Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x28 - Párválasztásból sosem elég

2019. szeptember 29. 09:05 - candyperfumegirl

Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti formátumban is így van, de ez úgy szar, ahogy van. Miért nem az a nem választ, akik többen vannak? Miért csak a maradékból lehet választani? Miért nem választhat egy embert több párkereső is? Ebben a formában a párok összeállásáról és a kiesés tényéről egyetlen dolog dönt, a választási sorrend, amire SEM JÁTÉKOSNAK, SEM NÉZŐNEK NINCS SEMMI RÁHATÁSA, és a kurva életbe már, ez így élvezhetetlen. Eleve nem is tudjuk meg soha, hogy dől el a sorrend, ha legalább valami verseny döntené el, ki választ elsőnek, az is többet érne. A legutóbbi, alapvetően érdekes helyzetből így sikerült egy nulla izgalommal teli párválasztást csinálni, aminek a végén kiszámíthatóan kiesett az újfiú, aki nem tudott beilleszkedni. Egy normális szabályok mentén szerkesztett reality-ben Helga úgy telibe fingta volna a nulláslisztet, hogy még Törökországban is csak kapkodták volna a fejüket. Azt már csak lényegtelen utógondolatként jegyzem meg, hogy ilyenkor miért nem liheg ott a nyakukban egy műsorvezető, aki mindenféle zavarbaejtő kérdésekkel terrorizálja őket? Egyszerűen rossz a ritmusa és a hangulata az egésznek, a fesztültségadagolásról meg fogalmuk nincs. Spoiler: ez a mostani adásban is beigazolódik, pedig ezt pont arra húzták fel, hogy elkúrták az előző párválasztást.

01_nyitokep.png

 

Mostantól már tényleg a legújabb epizódról fogok beszélni. Az előző esti buli utózöngéivel kezdünk. Középpontban Zsani, aki MAJDNEM smárolt Norbival, és ez Tibit nem idegesíti, de amúgy őt is le akarta ám kapni Zsani az este folyamán, ezt meg csak úgy mellékesen bedobja, hátha Norbi esetleg még nem hallotta volna. Hessteg kitérdekel. Alexa sem bírja tovább magában tartani az este fejleményeit, Zsanit avatja be, hogy Tíci az elképzelhető legbénább, legösszeszedettelenebb módon ugyan, de ráhajtott, és ez benne is felébresztette a szunnyadó, párzási időszakra készen álló nőstény oroszlányt. Ezzel majd akár érdemes is lehet kezdeni valamit, de most előbb üzeöneeet jön, hogy tessék felkészülni a legújabb bugyuta, adásidőelbaszó játékra.

Azt el kell ismerni, hogy ez a feladat legalább se nem szexista, se nem gusztustalan, és még indokolatlan kajahajigálás sem szerepel benne, amivel máris az eddigi játékok toplistájának élére ugrik nálam, de lehet, hogy ez egy elhamarkodott kijelentés volt. Duetteket kell ugyanis énekelni, és az ehhez hasonló reality pillanatokban derül csak ki igazán, mennyire kevés az olyan ember Magyarországon, aki képes két énekhangot úgy kiadni magából, hogy ne akarjam levágni azonnal a fülemet. A szegény ember X-faktorára való rékészülés percei is fájdalmasak, Dani például már egyre kevésbé bír a baszatlansággal mit kezdeni, és Helga seggét szagolgatja (nem átvitt értelemben), hiába kéne a Jégszívet próbálniuk. Erik és Alexa az Azok a boldog szép napok című, méltatlanul népszerű (és amúgy lopott - ez ugye mindenkinek megvan?) Nagy Feró slágert kapta, trollkodásból nyilván. A dolog hatásos, Alexa ugyanis elbőgi magát a dalszövegen, ő ezt nem tudja úgy előadni, hogy ahhoz jó képet vágjon, mert idegállapotban van. Akkor tettesd, javasolja Erik félvállról, mire Alexa a magyar valóságshow-k történetének egyik legőszintébb pillanatát produkálja, amitől nekem komolyan összeszorult a szívem: „hogy mosolyogjak, amikor nincs mosolygós kedvem?” Tényleg nem sok olyan reality játékossal találkoztunk még, aki ilyen zsegerileg őszinte alkat, ezzel kapásból ugrik feljebb pár helyet a szimpátialistámon. Csak kár, hogy a riportokban olyan atombután nyilvánul meg, hogy attól az egész utca IQ szintje lecsökken.

Kezdődik a karaoke bajnokság a „Vágy” feliratú fal előtt, és...huh... nekem ehhez szegényes a szókincsem, feladom, képtelenség érzékletesen írni a produkciók zenei színvonaláról. Egyedül Zsani tud kipréselni magából az elviselhetőség határát legalább alulról súroló hangokat, úgyhogy ugorjunk is a következő műsorblokkra, ez a dalverseny képekben amúgy is jobban mutat. Ha már Zsaninál tartunk, magához ragadja most a kezdeményezést az Alexa-Tícián szál felgöngyölítése ügyén, és ravasz tervet sző. Amíg Zsófi zuhanyozik, Tícit lezavarja Alexához, ha meg Zsófit addig is kieszi a fene a zuhany alól, akkor a semmitmondó csajos csevegés kifogyhatatlan eszköztárával meg fogja akadályozni abban, hogy elhagyja a szobát. Azzal a kérdéssel fogja kezdeni, hogy "szerinted találok olyan műkörmöst, aki póthajat is ragaszt?" Lássuk, eközben a két agysebész mit kezd egymással. Igazából elméletben akár aranyos is lehetne egy Alexa-Tíci felállás, de agyilag annyira zokni mindkettő, hogy képtelenek még azt is koherensen a másik tudtára adni, hogy bejönnek egymásnak, művészet lesz ebből kihozni valamit. Íme a korszakos flört képekben:

Tibi még üti kicsit a „Zsani majdnem smárolt Norbival” névre hallgató döglött lovat, de az egész csak arra jó, hogy egy kis szóváltás után kimondhassa, hogy csá gyíkok, én leléptem, és ezzel a Tibi-Zsani szál véglegesen lezártnak nyilvánítható legyen. Menjünk tovább, nincs itt semmi látnivaló. Vagyis de, egy ciprusi cica a mödanszié vizét issza, és szarik a gyökerekre, ezzel pedig kiérdemelte, hogy betegyek róla egy képet, mert sokkal cukibb, mint bármely más élőlény, aki itt a villa falain belül megfordul.

05_cica.png

Most sms érkezik, valami újfiú hűti éppen a pezsgőt a baszobában, lányok, lehet egyenként a színe elé járulni, mert rapidrandik lesznek, a srác által meghatározott sorrendben. Neeeeee, megint hímet küldtek be - szenved Tícián, és igaza van, nem ettől lesz fordulatos a műsor. Újfiút Milánnak hívják (néha viccesen Milánónak nevezi magát, amitől nekem futkos a hideg a hátamon), és bártenderként dolgozik, amit ő mondott ki pontosan így. Az első választottja Helga; még jó, hogy az ilyen fordulatokon kicsit sem érződik a szerkesztés. „Na bazzeg, még ez is” – rajzolódik ki Helga arcvonásaira a műfelháborodás, ahogy bevonszolja a csodasegget a szobába. Milán valami elképesztően nyúlós, tenyérbemászó módon udvarol, és azt sem érzi, mennyire nem szalonképes dolog minden lányt drágámnak szólítani. Helga unatkozik, Tibi szenved, Luna mellette ráérősen szelfizget, Zsani meg féltékenyen lesi őket. Valahogy így lehetne leírni ennek a pár percnek az eseményeit, de az is lehet, hogy csak a vacsora tálalása előtti, üres tekintettel és korgó gyomorral várakozó állapot képsorait vágták be ide. 

A helgás randi alatt egy figyelemreméltó esemény történik, jön egy üzi Milán szponzortelójára, hogy a randik után két bulát választhat ideiglenes párnak, akiket ezáltal stoppol is a következő párválasztó idejére, ami... wait for it... MA ESTE lesz! Ettől végre vigyázban áll a szar mindenkiben, Helga ugyanis már szállítja is ezt az információt a nagyérdeműnek. Közben Milán berendeli maga mellé Alexát, azt a csajt, aki a legjobban bejön neki az egész társaságból, tehát ennyit arról, hogy mennyire volt őszinte Helga elsőnek választása. Alexánál működik a minden eredetiséget mellőző, rohadtul átlátszó, sablonszöveges csajozás, mert pont a megfelelő kulcsszavak hangzanak el benne, miszerint Milánnak itt ő a number one. Ennyike, a csaj máris kezesbárány. Azért berendeli még Lunácskát is, akinek képes szóról szóra ugyanazt a vállalhatatlan dumát elsütni, mint Helgának, pff. Persze Luna meg továbbra is úgy beszél, mintha minden egyes mondata betanult vagy felolvasott szöveg lenne, szóval mindegy is. 

Jut eszembe, volt még egy Milán-Karola randi is, de arra csak mérsékelten tudtam odafigyelni, annyira lekötötte a figyelmemet, hogy Karola haja a lila réteg alatt SÁRGA, de akkor meg minek fogja fel ilyen szopottgombóc kontyba, amitől ez még ki is látszik? Persze a csaj eleve egy akkora divatkatasztrófa, amilyet ritkán látni, még itt is, ahol minden második nőstény megállás nélkül indokolatlanul ocelotmintában feszít. Apropó, Karola. Egy váratlan vágás után azt látjuk, ahogy Erik meséli, hogy neki bejön a csaj, sőt úgy érzi, ez kölcsönös, és nem tudok nem arra gondolni, hogy ezt csak okkal vághatták be a párválasztó előtt pár perccel.

Jöhet is a párválasztó, olyan régen volt a legutóbbi. Mindenki felhúzta a legpasszentosabb gúnyáját, nők, férfiak kivétel nélkül, kifogástalanul jól is áll mindenkinek. (NEM) Először is Milán lestoppol két csajt, Alexát és Lunát. Ezáltal Tibi felszabadul, és aki innen nem találta ki a párválasztás pontos kimenetelét, az hülye. Faszkorbács a szerkesztőknek megint a totál kiherélt párválasztásokért. Természetesen az egyértelmű körökkel kezdünk: Zsófi-Tíci, Andika-Rajmika, Zsani-Norbi. Na és most jön Helga. Maradt ugye Tibi, Dani és Erik, mert ebben a szar koncepcióban csak a maradékból lehet választani. Tibi persze pöcsfej volt, a kvázi szerelmi vallomás után is csak Zsani baszogatásával volt elfoglalva, meg azzal, hogy fájdalmas képpel nyígjon Lunának, milyen szar három csajnak is tetszeni, így még izmozni sem lehet rendesen. Helga mégsem tud a szívének parancsolni, és most van itt az első alkalom, hogy officially lecsapjon Tibire, hát él is vele. Tibi cseszd meg, nagyon-nagyon sokkal jössz neki, remélem, tudod. Ezzel persze szegény Daninak reszeltek, mert egész pontosan 5 és fél perce tudjuk, hogy Karola és Erik között van valami kölcsönös szimpátiakezdemény, Daninak meg tán a nevét sem tudja a recyclingolt csaj, úgyhogy a Karola-Erik páros megalakulása után Dani marad szopóágon. Neki az volt a legnagyobb hibája szerintem, hogy engedte elúszni a dolgot Alexával, aki őszintén bírta őt, és szerintem simán kitartott volna vele a végéig, észre sem vett volna ilyen ragadós-nyomulós Milánokat. Hát ennyi volt Dani, csá, vidd a csajozós frizbidet is.

250 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkkorlegyenPtr 2019.09.30. 08:54:24

Most már biztos vagyok, hogy scriptelve van az egész.
Ha a szerkik nem úgy intézik, hogy Dani kiessen... bejön, meglátja ezt a libát, tuti kiszárad az agya a vérhiánytól és ott kap szívrohamot a gyerek. :)
Dani élete volt a tét, ki kellett esnie, utána jöhet a liba. :)

Szerintem borzalmas, útszéli, de most komolyan. Az a fürdőruha is (vagymi).. baszki, öltözzél már fel. Új gyereknek volt igaza, mintha pornó forgatás lenne.

AkkorlegyenPtr 2019.09.30. 09:06:25

Ez az újgyerek1... atyám.. Bambino.. kicsit kezdem sajnálni azt a korosztályt. Ölelés egyből, meg mézédes duma... mekkora gyík..tejóisten... utána meg ez a csaj.. zuhanórepülés.
Újgyerek 2 lehet, hogy jófej, de a másik 2 kétlábú olyan sötétséget hozott, hogy nem látszik a srác.

hereverő heverő 2019.09.30. 09:22:10

Na lónapot.

A tegnap esti műsort megnéztem, mert nem volt jobb dolgom. Ez a kopasz személyi edző (már megint egy személyi edző, édesfaszom! Ha jól számolom a negyedik ebben a szériában) komolyan jó pasinak számít? Ilyen fizimiskát legutóbb a Kék Fény c. örökbecsű műsorban mutattak, és a szövege is kb megfelel annak a szinvonalnak. Diana szuperül érzi magát, és még a saját tükörképének is bizonygatja, mennyire jól néz ki, hát a szinvonal lassan összeütközik a hármas metróval. Komolyan, hozzák vissza inkább Niát és az álpincér Gergőt.
Lányok, ugye nem ilyen pasikról álmodoztok? Ha igen, akkor holnap nekilátok és megtanítom a birkákat főzni.

Grapy 2019.09.30. 09:44:42

@hereverő heverő: Mindkét nem részéről erősen esélyes, hogy a bentlévők nem képezik a társadalom reprezentatív mintáját :D

Nekem ki is esett, hogy van egy kopasz újfiú is... Lemaradtam a hosszúorrú, szétállófülő srácnál, aki az inas kis testére az hiszi mekkora izomtibi (Ehhe!). Néha az önbizalomnál már csak az önkritika az amire az embernek nagyobb szüksége van :)

Erik rulez továbbra is (már mint pasi nekem szerintem nem kellene), azzal a Dzsungel könyve táncikával :D hátkész :D

Helga észbontó volt abban az arany cuccban, Karola olcsónak és közönségesnek hat és ki is pocakosodott (én 3 napi nagyikoszt után eresztek ekkora hasat :D)

Tici és Zsófi meg... örülök hogy megtalálták egymást, legyenek boldogok. :)

megvagyhadnagy 2019.09.30. 10:01:20

Ami még feltűnt. A nők 99%-át humorral meg lehet venni. Ezeknek a fiúknak kb. nulla a humoruk. Mondjuk az altáji humort kivéve ahhoz szükségeltetik némi értelem. De nem csak az előadáshoz, a humor megértéséhez is.
Amúgy meg igazat adok az előttem szólónak. Adjuk oda a 20 millát miss 512-nek, aztán kapcsolják le a villanyt, jöjjön a Nyerő páros.

megvagyhadnagy 2019.09.30. 10:03:01

@megvagyhadnagy: Jó. Erikbe talán szorult valami a humorból.
Valamelyik standup-os gyereket be kell küldeni, kíváncsi lennék mire menne.

Grapy 2019.09.30. 10:11:07

@megvagyhadnagy: Az első nap végén zokozva kaparná a villajtót hogy engedjék ki :D

AkkorlegyenPtr 2019.09.30. 10:11:10

@megvagyhadnagy: én TC-nek adnám oda, ha nem is az egészet, de megosztva: TC és Erik.
Amit Alexa leművelt a "éneklés" alatt... eret vágtam volna. Erik olyan türelmes volt vele, hogy az önmagában egy döntőt ér. Szerintem ezt mindkét nem megerősítené :)
TC meg szívből megy.. néha fejjel a falnak, de megy, meg humoros is. Kész, itt a lista vége nálam.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.30. 10:12:00

No most őszintén, kinek jön be a Luna (mentálisan). Ok, hogy fizikailag nem rossz, baszki, de nekem a hideg futkos a hátamon attól a nőtől. Olyan érzésem van amikor a képen látom, mintha egy Sci-fiben nézném a robot nőt...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.30. 10:12:15

No most őszintén, kinek jön be a Luna (mentálisan). Ok, hogy fizikailag nem rossz, baszki, de nekem a hideg futkos a hátamon attól a nőtől. Olyan érzésem van amikor a képen látom, mintha egy Sci-fiben nézném a robot nőt...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.30. 10:12:28

No most őszintén, kinek jön be a Luna (mentálisan). Ok, hogy fizikailag nem rossz, baszki, de nekem a hideg futkos a hátamon attól a nőtől. Olyan érzésem van amikor a képen látom, mintha egy Sci-fiben nézném a robot nőt...

SLayLord 2019.09.30. 10:19:57

Én kedvelem Eriket, de amit megint összeszenved az hihetetlen. A tegnap esti feladatnál ergó faszság volt tőle Alexát az utolsó helyre tennie, amíg kényszerpár voltak egész jól kijöttek, menekülő útvonalnak jó let volna neki a csaj, de most ez szépen elvágta.
Az előzetesben meg azt lehetett látni, hogy a nagy Karola szerelem is addig tartott, amíg az új plus size csaj (aki amúgy nagyon unszimpi) be nem jött, és amikor ezt Karó számokéri rajta akkor meg a csajra fogja az egészet...a csaj jelenlétében. No comment...az utóbbi pár párválasztón már így is ott lebegett fele Damoklész kardja, de mostmár végleg lesújtani látszik...

Nethooligan 2019.09.30. 10:24:49

Elvesztettem kicsit a fonalat a sok új miatt, akkor most hányan is vannak bent éppen?
Végül is mindegy, egyik új sem hoz sokat, bár az új csaj megkavarhatja kicsit az állóvizet, rácuppant pár pali, és még meg sem rázta a seggét, csak kipakolta.
Volt ugye egy szavazás, hogy ki a legszimpatikusabb páros. Van egy tippem, hogy az utolsó páros mehet haza, vagy megint előadják, hogy az utolsó kettőből egy-egy ember, ami azt jelenti, hogy az összes új marad és régebbiek távozhatnak. Addig oké, hogy a régebbiek közül távoznak páran, mert már sok újat nem tudnak mutatni, de nem vagyok benne biztos, hogy ezekkel az újakkal jobban járunk. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.30. 10:30:18

@AkkorlegyenPtr: úgy is mondhattad volna: ha elrepül a válla felett egy varjú, azt hiszik, hogy villámlott vagy a néger fasza hozzá képest egy neoncső.

indy0311 2019.09.30. 10:30:47

@hereverő heverő: dehogy :D még viccnek is rossz lenne. Alapvetően el sem tudom képzelni, hogy ezek a bentlévő egyedek - a nők és a férfiak is - normális gondolkodású, értelmes embereknek kellenének tartós kapcsolatra. Ha netán mégis, akkor a világ tényleg megérett a pusztulásra.

@AkkorlegyenPtr: igen, Eriknek vannak erényei és feljövőben volt nálam is egészen tegnapig, amikor beájult ettől a közönséges ribanckategóriás nősténytől. Így most a jóízlésében nagyot csalódtam.

Azt néztem amúgy, hogy az új csak fagyigép lesz az előzetes szerint. A részletből az derül ki, hogy Erik kezdett ki vele az állítása szerint, és ő szegény, ártatlan, még csak nem is kacérkodott vele. Ezek szerint a pornóruhában való állandó pucsítás nem kacérkodás :D Persze, a seggbuta Karola meg ezt beveszi. Mindenesetre Eriktől marhaság volt rámozdulni erre a nőre akár a legcsekélyebb szinten is.

indy0311 2019.09.30. 10:32:08

@Brigante: igen, gépies...vagy nem is tudom, mintha valami beleköltözött volna, és az beszélne belőle nagyon lassan, tagoltan, vontatottan. A hideg ráz tőle

indy0311 2019.09.30. 10:35:26

@SLayLord: ugyanazt néztük? :D a csaj durván húzta Eriket, aki valóban beindult rá. De azért ehhez keményen kellett a csaj pornós ruhája, pucsítása, úgy az egész viselkedése. Viszont Erik tényleg rámozdult, ez tagadhatatlan.

Niké88 2019.09.30. 10:35:56

@innovation: Tibi tud valamennyire beszélni, csak amikor elhagyja a száját egy-egy: teccessz, hát úhh...

Így, hogy felfedtétek Dia kilétét, már érthető, miért lehetett Luna szájáról a b.meg - et leolvasni, amikor meglátta és ráismert, hogy ki ez.

Thats What She Said! 2019.09.30. 10:46:06

@megvagyhadnagy: de miért Helga? Miért neki adjak oda a 20mt? Miért érdemelne meg pont O? Az idomok miatt szeretik, az sztem nem elég indok a nyeremenyre. Hogy van tartása? Úgy pucsitott az utóbbi időben mint egy rossz kva O is. Hogy mert okosabb? Lehet, de amellett gonosz is tudott lenni( lásd névtelen levél). Mert viccesebb? Zsani meg pl normális és aranyos. Andi meg pl bájosabb. Zsófi meg pl mások szemében jobb nő... sorolhatnám még. És amúgy szórta ki a palikat egyiket a másik után, mindig más tetszett neki, kb a palettán vegigprobalgatott már mindenkit. Ezért nem ertem én a Helga imádatot. Bár, nem vagyok ffi, talán akkor máshogy gondolnám. De a pasik közt sincs senki akinek szívből tudnék szurkolni.

Rugdoll 2019.09.30. 10:47:07

@innovation: Nekem az a gyanúm, hogy ez már csak azért van így, mert a mai 20 évesek ilyenek. Az RTL-nek meg cirkusz kell és lehetőleg erotika, az meg nyilván ettől a szekciótól jobban várható.
Én emlékszem mekkora média viszahngja volt, amikor BB Évi lefeküdt Renátóval.
Az akkori VV szériába egyből beküldték Maya Goldot, mert szerették volna elérni, hogy ott is legyen valami hasonló..
Ma már arcizmunk sem rándul, hogy például az utolsó VV szériában egy 19 éves kislánynak 3 kani is megvolt.
Nyilván lehetne találni olyan huszonéveseket is, akik értelmesek, de valószínű, azok nem tekergetnék így magukat az agyig sliccelt cuccokban meg punáig dekoltált akármikben. Nézettség most sem fényes, hátha még az MTA örökös tagsággal rendelkezőek "társkeresője" lenne..

Thats What She Said! 2019.09.30. 10:55:46

@Rugdoll: nem biztos ám :) most hülye hasonlat jutott eszembe, lehet h nem is @idevágó :))), de Vágó Istvánnal is sokkal jobb volt nézni bármilyen vetélkedőt, mint a mostani hígfos agyzsibbasztó szarságokat kaszatibivel vagy mint tudom én kikkel...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.09.30. 10:56:11

@Rugdoll: azok valószínűleg a Survivorba mennének vagy egy Farm-ba és nem ide. Egyébként egy átlagos 20-30-as rétegnek a durva leképezését látjuk itt most. Mondjuk, ennyi személyi edzőt szerintem egy átlagos konditeremben sem találsz :)

SLayLord 2019.09.30. 10:58:08

@Thats What She Said!: Az hogy szórta ki a pasikat miért ellenérv? Ez pont azt mutatja, hogy játszotta a játékot, csinálta a showt. Elég unalmas lenne, ha arról szólna a műsor, hogy a kezdő csapat az első napon atomstabil párokba áll és sorban golyózzák ki az újonnan érkezőket, majd a végén egy szimpátia szavazás eldönti, hogy az 5 első naptól összeragadt párból ki nyerjen.

A névtelen level emlegetése szintén unalmas, azért volt névtelen, hogy pofátlanul azt kérdezzenek amit nyiltan nem mernének, mert a saját játékuknak ártanának. Ez olyan mintha munkahelyeden lenne lehetőség a menedzsmenttől névtelenül kérdezni, valószínűleg te is más kérdéseket tennél fel, mintha oda kellene írni a neved. Az megint a szerkesztők töketlensége volt, hogy hagyták ennyire kisakkozni ki mit írt. Ki Kellett volna kukázniuk a leggyengébb kérdéseket, és cask azokat odaadni nekik amik tényleg ütősek, így mindenki tudta volna arra fogni, hogy az ő kérdésük nem került be, így sosem derül ki ki-mit kérdezett, ha már névtelennek hirdették meg a játékot illett volna garantálni, hogy az is maradjon...

hereverő heverő 2019.09.30. 10:59:56

@indy0311: Erről a legújabb személyi edzőről az óegyiptomi hieroglifák jutnak az eszembe:

c8.alamy.com/comp/H0RN9H/ancient-egypt-priest-engraving-19th-century-color-H0RN9H.jpg

De most, hogy belenéztem, csak kapkodom a fejem. Van ugye egy Norbi aki biciklisfutár. Meg a nagy lóf...t, biciklisek nem így néznek ki hanem így, össze lehet hasonlítani az izmaikat:

cdn-s-www.ledauphine.com/images/46B7F5DF-3EF2-4215-A01B-68AD43B5B3C3/LDL_V0_12/2015-pour-la-premiere-fois-de-sa-carriere-sylvain-chavanel-dispute-et-termine-les-trois-grands-tours-il-realise-un-tour-de-france-en-demi-teinte-et-termine-54e-photo-lionel-bonaventure-afp-1530542135.jpg

Lehet, hogy jelenleg biciklisfutár, mert egy hónapja kidobták a jó kis MÁV ellenőri munkájából, a McDonaldsban pedig nem vállalták, hogy kiszélesítsék a bejáratot akkorára, hog ybeférjen az arca.
Na meg aztán van egy másik újgyerek, aki bártender. Jó pálya az is, nyugodt, nyugdíjas állás, minden nő helyében az ilyen stabil egzisztenciákat keresném, nem beszélve a brilliáns, szellemes, lehengerlően intelligens dumájáról.
Aztán volt egy nagyorrú személyi edző (jééé.. és róla midig Poncius Pilátus első mondata jut eszembe, mikor Briant nagyon dulván a padlóla dobták). Magilla Dani is kiesett, rá is fért. Még ekkora tuskót mint ez a gyerek... A bártenderek nyugdíjasotthona egész évi tüzelője kijönne belőle. Mondjuk már beköltözésekor látszott, ahogy fejéből süvít a szellem.
Ha jól gondolom, az utóbbi 3 lány mindegyike "ismert" valahonnan. Karó ugyebár innét, Dia az Exekből (de lehet, hogy a "Cindy és a három ló" második részében is volt egy kis mellékszerepe, de csakis gumival. Luna pedig Pumped hírös dákóján nevelkedett trashcelebbé.

Szóval tényleg ennyire tellik? Az eleján megjegyeztem, hogy jó a casting. Visszaszívom. Legközelebb keressenek már olyan csávót, aki esetleg kicsit agyra is gyúrt már, nem hiszem, hogy Gergő (aki gépészmérnök) egyedül lenne a világban.

Thats What She Said! 2019.09.30. 11:01:40

@SLayLord: ok, bár én úgy emlekszem a kérdés kifejezetten a pár osszeugrasztasara irányult.

Rugdoll 2019.09.30. 11:05:28

@Thats What She Said!: Egyetértek, hogy sokkal jobb volt, de gyanítom az alap célközönség nem te és nem én vagyunk. Bár képmutatás lenne tőlem, ha nem vallanám be, hogy én ezeket a trash realityket kimondottan kedvelem, szórakoztat ez a sok zsibbadt agyú, ugyanakkor el is borzaszt, hogy mi van, ha egy nap az én gyerekem is egy ilyennel akar majd hazaállítani..
A Házasodna a gazda lenne talán kicsit az agyasabb műsor, de ott meg ugye a kamerák miatt olyan suták. Vagy a Házasság első látásra, ahol azért igyekeztek valamivel értelmesebb embereket összeszedni. Ez a típus nem erről szól.
Illetve nem tudom mekkora "tömeg" jelentkezne egy ilyen realitys társkeresőbe a normálisabbakból.
Egyébként nem emlékszem mi a címe, de egy külföldi realityt néztem, ahol egy szigetre valami 30-40 embert küldenek, és "szakértők" előre meghatározzák, hogy kinek ki a tökéletes párja. Akkor nyernek, ha mindenki megtalálja a magáét. Na az nekem nagyon tetszett. Nem kellett ilyen irányított simulózás állandóan. Elég volt a pia kis bulika, és mindenki ment mindenkire. Voltak valós érzelmek és nagy csalódásk, amikor kiderült, hogy akibe belezúgtál, nem az lett neked szánva.. és ha nyerni akarsz menj tovább, és nézd végig ahogy a szerelmed mással próbálkozik tovább..

Nethooligan 2019.09.30. 11:05:49

@Thats What She Said!: "És amúgy szórta ki a palikat egyiket a másik után, mindig más tetszett neki, kb a palettán vegigprobalgatott már mindenkit."

Te tuti nézted ezt a Love Islandet?
1, azaz egy palit szórt ki a legelején, ami neki volt "felróható". Ha bárkit utolsó válaszutónak hagynak, az fog kiszórni ilyen alapon valakit.
Egyetlen emberről nem mondta, hogy tetszik neki, még a riportszobában sem, csak Tibiről.
Mit jelent a végigpróbálgatás? Hogy őt választja valaki, vagy hogy ő választ utoljára a maradékból?

Á, mindegy, feleslegesen írom, holnap, de lehet, hogy még ma, úgyis lesz valaki, aki újra beírja, vagy te fogod újra beírni ugyanezeket. :)

hereverő heverő 2019.09.30. 11:06:53

@SLayLord: EKG. Az a névtelen levelezés teljesen gerinctelenül lett levezetve, utána mindet szépen le kellett volna húzni a WCn.

Rugdoll 2019.09.30. 11:07:38

@Brigante: Egyetértek. Survivorba én is mennék amúgy. :) Sajnos valóban ez a nagy magyar valóság. Így élünk mi.. :(
De sajnos igen, mindenki személyi edző meg bártender. Fél éves képzések. És sokan járnak bulikázni, a vendéglátóba mindig kell ember. A kondiban is sok test készül, oda is elkél a "hathatós" segícccség :)

megvagyhadnagy 2019.09.30. 11:07:43

@Thats What She Said!: Szórta a pasikat? Az első nap óta csak a Tibi van neki. Ezt ugyan egyre kevésbé értem, de mindegy. Az első nap megmondta, Tibi jön be neki, csak eddig a szerkesztők nem hozták össze őket. A szimpátia pedig elég összetett dolog. De pl. tegnapig a sok egyen-nő között (fekete haj, kreol bőr, tetkó hegyek) kilógott egy kicsit. Lehet Zsófi jobb nő (nem), csak meg ne szólaljon és ne kelljen beszélgetni vele. Főleg,hogy nem is értteném mit mond, mert lusta kinyitni a száját. Ez is a kialakuló szimpátia része. Pucsít? Persze. 21 éves és nyilván nem lenne itt, ha nem tenné. Akinek jó a cicije, az azt hangsúlyozza, akinek a segge, az azt. De ez így van a való életben is. Gondolom az nem zavar, hogy a fiúk egész álló nap félmeztelenül flangálnak. Ők az izmaikkal pucsítanak. Aztán. Hallottad ocsmány módon beszélni? Hallottad egyszer is káromkodni? Lehet, hogy volt ilyen, de messze nem olyan mértékben, mint ami már szemet szúr, pl. Tibinél. És nem utolsó sorban meg tud jelenni. Fel tud öltözni rendesen, stb. Na, de befelyezem a korteskedést mellette. :D

Post Modern Prometheus 2019.09.30. 11:10:01

Nem tudom volt-e már [a tegnap esti részt nem láttam még, így a kommenteket sem futottam még át], de ezt nem bírom nem belinkelni, Tici ikertornya [amikor szemüvegben van]: images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/7119OgDRqaL._SL1500_.jpg
:D :D

megvagyhadnagy 2019.09.30. 11:10:29

@megvagyhadnagy:
"befelyezem" -> befejezem.
Grrrrr....az internet előtt igazán jó voltam helyesírásból, de azóta elképesztő mennyiségű igénytelen írás jön velem szembe. Annyira, hogy sokszor én is elbizonytalanodok.

Nethooligan 2019.09.30. 11:10:53

@Rugdoll: Egy személyi edzőnek legalább alapszintű anatómiai ismeretek szükségesek lennének. Na nem annyira alapfokú, mint ezeknek lehet, hogy jó esetben felismernek egy emberi testrészt. :)

Nethooligan 2019.09.30. 11:13:11

@Post Modern Prometheus: még véletlen sem néz ki TC ennyire intelligensnek a szemüvegében. Nekem inkább egy selyemfiú jutna eszembe róla olyankor. :)))

Thats What She Said! 2019.09.30. 11:17:16

@megvagyhadnagy: nem nem, nem kell h befejezd :) egyáltalán nem támadásból írtam, h nem ertem a szurkolást a csaj fele! Ezzel nem minositek senkit, aki neki szurkol, és engem se minositsen senki, ha én meg nem :) mindenkinek szíve joga.. és én sem akarom már tépni a szám többet, de amik Helgaban megvannak, az másokban is megvan, sztem. Illetve, ki tudja, amit megmutatnak belőlük...
jaaa, félreérthető voltam, a palik kiszorasat nem a műsorból való kibillentesre értettem, hanem maga mellől.

hereverő heverő 2019.09.30. 11:17:19

@Nethooligan: amennyiben az a testrész egy testrés, akkor felismerik.

indy0311 2019.09.30. 11:22:56

@Rugdoll: Egy kis offtopic lesz most részemről...a gazdás műsorba bele-belenéztem, de szerintem nagyon gáz eleve a koncepció:
1. hogy lehet, hogy szinte minden kiválasztott szélsőségesen városi környezetből jön? Én spec városi vagyok, és ha puskát tartanának a fejemhez, sem mennék olyan helyre, ahol trágyába kell lépnem vagy vasvillával szarakodnom.
2. ezek a gazdák mit keresnek? fejőnőt, tanyai mindenest? nem párt? Miért elvárás az, hogy a párjuk ezekben a szerepekben is funkcionáljon? Én sem várom el a páromtól, hogy a szakmámhoz bármilyen szinten konyítson.
3. vagy pont az lenne a műsor lényege, hogy kinevessük a városi embereket, hogy milyen bénák a tanyai környezetben? Szerintem több helyzet inkább volt megalázó a résztvevőknek, mint mulatságos.
4. egyáltalán nem életszerű, hogy azok, akiket hazaküld az adott gazda, ennyire kiborulnak.
5. végül, a kiválasztott gazdák között egyetlen egy sincs, aki legalább egy kicsit is szimpatikus lenne...vagy lehet, én vagyok defektes...
Talán az egyetlen előny a LI-vel szemben, hogy itt nem celebeket tesznek be szereplőnek.

Rugdoll 2019.09.30. 11:24:47

@Nethooligan: nem állítom, hogy nem. De ettől még tele az internet középfokú képesítést adó személy-/teremedző sulikkal. Gyanítom sok még ezt sem végzi el, csak kigyúrja magát kis koksszal megspékelve, és a kislányok/kisfiúk a bodyn elcsodálkozva már járnak is hozzájuk közösen edzeni ugyanakkora agykapacitás mellett meg kitérdekel, hogy mi a tricepsz/bicepsz/ 3 fejű combizom :)

hereverő heverő 2019.09.30. 11:26:12

@Thats What She Said!: szerintem Helga az összes benti nő közül kiemelkedik azzal, hogy átlagos. Minden megvan benne, de semmi sincs eltúlozva. Nem buta, nem magamutogató (csak ha az a feladat), nem hazudozik és nem próbál kavarni. A többieken pedig mindig van valami ami túl sok. Alexa és Zsani, a lóvésziget Rosencrantz és Guilderteinje - csak nézik a világot és nem értik mi történik körülöttük. Zsófi csak azért nem hal éhen, mert a palacsinta épp befér a fogai között a nyitott szájába. Luna szót sem érdemel, Karó is érdemtelenül kapott egy második esélyt, de ő legalább temperamentumos. Kit hagytam ki? Drágaszágot. Na ő beleszeretett az ország legsótlanabb ökrébe. Aki - jé! - személyi edző.

hereverő heverő 2019.09.30. 11:27:21

@indy0311: Ha fejőnő kellene nekik, akkor Adri nem esett volna ki első körben.

Berborosz 2019.09.30. 11:34:15

@Nethooligan: A hímringyót mondják manapság személyi edzőnek.

Rugdoll 2019.09.30. 11:36:24

@indy0311: Én azt is nézem :) (reality zabáló vagyok)
Én is városi vagyok és multinál dolgozom, de simán el tudnám képzelni, hogy kiköltözzek egy ilyen farmra és abból éljek a férjemmel, hogy gazdálkodunk, tehát gyanítom, nem vagyok feltétlenül egyedül ezzel. Itt a gond az, hogy itt is vannak dögivel olyan nők/férfiak, akik a média 5 perces hírneve miatt bepróbálkoznak, és azt remélik "felfedezik" őket.
A felvetés teljesen jogos, hogy miért is várják el, hogy mindenképp konyítson a jelölt a gazdasághoz, mert valóban nem munkatárs keresésről van szó. Gyanítom itt inkább az lenne a lényeg, hogy átlássa az életmódot.Hogy itt bazz kelni kell zöld hajnalban, kint lenni esőben és fagyban is. Nyilván nem kényszer, hogy a társ ennek 100%-ban részese legyen, de valószínűleg a legtöbb úgy gondolja, hogy ha együtt maradnak, akkor a susnyásból nem jársz majd be dolgozni a műköröm szalonba/cukrászatba tudomisénhova, hanem, hogy kvázi feladod azt, és ennek leszel a része.
A kínlódás valóban megalázó szerintem is. De asszem ez valóban arra menne, hogy együtt nevessünk a városi emberen, aki csetlik-botlik és egy tyúkot nem tud megfogni, illetve felismerni. Valami tükörtartás féle lehet..
A reakciók persze, hogy el vannak túlozva. Az mondjuk nekem sem tiszta, hogy miért. Hogy ott inkább a sértettség van ilyen formában megjelenítve?
Nekem a Niki gazdasszony szimpi. A Misi egy málészáj, de a maga tenyeres talpas módján ő próbál legalább udvarolni. Botond is olyan esetlen, de talá ő még szimpatikus lehet.
Zsolt olyan arrogáns egy seggfej, hogy felfoghatatlan, hogy akadt rá jelentkező :)
Balázs meg egyemmeg több sebből vérzik, nem csoda, hogy műsor kellett ahhoz, hogy legyen valakije..

Mate4182 2019.09.30. 11:37:33

na, 4 napnyi ofi es kb 85 + koment elolvasasa utan vissztertem :D

latom a Helga rajongas kezd kicsit elborulni egyeseknel. eljutottunk oda hogy soha senkinek nem artott, soha senkinek nem szolt be es csakis es kizarolag Tibie a szive :D
hagyjuk mar ....

kb egy hete megirtam a velemenyem: amint meglat olyat aki bejon neki, o is atmegy a tangabanmindenhova stilusba es majd megy az oktalan pucsitas reggeltol estig. es azt is mondtam hogy az uj csavo is max 2 napig fogja erdekelni es utana mar keves less neki.

bejott Norbi, felkerult a tanga, ment az incselkedes, a riportszobaba az aradozas.
24 ora mulva mar nem volt eleg neki Norbi
aztan a parja lett a Dani (akit a legundoritobb modon valasztott, miutan kozolte hogy neki olyan kell aki nem elerheto) akit szinten kb 1 nap utan mar szidott a riportban (de azert a seggbokokat elfogadta tole) es maris rarepult az ujra : TIBIRE
aki irant elvileg az elso naptol rajong cask mindig mindenki ellenuk volt eddig.
na egy nap utan mar a Tibi sem eleg neki.
es persze lehet mondani hogy Tibi a hibas, meg Dani volt a hibas, meg Norbi volt a hibas meg PAtrik volt a hibas meg Gergo volt a hibas meg tudjaafaszommegkivolta hibas cask ne Helga

nem lehet hogy csak arrol van szo hogy egy bekepzeld hulye picsa?

Rugdoll 2019.09.30. 11:38:40

@hereverő heverő: ne már.. :) ő vállalkozásOKat vezet! többet.. érted? sikeres biznissz asszony.

hereverő heverő 2019.09.30. 11:43:09

@Mate4182: Ne kezdjük már megint ami a VV alatt ment a Zsu fanok és a Zsu gyűlölők között. Fogadd el, hogy másnak más a véleménye, ami épp ellenkező a tieddel.
Melleseleg szerintem pont erény, hogy se Dani, se Norbi nem kellett neki. Lenne dolga a kuvasznak, ha a lányom ilyen faszikkal állítana haza.

Rugdoll 2019.09.30. 11:44:05

A tangákról: szerintem a lányok védelmében :) meg kell említeni, hogy vélhetően ezek már szponzor fürdőruhák (azért is viseli egyszer egyik, egyszer meg a másik) és ezért van állandóan mindenki segge kint. Nem hiszem el, hogy manapság 10-ből 10 lánynak csak tanga fürdőruhája van. (Zárójeles megjegyzés feltételezésem alátámasztandó: Sándorlány azóta sem viselte a SAJÁT, kedvenc fürdőruháját, mióta bejött. De lehet csak Gergő vallomása miatt, hogy neki az nem tetszik..)

Rugdoll 2019.09.30. 11:44:15

A tangákról: szerintem a lányok védelmében :) meg kell említeni, hogy vélhetően ezek már szponzor fürdőruhák (azért is viseli egyszer egyik, egyszer meg a másik) és ezért van állandóan mindenki segge kint. Nem hiszem el, hogy manapság 10-ből 10 lánynak csak tanga fürdőruhája van. (Zárójeles megjegyzés feltételezésem alátámasztandó: Sándorlány azóta sem viselte a SAJÁT, kedvenc fürdőruháját, mióta bejött. De lehet csak Gergő vallomása miatt, hogy neki az nem tetszik..)

Mate4182 2019.09.30. 11:44:19

es meg ugy 75 kommentel feljebb vki emlitette hogy vhol adjak a regi VV3at (az komoly :D ) es hogy mennyire mas volt mint a maiak. inteligens kommunikacio. vallalhato beszelgetesek stb.

nem lehet osszeeegyeztetni a ketto korszakot.
en 31 lettem nemreg de a velemenyem a mai tizenevesekrol rosszabb mint az en tinedzsereveimrol ertekezo nagyszulok velemenyei :D

eleg korulnezni barmilyen forumon vagy social mediaban. nem tudnak irni (ez teljesen altalanos jelenseg lett mara) es valoszinuleg olvasni sem. a vita mint olyan, kimerul annyiban hogy esz nelkuli karomkodasok, ha lehet akkor hangosan obegatva eloadva. tevedes elfogadasa 2019ben nem letezik. itt max annyi van hogy valaki rahagyja es elsetal. ez a legjobb.

nem lehet oket osszehasonlitani ahogy az is halva szuletett otlet lenne hogy rakjuk ossze mondjuk a VV gyozteseket egy vv-be. kepzeld mar el a mara nyomozova lett Szabolcsot ahogy Aurelio obegatasat hallgatja. Vagy Attilat ahogy szovetkezni probal az Ereccccsegi koronazatlnan kiralyaval Somaval. mas generacio-mas vilag.

Mate4182 2019.09.30. 11:45:46

@hereverő heverő: oke bocs hogy szoltam. hestegdrukkoljunkegyutt

Rugdoll 2019.09.30. 11:48:47

@Mate4182: EKG. Már csak azért is/sem mert az eslő 3 évad és a folytatások között egy lájtos 10 év eltelt. Majdnem egy generáció. És az már a harmincasok tini korában is mondogatva volt, hogy minden egyes újabb generáció butább az elődeinél. Ez meg lett spékelve a viselkedési normák hanyatlásával is, minden egyes generáció tud még lentebb menni szexuálisan is. És gondold el, hogy ezeknek is lehet gyerekük.. micsoda kiváló MINTA-k lesznek..

hereverő heverő 2019.09.30. 11:51:29

@Rugdoll: van aki vállalkozásokat vezet, van aki teheneket. De akkor mi a fenének jött ide? Megmutatni hogy őt bizony nem vágja orrba a lengőajtó? Komolyan, ha én valamiben sikeres vagyok, akkor nem keresek mást, akkor csinálom amiben jó vagyok. Avagy, ha már meguntam a sikeres oldalamat és mást kezdek csinálni, akkor nem keseredek el ha az abban profik rávilágítanak arra, hogy az még kurvára nem az én terepem.

És hogy összekössem a gazdákat a szigettel. Miért mindig ilyen bugyuta feladatok vannak, amiben a fiúk erőlködnek, a lányok szexiznek? Miért nem lehet pl csapot szerelni? Beadnak nekik egy-egy FÖRSEGAL szekrényt, aki először kész van vele, mehet második szintre és összerakhat egy hitvesi ágyat a kedvesével - ezzel a heringgel!

megvagyhadnagy 2019.09.30. 11:51:34

@hereverő heverő: "
"amennyiben az a testrész egy testrés, akkor felismerik. "
:D
Látod! Ezt hiányolom ott bent!

indy0311 2019.09.30. 11:54:22

@Rugdoll: igen, tényleg, igazad lehet, hogy a hírnévért csinálják. Mi egyébért csinálnának magukból hülyét. Az első szériából lett valaki híres? Mondjuk, azt egyáltalán nem néztem, az is hasonlóan volt felépítve?

Egyébként a szereplők terén is egyetértek veled, még Niki a legnormálisabb. Misi gazda szerintem konkrétan bármit megtenne már egy jó szexért, úgy ki van éhezve. A lovas srác...hát, neki meg a választottjai furák valahogy...na jó, a másik két gazdához képest tényleg jobb egy fokkal. Ők ketten tényleg az übergáz kategória.

Rugdoll 2019.09.30. 11:55:44

@hereverő heverő: Mert a gazda kisugárzása átjött a TV-n és megfogta :) na azért :)
A felvetésed szerintem teljesen szuper. Én adnám. Ezek még egy ikea akármit sem igen tudnának összeszerelni, de legalább lehetne röhögni rajtuk :)
Nyilvánvalóan azért kell mindig neglizsében tekergőzni, hogy hátha végre lesz már itt szex. A külföldiekben kb. kivétel nélkül volt mindig.

Ancient Methods 2019.09.30. 11:55:58

@MeadowSoprano: félszázat mondott. ugye az megvan hogy az nem 500?

MeadowSoprano 2019.09.30. 11:58:39

@Ancient Methods: ez kedves feltetelezes! koszonom :) megvan.de irtam is utan en felezret hallottam! Es azert tartottam hihetetlennek es poenkodtam a matekpeldaval.

Rugdoll 2019.09.30. 12:00:09

@indy0311: nem, nem lett. De ott volt egy gazda (asszem András?) aki tényleg látszott, hogy szeretne egy társat, és bazz ilyen ötvenes csóka volt (ha jóél tévedek) és a rá jelentkező nőkből is végül, akit választott a végén benyögte, hogy gyakorlatilag ő csak a TV miatt jött, meg egy kicsit pihenni így vidéken. Hát ott én is idegösszeomlást kaptam, hogy szegény ember így át lett baszva a palánkon, pedig nem a 20 éves műkörmöst választotta (nem is volt ilyen e jelöltjei között).
És hála az égnek, nem lett "híres" senki :) A felépítés ugyanez volt. És volt egy 27-28 éves valóban jóképű kis pasas, na arra ment a nagy jelentkezés a lányok között. :D

hereverő heverő 2019.09.30. 12:05:49

@MeadowSoprano: Lehet, hogy az egyiptomi csávó beleszámolta a zsepiket is.

MeadowSoprano 2019.09.30. 12:08:31

@hereverő heverő: :))))))))))))))))) maris ertem akkor hogy jott ki!!

megvagyhadnagy 2019.09.30. 12:13:38

@hereverő heverő: Nem hiszem hogy egyesével eltud számolni 500-ig. Ezért is mondott fél százat. :D Mert hát ugye úgy többnek hangzik, mintha azt mondta volna, hogy 50 nője volt. Az olyan...kevés. Bezzeg a félszáz! Na,az igen!

Nethooligan 2019.09.30. 12:26:49

@Ancient Methods: Nem hát, persze, hogy nem 500. Az vagy 512 vagy 112. Már csak ezen mehet tovább a vita, hogy mennyi a félszáz. :)))

Mate4182 2019.09.30. 12:52:07

csak engem emlkesztet az uj fiu Impotepre az Mumiabol? amikor meg nem mumia :D

Oxymore_2 2019.09.30. 13:09:54

Többen nem értik, mi Helga vonzereje. A kinézet: magas, karcsú, szőke... ezekre a jelzőkre a férfiak többsége felkapja a fejét, mondhatni alap nőideál. Mellette van benne egy feltörhetetlennek látszó burok, ami vszeg még inkább beindítja a férfiak cserkésző ösztönét. A kinézettel társul egy végtelenül racionálisan mérlegelő, erős önkontrollal bíró, a belső szféráját elzárva tartó nő. Közvetlenséggel, humorral viszonylag könnyen be lehet jutni nála a haveri szintre, de erős érzelmeket tőle nem láttunk - és van egy gyanúm, - hogy nem is fogunk.
Bent a lányok közül ő a legnagyobb vadász és játékos. A fiúk közül pedig Tibi, de ő sokkal ösztönösebb, ezért sebezhetőbb is. Kérdés, a két játékos tud-e valamit kezdeni egymással. Amit eddig látunk a szűk egy órából: Tibi még a haveri szintet sem tudta elérni Helgánál, aki simán irányítja eddig.

Nethooligan 2019.09.30. 13:16:17

@Oxymore_2: Nekem úgy tűnik, hogy Tibi felfogta azt, hogy neki Helgával van esélye, de azt nem sikerült neki, hogy ha elmarja maga mellől Helgát, akkor mehet is haza. (Kivéve ha még gyorsan megteszi és megy Lunához vagy Zsanihoz visszakullog.)
Tibi kb. azt várja, hogy Helga ugrálja körbe, lesse minden kívánságát és vele legyen kizárólag. Láthatóan nem fogta még fel, hogy ahhoz, hogy ők pár maradjanak tennie is kell valamit, nem elég csak kétszer megmozgatni a mellizmokat, mint Zsanérnál, ráadásul ha rendszeresen próbálja majd a tegnap is látott/hallott stílusában számon kérni Helgát, akkor ő azt előbb-utóbb megunja. Tegnap még tetszett neki, mert jól esett neki, hogy Tibi féltékeny, de ha azt túlzásba viszi nem hiszem, hogy akkor is tetszeni fog neki.

Oxymore_2 2019.09.30. 13:23:21

@Nethooligan: Így van. Kérdés, Tibi tud-e váltani. Ő nagyon ügyelt arra, hogy papucsnak távolról se látsszon. Helgára több időt kéne szánnia. Az egók csatája.

Caligula lova 2019.09.30. 13:24:26

Szóval kurvára szerkesztett a műsor, ráadásul a szereplők részvételével...
Annál a jelenetnél, amikor Norbi és Helga beszélgettek a buliban és Norbi elkezdte Helgának, hogy neki az a fontos, hogy Helgának összejöjjön, akkor bennmaradt a hangsávban egy vezérlős beszélgetés? A jelenetben miközben Norbi lelkizett, Helga elkezdett táncikálni, erre "hátulról" lehetett hallani Helga hangját, ahogy kommentálja röhögve Norbinak, hogy "te beszélsz, én meg elkezdek táncolni, bocs!"

Megírt, scriptelt, ráadásul a szereplők aktív bevonásával. Annyi realitás van benne, mint egy barátok köztben.

SLayLord 2019.09.30. 13:25:10

@Mate4182:

Miért ha te meglátsz valakit és elsőre tetszik akkor nincs az az Isten, hogy az első beszélgetés után kiábrándulj belőle? Mert nálam 10-ből 8x ez a helyzet. És tegyük hozzá, hogy mind Dani (főleg ő), mind Norbi az a kategória, akiknél nagyon meg lehet érteni, hogy Helgánal kiszáradt a nuni amint kinyitották a szájukat. Ez a Helga féle reakció szerintem sokkal szimpatikusabb és emberibb összehasonlítva mondjuk Erikkel, akinek abszolút nem akart leesni, hogy "Ékszer" egyáltalán nem olyan személyiség, amilyennek ő elképzelte és látni akarta…

Az meg, hogy Danit úgy választotta, hogy megmondta, hogy szíve szerint nem őt választaná, max a saját játékára nézve volt gáz, mert ha Danikának kicsi esze let volna és mondjuk csaj jön be és nem srác akkor simán kirakhatta volna ezért Helgát. Ok, mondjuk arról nem Dani tehet, hogy megint fiút küldtek be, de mondjuk két szalmaszálat nem rakott keresztbe, hogy valamelyik csaj megvédje a seggét, ha Helga dobbantana, amit ő pont ezen a párválasztáson tisztán és egyértelműen jelzett, ezért a kiesése gyakorlatilag az ő sara volt...

Mate4182 2019.09.30. 13:29:16

@SLayLord: az a baj hogy nekem Helgarol nem pozitiv a velemenyem. es mint kiderult ha nem pozitiv akkor illik megtartani magamnak hiszen miert akarnam barkinek megvaltoztatni a velemenyet rajongasa targyarol.

nincs harag, kulturaltan jutottunk a kozos megegyezesre: inkabb cask olvasok mostantol es a velemenyemet megtartom magamnak

Oxymore_2 2019.09.30. 13:29:20

@Caligula lova: Nem tudom, mennyire hisztek Niának és Gábornak, de erre konkrétan rákérdeztek kommentelők az egyik insta live alkalmával, azt felelték, egyáltalán nem irányították őket.

Caligula lova 2019.09.30. 13:32:44

@Oxymore_2: gondolom benne van a szerződésükben egy elég vastag titoktartási rész, és szerintem egy RTL jogászcsapattal senki sem mer baszakodni, ráadásul ha aláírták tök igaza is lenne az RTL-nek. De akkor a kérdés továbbra is fennáll: mit keresett Norbi és Helga a vezérlőben?

AkkorlegyenPtr 2019.09.30. 13:39:06

@SLayLord: amikor kiesett Laller beszélgetett Danival. El is mondta, hogy neki nem jött be úgy senki itt, nem is akart teperni, elvolt, ameddig jut, addig jut, kész passz.

SLayLord 2019.09.30. 13:40:28

@Mate4182:

Semmi baj nincs a véleményeddel, elfogadom hogy neked nem szimpi. Nekem is cask nézőként szimpi, ha bent lennék biztos nekem sem ő lenne a választottam, mert az arca nem annyira szép plusz szerintem is hideg egy kicsit a természete.

Ugyanakkor néhány érveddel, mint amit ki is emeltem, hogy a 24 órás rajongás elmúlhat-e avagy nem nem tudtam azonosulni, ezért gondoltam, hogy ez megérné hogy különböző emberek is kifejtsék róla a véleményüket :)

AkkorlegyenPtr 2019.09.30. 13:45:00

eddig szidtam a vágást.. most mintha egy kicsit jobb lenne.. kapnak egy "zöld pontot" :)
pl Zsanér reakciója, beszélgetése Alexával, amikor Tibi bemószerolta, hogy őt is meg akarta csókolni, nem csak Norbit... az is egy "emberi" pillanat volt.
Amikor Karola megjelent a parton... jó volt, a zene is tetszett alatta.. Rajmi dumált dumált, ékszer meg lefagyott... aztán hogy ez mennyire volt megrendezett, ki tudja... de jól volt összerakva.

Thats What She Said! 2019.09.30. 13:51:20

@Mate4182: Egyáltalán njncs baj a véleményeddel. Nekem sem szimpi Helga annyira, h megérdemelje a fődíjat, pl Andit sokkal jobban kedvelem... de mindegy is, ahányan vagyunk annyi vélemény . Ez igy jó!! A lényeg, h ne legyen marakodás ezen, és sztem nincs is. Nyugidtan mondd továbbra is amit gondolsz, én is fogom, más is :) puszi

hereverő heverő 2019.09.30. 13:54:38

@Mate4182: Félreértettél. Nekem sem a véleményeddel volt a bajom, hanem hogy azzal kezdted:

"atom a Helga rajongas kezd kicsit elborulni egyeseknel. eljutottunk oda hogy soha senkinek nem artott, soha senkinek nem szolt be es csakis es kizarolag Tibie a szive :D
hagyjuk mar ...." és azzal fejezted be, hogy "egy hülye picsa".
Ezek már személyeskedések, és nem vélemények. Ha azt írod, hogy szerintem hülye picsa, akkor oké. Ha azt írod, hogy ne rajongjatok Helgáért, mert nincs is jó segge, keresztbe állnak a szemei, koszos a lába és odaégeti a hagymát, az is oké. De ez így "látom kezd elfajulni" már azoknak a többi kommentelőknek a sértegetése, akik nem értenek veled egyet.

candyperfumegirl 2019.09.30. 13:57:33

@Caligula lova: Nekem az tűnt hasonlóan utasításra végrehajtott, csak nagyon rossz színészi játékkal előadott megmozdulásnak, amikor a párválasztó után Tíci határozottan odalépett Alexához, hogy "nekünk beszélnünk kell". Kapnak instrukciókat, ez szerintem semmilyen reality esetében nem titok, nincs is ezzel baj, csak le legyen ordítóan feltűnő.
Ha jól csinálják, akkor a szerkesztés nem irányítja, csak a megfelelő mederben tartja az eseményeket, és egy nem megírt, váratlan konfliktus vagy taktikai húzás úgyis többet ér minden forgatókönyvnél.

Zb74 2019.09.30. 13:57:45

@Caligula lova: Vannak benne előre megírt-megrendezett jelenetek, pl. Karola megjelenése a parton. De ne légy már naiv; az EGÉSZ nem lehet scriptelt. Egyrészt: ezek nem színészek, nem lennének képesek nap mint nap szerepet játszani másfél hónapon keresztül. Úgy általában sem, bebaszcsizva meg pláne nem. Másrészt: ha scriptelt lenne, akkor nem volna ennyire béna és inkoherens az egész. Harmadrészt: láttad te néhány nappal ezelőtt az Alexa-Tícián-Zsófi hármas jelenetét? Abban szerinted mi volt előre megírva? Tiziano mester ajakát egyetlen összefüggő mondat sem hagyta el, a "gyönyörű nő vagy" kivételével ;-)

Mate4182 2019.09.30. 14:18:04

@hereverő heverő: szerintem szemelyeskedes akkor lenne ha valakinek ak ommentjere reagolok vagy ha beleirok nevet. atfutottam az osszes kommentet es beleutkoztem olyan mondatokba amiket egyszeruen nem tudtam szo nelkul hagyni.
de vettem tiszta sor. bocs ha megbantottam barkit.

AkkorlegyenPtr 2019.09.30. 14:19:31

@Zb74: nekem Zsófi TC balhéja furcsa. Képernyő csücskében többször látszott, hogy röhögcséltek, Zsófi nevet, mosolyog TC-n, de nagyon, ... közben meg "megalázol, nem beszélek veled", öri hari van és gépi, merev arc. Valami ezzel nem kerek. Nekem pl ezért van a gyanúm, hogy megrendezett.

Nethooligan 2019.09.30. 14:40:54

@Mate4182: Szerintem nem kell megtartanod magadnak a véleményedet, ha jól esik tőlem éjjel-nappal buda... szidhatod. Más a véleményed és ennyi, csak hát ha nem értek egyet vele, akkor hozzá(d)szólok én is. :)

Mate4182 2019.09.30. 14:44:51

@Nethooligan: éjjel-nappal buda... szidhatod. ezen agyaltam vagy 5 mpig mire leesett :D :D :D

nem, alairom tenyleg hulyen fogalmaztam meg a mondandomat, ezert elnezest!
szeretem ezt a kommentszekciot es utalnam ha en szitanam a tuzet valamiert (mert en is ruhelltem egy ido utan hogy a vv posztok cask a zsu fanok es a nemzsufanok kozotti harcrol szol)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.30. 14:50:34

@AkkorlegyenPtr:

Szerintem legalább az 60%-a színház, instrukció hegyek vannak, survivor is tele volt ezekkel...mint pl gyere vonuljunk félre a susnyásban erre mennek a kamera felé aki ott várja őket hogy felvegyék a susmust, elég lett volna távoli kamera állásból , microport úgy is hallja mit beszélnek, szóval nagyon túltolja az RTL ezeket.
Sztem meg van hogy ki kivel menjen el beszélgetni, múltkor Alexát küldték Ticihez ,aki mondott valamit ,de ember nem tudja mit, vagyis igen a nagy semmit :)

Post Modern Prometheus 2019.09.30. 15:02:25

@Nethooligan: jó hát az már más kérdés, hogy mi sugárzik belőle kifelé :)

@hereverő heverő: ,,- ezzel a heringgel!" kisebb, mint 3 :)

hereverő heverő 2019.09.30. 15:04:29

@Post Modern Prometheus: Tudod.. rekettyéket adok veszek és tervezek.

Van új poszt a nap alatt:
hogyvolt.blog.hu/2019/09/30/love_island_1x29_-

innovation 2019.09.30. 15:27:30

@AkkorlegyenPtr: Lehet, helyettesítette valaki a rendes vágót, akinek a gyerekkel otthon kellett maradnia :D

innovation 2019.09.30. 15:31:33

@Mate4182: Szó sincs erről, egy TV-ben látott karakterről végképp nem fogunk összeveszni. Tény, nekem így TV-n keresztül Helga jön be, de ahogyan leírtam már korábban is, attól kerek a világ, hogy másnak meg nem. Semmi baj sincs ezzel.
Persze, lehetett volna a hülye picsát kihagyni a dologból meg ahogyan írták is fentebb, sokkal lágyabban fogalmazni, de kommentelj nyugodtan továbbra is, ha érzel magadban kraftot. :) Pacsi!

Chuck Νorris 2019.09.30. 15:33:54

@AkkorlegyenPtr: a riportszobás beszélgetéseket megelözö jelenetek, szerintem majdnem mind rendezettek.
Ez nagyrészt abból fakad, hogy a magyar változat erősen fel van pörgetve, lassan már 2 naponta van párválasztás, és muszáj szinten tartani a játékkal kapcsolatos történéseket, hogy meg legyen a napi adásidö.
Emiatt maradnak ki, a játék szempontjábol lényegtelen, de a játékosok mélyebb megismeréséhez szükséges, való életröl szólo eszmecserék,
Amugy nekem Zsófi, és Ticián is több mint gyanus, hogy csak megrendelésre párok. Semmi érzelmet nem látok köztük, ahogy csókoloznak pld (mármint az egyik ha csokol, a másik általában összeszoritott szájjal áll) multkor ahogy zsófi cuppogott, az minden volt, csak nem szerelmes csók :D
amugy több játékoson is látni vélem, zavarja öket hogy birkaként irányitgatják, és valótlan az egész.

nemyra 2019.09.30. 15:41:58

A párválasztást jól elszúrták. Hagyni kellett volna, hogy Karola lecsapjon Rajmira, aztán kiderült volna, hogy mennyit is ér neki Ékszer.
Helga-Tibkó párnak nem sok esélyt látok, egyre jobban látszik Tibkóról, hogy egy őstulok. Helga ki fogja pattintani.

Zb74 2019.09.30. 15:45:20

@AkkorlegyenPtr: Ezért is mondom, hogy vannak előre megírt, megrendezett jelenetek, de az egész ettől még nem lesz az. Amire én utalok, az például a csúcsponton így nézett ki, leírva:

TÍCIÁN: Azt mondtad nekem fönt, és én elmondtam neki... azt mondtad nekem fönt, hogy... hogy... hogy... hogyhogyhogyhogyhogyhogy... hogy... hogy... hogy... akkor miért, hogyan mondja meg... hogy te meg... mert tőled megkérdezem.
ZSÓFI: Kiböknéd?

Na most, szerinted ilyet leír egy forgatókönyvíró, dramaturg, akárki? És bár ez csak egy kiragadott rész, de az egész beszélgetés kb. ilyen volt. Meg egyébként is, ha az egész scriptelt lenne, akkor sokkal érdekesebb volna; nem lenne benne ennyi vontatott, semmitmondó, unalmas rész. Akkor Luna sem csak tengene-lengene odabent már egy hete, és Karola is robbantott volna, stb.

Caligula lova 2019.09.30. 15:50:05

@candyperfumegirl: Szerintem a szerkesztők-műsorkészítők teljesen vakvágányon vannak, vagy legalábbis nagyon mást gondolok arról, hogy hogy lehetne ebből a formátumból érdekes-izgalmas műsort készíteni.
Egyrészt tényleg szar a kiválasztás, mert ez így nem a játékosokon múlik, hanem a sorrend meghatározásával a szerkesztőkön. És lehet a licensz miatt ezen nem lehet változtatni, de az hogy el se mondják mi alapján történik, és balladai homályban tartják a nézőt, az teljesen elvesz az izgalomból.
Másrészt én mindig hiányolom a realitykből azokat a beszélgetéseket, amik biztos elhangzanak, csak nem vágják be: előző (műsoron kívüli) kapcsolatokról, tapasztalatokról, kedvenc kajáról, bármiről ami miatt személyek lesznek bent, akiket ezekből megismersz, nem pedig csak csöcsök és izmok. Ehelyett láthatólag belenyúlnak a játékosok döntéseibe, manipulatívan vágnak, részrehajlóan csinálják a kiválasztást és olyan kapkodva küldik be az új embereket, mintha a Hürtgen erdőbe küldenék az utánpótlást a 2. Világháborúban.

Szóval ez lehetett volna egy jó műsor, benne lett volna a lehetőség, de ahelyett hogy hagyták volna kibontakozni a szereplőket, inkább eldöntötték, hogy mit akarnak belőlük csinálni, és mesterséges szarságot csináltak belőle. Ami nem lenne baj, de kurvára átlátszó és emiatt tét nélküli, nincs illúzió.

AkkorlegyenPtr 2019.09.30. 15:51:46

@Zb74: Nem így. Arra gondolok, hogy: vesszetek össze, kell a feszkó. Start.
Luna: Tibi kell neked, zavard meg Zsani Tibi párost
Megzavarta, szétmentek.. kb ki is fulladt a dolog.
Nem azt mondtam, hogy ők is vmi Dicaprio szinten tolják, ki is fullad a dolog.
Zsófiáknál is tök érthetetlen volt, hogy most miért, mit nyígnak?.. amikor már marha unalmas lett hopp, kibékültek, szerelem, minden szuper.

Mindeközben el lehetett csípni jeleneteket, vidámságot, önfeledt nevetést, ami nem illet a veszekedős, hisztis képbe.

Grapy 2019.09.30. 16:34:20

*off

Nekem ezt adja a gép a kövi részhez (1x29):
This web page contains potentially dangerous content.
Threat: HTML/ScrInject.B trojan
Valaki más még vagy csak engem véd ennyire az eset? :)

off*

kismalacka 2019.09.30. 19:36:49

@Grapy: Nekem is trójait jelez, és nekem is esetem van.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 13:08:14

@hereverő heverő: @Chuck Νorris:

Hogy lehet hogy az új lávájlend posztot nem tudom megnyitni mert a pc kártevőt észlelt ??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 13:08:55

@Grapy: @kismalacka:

akkor nem csak nekem riaszt be az eset
süti beállítások módosítása