Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x25 - Újrapárosodás és Lunapark

2019. szeptember 26. 20:12 - 6paw

Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani? Folytatódik a nyűglődés, most épp Strici tolja Izomnak, akit továbbra is a szuperszettek érdekelnek inkább. 

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_45_18.png

Norbiról (újfiú) kiderül, hogy bejön neki Helga. Erik ellátja pro tippekkel: ne legyen második soha nála a Helga, akkor tuti a buli. Helga pedig ezt nagyon taktikusan a sövény mögül végigkagylózta. Nagy kópé ez a lány. Ezután strandtollasoznak is egy jót, én meg csak azon gondolkodom, hogy lehet kisugárzása ennyire férfias. Majdnem olyan durván tolja mint Zsófi. 

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_44_23.png

A panaszáradat ömlik tovább, Alexán a sor, aki átverve érzi magát a bőröndszagolgató Dániel miatt. Fel is kérdezi, miért kell más nőket is megszagolni amikor már megtalálták egymást? Há mer a játék erről szól - ragadja meg a lényeget Dani. Alexa megbánta már a csókot, szegény butus kislány. 

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_44_50.png

Közben Norbi és Helga enyelgését is megnézhetjük, nem tudom, nekem mindig olyan érzésem van Helgát nézve, mintha egy idegen lény lenne, aki próbál ilyen emberi jófej dolgokat mondani, a lehető legsutább módon. Norbit sikerül átvernie, mert úgy érzi a vadász éne puskát ragadott. 

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_45_00.png

Luna Danival megy vidámparkba. Erik és Zsófi megütközik, a jóég sem tudja min, mert a Zsófi vitatechnikája kimerül abban, hogy lelép és leolt. Csak azt nem értem, hogy miért akar bárki bármit mondani neki ilyenkor? Úgyis leszarja. Szegény Strici meg próbálja menteni Eriknél, hogy hát rá kell hagyni mert hülye. Erik azért végigmondja Zsófinak, persze totál feleslegesen. Utána Strici megkéri tök normálisan Zsófit, hogy ne baszogassa már Eriket, amire kifejti, hogy Erik nem férfi, Strici meg ne ugasson bele kit ugat le. Parádés.

Ugrás a randira, amely annyira jól sikerülhetett, hogy 30mp -be be is sűrítettek mindent. Üres vidámpark, Dani meg hát nem az a Fábry típus, aki téma nélkül is brillírozik, szóval vélhetőleg a valóságban is felvettek 2-3 vágóképet és mindenki örült, hogy mehetnek haza. 

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_45_20.png

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_45_28.png

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_45_31.png

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_45_59.png

Odahaza áll a bál, Zsófi és Strici egymásnak esik, kiderül hogy Zsófi egy ROSSZINDULATÚ NŐ. Annyira irritáló amúgy, hogy Strici minden helyzetben ezeket a boxoló pózokat erőlteti, egyszer lehet kipofozza a szart is ebből a némberből. Érdekes, hogy a nagy patáliának fültanúja IzomTibi is, de kussol mint szar a fűben.

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_47_11.png

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_47_16.png

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_47_19.png

Jön az üzi, Rajmi és Andi állítja össze a többi párt. Lesz itt ereszd el a hajamat! Első kanyarban mindekivel külön kell beszélgetni, hogy elég geci döntést lehessen a végén hozni. Puna Andinál be is jelentkezik Izomra! Zsanér jön és újra bizonyítja szellemi mezőnyfölényét. Megkéri Zsófit, ha Tibi esetleg mást szeretne mint Ő, akkor ezt mondja meg, köztük marad. Zsófi erre azt feleli: 

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_20_48.png

Strici szingli akar lenni, mert Zsófi a pasija. 

Zsófi jön, Tibivel nyomna egy párcseréset, továbbra is azt mondom, ha Zsófit és Tibit felcserélnénk senkinek nem tűnne fel :D

Nézzük az új párokat powered by AndiRajmi:

Erik - Alexa (ez még jól is elsülhet, nem ismerik még egymást) - első konflikt azonnal meg is van, kinek az ágyában aludjanak.. mint a gimiben.

Tibi - Puna (ez is működhet, Zsanér utána a háttérben elsétáló macsek is szellemi felüdülés amúgy). Tibit ez összezavarja, mint egy lábnap hétfőn.

Gergő és Zsófi (amikor mondták, hogy Gergő önkénytelenül megkérdeztem, hogy az ki?) Faszkorbács jár a hangmérnöknek, mert valami irgalmatalan hangerőn keverték be a tücsökciripelést. 

Strici szóló. Örül neki. Priviben ráfeszít pár biztonságosat a pajszerra, majd az "ami nem öl meg az megerősít" közhelyet egy "pács" műmájerszó indokolatlan használatával véreztet ki teljesen.

Norbi és Zsanér a következő pár - indoklás szerint azért, hogy Norbi nehogymán a Helgával jöjjön össze, hátha Zsanér B vágányra terelheti ezt a projektet. Norbitól priviben megtudtuk, hogy ez nem tetszik neki. Nagyon durván konfrontatívan hallgatott és jóképet vágott hozzá. Istenem, ilyen egy igazi férfiállat. 

Helga és Dani  (részemről amúgy ez jó döntés, mert mindkettő annyira egyszerű mint egy raklap) Dani nem csalódott. Helga sem. 

Rajmi pedig marad az ÉKSZERREL, aki a legszebb szerinte. Lelke rajta.

Jönnek a randi körök:

Tibi Punával: alig lehet kifürkészni mit magyaráznak, mert a kurva ciripelés miatt élvezhetetlenné válik az egész. De valami olyasmi lehet, hogy amúgy baszás pozitív a téma mindkét oldalról, csak hát Izom Zsanérral volt, szóval el lett nyomva benne a kangörcs. De most, fényt kaptak, tényleg benne van, hogy egy kúrás összejöhet!

Helga és Dani randija is izgalmas, Dani megeszi Helga kajáját is. 

Puna ezután félrehívja barinőjét Zsanért, hogy elmesélje, nem volt semmi, de lehet hogy majd lesz. IzomTibi azért helyreteszi a dolgokat, a tőle elvárható érzelmi intelligenciával. Közli Zsanérral, hogy Punával most próbálkozgatnak, lehet hogy megkúrja DE ne pánikoljon, mert először ezt a Zsanér tudja majd meg. Oké. Szegény Zsanér klasszik balek figurát vesz fel, jogosan fel is van háborodva, hogy hülyének volt nézve, átverte a vezérkan :(

ke_pernyo_foto_2019-09-26_19_47_31.png

Ezután megcsodálhatjuk Strici és Zsófi szakítását, ami azért nem 100% de most az. A terv az, hogy mással nem cicáznak, de egymással semmiképp. Tudják amúgy miről szól ez a műsor? Nem hinném, de nem is számít.

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: 18+ loveisland
180 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thats What She Said! 2019.09.27. 05:56:44

@Thats What She Said!: az előttem szóló véleményét meg avval egészíteném ki, hogy beszédes az is, amit Norbi mondott róla, ha jól értettem. Norbi azért elég sokat látott tv-ben belőle mielőtt bement hozzájuk, ot választotta, és egy nap alatt csalódás neki a nő. És talán mondta is, h érzelemmentes a csaj. Valóban hidegnek tűnik. számomra a noiesseg része a kedvesseg, lagysag, finomsag, no meg persze sokminden más, Helga is lehet h tud ilyen lenni, de nem ilyen képet festett róla eddig a csatorna. Biztos jó fej, van humorérzéke, szep, jó a feneke, jól öltözik, vannak ott barátai. Mitől nőies még? Lehet h csak én nem látom..,

indy0311 2019.09.27. 06:57:52

@Thats What She Said!: Szerintem ez relatív. Nézzük a többi nőneműt:
Zsófi: nagydarab, mű, hisztis picsa, aki a kapcsolatában minden volt, csak nem nő, mégha vannak is kedves pillanatai.
Nia: hát szememben a főribanc, az ilyet semmiképp nem tartom nőnek. Kihasználós, kemény érdekember, oké, csinos, de azok az elcseszett mellek...
Zsani: oké, lágy meg kedves, de picsog. Egyébként még ő az, aki szintén közelíti a nő fogalmát.
Alexa: hisztis, nem tud beszélni, sötétebb az éjszakánál is
Luna: túltolja ezt a "jóságos szelíd nő vagyok" viselkedést, ami mögött egy kemény érdekember van. Biztos véletlen az eddigi étlapja is a kinti életben...
Andi: őt nőiesnek tartom, de nem látom, mennyire póz ez. Nekem még mindig semmilyen.
Helga: miért lenne antinő? Értelmes, vicces, nem picsog, pedig csupa szar párt fog ki. Várja, hogy megkapja Tibit. Nem tapad rá, nem pucsít előtte, de kifejetre többször is hogy mit szeretne. Nyilván benn akar maradni a játékban, ezért viselkedik így a többi pasival. Ha most nagyon belemerülne bármelyikkel egy kapcsolatba, Tibire esélye se lenne. Bár személyes véleményem szerint nem sok van most se.

megvagyhadnagy 2019.09.27. 07:13:02

@Nethooligan: Mondjuk nem tudom miért nem lehet a párválasztás szabályait a nézőknek is elmondani. Kb. úgy tudom elképzelni, hogy mindenki leír egy nevet a papírra. Akik egymásét írják le, az egy pár. Hiába írja a papírra Helga most már három hete, hogy Tibi, ha ő egyszer sem tette ezt. Ha ütközés van, szólnak, hogy válassz mást. Ezt csinálják addig ameddig nem párosodik mindenki. Ezért tűnik úgy, hogy Helga ugrál jobbra balra, mert ő mindig Tibit írta be. Viszont eddig még egyszer sem találkoztak, szóval Helgának mindig a maradék maradt. Veszélyes játék, de eddig még mindig sikerült a formás fenekével valakit maga mellé állítani. Most viszont hogy színt vallott, 19-re húzott lapot. Ha Tibi nem beszi a lapot a következő válaaztáskor, Helga könnyen kieshet.

Kentacsdisz 2019.09.27. 08:15:41

Mennyit nyavajogtok itt össze, hogy scripted (nem az), megrendezett (részben nyilván az, irányítják őket így úgy, minket meg a vágásokkal)! Most komolyan, számít ez? Ki a faszt érdekel, az a lényeg, hogy egész elfogadható. Sokkal jobb, mint az ÉH kopasz dj-s évada pl., vagy akármelyik VV az Alekoszos óta.. Igen, azt is manipulálták a szerkesztéssel, és?!

Vissza lehet amúgy nézni itt a HV-n, akkor megmondtam, hogy vissza fog jönni Karcsi, amikor kiesett. Bevett fordulat ez a külföldi Love Islandekben..

Amúgy meg a kiesett Mekis után Helga a legjobb nő, period

Thats What She Said! 2019.09.27. 08:30:53

@indy0311: tény, hogy az értelmesség, viccesseg és nem picsogossag szimpatikus vonások. De ez meg kevés ahhoz, h számomra a noiesseg fogalmába tartozzon Helga. De nem kötekedni kívánok evvel, és nyilván ha a basic tényeket vesszük, már csak azért sem antino, mert puncija van. Így a fogalmazás tenyleg nem jogos. Viszont az intelligencia és humorerzek plusz egy dugni való külső nem tesz nálam senkit noiesse. Nem tudom ezt tovább magyarázni . Remelem azért érthető mire gondolok.:)))

Thats What She Said! 2019.09.27. 08:33:56

@megvagyhadnagy: szerintem , nekem úgy tűnik az is szabály lehet, h mindenképp el kell mondani a nevet annak akit választott, akkor is, ha már addigra foglalt. Így most írta le először Tibit.

AkkorlegyenPtr 2019.09.27. 08:41:17

Csak akkor ér kövezni, ha azt mondom Jehova!.... de ebben a kék ruhában ... háthogyismondjam... Helgának nagy.. Jehova ...volt a feneke... túl nagy, nem tetszik.

b+ rtl.. vágjátok már be miafsz van Zsófi TC-vel mert idegesítő, hogy nem tudjuk megalázta-e igen-nem- mivel? Mi volt ez az egész, mert most csak a nyígás meg és ez nem élvezhető.

masejtik 2019.09.27. 09:28:53

Nagy tétben mernék fogadni, hogy Helga-Tibi páros lesz a befutó...
Lehet negatívumokat keresni bennük, de pl. Helga elég konstansan Tibire vár, az hogy nem mászott a nyakába és nem lihegte külön jó pont, de mindig is felhívta a figyelmet magára.
Nem kavart bele egyik párosodásba sem. Ha Helgánál és Tibinél keressük a negatívumokat, akkor az mindenképp elgondolkodtató, hogy a többieknél, meg a pozitívumokat próbálunk meg keresgélni... amit nem igazán lehet találni. Erik és TC aki még nőt valamelyet a szememben, de a többi egy hulladék, buta, beképzelt, hisztis, agyontetkózot nímand.
A kommentek számából is látszik, hogy legtöbbet Helgával és Izommal foglalkoznak a hozzászólók. Ez valszeg így van az rtl lapján is és ezt látják a szerkesztők is.

Nyilván ízlések és pofonok különbözőek, de még mindig Helga legnőiesebb nő bent és a legdögösebb is. A segge úgy jó ahogy van. A kommunikációja valóban gyenge és még fel lehet sorolni pár negatívumot, de akkor egy Zsófi, Alexa vagy Zsanér mégis milyen milyen tábort erősít, mert mint nő egyik se kellene...
Nyilván nem Helga az überállatistencsászérnő, na de a benti választékból... messze-messze a legjobb nő és nem csak az alakja miatt. Hanem mert nőként viselkedik a többiekhez képest.

indy0311 2019.09.27. 09:37:02

@Thats What She Said!: elgondolkodtam azon, amit írtál...és az jutott eszembe, hogy vajon mi az igazi NŐ definíciója. Mi tesz valakit azzá? Viselkedés? Külső? Lelki finomság? És ugyanez a másik oldalon: mitől FÉRFI valaki? Nyilván ezek nem objektív szempontok alapján meghatározható fogalmak, de kíváncsi lennék a véleményetekre.

indy0311 2019.09.27. 09:41:34

@AkkorlegyenPtr: én azért örülnék, ha ilyen fenekem volna...az én szememben az egész alakja szép. Kicsi mellek, szép kerek fenék, arányos az egész nő. És az arcbőrét kivéve a bőre is nagyon szép. Jó, ízlések és pofonok, szerintem Nia alakja is rendben van. Csak nála azok a randa tetkók meg a műmell....azok rontanak az összképen rengeteget.

Niké88 2019.09.27. 09:44:36

Én is azon vagyok, hogy inkább ne legyen több LI, mert valahogy annyira béna az egész, ezzel, hogy nem tudunk történéseket, nincsenek a szabályok elmagyarázva, stb. Miért ne lehetne mutatni, ahogy papírra írják a neveket, de ha meg nem mutatják, akkor minek hagyták benne, ahogy Zsani erről beszél, áhhh... Az újfiú meg nem 3 perc műsoridőt kapott, ez egy vicc. Azt is be lehetett volna mutatni, hogy mondjuk - bár próbálkozott - nem sikerült neki becsajozni. De neeem, mert most Helga + Tibi variálásai volt a script.

Tibi egyébként nekem Patrick Swayze - t juttatja eszembe :)

Robbie2008 2019.09.27. 09:47:03

Jesszusom,nem értem ezt a nagy "de jó nő Helga" rajongást... csak hogy jól értem-e, a picuri mellű, bulldog képű, érzelmi Terminátorról beszélünk? Aki már isten tudja hányadik párjánál tart? Aki egyik nap elvan olvadva az új fiú Norbitól, a másik nap meg már érzelmileg el is engedte? Aki szerint ilyen egy nő, az szálljon magába :). Ettől függetlenül kétségtelen vannak szimpatikus tulajdonságai, biztos jó haver lenne belőle, vagy akár PUA wingman :). Tibiről meg mostanra kiderült, hogy lefossa azokat a véleményeket, amik nem támogatják a döntéseit...az EQ-ját, meg az alfa pózát elnézve egyre gyanúsabb nekem, hogy nárcisztikusan sérült az emberünk.

Niké88 2019.09.27. 09:53:17

@indy0311: Hát, igazi NŐ-t és FÉRFI-t az ilyen műsorok nyomokban sem tartalmaznak:)) Igen, még Helga lehetett volna a legkulturáltabban viselkedő és kinéző, de a pornós pucsítások után, hát... lesülne a képemről a bőr a szülei helyében.

Robbie2008 2019.09.27. 09:54:24

@indy0311: Szívesen megmondom én neked a tutit :-)) : NŐ= LÁGY; érzelmes, érzékeny, magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, támogató, gondoskodó, együttműködő. FÉRFI=ERŐ(S); felelősséget vállal mindenért (gondolatai, érzelmei, cselekedetei) az életében, határozott, kitartó, gerinces, egyenes, anyagi és érzelmi biztonságot nyújt a párja számára; nem lenyomja, hanem felemeli a gyengéket, bátor. Hát kb. ennyi. Ill még a férfira hallottam egyszer egy definíciót ami nagyon megtetszett, mert óriási erő kell hozzá: "A férfi az ,aki BÁRMILYEN körülmények között felmeri vállalni az érzéseit."

masejtik 2019.09.27. 09:54:53

@Robbie2008: Szerintem senkit nem zavar, ha nálad Alexa a befutó...:-))

indy0311 2019.09.27. 09:55:17

@Robbie2008: miért? mivel jobb Zsófi? Igaz, ő csak egy párral volt eddig, de azt kemény terrorban tartotta folyamatosan, időnként úgy éreztem, hogy úgy megverném. Nincs egy normálisan kimondott mondata, félő, hogy leesik a hajpótlása, egyre csak nő a segge, mióta bent van. Vagy a többi bentlévő nő? Szerintem nem rajongás van itt, Helga iránt, hanem egyszerűen viszonyítva a többi benti nőhöz tényleg messze jobb.
Tibivel kapcsolatban egyetértek veled.

Robbie2008 2019.09.27. 09:56:56

A külsőséget illetően erősen szubjektíven számomra az a NŐ, akit ha oldalról nézünk, a sziluettjét, akkor a mellbimbója előrébb van, mint az orra hegye... :-).

Cordelia Sanderson 2019.09.27. 09:58:04

@AkkorlegyenPtr: napok óta ezen gondolkodok én is, hogy mi a francról maradtam le?! mi volt z az ÓRIÁÁÁÁÁÁSi alázás, ami miatt Zsófi így kiborult.......

az elején nagyon bírtam Zsófit, de elment egy olyan irányba, amit mérhetetlenül utálok egy nőben. Amikor addig provokálja a csávót, amikor a csávó már muszáj, hogy ordítson vele, mire az a nő válasza, hogy látod bmeg, most is ordítassz velem......nem értem. Sajnálom Ticit, egy végtelen egyszerű, de kedves, vicces, szórakoztató nyíltszívű srác.
Helga nekem kicsit csalódás, .... én tökre szurkoltam neki, de úgy gondolom, hogy amikor ő összekerült 24 órára Tibivel elmondta neki nyílt lapokkal, hogy mi a szitu, mit érez, mit gondol, de Tibi kb egy vállrándítás és egy "hátjó" kiséretében lapozott egyet. Ezután meg bejön vki, aki végre nyit felé, megbeszélik, hogy legyenek egy pár, aztán lepattintotta egy harmadik csávóért másnap, aztán miután pont ő az aki mindig elmondja, hogy nem neki kell futnia egy pasiért benyögi a választáson Tibit, aki bmeg már ott ül vki mellett.....nem értem mi történt. A csaj full kétségbe van esve, mert tudja, ha nem talál végre pár hamar kipotyoghat.

A másik fura jelenség nálam Erik. Az elején azt mondtam, hogy ez a csávó egy igazi ragacs (ami vsz jogos is), de lassan rá kell jönnöm, hogy egy végtelen intelligens csávóval van dolgunk, és valószínű pont azért nem talál odabenn párt, mert csinos, de molylepke-szintű csajokkal van összezárva. Kint valószínűleg ugyanezt keresheti....sajnálom, mert ő lehetne jó parti. És a ragadása is sanszosan máshogy jön le, ha nem 24órában vannak összezárva, hanem egy -egy randi keretében még sztem jól is eshet....
Az tény, hogy a műsor nézése közben kezdem összerakni, hogy valójában milyen egy felszínes generáció az eggyel alattam lévő....

indy0311 2019.09.27. 09:58:46

Ezekről a műhajakról meg műszempillákról - és körmökről amúgy mindig a Jól áll neki a halál c. film jut eszembe :D Egyszer csak széthullanak :D

Robbie2008 2019.09.27. 10:05:05

@indy0311: Most azt írod, hogy a többi nőhöz KÉPEST jobb. Kicsit korábban meg azt írtad, hogy
" ...az én szememben az egész alakja szép. Kicsi mellek, szép kerek fenék, arányos az egész nő. És az arcbőrét kivéve a bőre is nagyon szép."
Most akkor melyik? Általában véve jó nő szerinted vagy a többihez képest?
Egyébként az arányos nő pont fordítva néz ki: kicsi fenék, nagy mellek. És nem, ez nem szubjektív...:) vajon miért van az, hogy a pl. a pornófilmekben (ami ugye arra megy rá, hogy a lehető leggyorsabban a lehető legerősebb szexuális vonzalmat ébressze fel) kis mellű, nagy fenekű nőt nagyítóval kell keresni..

innovation 2019.09.27. 10:12:11

@Robbie2008:
Hogy miért Helga? Vannak férfiak, akiknek a nagy mell (főleg a műmell) nem jön be. Speciel én szeretem a kisebb mellű nőket. Helga ilyen. Nia műmelle speciel nem tetszett, így nem támogatom az ilyen beavatkozásokat sem. Esetleg a szülés utáni műtétet, ott indokoltnak látom és jó is lehet!!!
Helga csinos. Jók a lábai, jól mutat minden ruhában, jó a feneke. A haját is jól hordja és ami nagy-nagy plusz pont, hogy természetes. Nincs műszempillája, műhaja, asszem műkörme sem, műmelle, stb. Nekem az arca is tetszik.
Az, hogy nem találtam meg még a párját, több okra is visszavezethető: velem is volt már, hogy wow, helloszia, ki vagy te. Aztán elkezdtem megismerni és hát, még sem. Emellett ott van mellette Tibor, akivel többet is beszélgetett már, naponta vannak kis odamondogatások. Mivel eddig stabilnak látszott kapcsolata volt, nem rondított bele. De most, hogy szabad az út, be is mondta a nevét.

S kell mellé egy fickó, aki kihozza belőle a lágyságot, kedvességet. Mert ezek is megvannak benne. Ezek látszottak a játékokban, az interjúszobában, stb. Szóval, Helga jó nő. Pacsi!

AkkorlegyenPtr 2019.09.27. 10:13:15

@Cordelia Sanderson: Igen, nekem is többször eszembe jutott már, hogy ha ez nincs megszkriptelve, akkor nagy a baj. Veszélyben a nyugdíjam :)
Egyszerűen alap, számomra teljesen ösztönös reakciók hiányoznak.
Nem reagálnak, nincs érzelem, (szeri meg a kisebb mint 3 nem az!)
Sajnos ezt látom élőben is. 14-18 évesek még rosszabbak is.

Vágás ide, vágás oda... zombik.

Egy-két kivétel van.
TC, Erik, Alexa, Zsani
Alexa idegesít személy szerint, de legalább reagál.. a tónus, meg amit mond.. meg nem leszek B terv.. persze marhaság itt a műsorban.. de legalább megsértődik.. látod, hogy van vmi feedback.
Tc-t már körbejártam sokszor
Erik.. most teljesen normális, korábban meg tapadt a drágaságra, sztem túltolta, de reagál, ha kell beszól, ha kell a "barátját" Tibit is helyreteszi és nem csak a szépet mondja az arcába
Zsani is idegesít, de a riportban teljesen emberi reakciói vannak a kialakult szitura

Helga fárasztó és nem kapsz vissza semmit. Norbi gyerek is nyeregben érezte magát... 1 napig, aztán hellóka van. Dani is kicsit, Erik is volt már kedvenc... persze mondhatjuk, hogy Tibi kell neki... dehát akkor ezek szerint a még a sokat "szídott"? Mekis (bekenem a hátad, jó? ) is jobban működött.. mert legalább csinált vmit az a lány. Helga meg semmit.

Robbie2008 2019.09.27. 10:13:18

@Cordelia Sanderson: Zsófival kapcsolatban én se értettem ezt a hisztit, de aztán az egyik vita során elejtett egy olyan mondatot, hogy a Tici nagyon csúnyán beszélt vele; ha jól vettem ki ilyen-olyan jelzőkkel illette, konkrétumokat nem mondott. Én arra tudok gondolni, hogy pl. lekurvázta, vagy ilyesmi. Ami érdekes volt, hogy Tici erre lapított, szóval val.sze.g így történhetett, csak ezt a jelenetet nem vágták be nekünk.. ha így történt, Zsófi nálam akkor is már elérte az elviselhetetlen kategóriát az utóbbi napokban, nagyon nem így kéne kezelnie ezt a dolgot...

indy0311 2019.09.27. 10:27:51

@Robbie2008: nőként messze jobbnak tartom a többi benti nőhöz képest, de ott nemcsak a külseje, hanem a belső tulajdonságai miatt is. A másik mondat arra vonatkozott, hogy én tök elégedett lennék egy, a hasonló alakkal (pedig nekem aztán tényleg nagyobb a mellem, mint a fenekem). Szóval, szerintem amúgy is jó nő.
Nem értek egyet azzal, amit írtál: az ideaális és arányos nőnél a csípő és a mell nagyjából egy szélességű, a derék pedig azoknál jóval vékonyabb. Pornó témában nem tudok szakérteni :D

indy0311 2019.09.27. 10:32:16

* egy, az övéhez hasonló alakkal :)

Robbie2008 2019.09.27. 10:34:06

@innovation: Elfogadom, hogy vannak férfiak akiknek a kismellű nők tetszenek. Én azt állítom, hogy a férfiak DÖNTŐ többsége a nagymellű nőket szereti és így a közizlés (amivel egyezik az enyém is) szerint Helga, mint nő nem nagy durranás a külsőségeket illetően. Az arca szerintem az egyik leggyengébb a benti nők közül + az ajkai állandóan lefelé görbülnek (lásd a cikkben a 2.kép pl.) és így engem leginkább egy angol bulldogra emlékeztet (ami amúgy jópofa állat, de szépnek nem szép).
Az egyéniségéről meg mindent elmond, hogy amikor az volt a feladat, hogy egy-két mondatot kellett írni 2 emberről titkosan, akkor Zsófinak ugye keményen beszólt; Zsófi meg nem hagyta annyiban és kinyomozta, hogy ki is írhatta ezt róla és aztán rákérdezett mindenki előtt Helgánál az orra alá nyomva a papírt, hogy nem tudja-e ki írta ezt róla...az meg "gerincesen" csak hebegett-habogott, ködösített. Annyi tartás nem volt benne, hogy a szemébe is megmondja Zsófinak a (lesújtó) véleményét róla.. Aki ezek után ilyen párra vágyik, hát komolyan mondom kívánom neki, hogy kapja meg..:).

Robbie2008 2019.09.27. 10:38:01

@indy0311: "Pornó témában nem tudok szakérteni :D" Cö-cö-cö, hiszi a piszi... :)).

Thats What She Said! 2019.09.27. 10:55:10

@Robbie2008: tenyleg, ilyen is volt. Robbantani akart.

AkkorlegyenPtr 2019.09.27. 11:09:28

Lassan elindítom a Free Tíszi mozgalmat. Szabadítsuk ki Tíszit. Mi a búbánatos ........ miatt ilyen Zsófi?

indy0311 2019.09.27. 11:10:51

@Robbie2008: igen, az tényleg gáz szitu volt. De nyilván nem gondolta, hogy kiderül, ki írta a cetliket. Arról volt szó, hogy ez egy titkos véleménynyilvánítás. Ettől még nem volt sportszerű tőle, valóban.
Írod, hogy Helga az egyik leggyengébb a felhozatalban. Neked a bentiek közül ki számít jó nőnek, és mi alapján?

Rugdoll 2019.09.27. 11:20:27

Én most még mindig azon pillogok (bár sejtettem, hogy Mekis versus Karó közül Károly lesz a visszaküldött), de nem az volt a mondás, hogy ezt majd mi szavazhatjuk meg? Vagy lemaradtam erről a nézői szavazásról?

bel ami 2019.09.27. 11:37:32

Helga, Helga, über alles,
de a gyöztes mégsem ő lesz.
Tegnap nagyon elrontotta,
mikor Tibit választotta
volna.

Nethooligan 2019.09.27. 11:55:54

@Robbie2008: Hahó! Üdvözöllek a XXI. században!
Ha neked a kis mellű nők nem nők, akkor te ne keress kis mellűt. De a mellfetisizmusod miatt nem feltétlen kell leszólni a kis mellű nőket.
De magyarázd el nekem légy szíves, hogy a "LÁGY; érzelmes, érzékeny, magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, támogató, gondoskodó, együttműködő" és a mellméret között mi az összefüggés!

Noroka 2019.09.27. 11:59:09

@Niké88: szerintem is Patrick Swayze-re hajaz Tibi ... :)

amúgy én még mindig Tibi-Helga párost várok, előbb - utóbb meglesz az.
Jól csinálta Helga hogy most már belekiabálta a világba, így hiába állt párba Izom Lunával, sikerült elültetni a bogarat a fülében :D
az meg hogy NOrbi-Helgából nem lett semmi..basszus, első perctől ezt mondjuk, hogy nehogy már Helga bedőljön ennek a bájgúnárnak, erre mikor Norbi mondja hogy hát nem azt kapta amit várt Helgától, akkor Helga a hibás megint? :D szerintem Helga tényleg Tibire vár jó ideje, ez magyarázza azt is h senkivel nem alakul ki semmi mélyebb...

Noroka 2019.09.27. 12:02:07

@Rugdoll: volt szavazás valamelyik este ha jól emlékszem, bár én mindig reggel nézem csak , így még sose szavaztam semmire :D

Nethooligan 2019.09.27. 12:02:26

@Cordelia Sanderson: Várj, én lemaradtam a lepattintásról. Mikor is? Hogyan?
Előző nap Rajmiék választottak párokat. Nem mellesleg közben kiderült, hogy az elejétől vágyott pali (Izom) felszabadult a nagy szerelem alól. Közeledik a műsor vége is. Hülye lenne egy dumagépet választani, ha választhatja azt is, akihez vonzódik.
Mellékesen az újcsávó rég ki volt választva mire ő választott, tehát sosem derül ki, hogy ha ott lett volna még, akkor mondjuk Danit vagy a kamufutárt választja.

hereverő heverő 2019.09.27. 12:05:04

@Robbie2008: A közizlés az ilyen kijelenetéseket "Te beképzelt majom" jelzővel díjazza. Csak szólok.

Nethooligan 2019.09.27. 12:10:14

@Robbie2008: Ajjaj, van baj. Tehát a pornófilmekben szereplő csajok a jó nők OBJEKTÍVEN? NA oké... te tudod.

Bár nem tőlem kérdezted, de egyértelmű számomra, hogy a bent lévő nők közül magasan Helga a legjobb mind kinézetre, mint természetre. A kinti életben is azt mondanám rá, hogy jó nő, tudod, szerintem ez igenis szubjektív dolog, hogy kinek mi a jó nő. Én nem pornón szocializálódtam, és messze nem tartom az ott megjelenő nőket etalonnak.

Nethooligan 2019.09.27. 12:20:58

@Noroka: Totál egyértelmű Helga megítélése a kommentelők között. Akinek nem szimpatikus, az elhordja mindennek, akinek meg szimpatikus, az megérti mit miért csinálhatott.

Nem tudom, hogy hányadszor olvasom, mint gond vele szemben, hogy egyetlen komoly párja sem volt. Valamelyik nap levezettem, hogy egyrészt erről nem feltétlenül ő tehet, csak EGY embert rakott ki ő, még a legelején, másrészt azért nem mindegy, hogy ki az a pár, akivel komolyabban össze kellett volna melegednie.

Idézem:
"Az első párja egy szőke gyerek volt, a nevére nem emlékszem.
Őt hazaküldte Patrik miatt, de Patriknak kb azonnal meg is mondta, hogy nem lesznek egy pár (érzelmileg), ráadásul nem ő cserélte le, hanem Rajmi választotta őt ki.
Majd kész Csoda, hogy Rajmit nem rugdalta ki a villából, esetleg fojtotta meg, mint bármely normális ember tenné. És bár valószínű inkább a gumitukánt választotta volna párjául, de előtte Nia kiválasztotta Rajmit, így kiválasztotta Gábor (aki Niához azonnal visszatért), a beteg nagyarcú Máté és Gergő közül az utóbbit.
Ezek után teljesen meglepő módon Gergőt sem ő tette ki, azt a leggyengébb párost Gergő saját magának köszönheti, amikor a párválasztón előadta, hogy Andit választaná, de mivel őt már nem lehet, így marad Helga.

Szóval oké, hogy neki senki nem jó, de tegye a szívére a kezét bárki, és mondja, hogy ez a "nagy négyes" bármit is beindítana benne, persze, hogy senki nem jó neki. :))) "

Szoba kilátással 2019.09.27. 12:28:12

@Nethooligan: basszus fapina is játszani jött, több esze is lehetne, mikor szingli volt rögtön előadta téglafej daninak a fürdőszobában bénán húzlak jelenetet
Nem jól játszik, de a többi sem, a szerk meg kavarják, így nem is indulhatnak be a dolgok mint éhben

Rugdoll 2019.09.27. 12:35:18

@Noroka: akkor lehet elpilledtem ezen a részen :) na de sebaj, így is úgy is Károly tudja jobban alakítani a cirkuszt odabent. :)

Nethooligan 2019.09.27. 12:36:21

@Szoba kilátással: szóval inkább hazudoznia kellett volna? Vagy kiverni valamelyiknek? Mondjuk akkor az lenne vele a baj. :)))

hereverő heverő 2019.09.27. 12:38:07

@Szoba kilátással: Nia is játszani jött és most mégis Helga van benn.

Nethooligan 2019.09.27. 12:38:25

@Rugdoll: Ilyen szavazás nem volt. Legalábbis a műsorban tuti nem szóltak róla. Hogy reklámban szóltak-e azt nem tudom, azokat nem nézem meg.
A legutóbbi szavazást megnéztem, mert kíváncsi voltam, azt hittem erről lehet szavazni, de nem, volt vagy 16 kérdés és Karola még csak említve sem volt benne.

Robbie2008 2019.09.27. 12:46:20

@indy0311: Egyéniségre egyik sem. Külsőre viszont a Helgán és Zsanin kívül (ők sem gázak persze) az összes többi lány.

Robbie2008 2019.09.27. 12:47:06

@Nethooligan: Félreérthettél valamit, én azt írtam, hogy a férfiak többséges a nagymellű nőket találja vonzónak (ebbe benne vagyok én is). Ez egy tény, ettől még nem szóltam le a kis mellű nőket.
Ugyanúgy, ahogy pl. a nők többsége az izmos férfiakat találja vonzónak.
Szívesen elmagyarázom: SEMMI :) ! Nevezd meg aki ennek az ellenkezőjét állította. A belső értékeket, mint objektív tényt írtam, a külsőt pedig, ahogy ki is hangsúlyoztam, szubjektíven.

AkkorlegyenPtr 2019.09.27. 12:47:07

@Nethooligan: Azért azt nem mondhatjuk, hogy nem volt "alkalma" lépni. 0-24-ben minden nap. Azért mert párt alkot valakivel, azt csinál, amit akar. Mivel semmit nem jelent az, hogy ki ül melletted a párválasztón (azon kívül, hogy kiesel vagy sem persze), már ezerszer megléphette volna "Tibit". Persze nem úgy, hogy Tibi gyereeee... hanem step by step. Lávájlend, csábítás vagy mifene.
Homlokunkat csapkodtuk, amikor Kitti jött a naptejes dologgal.. kétszer is. De ha így nézzük, ő legalább valamit csinált.
De ha ez sem elég, egy pár voltak Tibivel. Ott sem lett semmi érdemleges.
El kell csábítani az embereket, ezért ment be. Nem lehet indok az, hogy jóhátde mellém tették Patrikot, jóhetde most bejött Zsani.. jóhátde a körülmények...

Ezt nem jelenti azt, hogy rossz ember lenne. A játékot (vagy mit) nézve írom ezeket.

Robbie2008 2019.09.27. 12:47:36

@hereverő heverő: Gondolom itt arra gondolsz, hogy „Helga, mint nő nem nagy durranás”. Akkor lennék beképzelt majom, ha senki nem tetszene külsőleg a csapatból…valójában Helgán és Zsanin kívül (ők sem gázak persze) a többieket (szigorúan külsőleg) jó nőnek találom.

Robbie2008 2019.09.27. 12:48:30

@Nethooligan: Hát persze! (külsőségekről beszélek) Amúgy egyszerű logikai úton is le lehet ezt vezetni: 1.A producerek célja az, hogy a legtöbb pénzt keressék a filmjeikkel 2.Ezért a férfiak számára (úgy általában) legvonzóbb külsejű nőket szerepeltetik a filmjeikben. 3.Ennyi :-).

„Én nem pornón szocializálódtam, és messze nem tartom az ott megjelenő nőket etalonnak.”

É meg speciel örülnék neki, ha olyan külsejű nőből több, sőt rengeteg szaladgálna Budapesten (persze normális egyéniséggel társítva és mindenféle smink nélkül).

AkkorlegyenPtr 2019.09.27. 12:48:44

Jóhátde.. Luna lépett, odament Rajmiékhoz, hogy figyumá Tibcsi kéne. Ugyanezt megtehette volna ő is, vagy amikor a kiesés szélén állt 1 lépés kellett volna, hogy Tibi, tartsatok bent, tecccelsz vagy akármi. Andi odament Erikhez, hogy kéne Rajmi.

Nethooligan 2019.09.27. 12:55:54

@AkkorlegyenPtr: Látszólag semmit sem tett, de...
Főleg miután tegnap a párválasztónál visszajátszottak egy beszélgetésüket, illetve többen is mondták tegnap, hogy látták rajta egy-egy jelből, így azt gondolom, hogy csak a szerkesztők nem tartották érdemesnek a tudtunkra hozni. A 24 órás párcserénél kerek-perec megmondta Tibinek, hogy vonzódik hozzá.
Inkább azt nem értem, hogy ha nagyjából a fél villának egyértelmű volt Helga vonzódása Tibihez, sőt még mondta is neki, akkor Tibi hogyhogy ezt nem vette észre?
Lehet nem foglalkozott semmivel, csak saját magával senkire sem figyelve, mint tegnap, mikor mondta a párválasztó után, hogy nem is figyelt arra mit mond Helga? Vagy észrevette, de Helgának igaza volt és nem vette komolyan? Netán magasról szart/szarik Helgára?

SLayLord 2019.09.27. 13:01:06

Aki azt írja Helgára hogy egy "komoly" párja sem volt az soroljon már fel komoly párokat az eddigiek közül? Tibi-Zsanér, ha nem tolhatom be 2 nap alatt akkor kopp? Esetleg a Zsófi-Tici féle érzelmi terror? Vagy a Nia-Gabor akkor most lekoppintalak de mégsem? Senkinek nem volt még bent rendes, erős kapcsolata…

Egyébként emberileg Zsanér tényleg szimpatikusabb lett, hogy már nem cask Tibit isteníti, hanem más jellegű felszólalásai is lettek. Ugyanakkor hangosan felröhögtem amikor az ágyon fekve végighallgatta, hogy Norbi Helgával és Zsófival való esélyeit lattolgatja, aztán megjegyezte, hogy mennyire örül, hogy így elkezdett közeledni felé Norbi :D Ő valami más adást nézett? Ráadásul ezt megint 5 percen át ecsetelgette a párválasztó után is, holott ez a felállás a srác részéről annyira kényszer, hogy bérelt repjegye van szegény csajnak amint bejön egy új játékos, és szerintem a Tibi-Rajmi vonalból kiindulva sanszos, hogy Karónak be fog jönni a biciklifutár…

Andika meg végre koppan majd egyet, nem tudott mire számított Rajmikájától. Ennyire vakon lenni, közben meg nyomatja a szöveget, hogy mekkora férfiagy szakértő ő :D Egyébként neki is olyan monoton beszéde vakon, a párválasztón is rémes volt hallgatni, hogy mennyire szenvedett az előre megírt scripttel, pedig basszus szépségkirálynőket pont brand ambassador feladatra szoktak felkérni kozmetikai és divatmárkák...melyik hülye és milyen indíttatásból koronázta őt meg???

SLayLord 2019.09.27. 13:02:51

Ja egyébként ha már a nő alakok részletes elemezgetésénél tartunk akkor a fatönk testű, de csípő- se derék Luna hogy eshet bárkinek a besorolásában is a jó nő kategóriába? Csak azért meg csokibarnára van szolizva???

AkkorlegyenPtr 2019.09.27. 13:03:53

@Nethooligan: Lehet. Ha meg így van, a következő riportszobásban már az lesz, hogy mégsem működik Tibivel...

Azért amit mostanában levág Tibor, nem túl fényes jövőt mutat.

Kiváncsi leszek, hogy ki fogja TC-t becserkészni (tuti döntő esély a közönségszavazáson)
Furcsa nekem még Zsófi. Egy-két nevetését megmutatja a kamera, ott valahogy nem tűnt megbántott nőnek. Mivel nem tudjuk mi ez az egész, olyan mintha műbalhé is lehetne.

Mellek.. ugyan! :)
Nekem egy nagy negatívum van Helgánál, az a hangja. Tudom, hülye vagyok, de nekem nem illik össze a testével :) Mintha egy elrontott szinkron lenne. Túl mély.

Rugdoll 2019.09.27. 13:12:02

@Nethooligan: akkor most nem tudom, hogy ezt csak én benéztem, te meg nem nézted és mégis volt, vagy csak belengették, hogy lesz, aztán szépen elküldték maguktól Karolítát.

Niké88 2019.09.27. 13:15:17

@SLayLord: A munka viszont nem büdös neki:))) : A verseny győztesét, Szarvas Andreát három társával egy állatmenhelyre küldték takarítani, úgyhogy végre azt is tudjuk, hogy egy szépségversenyzőnek néha még macskaszart is kell lapátolnia azért, hogy kicsivel később a fején landolhasson egy korona. Egyetlen egy dolgot azonban nem mutattak a felkészítő táborból, mégpedig azt a részt, amikor a versenyzőket külön tréningezik arra, hogy hogyan tegyék kezüket a szájuk elé, miután meghallják, hogy ők kapták a koronát.

Chuck Νorris 2019.09.27. 13:15:23

Helga külsejével egyáltalán nincs baj, brazilos kis mell, nagy fenék tipus, milliók imádják ezt.,
Viszont érzelmileg nem üti meg azt a szintet, amit én a nőmtől szeretnék. tul hüvös, távolságtartó, nincs benne tüz, csak becsipve tudja picit elengedni magát, nem igazán tudnám szórakoztatni, és viszont :)
A benti nöfelhozatalboll hiányolom küllemileg pld a kis, sportos feneküt, a természetes szökét, a természetes vörös zöldszemüt, nagyon egy kaptafa mind.
belsöleg meg? totál ismeretlen mind.
Mivel a müsor kb 2x sebességgel fut az angolhoz képest, semmit nem tudunk meg a bentiekröl, a világnézetük nagyjábol milyen lehet, az összes párbeszéd, gondolat a játékról szól, egy olyan beszélgetés nem volt még bevágva, ami a játékon kivüli dolgokrol szólna, legyen az csak annyi, ki milyen zenét (müvészeti ágat) vagy kaját szeret, vagy csak, mi történt az életében ami érdekes volt.
Csak a rohadt unalmas kamuszerelemkeresés megy napi egy órában, háromnaponta meg párcsereberélés, gyakorlatilag látunk x db szerelemzombit.

introverted22 2019.09.27. 13:19:41

Itt már többször felmerült a kérdés, hogy meddig fog még tartani ez a televíziózás vágás- és szerkesztéstechnikai csodája. Nos október 13-án várható a vége egy élőshow kíséretében.
Ezt Nia, Gábor és Patrik mondta valamelyik este. Tök jó fejek együtt, a kinti életben is nagyon jó hármójuk közt a kapcsolat. Nekem bent is ők voltak a legszimpatikusabbak, és kint is kb ugyanolyanok, szóval nem okoztak eddig csalódást.

Niké88 2019.09.27. 13:22:34

@introverted22: Akkor ez viszonylag egy rövid széria, hát, asszem nem is baj.

Rugdoll 2019.09.27. 13:29:07

Eegyébiránt Tibi valóban mehet haza. Mekkora féreg hozzáállás, hogy azt ő csinálhatja, amiért hazabaszta Karolát. És amikor a többiek (Erik és TC) mondják neki, hogy tán nem így kéne, még felsőbbrendően a távolba merengve majszolgatja akis joghurtját, azzal a pofával, hogy majdéneztjobbantudomsrácok.
De a legalja, amikor a mai előzetesben valami régi, lelakott szobához hasonlítja Zsanit. Menjen már a faszomba az ilyen.
Komolyan nem értem ezek alapján Helga is mit rohanna utána. Ő már egyértelművé tette a tegnapi párválasztó előtt is, hogy neki kellene, a melák ezt leszarta, én tuti nem alázkodnék meg, hogy még ezután is nőként én teperek utána..

indy0311 2019.09.27. 13:29:18

@SLayLord: ott a pont :) arcra még szép is lenne, de az a tönk-alak....persze, nyilván, van, aki elakad a melleinél és nem megy tovább a tekintete. Tök aránytalan az egész nő, nagy mell, tönk-test, pipaszár láb, ami még csak nem is formás.

SLayLord 2019.09.27. 13:35:02

@indy0311: De pont ezaz, hogy emelett az egybe tönk-test mellett még a műcuci sem tűnik fel, ha nem tudnám hogy VV Somával fizettette el sem hinném hogy van neki, annyira nincs semmi alakja, hogy még a mellek is eltűnnek azon a testen :D

Thats What She Said! 2019.09.27. 13:43:03

Sokféle véleményt olvastunk itt Helgarol .Azt hiszem abban megállapodhatunk, hogy mindenki máshogy ítéli meg, külsőleg, belsőleg. Nekem is van egy véleményem róla, ami nyilván akkor tudna változni, ha élőben ismernem. ( bár kétlem). Számomra továbbra is hiányoznak belőle nőies vonasok( nem a melle segge stb!!!! Nem külsőre!!) de ha vkinek ezek nem hiányoznak, hat egye fene, nem vagyunk egyformák. :) témát ezennel én lezártam.

Az amugy frankó lenne, és aldasomat adnám arra, ha Norbi kitartana Zsani mellett! Most azért sokan sajnálják Zsanit Tibi miatt, Norbi se vágta meg el magát a nézők előtt, hajrá gyerekek!!!

bitfighter 2019.09.27. 13:46:34

EGK? EKG akart az lenni, nem? :D

Thats What She Said! 2019.09.27. 13:46:45

@Chuck Νorris: ebben is egyetértek veled. Sok szempontból azonos a véleményünk erről a játékról, és jatekosokrol :)

Szoba kilátással 2019.09.27. 13:47:41

@Nethooligan: nem, mondjuk gondolkodnia, ha már olyan különlegesnek tartja magát

Szoba kilátással 2019.09.27. 13:49:17

@hereverő heverő: mi köze niához, azért mert nia nem jól taktikázott fapinácska még nyugodtan gondolkodhatna, ha menne neki

introverted22 2019.09.27. 13:57:00

@Thats What She Said!: Teljesen EKG a Helgával kapcsolatban.
Patrikék szerint Tibi változása Karola kirakásával kezdődött, onnantól már nem az igazi. De azt is elmondták, hogy a visszanézett műsorok teljesen mást mutatnak róluk (mármint mindenkiről), mint amilyennek ők élik/élték meg a dolgokat.

Rozisoft 2019.09.27. 14:01:55

@AkkorlegyenPtr:
bakker! Csak most esett le, hogy mi is az a "kisebb mint 3"... Eddig azt hittem lemaradtam valamiről. :)

Noroka 2019.09.27. 14:43:04

Karolát Tibi rakta ki, Tibi kirakásához ugyanezen érvek alapján a lányok kellenének, de ők illetve a szerkesztők nem akarják kirakni Tibit ( max Zsani ) , erről azért nem Tibi tehet szerintem...
Tibi csak él a lehetőségekkel, és bár nem a legszimpatikusabb amit csinál, az a Zsanis nyugdíjas-házaspár kapcsolat a második naptól sem volt valami szimpi, inkább érthetetlen.

Helga meg szerintem szeretné Tibit a kezdetektől, de nem volt annyira bamba mint Gergő 1.0, aki csak hajtogatta hogy ANdi ANdi, nem is nyitott senki felé fél napra se ,ment is haza, így meg Helga mindig bentmarad végül, mert megpróbálkozik legalább látszólag valaki újjal.
SZavazás meg tuti volt Karola/kitti, csak nem hozná le még a Blikk is ( legalább ebben autentikus hírforrásnak tűnik :D ) www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fordulat-a-love-island-ben-visszater-egy-kieso-a-villaba/kcvx7cz

Rugdoll 2019.09.27. 14:52:06

@Noroka: ezt olvastam a Blikken én is. De nem volt a hétfői adásban/közben/utána ilyen szavazás. Ez 1000%, mert aznap még vártam is!

Kameleontiná 2019.09.27. 15:12:11

A Karola-Kitti szavazással kapcsolatban : egy sms jött az RtlMost-tól, hogy lehet szavazni. De szerverhiba miatt órákon keresztül nem ment át a szavazat. Szóval lehet, mégis a szerkesztők döntöttek ;-))

SLayLord 2019.09.27. 15:27:41

Valamikor egy rövid ideig elérhető volt a szavazás de gyorsan lekapták, de Instasztoriban Karola és Mekis is nyomatták, hogy szavazzunk rájuk meg raktak be screenshot-ot a szavazat elküldéséről, de én ezután mentem fel RTL24-re (amikor ezek még a lányok InstaStory-jaiban elérhetőek voltak) és a szavazásnak hűlt helye sem volt...

Gia 2019.09.27. 15:27:43

De jó lenne ha ma időben lenne hogyvolt.Nem jó úgy olvasni ha közben lement egy újabb rész is..

blue_violet 2019.09.27. 15:48:29

@Rugdoll: Igen, igen és igen! Mindig eszembejut Tibinek az a papucsos példája, ahogy oktatta, alázta Gábort és Niát, hogy Nia mekkora szenya. Meg fúj, Szerelembe, háborúba mindent szabad. És most detto ugyanazt csinálja... Képmutató. Azt várom, hogy valaki jól beolvasson neki xD

Cordelia Sanderson 2019.09.27. 16:24:33

@Nethooligan: amikor volt a 24órás párcsere, akkor elmondta Helga Tiborunknak, hogy ő biza odavan érte, Tibor meg hümmögések közepette tudomásul vette, és visszakullogott Zsanihoz. Szóval Tibi nagy megdöbbenése azért elég nagy kamufaktor volt sztem.

Rugdoll 2019.09.27. 16:24:46

@ble_violet: én az elején bekajáltam a palit. Hogy ez egy jóravaló melák, aki tényleg mély érzésű és szeretne itt nőt találni örökre. Aztán vágás ide vagy oda, olyat nem tudnak mutatni, ami sosem lett mondva vagy megcsinálva, és hát ezek alapján 180 fokot fordult a véleményem. Egy igazi seggfej, öntelt barom.
Engem is irritált Zsani, de most kimondottan sajnálom, és tök helyén van, amiket mondott az érzéseiről a riport szobában.
Azzal nem értek egyet, hogy nyugger volt Tibi mellett és hogy unalmas. Ha elfogadjuk, hogy tényleg párt találni mentek és nem a money-money-ért, akkor igenis nyugodtan chillelsz a párod mellett és összebújtok, meg lógtok egymás nyakán. Nem tv show-t mentek csinálni, aminek fordulatosnak vagy fondorlatosnak kellene lennie. Az igazán nem az ő hibájuk, hogy a 0-24-es összezártságból a műsor készítők semmit nem hoznak ki. Ugyanolyan egy kaptafa szexista feladatok mennek, amiben mindig csak a test a lényeg.
Több állóvizet lehetne megbolygatni egy-egy ilyen padorazserű dologgal és élhető programokkal.

Gia 2019.09.27. 16:55:47

@Rugdoll: Ekg.
Figyeltétek,hogy Tibi ölni tudott volna a szemeivel amikor kötözködött Zsanival?Brrrr...

Noroka 2019.09.27. 17:01:02

@Rugdoll: semmi dinamizmust nem láttam a kapcsolatunkban és semmi fejlődést , ezért jött le h kicsit nyugger .. másoknak ez úgy jött le ha jól emlékszem , h napokig azt vesézték ezek tuti hogy jóval korábbról ismerik egymást vagy kint rég együttvannak . Biztos csak rossz részeket vágtak össze a vágók.

Fu Szekh Li 2019.09.27. 17:27:29

@Robbie2008: Imádom, amikor valaki a véleményét ténynek állítja be. Tudsz erről valamilyen nagyméretű mintán elvégzett releváns kutatást mutatni?

Hatsumomo21 2019.09.27. 20:02:55

@Robbie2008: hát van egy rossz hírem, ha pornós külsejű csajokat keresel normális személyiséggel, akkor keresheted, amíg beleőszülsz (bár biztos létezik 1-2, gondolom az egyik a bartnőd/feleséged). Ugyanis ha valaki az alakjához nem menő, jó nagy labdákat csináltat ott nem hinném, hogy az a baj hogy kicsi neki, hanem hogy úgy érzi mással nem is tud kitűnni. Akinek pedig van elég önálló gondolata és személyisége nem ezekkel a műcuccokkal akar kitűnni. És szerintem inkább káros ha azt állítják be etalonnak, ami a pornóban van, mert nem a valóság (de végülis Japánban tök élethű szexrobotok vannak, van olyan személyiséget adsz amit akarsz)... de ha azok a nők az etalon, akkor remélem neked is minimum 30-40 cm-es a farkad petyhüdten, és remélem ilyen adottságú pasik ezrével rohangálnak Budapesten, persze szigorúan normális személyiséggel.

Chuck Νorris 2019.09.27. 21:29:39

a mai adásban nagy happyendeket várok
Helga és Tibi összejönnek, lappangó szerelmük egy dugiszobai szexelésben csucsosodik ki.
Ticián férjül kéri Zsófit, és az igent mond. a helyi templomban meg is esküsznek, Zsófi legjobb barinője Nia lesz a nyoszolyolány.
Andi rájön Erik az igazi, hatalmas csókparti, örök szerelem igérete, a nézőket is beleértve, mindenki ragyog a boldogságtól.
a szomoru Rajmit, Karcsi vigasztalja, aki oda is adja magát hösünknek.

Chuck Νorris 2019.09.27. 21:31:40

@Hatsumomo21: már hologrambarátnö is van Japánban, én pont egy ilyenre gyüjtök :D

Chuck Νorris 2019.09.27. 21:35:39

a pucsitóbajnokságra ma is benevezett Helguci

Hatsumomo21 2019.09.27. 22:19:22

@Chuck Νorris: akkor felesleges is a lélegző, mozgó nők külső és belső tulajdonságait, túl sok bizonytalanság, túl sok változó!

Hatsumomo21 2019.09.27. 22:20:32

@Chuck Νorris: bocsi kimaradt az első mondatból, hogy elemezni.

Chuck Νorris 2019.09.27. 22:50:18

@Hatsumomo21: rendes vagy, majd küldöm a linket, nem olyan drága egyébként, csak én szeretném hogy kék szeme legyen.

enrikokaruszo 2019.09.28. 08:40:00

sehol pucér képek, semmit se ér az egész

Robbie2008 2019.09.30. 10:45:39

@Hatsumomo21: „Hát van egy rossz hírem, ha pornós külsejű csajokat keresel normális személyiséggel, akkor keresheted, amíg beleőszülsz (bár biztos létezik 1-2, gondolom az egyik a bartnőd/feleséged). „

A pornós külsejű nő alatt a nagyon szép (arcú, alakú) nőket értem. Biztosan tudom, hogy vannak szép és értelmes és jó lelkű nők a világon; jóval több, mint 1-2. Még nincs feleségem, de idővel ilyen nő válik a feleségemmé.

„Ugyanis ha valaki az alakjához nem menő, jó nagy labdákat csináltat ott nem hinném, hogy az a baj hogy kicsi neki, hanem hogy úgy érzi mással nem is tud kitűnni. Akinek pedig van elég önálló gondolata és személyisége nem ezekkel a műcuccokkal akar kitűnni.”

Egyetértek. Ha az empatikus készségedet használtad volna, amikor írod a válaszod, bizonyára leesett volna, hogy ha valaki olyat ír, hogy a smink nélküli nők tetszenek neki, akkor val.szeg. a természetes megjelenést szereti... de nem, te úgy döntöttél, hogy inkább „hagyod porsodni a pincében”. Nem tudom feltűnt –e, de vannak természetes nagy mellekkel rendelkező nők, az életben és a pornóban egyaránt.

„És szerintem inkább káros ha azt állítják be etalonnak, ami a pornóban van, mert nem a valóság (de végülis Japánban tök élethű szexrobotok vannak, van olyan személyiséget adsz amit akarsz)...”

Ha ezt úgy általánosságban mondtad, akkor egyetértek.

„de ha azok a nők az etalon, akkor remélem neked is minimum 30-40 cm-es a farkad petyhüdten, és remélem ilyen adottságú pasik ezrével rohangálnak Budapesten, persze szigorúan normális személyiséggel.

Na akkor részletesen, hogy félre ne tudd érteni: a pornóban szereplő természetesen nagy mellű, szép arcú nők külsőleg…igen számomra abszolút az etalon.
Tudtommal a nők a játékosságot és a vastagságot részesítik előnyben…te nem így tapasztalod:-)?
Ha nagyfarkú és normális személyiségű férfiakra vágysz, akkor szerintem teljesen normális és egészséges, hogy azt kívánod, sok legyen belőlük Bp-en... feltéve, hogy Bp-en laksz. Ha mondjuk Debrecenbe laknál és úgy kívánnád ezt, na az egy kicsit beteges lenne. :-).

Hatsumomo21 2019.09.30. 20:41:59

@Robbie2008: ha viszont van szép arcú, csinos nő az életben is lehet azt is mondani, sztem kár rögtön a pornóban keresni, ahol különösen sok műmellű nő van, akit agyon is sminkelnek. Ha a természetes nagy mellű lányok jönnek be az élet más területéről is lehet példát mondani. Akár egy 'sima' színésznőt akin még mindig természetesebb sminkeket szoktam látni, mint a felnőttfilmes hölgyeken. Így szerintem szomorú ha valaki pornós hölgyeket tart etalonnak, mert azt jelenti sokkal többet nézi őket, mint pl mozifilmet ha ennyire azok a hölgyek maradnak meg az ember emlékezetében.... pornón szocializálódni pedig sztem csak csalódáshoz vezet, mert az ott nagyon nem a a valóság, és a normális nők joggal várják el, hogy ne az ottani színésznőkhöz mérjék őket, ugyanígy a pasik is h ne 50cmes dákesz legyen az elvárás, amivel 45-60-90 percig tudjanak kardozni...

Robbie2008 2019.10.01. 00:32:02

„ha viszont van szép arcú, csinos nő az életben is lehet azt is mondani, sztem kár rögtön a pornóban keresni, ahol különösen sok műmellű nő van, akit agyon is sminkelnek.”
100%-ig egyetértek.

„Ha a természetes nagy mellű lányok jönnek be az élet más területéről is lehet példát mondani. Akár egy 'sima' színésznőt akin még mindig természetesebb sminkeket szoktam látni, mint a felnőttfilmes hölgyeken.”
A pornó téma úgy került a képbe, hogy a nagy mell kis fenék a közizlés dolgot támasztottam alá a pornóval, se több se kevesebb. (Mivel a „sima” filmeknek nem az a célja, hogy erős szexuális ingert váltsanak ki, ezért ezekkel logikátlan lett volna érvelni.)

„Így szerintem szomorú ha valaki pornós hölgyeket tart etalonnak, mert azt jelenti sokkal többet nézi őket, mint pl mozifilmet ha ennyire azok a hölgyek maradnak meg az ember emlékezetében.... „
Az érvelésed logikai hibás, hisz egy ember tarthat pornós hölgyet etalonnak úgy is, hogy mondjuk sok normál filmet és arányaiban jóval kevesebb pornó filmet látott. Pl. számomra a világ legvonzóbb nője Jennifer Connelly, pedig a „filmek amikben nem játszott JC : filmek amikben játszott JC” aránya megdöbbentően rossz, kb. 1000:15 lehet... :-).

„pornón szocializálódni pedig sztem csak csalódáshoz vezet, mert az ott nagyon nem a a valóság, és a normális nők joggal várják el, hogy ne az ottani színésznőkhöz mérjék őket, ugyanígy a pasik is h ne 50cmes dákesz legyen az elvárás, amivel 45-60-90 percig tudjanak kardozni... ?”
Kezdem gyanitani, hogy te még életedben nem láttál pornót... ami alapvetően egyáltalán nem lenne baj, viszont úgy, hogy véleményt alkotsz róla, úgy már igen.. ha mondjuk az Oscar-dijas Jennifer Connellyt a 90-es évekből és Michelle Wild-ot a 2000-es évekből egy-egy filmükből kiragadnánk és egymás mellé tennénk őket, a kutya meg nem mondaná a külsőségek alapján, hogy melyik a pornós és melyik a Hollywood-i szinésznő...(mindkettő nagyon szép, nőies külsejű)

„És mivel az én teljesen átlagos cicimet, és a LI-es foghagymagerezdeknél eggyel nagyobb, de formás fenekemet is megnézte már nagyon sok pasi (ez elmúlt 10 év azért nem kis számú mintát jelent), így 'pasik többsége a nagy mellet, kis feneket szereti' elméleted alapján én csak a kisebbséggel talalkoztam.”
Ááá, szóval innen fúj a szél... :-). Szóval elégedetlen vagy az átlagos (magyarul kicsi) méretű ikreiddel és a nagyobb (magyarul nagy) popóddal, de annyira, hogy kompenzációból azt is képes vagy bekamuzni, hogy csomó pasi jól megbámult már ezek miatt..igy már értem, miért fújsz a pornósokra, akiknek ugye a külseje arra van kihegyezve, hogy a legerősebb szexuális vágyat váltsa ki a(z átlag) férfiból. Két dolgot tehetsz: vagy egész életedben leszólod a nálad vonzóbb külsejű nőket, vagy felelősséget vállalsz és teszel azért, hogy jó nőnek érezd magad (ez jelentheti azt, pl. hogy a gondolataidat változtatod meg magadról, de azt is akár hogy sportolni kezdesz, hogy lemenjen a hájacska).

/„ Empátiám meg van bőven köszönöm, de sajnos estére fogytán van, alváskor újratöltődik.?
Itt letolod a felelősséget magadról, ez nálam a no comment kategória./

Amúgy szerintem mostanra eléggé kimeritettük ezt a témát, akár el is engedhetjük :-).
süti beállítások módosítása