Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mi kis falunk – 4. évad 4. rész

2019. szeptember 26. 09:00 - Gillotte

A realityk mellett ne felejtsük el, hogy a Mi kis falunk is megy ám a tévében – bár nem ez lesz az az epizód, amit sokáig emlegetni fogunk sem mi, sem Gyuri, aki arra megy ki reggel megnézni szerelmetes autóját, hogy van egy repedés a szélvédőn. Rohan Erikához pénzért, hiszen ez egy kráter, egy nyílt seb, gyorsan meg kell gyógyítani, mielőtt lelki traumát okoz – már Gyurinak. Erika nem ad, az esküvőre kell a pénz, úgyhogy a ,,boldog” vőlegényen Bazsó segít…

4_1_1.jpg

A faluba érkeznek felmérni, hogy valóban szükség van-e gyalogátkelőre, ahogy Erika a polgármester javaslatára benyújtotta a pályázatot, hisz pénz mindig kell – valamire. Egy a bökkenő, szükséges lenne a lakók aláírása, miszerint igényt tartanak az átkelőre. Erika intézi az aláírásokat, míg Károly fogadja a felmérőket. A város első embere próbálja némi pálinkával lefoglalni a felmérők elméjét, s telefonon segítséget kérvén eközben forgalmat generál, hiszen az átkelőhöz veszélyhelyzetre van szükség, ami magától nem lesz.

4_2_1.jpg

Gyuri tehát átmegy Mokrihoz szélvédő-ügyben, aki csont részeg, így fia, Bazsó ugrik be helyette. Beviteti magát a városba, meg is találják a szélvédős embert, aki 40 ezret kér a javításért. Hát annyi nincs, de sebaj, az ex-börtöntöltelék Bazsó megoldja. Egy húszezressel beküldi Gyurit egy boltba energiaitalért, majd amikor megkapja az ,,energiabiszbaszt”, bemegy ő is rágóért. Kétezressel fizet, tudja jól, de állítja, hogy húszas volt, a nő rosszul adott vissza. S a bizonyíték? Rá van írva, hogy ,,kisfiamnak, Gyurinak”. És jé, tényleg, így a szerencsétlen boltos megzavarodva ad vissza húszezerből. Itt nem áll le az akció, egy ékszerboltba is betérnek. Gyuri értetlenkedik, de Bazsó leállítja: ,,látsz a számban horgot?” – Nem. – Akkor ne fárasszál”. Kettőt vesznek a legolcsóbb gyűrűből, és a boltos kislány még egy cuki kis zacskóba is becsomagolja az ifjú párnak, s Bazsó csak a látszat miatt Gyuri seggére is rácsap egyet. ,,Anyád” – így reagál Gyuri, aminek Bazsó nem örül: ,,anyósodról beszélsz!” A történet végére ekképp kerül a pont: két pasas beszélget a parkolóban, s Bazsó nekiáll keresni egy elmondása szerint rohadt drága gyűrűt a parkolóban, de nem találja, így elmegy azzal, hogy dolga van, majd visszanéz. Később Gyuri sétál arra, aki hogyhogy nem megtalálja a gyűrűt, s a két pasas rögtön nekiáll licitálni rá, úgyhogy Gyuri markába tömnek 30 ezret, amivel már pont megvan a szélvédő.

4_3_1.jpg

Laci ebben az epizódban is Ildikóval tölti ideje nagy részét, ugyanis mivel Gyurinak kezd a töke tele lenni azzal, hogy Ildikó náluk vendégeskedik, mielőtt a lány fürdeni akarna, kikapcsolja a nyomást a bojlerben, így nem lesz meleg víz. Ildikó Erikát utasítja azonnali javításra, de mivel Gyuri elvan szélvédő-ügyben, Laci ajánlja fel magát szerelőnek. Nyilván balfaszkodik, de megoldja a helyzetet: áthívja hozzájuk zuhanyozni Ildikót. A lány egyébként még mindig azon van kiakadva, hogy az exe folyton posztol az új nőjéről, úgyhogy megint lefényképezi, ahogy Lacival ,,csókolóznak”. Szegény Laci áldozatos munkája nem tart sokáig, mert megérkezik a Tanárnő, aki elmondja kisfiának, hogy ő olyan szép, okos és kedves fiú – de főleg kedves – és a nők sokszor rosszabbak, mint a férfiak, vigyázni kell velük. Laci már nagyon szeretne ott tartani, hogy vigyáznia kell…

4_4_1.jpg

Erika megszerzi a kellő aláírásokat. Van, akire észérvekkel, vagy ész híján sörrel lehet hatni. Matyi és Pali bácsi a leglelkesebb, hisz mindketten szeretnének zebrát a faluba. Pali bácsi még karámot is nekiáll csinálni a csíkosnak, de a szintén koppant Matyi világosítja fel, hogy nem lesz itt zebra, Pali bácsi. Hát igen, hiába Károly minden telefonhívása, Stoki minden lefizetése, Szifon magas alkoholértéke, Sváb kompromisszumkészsége, nem sikerült balesetet és forgalmat előidézni, így ugrik a zebra, és Pali bácsi karámjába is más állatot kell találni. Talán marhát! Na, abbú’ elég sok van a faluba’….

4_5_2.jpg

Címkék: A mi kis falunk
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása