Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terror: Gyalázat 2X07 – A tökéletes világ

2019. szeptember 29. 13:24 - Bruti

Ma rövid cold opennel nyitunk. Egy patológián vagyunk, ahol számunkra ismeretlen orvos játszik Frankensteint, vagyis más hullákból legózza össze a csúnyán szétégett Yuko testét. Persze nem magától vállalkozott erre a nemes feladatra, hanem a yurei vette át teste felett a hatalmat. Mikor kész a mű, a doki apatikus nyugalommal szúrja magát nyakon egy bazi nagy fecskendővel. Yuko feleszmél és nekilát az összevarrt arca sminkeléséhez.

vlcsnap-2019-09-29-11h35m20s246.jpg

Chester még mindig nem kapott semmi hírt Luzról, ami igen felkavarja. Szeretné valahogy felhívni, de ebben még Amy sem tud neki segíteni. Inkább a családja felé terelgetné a srácot, de az még mindig nem bírta megbocsájtani a nevelőszüleinek, hogy elhallgatták a származását. Eközben Luz L. A.-ben él az apjával. Az öreg örülne már, ha a lánya kicsit kimozdulna, még talál neki is egy srácot, és szeretné, ha elmenne vele vacsorázni, de a lánynak valahogy nincs most kedve egy újabb kalandhoz. Jön a postás, egy levelet csusszant be az ajtó alatt. Az öreg felveszi és beteszi a Chester többi bontatlan levele közé, így derül ki, hogy a Luz nem olvassa el a srác leveleit. Az apja megelégeli, felmarkolja őket és visszaküldi a feladónak.

vlcsnap-2019-09-29-11h36m43s197.jpg

A csomag megérkezik Chesterhez egy csinos kis dobozban, de az öröme hamar elillan, mikor kinyitja és látja, hogy a saját leveleit kapta vissza bontatlanul. Gondol egy merészet, ledobja a földre és a kijárat felé veszi az irányt. A katonák először csak szóval próbálják feltartani, de mivel emberünk nem áll meg, leütik és összeverik. Az őrnagy felpaterolja egy kocsira és szülei kérése ellenére is átszállítják egy másik táborba. Chester anyja megtalálja az eldobott leveleket, így már nagyjából sejti, hogy mitől bolondult meg egy szem kisfia.

vlcsnap-2019-09-29-11h37m34s851.jpg

vlcsnap-2019-09-29-11h37m59s003.jpg

De egyébként nem biztos, hogy rosszul járt az áthelyezéssel, mert a táborban felüti a fejét valami durva vírus. Mindenki lázas, köhög, hány, és orvosi segítség hiányában ezek az embereknek nem sok jövőt jósolok. Amy és Ken próbál segíteni az embereken, de hamar belátják, hogy ide külső erő kell.
Valahogy meg kellene győzniük az őrnagyot, de  ő már többször bizonyította, hogy egy kretén, így nehéz menet lesz. Közben Yuko is visszatér a táborba, ahol felkeresi Chester barakkját, és megtalálja a fia holmiját és Luz L. A.-i címét. Kifelé összefut az őrnaggyal, aki kérdőre vonja, hogy mit keres a férfiak számára fenntartott barakkban. Egy darabig csak levegőnek nézi a férfit, de mivel az nem hagyja annyiban a dolgot, átveszi felette az irányítást. A nagypofájú tiszt, most kesztyűbábként tekergőzik és elbotorkál az éjszakába.

vlcsnap-2019-09-29-11h38m59s310.jpg

vlcsnap-2019-09-29-12h00m13s565.jpg

Chester zötyög a teherautón, de mikor egy hídhoz érnek, okos ötlete támad. Szól az őrnek, hogy dolga volna, ami konkrétan a nagy rutin lenne és, ha nem áll meg, oda fog szarni a platóra. Az őr mérlegel, majd úgy dönt, jobban jár, ha a fogoly az útmentén végzi el a dolgát. Chesternek persze más jár a fejében. Leüti az egyik őrt és úgy összebilincselt kézzel beveti magát a folyóba. Reggel az őrnagy kissé bizalmatlanul tekint a világba, gondolom a bakemonós randi kicsit hazavágta a jövőképét. Pedig nem is, tudja, hogy milyen szerencsés, hisz a Yukoval való találkozást eddig nem sok ember élte túl. Érkezik hozzá Amy és orvosi segítségért könyörög. De az őrnagy inkább a szellemekről szeretne többet tudni. Ekkor fut be a Chestert szállító két őr, és előadják a szomorú történetüket.

vlcsnap-2019-09-29-12h00m42s037.jpg

Ken úgy dönt, hogy este meglátogatja az őrnagyot, hogy jobb belátásra térítse. De emberük a tegnapi találkozás miatt kissé ideges, ezért fegyverrel fogadja a srácot. Hadovál neki a szellemekről meg, hogy ő rohadtul nem akart itt élni a japók között, és miközben egyre jobban belelovalja magát a szituba, próbálja képen vágni a srácot. De Ken ügyesebb, így a nagy csetepatéból az őrnagy jön ki vesztesen.

L. A.-ben Luz apja ígérete miatt kénytelen elmenni az új sráccal vacsorázni, majd mikor este hazakísérti egy ismerős autót lát a házuk előtt. Odasétál és persze Chester ül benne. Jön a nagy beszélgetés, hogy kinek mi fáj és mennyire, majd Chester felajánlja, hogy lépjenek le oda, ahol a lány újra igazán önmaga lehetne. Úgy látszik sikerült is meggyőzni a lányt, mert a Luz reggel összecsomagol és levelet hagy az apjának. Eközben hősünk belopódzik abba az árvaházba, ahová őt is vitte az anyja, és felkutatja az iratait. Nagy meglepetésére kiderül, hogy nem egyedül adták be az árvaházba, hanem volt egy ikerbátyja is.

Reggel Amy is felkeresi az őrnagyot, mert az nem jelent meg az irodában. Hát persze, hogy nem, mert Ken még mindig fogva tartja. Kéri, hogy egyelőre ne szóljon senkinek, hanem menjen az irodába, és az őrnagy nevében hívjon orvosi segítséget. Ez meg is történik, de a lány a telefonálás után lebukik, így a katonákkal visszatér a barakkhoz. Ken miután hallja, hogy jön az orvosi segítség, megadja magát, az őrnagy kiszabadul. De nem tartja be az ígéretét, hogy megkíméli a fiú életét, hanem parancsára az őrök agyonlövik a barakkban.

vlcsnap-2019-09-29-12h01m25s122.jpg

vlcsnap-2019-09-29-12h01m34s685.jpg

Chester és Luz elindulnak Új-Mexikó felé, ahol Luz anyja nőtt fel,  és ahol ő is sokat gyerekeskedett. Chesternek más tervei vannak, ő szeretné megkeresi a testvérét, ami mondjuk nem lesz egyszerű mutatvány, hisz nem tudja milyen néven él ma. Amy a gyilkosság ellenére, továbbra is szolgálja az őrnagyot, aki rendkívül öntelt módon nyilatkozik Ken kivégzéséről. Persze nem véletlenül ilyen erős a csaj. Elhozta az őrnagy irodájából a telefonokat rögzítő szalagos magnót, és becsempészte az őrnagy barakkjába. Így amíg a tiszt gyanútlanul elfecsegte a gyilkosságot, ő minden szót felvett.

Az ifjú szökevényeink megérkeznek Új-Mexikóba, ahol Luz családja örömmel fogadja őket. A fiú tovább akar állni, de kis szerelme marasztalja a srácot. Luz apja éppen a hátrahagyott levelet olvassa, mikor zajt hall a lánya szobájából. Belép, de nem Luz az, hanem Yuko érkezett meg és a fiát keresi. Az öreg értetlenkedik, meg nem igen beszél japánul, de Yuko hamar áthidalja a nyelvi és kulturális szakadékot. Átveszi az irányítást a férfi felett, egy térképen bejelölteti vele, hogy hová szöktek a szerelmesek. Majd most, hogy már nincs rá szüksége, nemes egyszerűséggel lefejelteti vele a töltőtollat, ami tövig hatol a férfi koponyájába.

Címkék: the terror
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása