Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HÁZASODNA A GAZDA - 2X05 - Úriember gazda előbb célba ér, aztán dob

2019. szeptember 30. 13:27 - nёmere

Az előző részben Niki és Balázs küldött haza egy-egy ácsingózó jelentkezőt, ma is tovább hasítunk a szerelem traktor kerék hasította nyomvályújában: ebben a részben Zsolt és Misi lesz kénytelen összetörni egy-egy rajongójuk szívét; bár zsolt elég alternatív módját választotta a kiválasztásnak, Misi meg nem is biztos, hogy összetört bármit is.

hg_01.jpg

Botond háreme reggel az egyik lakókocsi elé szeretné felállítani az előtetőt, vagy miszöszt, mert az éjjel összeomlott, de a cövekek visszaállítása egy olyan megoldhatatlan problémának tűnik, amit csak a reggelivel érkező Botond tud megoldani.  Ő lelkesen instruálja is a csajokat, ki hova álljon, mit fogjon, ő meg kalapál, és lám, kész is a hacienda! A lányok annyira el vannak ájulva, mintha legalább is egy hidegfúziós reaktort dobott volna össze két cipőtalpból, és az ámulat csak nő, mikor a gazda kinyitja a kincset rejtő papírzsákot. Tünde nem tud betelni a csodálattól, Botond “saját kezű reggelijén”, amit ő vett a saját kezével: tehát műanyag zacsiba rendezett paradicsomok és zsemlyék hadáról beszélünk, és műanyag tányérokról, amik ugyan 800 év múlva fognak csak elbomlani, de legalább senkinek sem kell mosogatni. Tény, a gesztus nagyon szép volt Botitól, hogy nem hagyta a csajokat éhen veszni, vagy nem várta meg, hogy egymást kezdjék el méregetni.

hg_03.jpg

Progiról lévén szó, ma nem mennek sehova, mert tegnap eleget szaladgáltak, de ma ne öltözzenek kimenősbe, nem bálba mennek, lovak mellett a papucs, szandál nem játékos, ezt mindenki vésse bele az agyának abba a 10%-ba, amit éppen használ.

hg_04.jpg

Dalmát viszi el randira a legelő mellé,egy tópartra, igazából nem tudom, miről beszélnek, úgy mindenről, és semmiről egyszerre, végre nem az a tételes számonkérés, mint a többieknél, komolyan úgy néz ki, mint egy randi. Botond kutyái produkálják magukat (kutya kártya No.1), a háromból a KÁJ már elején lelép, Dalmának nagyon bejön a másik két bohóc, kutyás ember szívéhez a kutyáján keresztül vezet az út.

hg_11.jpg

Délután lasszó oktatás van, ez Botond rorschach tesztje, azt várja, hogy a kötél dobálástól előjönnek a csajokból olyan dolgok, amik megmutatják, hogy ki milyen igazából, mit próbál rejtegetni, mennyire játszik szerepet, vagy valami ilyesmi... Tünde jól szerepel, bár nagyon bénán dob, végül sikerül rádobnia a farönkre. Botond ebből azt vonja le, hogy maximalista, odaadó, figyelmes teremtés, de/és van egy sötét oldala is, amit még nem mutatott, meg, de a gazda tudja, hogy van neki, gondolom, úgy veti a kötelet, mint akiknek van.  Dalma a következő, Botondot elbűvöli a magabiztossága, mindig jópofa, ő is rá tud dobni a rönkre. Az utolsó Eszter, aki a rapid randin brillírozott, de most nagyon lúzer, ezt Boti meg is jegyzi, hogy igazából ő itt a gyenge láncszem, mert nincs önbizalma. Apám, megnéznélek a kupolás zsugorfóliázó gépek fejlesztési konferenciáján, hogy mennyire lennél magabiztos, szegény csajnak kb ennyire lehet komfortos egy rönköt támadni egy kötéllel.

hg_17.jpg

Zsolt portáján a gazda megy aratni, felkapja az egyik lányt, Kittit, ő lesz ma a segédje. Egyáltalán nem szoktak ezek a dolgok feltűnni, de most nem tudom nem észrevenni, hogy Kittin ugyanaz a ruha van, mint a macskás gyásznapon, amikor Zsolt nagyon maga alatt volt, tehát, Kitti nem hozott magával váltást - nem tervezett maradni egy napnál tovább, most meg kénytelen felvenni mindig ugyanazt-, vagy ez még ugyanaz a nap, akkor viszont a Kárpát-medencét beárnyékoló gyász nem tartott mégsem olyan sokáig. Szóval, dolgozik a nagy gép, ők meg megfejtik egymást.

hg_06.jpg

Azaz Zsolt egyből megmondja a tutit a lányról, hogy ilyen külsővel és ilyen rucikban a kelleténél több pasit bevonz és nem feltétlenül tartja mindegyik az etikett protokollt a zakója belső zsebében. Zsolttól ez lehet bók is és kritika is, Kitti nem is morfondírozik azon, hogy kikérje magának ,vagy megköszönje, ő tudja, hogy a külsőség múlandó, a belső számít igazán. Miután kiderül, hogy ezt mindketten így gondolják, Zsolt kiböki, hogy ő egy csomó mindenre tud figyelni, de leginkább a lány combjára, ami a bokorugróból kitekinget. Jaja, mindenki tudja, hogy a hosszú combok a szép lélek kivetülései.

hg_05.jpg

Akkora az összhang, hogy az aratás végén a lány még a nagymiazt is vezetheti, sőt, a learatott gabonát ő öntheti bele a mellettük álló traktoros tároló izébe. Meg is jegyzi, hogy igazából tök könnyű az egész, csak néhány kart kell húzogatni, meg néhány gombot nyomogatni. Erre azért néhány őstermelő felszisszenhetett. Volna, ha nézi, de tudjuk, hogy ezeket a műsorokat soha senki nem nézi, és ezt mindig el is mondják kommentben.

hg_07jpg.jpg

A második napicsaj Enikő, aki ma valamiért Morticia Addams-nek öltözött, vele kaszálni megy. A lány nagyon jól hozza végig a csábító, végzet asszonyát, elég furán mutat a trakeszben ebben a fekete jelmezben, masnival a fején. Enikő úgy jelentkezett ide, ahogy Zsolt is, hogy csak sodródott (??), de egyébként már elege van a randizásból, belefáradt az ismerkedésbe, kiégett. Lehet, hogy ezzel a mindent túlélő, sokat megélt amazon képét akarta mutatni Zsoltnak, de csak a száni gombot kezdte el nyomogatni, amit SOHASOHASOHA nem teszünk első, de még második randin sem. Jó tanács. Ingyen volt. Szívesen. Egy ismerősöm mesélte. Mielőtt tovább eveznének a kudarcba fulladt randik végtelen tengerén, Zsolt gyorsan kitalálja, hogy milyen pasi kell Encinek: bár a felét kinémítják, olyasvalaki lehet, aki minden hülyeségben benne van, és biológiailag is működik. Nem tudom eldönteni, hogy most magára céloz, vagy lebeszélni próbálja magáról a csajt, de közben meg húzzák egymást, Zsolt beígéri, hogy a kukoricatáblában csudajóság lesz, de nem beszélgetni fognak.

hg_12.jpg

A lány szerint ez teljesen rendben van, meg is állnak a tábla mellett, Enikő kötelességtudóan kiszáll, és valami történik pont a kamerák látómezején kívül, de én meg nem mondom, hogy mi. Mivel kb 2 percen belül visszaülnek, és csak Zsolt rúzsos szája miatt aggódnak, gondolom, nagyon fontos mérföldkőhöz nem ért a kapcsolatuk, de mindkettő biztosítja a másikat, hogy nagyon jól esett az eset (höhö), én meg nem értem, hogy miről maradtam le, ha lemaradtam. Enikő nagyon nyeregben érzi magát, főleg mikor leállnak piknikezni, és Zsolt megmasszíroztatja a kezét is, miközben egymást érik a teljesen egyértelmű célzások. Ha ebből nem lesz semmi, akkor semmiből, de ez így “túl könnyű”.

hg_14.jpg

Ezek után otthon, a talpig úriember gazda az eszméletlen nagyot koppanó Enikőt kihívja a házból, igazából mindegy, hogy most mész, vagy később, jó volt ez a délután, viszlát, haza vagy küldve. Össze-vissza hadovál, és a végén még azt is eléri, hogy a lány megölelje. Zsolt már akkor tudta, hogy a vörös csajt fogja hazaküldeni, amikor kimentek kaszálni (amiből valami teljesen más lett), de (most) rossz volt látnia a csalódottságát. Mégis, mire számított? Egész délután egymást taperolták, LEHET, nem teljesen erre számított. Ez nagyon undi húzás volt, a végén még egy kis bömbi is befigyel Enikő részéről, de a gazda néhány üres “álegyüttérző” okossággal megvigasztalja. Aztán kirakja a ház elé, innen már csak 4 km a megálló, húzd a bőröndöd, ha már megvetted.

hg_16.jpg

Zsolt eztán felhívja Anikót, helószia, remélem, már Ceglédnél jársz, fordulhatsz vissza, szabad a délutánod, megcsináltam a show-t nélküled, szívesen. Anikó csak néz, mint a vett malac, hogy eezt hogy, miért kell neki ezzel a suttyóval egy showban lennie, de ezt dobta a gép, ezért fizetik, legalább be tud ugrani azért a jó kis ruciért hazafele.

hg_18.jpg

Balázs portáján nagy a csend, amióta Adri elment. Orsi -valljuk be- nem a társaság lelke, Evelin meg inkább Balázs kutyájával foglalkozik (kutya kártya No.2). Orsi szerint így akar a gazdához közelebb férkőzni (meg azzal, hogy mosfőztakarít, fiatal, csinos, tud mosolyogni). Ám az is lehet, hogy tényleg csak a kutya érdekli, és azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van.

hg_08jpg.jpg

Balázs kimegy locsolni a tűző napon, mert akkor kell alaposan megzuhanyoztatni a paradicsomot, hátha még nem égett el teljesen az összes levele. Miután végez, ledobja magát Evelin mellé, hogy beszélgessenek kicsit, elvégre ő a titokkos favorit. Balázs nem kertel, nem téma az időjárás, meg szép a hajad, belevág a közepébe: hány gyereket szeretnél, nem akarsz még bulizni? Evelin a kiégett 21 évesek rezignált bölcsességével állítja, hogy ő már kiélte magát, már megtapasztalta az élet összes meglepetését, elég volt. Kettő gyereket biztos akar, merthát legyen testvére, és egyébként nem tisztaság mániás. Balázsnak ennyi elég is, szerinte a lány jól látja a világot. Döme kutya végül megunta a csevejt, és ő is megöntözi a zöldségest berekesztve ezzel a beszélgetést. Ugyanitt paprika jó áron eladó.

hg_09.jpg

Nikinél reggel a srácok kivakarják magukat a sátorból, és amíg Norbi ügyesen felöltözik, és széppé borotválja magát, addig Jocó felépíti magát, elmegy vízért, elpakolja a rumlit, tüzet rak és felteszi a kv-t főni. Mindketten érzik, hogy mivel kiesett a teljesen esélytelen, most már meg fog változni a játék, kérdés, hogy melyikük adja jobban el magát: a mosolygós jó fej, aki konkrétan nem tud egy szöget beverni a falba, vagy az ezermester, aki viszont női lélek finomhangolásához nem ért.

hg_02.jpg

Délután (mi a túrót csinálnak ezek egész nap?) Norbi bekopogtat Nikihez, aki a délutánját épp a 4 nm-es mobilház mélyén tölti, hogy menjenek el sétálni, mutassa meg kicsit a környéket. Jocó csak nézi őket, dúl-fúl, hogy így lemarad a lovak neveiről, Nikinek tetszik Norbi kezdeményező készsége, hogy kitalál programokat (szegény lány, tényleg nem lehet elkényeztetve). Szóval, Norbi kreatívan el is viszi Nikit randizni a saját farmjára, megnézik a lovak névtábláját, és a fiú bemutatót is kap, milyen az, ha két “paci” összekap, Nikinek imponál, hogy érdeklik a lovak. Jocó közben szétver néhány raklapot, annyi van, mint a pelyva. Meglepire készül, valamit épít Nikinek. A páros odaér, csak röhögnek rajta, elmenőben Norbi meg is jegyzi Nikinek, hogy riválisa mennyire beleizzadt a lelkesedésbe, és mennyire idegesíti, hogy ő (mármint, Norbi) mennyivel ügyesebb (mármint, csajozásban, mert egyébként egy májkrémes konzerv is kifogna rajta). Ez nem volt túl elegáns húzás, Norbertünk, csak nehogy erről a magas lóról piros pozsgás orcára esés legyen.

hg_10.jpg

Már megy le a nap, Jocó odasomfordál Niki lakjához, és elújságolja, készen van a meglepetés! És itt a műsor folyamán bedobják a kutya kártya No.3-at, ami viszont mindent visz: Jocó egy házat csinált Niki kutyájának, Kamillának, a cuki hegyomlásnak. Kicsit csámpás, kicsit szívja a vizet, kicsit sincs lekezelve semmivel, de néhány hónapig biztos jó lesz, ajándéknak tényleg nagyon kedves, Niki meg odavan az örömtől, még bele is fekszik gyorsan, ahogy gyerekkorában tette mindig. Hmm, tehát, kutyás ember szívéhez a kutyáján keresztül vezet az út.

hg_19.jpg

Megkockáztatom, Jocó az ajándékozáson kívül még azt a pillanatot várta egész nap, amikor szólhatott Norbinak, hogy segítsen feltenni az ő általa készített házat a kocsi platójára, mert túl masszív let, két ember kell hozzá. Ezt a csatát teljesen Jocó nyerte.

hg_20.jpg

Misi gondban van, ma valakit haza kell küldenie, ezért régi jó barátjához, Anikóhoz fordul tanácsért. Egy út menti kajáldában találkoznak, a gazda annyi étellel az asztalon várja a lányt, amennyit Ani egy év alatt nem pusztít el, ÉS egy légycsapóval, amivel teljesen random néha az egyik tányérra, néha a kaja mellé csap. Anikónak ettől lassan, de biztosan elmegy az étvágya, figyi, már ettem. Nem baj, becsomagoljuk. No, de a csajokról lévén szó, Alexa a top 1, de a másik két lány fej-fej mellett halad: mert van Mili (Ilona, akiről eddig egyáltalán semmi nem derült ki), aki kedves, aranyos, házias(nak tűnik), mély érzésű, jólelkű, és van Reni, aki az eddig felsoroltak közül egyik sem, viszont, baromi jól néz ki. És, mint tudjuk, a belső értékek a fontosak, csak Reninél ezeket egy kicsit tovább kell keresni.

hg_13.jpg

Gyógymasszőrünk szerződése úgy tűnik lejárt, mert Ani azt tanácsolja, hogy akivel nem érzi amit kell, azt engedje el. Misi hazaviharzik, egyenként kihívja a csajokat, Alexandra, Mili marad, Reni, te pakolsz. Nem tudni, a lány mennyit gyakorolt a csalódott “oh”-ra, de nem ez volt élete alakítása. Misi a másik két lánnyal a hintaágyból nézik, ahogy Reni a két gurulóssal, meg egy mindig leborulni akaró zsákkal tipeg a kapun túl elterülő szügyig érő sártenger felé.

hg_15.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niké88 2019.09.30. 15:06:10

Köszi, nagyon jót nevettem, legjobb rész a légycsapós:))

mézescsók 2019.09.30. 16:01:16

Nagyon jó az összefoglaló, többet nevettem rajta, mint a műsoron.
Ha Reni volt az a nő, aki a múltkor sipákolt, amikor a sárba ragadt a terepjáró, hogy ő pedig nem fog ebben a sárban segíteni kiszabadítani a járművet, akkor jogos a hazaküldés. Az a csaj a flaszterra termett, nem tudom, mit képzelt, amikor jelentkezett a játékba.
A légycsapó alkalmazása remek ötlet volt, ennél jobb már csak az lett volna, ha tesznek valamit a kajás tálra, bár ez túl nyilvánvaló megoldás. Igaz, akkor sem ettem volna semmit, mert elképzeltem a konyhát.
Fogalmam nincs, hogy Niki és Zsolt miért adta a fejét a játékra, mert társat nem keresnek, az tuti. Egyedül Jocón érzem azt, hogy neki való a tanyai élet és élvezi is, de sajna, nem gondolom, hogy ő lesz a befutó.

Regina Falange 2019.10.01. 12:03:01

Koszi az osszefoglalot, szuperjol sikerult! Bevallom en nezem, bar egyre kevesbe ertem hogy miert.Es igen, csak itt vallom be, az ismeroseim elott letagadom. ;) A legycsapoert kulon koszonet hogy belekerult, az egyik legjobb resz volt. Tovabbra is azt gondolom, hogy Misi a legszimpibb, Zsolt pedig a messze leggazabb. Viszont a parjat egyikuk sem fogja igy megtalalni. Talan a musor utan, kis nepszeruseget magukra szedve megtalaljak majd az igazit.

2019.10.01. 17:46:45

A Zsolt gyerek, ha véletlenül Budapestre született volna, és nem az Isten háta mögé kilométerekre, akkor simán hozná, a tipizált büdös-pesti-bunkó-gyökér archetípusát. De még így is simán elmenne a nyócker egyik gangos házában tipikus atlétás figuraként, de Angyalföldről, vagy Kőbányáról sem lógna ki. Egyébként, pasiként nem néz ki rosszul, és gondolom, falu-bikája-féleség lehet a mikroközösségében, de akkora paraszt (nem földműves), hogy egy gyors numeránál többet nem ér. Van egy gyanúm, hogy a csávó mindenképpen bekerült volna, mint echte-tahó, még ha direkt-castingolni is kellett volna pár csajt (talán így is történt).
Misi számomra is a legszimpibb emberileg, viszont pasiként kellene a töknek. Van egy sanda gyanúm, hogy csúnyán pofára ejtik, mégpedig Miss Hajkorona.
A másik kettő a Lady és Cowboy, meg szerintem külön gázsit kapott a csatornától, hogy szerepeljenek, merthogy minden mást akarnak találni, de házastársat, tuti nem.
Magdi, a Természet Lánya sokkal érdekesebb lett volna, szerintem. Bár huzamosabb időt nem töltenék el vele egy forró nyári napon, mert hátha nem jönne be a kémiai kipárolgása, tekintettel a higiéniai elképzeléseire.

2019.10.01. 17:53:31

Jajj, most veszem észre, hogy kihagytam Balázst! Mna, hát ő (meg a csajai) pont annyira érdekes, hogy simán elfelejti az ember a következő 5 percben. Gondolom, ő volt az átlag-ember az rtl-es castigonlók szerint.

2019.10.01. 18:02:38

És hogy milyen okos vagyok!b :P Felfedeztem az rtl-es spanyolviaszt! Misi az Aranyos Srác, Balázs a Szürke Átlagember, Niki a Jónő, Botond a Jópasi, Zsolt meg az Echte Tahó aka. Rosszfiú.
Mehetek műsorszerkesztőnek, illetve befejezem a szófosást.

2019.10.01. 19:36:06

@Quercus, Csák Gyula újságíró tanonc mestere: Mi van, kitiltottak örökre a HA-ról, te szerencsétlen lúzer? :DDDD
süti beállítások módosítása