye, amiért nem veszi észre a szeme előtt levő bombanő Robint. Steve valamiért zsigerből elutasítja a kapcsolatot, és csupa értelmetlen indokot hoz fel a lány ellen, mint például, hogy nem elég népszerű. Dustin nagyon okosan felhívja a felnőtt létére gyermeteg elképzelésekkel élő haverját, hogy a való életben baromira nem számít a gimis népszerűségi index. Steve aztán kijátssza az én vagyok az idősebb, ezért a randitanácsadó is, amivel zárja a csajozási témát.

vlcsnap-00006.jpg

Willék még mindig D&D-znek, illetve Will teljes átéléssel játszik, a többiek meg enerváltan dobálják a kockát, és várják a karaktereiket megváltó zombi halált. Zombi halál helyett a telemarketinges hívás rázza fel Mike-ot, és egyből ugrik a kagylóhoz, mert lehet, hogy El az. Will még egy utolsó erőbedobással megpróbálja rávenni a srácokat a játék végig játszására, de Lucas és Mike szóban gyorsan ledarálja a megoldást, Willnél meg most telik be a pohár, és teátrális mozdulattal rábassza a mágusbotját a táblára, és már a részéről is befejezettnek tekinti a játékot, majd távozás hímes mezejére lép. Mike persze próbálja visszatartani, de Willből végre feltör az elmúlt időszak frusztrációja, és kérdőre vonja barátját, hogy vajon miért is lett hirtelen fontosabb lányokkal smárolni, mint együtt lógni meg társasozni, nem is beszélve arról, hogy Dustinról is elfeledkeztek, de lehet, már neki se hiányzik Mike társasága. Mike egy igen áthallásos megjegyzéssel vág vissza, mely szerint nem ő nem tehet róla, hogy Will nem csípi a lányokat. Nyilván egyből mindenki arra gondol, hogy mert akkor biztos a fiúkat szereti, de igaziból nem kaptunk semmi erre utaló jelet. Will pont azzal a paraszthajszálnyi fejlődési szinttel van lemaradva kortársaitól, amikor erről már fogalmat alkothatna, és ezért inkább a társasnál maradna még egy darabig.

vlcsnap-00010.jpg

Közben Eleven és Max megtudja, hogy a Billy kukájában talált életmentős övtáska Bongyorkáé, a lány fotója pedig kint van a vízimentőket bemutató kis faliújságon. Jön a szokásos szembekötés-orrvérzés, és most már egyértelmű lesz, hogy valami nagyon nem oké történt a lánnyal, amihez a jeges vizes kádnak is köze van. Hopper és Joyce betörnek a kevéssé alaposan lezárt volt laborba, ahol nem igazán tettek rendet a demogorgon rajzás óta. Joyce nyom egy flashbacket Bob hősies haláláról, aztán körbe néznek a helyszínen. Dustinék közben kiszúrják a sztereotipikus gonosz oroszt, a napszemüveggel, sporttáskával és hosszú szőke hajjal. Jé, Dustinnak magnókazi pattern ingje van. Kell!!! Szóval a srácok követik a csávót, aki nagy komolyan beszambázik az aerobic órára, és előkapja a két kazettás sony hajszárítót a sporttatyóból, ledobja a textilt, és lila atlétában tologatja a csípőjét a neon színű leggings-et tangával kombináló nőegyletnek.

vlcsnap-00008.jpg

Amíg Steve és Dustin elmélázott a feszes popókon, Robin dekódolta a látszólag értelmetlen halandzsát és rájött, hogy az oroszok a plázán belül hol és hánykor bonyolítják a biznyicet. Nancynek sajnos nem sikerült a Pulitzer-díj közelébe férnie a műtrágyára éhező rágcsálók történetével, mert a főnökei jól körberöhögik, és a konyhaszekrényből előpattanó műpatkánnyal szívatják tovább a nap folyamán. Nancy viszont ennek ellenére sem adja fel, és dobálja a bizonyítékszerzési ötleteket Jonathannek, akit persze nem kell sokáig győzködni arról, hogyan kerülhetnének még közelebb a kirúgáshoz.

vlcsnap-00012.jpg

Hopper próbálja meggyőzni Joyce-t, hogy ő továbbra is szemmel tartja a várost, ne tévessze meg a sörhas, meg a hawaii mintás ing. Nem mellesleg hozzáteszi, hogy szeretné ha az asszony továbbra is biztonságos helynek tartaná Hawkins-t, és az még jobb lenne, ha nem tervezgetné az elköltözést. Joyce ráncolja a szemöldökét, de a város seriffje elől nem sok mindent lehet eltitkolni. Hopper győzködi az asszonyt, hogy van itt ám aki tudja min ment keresztül, de a mély egymásra nézegetést egy neszezés szakítja félbe. Mike és Lucas közben a zuhogó esőben ácsorognak az üresnek látszó Byers lak előtt, és Will-től próbálnak bocsánatot kérni, aki a fakuckóban agonizál, a haverság boldog évein mereng, majd fogja a fatestápolót és szétveri a kuckót.

vlcsnap-00013.jpg

Nancyék illetéktelenül besurrannak a patkányos redneck nénihez, és a pincében még több üres műtrágyás zsákot találnak, de a legnagyobb döbbenetükre nem egy falánk patkány csámcsogja éppen a maradékot, hanem a redneck néni személyesen. Minden felpörög az epizód végére. Dustinék a tetőről figyelik az oroszok ténykedését, és majdnem lebuknak, Hopper pedig a laborban a neszezésre átkapcsol zsaruba. Sajnos kellemetlen meglepetés éri, ugyanis Terminátorovszkij elvtárs csúnyán helyben hagyja kedvenc, kissé eltunyult seriffünket.

vlcsnap-00014.jpg

A lányok megkeresik Bongyorka otthonát, és csak úgy besétálnak a házba. A falon függő kép alapján beazonosítják a szülei oldalán feszítő lányt, mi pedig az apja személyében Nancy pöffeszkedő főnökét. Eleven és Max besétálnak a nappaliba és csak kamilláznak, mikor meglátják a joviálisan bájolgó Billyt Bongyorka szüleivel. Billy negédesen bemutatja a húgát a szülőknek, majd betoppan Bongyorka is, aki látszólag majd kipattan, és a frissen kisült sütivel kínálja a társaságot. Elevennek valami nem kerek, de látszólag Bongyorka jól van, ezért lelépnek.

vlcsnap-00015.jpg

 Billyben lakó árnyékszörnyben viszont feljönnek a nem túl kellemes utolsó emlékek, és bevillan neki, ahogy Eleven rákúrta az uspide down átjáró ajtaját. A vacsora folytatódik még egy pár percig, majd BongyokarAnyu feláll az asztaltól és elvágódik, mint egy zsák krumpli, BongyorkaApu utána indul, de a lánya fejbe tolja a borosüveggel, majd rásegít egy kis kloroformmal a kábulatra. Billy közben elégedetten pislog a háttérben, és Will borsódzó tarkójától az is nyilvánvaló lesz a srácoknak, hogy árnyékszörny visszatért.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása