Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HÁZASODNA A GAZDA - 2X06 - A forró nacis fejőnő, Néma Bob és a rosszul sikerült masszírozás

2019. október 05. 14:01 - nёmere

Az előző részben Misinek és Zsoltnak kellett kiszakítania egy darabot a szívéből (nem), és hazaküldeni egy lányt, most Botondon a sor, hogy egy kicsit több helyet csináljon a lakókocsikban. Bevallom, az “eddig történ” bejátszásban vannak olyan részek, amiket én biztos, hogy soha nem láttam, kicsit el is bizonytalanodtam, hogy nem ugrottunk-e át egy részt…Ma Jocó megint szerez egy pontot, Balázs szerintem most döbben rá, hogy ezt a választás dolgot (mármint, a legeslegeslegelején) eléggé benézte, Zsolt hozza a formáját, Niki meg összerittyent a srácoknak egy laza 4-5 órás utat, látszólag a semmiért. Hát, akkor hajrá, lássuk, hogyan volt ez!

hg_01.jpg

Renitlenedett Misi a csajokat reggel bedobja a mély vízbe: a gyümiszedésre érkezett melósokat kell adminisztrálniuk; szerencsére mindkettő megugorja az írás-olvasás órát, Shazam viszont nem mondja nekem meg a zenét, ami ez alatt megy, ez bosszant. Misi szerint a lányok nagyon élvezték a kihívást, én személy szerint ezt nem látom a képernyőn. Miután mindenkit felírtak a kockás füzetbe, kinn a szilvásban össze kell írni, ki mennyi ládával szedett: nincs jófejeskedés, teli láda van levelek nélkül és nemfizetünk láda van.

hg_02.jpg

Alexa szerint Misi kemény, határozott, de emberséges maradt a melósokkal, ez nagyon tetszik neki. A brigád nem remekel, Misinek az agyát elönti az epe és vérmérsékletéhez hűen, úgy Misisen cseszi le az embereket, hogy szerintem néhányuknak le sem esik, hogy le lettek cseszerintve. Az üzi viszont célba ért, az emberek polipokként élednek újra hamvaikból, de Misi szerint a kövi nap jön a kemény mag, azok tudnak ám csak szilvák szedni, ezek itten csepűrágók. Eztán következik egy almafa kihúzós rész, de azon kívül, hogy Misi két kerékre állította a trakeszt, és kiderült, hogy a rakodóval könnyebben lehet kihúzni fát gyökerestül, igazából szerintem nem vitte előre a műsort, szóval, ezt a részt hagyjuk is. Ja, de, kiderült, Misi mindent megold!

hg_19.jpg

Misi este Milit viszi randira: vegyél fel valami szépet, én is elegantba parádéztam magam, és hozhatsz fürdőrucit is. Mili talán sejti, hogy nem hab partyra mennek, de amikor a mindig kötelezően a tetejéig mocskos Tojóval beszuszakolják magukat a makulátlan púderes dobozok közé a parkolóban, tudatosul benne, hogy a közeli kastélyszállóba érkeztek vacsizni, meg popót áztatni. Ez eddig elég jó. Misi azért választotta ezt a helyszínt, mert a lány korábban célozgatott rá, hogy szeretne egy fancy helyre elmenni, ha ez nem az, akkor semmi. Eddig, úgy tűnik, Misi, ez telitalálat.

hg_22.jpg

Azt is elintézte, hogy a pezsgőfürdőben csak ők legyenek, van innyavaló, meg gyertya is, minden adva van egy kellemes estéhez kamerák éber tekintete előtt. Mihályunk sajnos képes volt ezt a 130%-os randit mínuszossá tenni azzal, hogy elkezdte masszírozni Milit, aki elhajtotta a fenébe és egy epés “én nem a Reni vagyok”-kal el is vágta az este torkát. Ezen a hangulaton már a 40 fokos lelkesen bugyogó víz sem tudott segíteni, vége is lett a rendezvénynek. Misi váltig állítja, hogy ez csak egy ártatlan masszír lett volna, de Mili kisvártatva kiparancsolja magukat a vízből, neki ennyi mára kb elég is volt.

hg_23.jpg

Zsolt továbbra is kíváncsi Kitti belső értékeire, ezért a kert egyik csendes zugában leülnek, és mély, érzelmes beszélgetések közepette kukoricahajból összefonnak néhány babát a gyerekeknek. HELYETT 7 óra van babám, fogd a bikinidet, óódival húzunk is a meglepibe. Kittit sem ejtették ám a fejére, tudja ám, hogy strandira mennek és nem raklap térkövet pakolni, ki is virul rendesen. Útközben Zsolt megint felteszi a “Kittikém, ezzel a testtel, és ilyen ruhákban biztos leépülsz lelkileg a sok majomtól” lemezt, ha ezek együtt maradnak, a csajnak zsákot kell magára húznia majd. Kitti szerint a karkötője (!) távol tartja ezeket a nega energiákat, Zsolt szerint a hosszabb ruha biztosabb eszköz lenne.

hg_03.jpg

Ezek után megnézném a fejét, ha Kitti a strandon megjelenne egy viktoriánus fürdődresszben harisnyában, zoknival. Zsolt a strandon a tűző napon vesz is gyorsan egy pofa sört, csajnak valami lónyálat, és már keni is Kitti hátát és a combjait naptejjel. Eredeti és elegáns, így még soha senki nem próbált meg közelebb férkőzni a másikhoz.

hg_04.jpg

Aztán a vízben Zsolt végre megtalálja az őt igazán érdeklő témát: saját magát. A lány elhadar néhány pozitív klisét, Zsolt nyugodtan konstatálja, hogy még mindig ő az istenkirály, aztán áztatják magukat tovább a bokáig érő áztatóban.

hg_05.jpg

Hazafelé a gazda kap egy telefont, error van, a tehénfejő kiesett, Kittinek kell majd tehenet fejnie. A lány lazán odaböki, hogy hooogyne, Zsoltnak azért vannak fenntartásai, mi lesz ebből. Ezek nagyrészt be is jönnek, mikor kiderül Kitti számára, hogy fejni nem a napsugaras szabad ég alatt kell majd csipke kesztyűben, miközben a nyári szellő belekap a rakoncátlan hajtincseibe, hanem egy sötét, zárt, szűk épületben, ahova be kell hajtani a teheneket, és bizony a potpourri sem fahéjból van, ráadásul a hófehér cipője és forró nacija sem tehénfejés kompatibilisre készült. A bejáratnál még előre enged egy illedelmesen sorára váró bocit, és próbál is meglógni, hátha Zsolt elfelejti, hogy ő is ott van.

hg_16.jpg  

A gazda benn összeszedi és kiköti a jószágot, előkotorja a fejőgépet(?) és csalogatja be a lányt. Az elején még nevet a prinszesszán, de aztán már idegesíti a nyafogás. A lány végül erőt vesz magán, és bemegy a vityilóba; sötét van, büdös van, meleg van, legyek vannak, a tehén kakás bojtos farka az arcát verdesi, míg a hátán a nyál csorog, miközben tartja a csövet a tejes kannába. Zsolt rájön, hogy HA Kitti marad, nem ő lesz a főfejőnő, hanem inkább körmözne, meg napozna. Hát, ezt mi sosem gondoltuk volna erről a lányról.

hg_18.jpg

Niki elviszi meglepi mókára a két srácot, Norbit berakják a piknikes kosár helyére, hátra a kocsiba, Jocó lovag, és kinyitja a kaput, mégse’ olyan amerikai filmesen döntsék ki a kaput. Norbi még elegánsan megjegyzi, hogy akár egy kövér gázzal ott is hagyhatnák a kenguru suttogót, de Niki szerint a mai napból nem maradhat ki egyikük sem. Már a föld úton döngetnek (tehát nagyobb sérülések nélkül nem lehet már kiszállni), amikor Niki közli, hogy apuhoz mennek látogatóba a Balcsira, mert mára éppen más progi nincs, mint kétszer 3 órát a kocsiban ülni. Próbálják kiszedni a lányból, hogy mégis mennyire mostoha bánásmódra számítsanak, de Niki szerint nem lesz gond, elég jó a túlélési arány. Eddig.

hg_25.jpg

A pályán elkezd rázni a verda, és Niki, akinek Istenke tudja, hány ilyen verdája volt már, egyszerűen el sem tudja képzelni, hogy mi lehet a kerék baja. Eddig szügyig állt a sárban, most meg ráz 110-nél. Hát, ilyet a világ nem látott még. Jocónak szerencsére pont van a környéken egy nagybátyja, aki gumis (mák, hogy nem a kipufogó lett oda), ő majd segít, csak megereszt egy telefont. Kiderül, Uncle Ben nincs otthon, de az emberei a műhelyben igen, és alig várják, hogy pénteken délután még ezt a mamutot is szét kelljen szedniük.

hg_09.jpg

Norbinak lúggá válik a vér az ereiben, annyira idegesíti a helyzet, miért nem ő született pneumatikus ütvecsavarozóval a kezében. Az sem segít a helyzeten, hogy a telefonban Joci a barátnőjeként utal Nikire, amiért a lány most nem szól be, mert tényleg nagyon ráz a kocsi, kell a segítség. A műhelyben -csodák csodája- kivakarnak a felnikből 5-6 vödör dzsuvát, és máris siklik a fehér paripa, mint a gondolat. Nikinek nagyon tetszik, hogy Jocónak mindig van ötlete, és megoldása mindenre. Igen, a lányok szeretik, hogy, amikor helyzet van, akkor a pasi nem ül kukán, és néz ki az ablakon, hanem csinál VALAMIT.

hg_08jpg.jpg

Megérkeznek apa borozójába, ahol nagypapa is ott van, a két srácccal szemben leülnek, mint valami vizsgabizottság, ki mit tud elmondani magáról. Norbi bedobja az első kártyáját, hogy esztergomi (tehát közel lakik Nikihez), de ez úgy tűnik, hogy a Balaton-felvidéken nem okoz nagy hasra esést, így aztán elmondja, hogy cukrász és van egy kislánya, akit imád. Jó, köszönjük, hát Te, -fordul nagypapa Jocóhoz- mi a szakmád, micsi. Joci álszerényen előadja, hogy 12 szakmája van, ami apunak nagyon tetszik, hisz’ akkor tud egy csomó mindenben segíteni Nikinek a farmon.

hg_20.jpg

Halkan azért megjegyzem, hogy senki nem kérdezi meg, hogy mi az a 12… mert egy fodrász-ruhatáros-filológus nem tűnik egyértelműen biztosabb igazolásnak, mint a cukrász srác. Jó, mi láttuk, hogy milyen ügyes, de apuék elvileg ezt nem tudhatják ugyebár. Niki apukája pertut nem iszik egyik sráccal sem, de le sem dobja őket a támfalról, ez már talán félsiker. Vacsi után a srácokat elhajtják az asztaltól, kibeszélés következik. Nagypapa Jocóra teszi a voksot, apunak mind a kettő szimpi, de Nikinek kell tudnia, hogy melyik a jobb (tehát egyikük sem szimpi). Niki kicsit konkrétabb véleményt várt. Már eléggé este van, indulnak is hazafele, nincs itt alvás, meglepi feladatok a srácoknak, Balcsipancsi, jöttek-mennek.

hg_21.jpg

Balázs reggel jött Evelinért, ma lesz a közös randi. Míg a lány elmegy készülődni, addig Orsi megmutatja a beborogatott lábát: megcsípte egy szúnyog. Kettő is. Allergiás rá. Valóban fel van dagadva, kellene rá valami, vagy az ügyelet. Miközben Balázs robog be vele az ügyeletre, Orsi kérdezősködik, hogy ha valami para van, akkor ők ezt ITT, VIDÉKEN hogyan oldják meg, mert Pesten ugyebár minden szúnyogra van egy ügyelet. Balázs szerint a mentő itt is kijön, ha szüksége van rá. Csakhogy ő szükség alatt azt érti, amikor valakit a hajánál fogva behúz a silózó, Orsi szerint meg hívhattak volna mentőt is a csípésére.

hg_06.jpg

Ezek szerint ő nem látta a kisfilmet, amiben kérnek mindenki, hogy ökörség miatt ne hívjunk 104-et, és Balázs is eljátszik a gondolattal, hogy hány felé küldték volna el, ha betelefonál, hogy azonnal jöjjenek, francba az égő vidámparkkal, mert Orsit megcsípte egy szúnyog. Így is kemény lesz ezt felvállalni az ügyeleten. Orsin látszik, hogy érti ő az “iróniát” a storyban, de akkor is hulljon ki Balázs fülcsije, hogy nem veszi a nyomorát komolyan. Ne aggódjon senki, jó vége let, Orsi megmarad az utókornak, kapott szurit és írtak is fel neki valamit, hadd szedje.

hg_24.jpg

Balázs, miután megmenti Orsit, végre elviheti Evelint a randira, ahogy tervezte. Egy horgásztóhoz mennek, már dörzsölöm a kezemet, egy jó kis peca randi néz itt ki nekünk: babám, hozd a bojlit, ott van a szák mellett a támolygó kanál és a körforgó villantó között, megyünk fenekezni a bajusz nélkülivel! Hohó, lesznek itt tágra nyílt, szép kék szemek! De elég hamar csalatkoznom kell, mert a hambisig sikerült elvánszorogniuk, kérni két lightsertés bucit, aztán kínosan ülni egymással szemben.

hg_11.jpg

Balázs, tényleg, nagyon, de nagyon próbálkozik, de Evelin véd minden próbálkozást, és az idő nagy részében a srác jobb válla mögé néz valahova, számoltam, háromszor néz összesen a szerencsétlenre, olyan nettó 6 másodpercig összesen. Nem megyünk ping pong-ozni? – nem akarok. Mi az ideálod? – nincs. Van kérdésed? – Felesleges lenne, ahogy beszélünk, úgy is elmeséled a “verzióidat”.

hg_12.jpg

Hát, innen szép nyerni. Egy klasszikus mondat ugrott be: “Zuzuval beszélgetni olyan volt, mint sajtreszelővel rej****ni: enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.” Zuzu neve ebben az esetben kicserélendő. Megkapják a hambikat, a lány gyorsan bele is ugrik a kajába, még véletlenül se kelljen beszélgetni, azért annyit odadob Balázsnak, hogy úgy eszik, mint egy kis disznó. Amikor már csak üveges tekintettel bámul maga elé, Balázs még tesz egy elkeseredett kísérletet, arra, hogy életet leheljen a fergetegbe, menjünk le a partra.

hg_13.jpg

Ott megkérdi a lányt, miért jelentkezett – Rendes embernek tűntél. Phiiij, ez szép. Ezután én esküszöm, hogy nem értem, mit mond még, mert egy ép, kerek mondat nem szökken ki foga kerítésén, de valami olyasmit sikerült összegereblyézni, hogy ő nem garantál semmit, mert az para lenne, ha Balázs őt választaná, ő meg nem akarna semmi, holott Orsi, meg Adri életük céljaként tekintenek erre a küldetésre. Hát, Bazsi… szerintem ez bukó.

hg_14.jpg

Botondnak ebben a részben nem jutott sok műsoridő, ma Esztert viszi randira, stílszerűen lovagolni mennek, a szőrén kell megülni az egyik paripát. Sem a felülés, sem a leszállás nem sikerült túl elegánsra, de a lényeg, hogy sikerült, és Eszternek kezd visszatérni az önbizalma, nagyon örül, hogy túlélte. Az öröme nem lett hosszú életű, mert megérkezik Anikó, elhívja Botondot, és mire Eszter a csajok közé visszaülne a kis székére, már állhat is fel, ő csomagol ma. Érezte, hogy ez lesz, hogy ő fog elmenni, tudta, sejtette, látta. Nem lehet, hogy inkább önbeteljesítő jóslat volt?

hg_10.jpg

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niké88 2019.10.05. 19:31:37

Bár ennek a műsornak a hogyvolt-ja alatt nem szokott túl sok komment lenni, örülnék, ha nem maradna abba, mert számomra pl. ez is sírva röhögős volt, köszi!! ;)

indy0311 2019.10.05. 22:14:59

@Niké88: Az egész műsor egyetlen pozitívuma szerintem, hogy van belőle hogyvolt :D

Orbán Béláné, Erzsike 2019.10.05. 22:35:09

Egyetértek! A hogyvolt a legjobb az egészben! Egyébként Evelinke falumbéli. A kislányt nem annyira, de édesanyáját nagyon jól ismerem. Hàáát.... Maradjunk annyiban, nem a legélesebb kés a fiókban! De ez hihetetlen önbizalommal párosul. Khmmm... És szerintem ez a legrosszabb típus.

octy 2019.10.07. 14:46:38

Miért van 1 hét lemaradásban ez a blog???
Ez a múlt heti rész.

Regina Falange 2019.10.07. 20:40:15

Nnnnna. Ehhez a reszhez nem, de a kovetketohoz azert vannak eszreveteleim... (Gondolom azert nincs meg uj osszefoglalo, mert az iro rohadtul nem er ra barmikor vagy akarmikor a mi par kommentunk miatt irogatni.) Igy is nagyon koszonjuk az erre az elegge felesleges es elore koreografalt musorra fecserelt idod kedves @nemere! Szoval. Nem ertem Niki miert Norbit valasztotta, vajon mit nem lattunk, ami miatt hozza jobban kotodik?! Fura hogy nem hagytak normalis indoklast... Misi kivalasztotta a legjobb lanyt, jol is jellemezte, de nem gondolnam, hogy ok egyutt fognak maradni. Az operaenekes teso amugy nem volt rossz huzas, bar en tuti hulyet kaptam volna attol az eneklestol. Balazs szegeny durvan mellenyult, bar neki mind a harom csaj boritekolhatoan nem volt jo valasztas. Meg talan Botond fog a legjobban jarni, bar en fenntartom a velemenyemet hogy neki fiut kellett volna castingolni nem csajokat. zsolt pedig...phu! Hat az az Aniko nevu lany tul jo hozza, marad Kitti, aki viszont haaaat nem tudom miert jott ebbe a musorba.

Niké88 2019.10.08. 09:56:01

@Regina Falange: Igen, túl jó hozzá, de szerintem az ilyen típusú pasi bírja, ha kiszolgálják, picit anyáskodnak felette, míg ő egy kicsit mindig "rosszfiúskodik":)

indy0311 2019.10.14. 17:15:08

Pont azért jöttem, hogy kiderítsem, miért választotta vajon Niki a bénábbik embört. Végignézni nem volt idegzetem, így gondoltam, majd a hogyvoltból kiderítem. Nagyon leült ez a sorozat, dögunalom, lehet, azért nincs hogyvolt sem?
süti beállítások módosítása