Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 5x15 – Channel 5

2019. szeptember 25. 13:00 - hektor_

A doku-mederben folytatódnak a kalandok, elmondja 4-5 ismeretlen hogy mennyire hálásak lehetnek Virginiának, aztán ő maga is nyilatkozik róla, hogyan segített újjáépíteni a telepeket, és leesik végre, ami eddig olyan furcsa volt ebben a nőben: ugyanolyan crazyeyes-zal rendelkezik, mint a testvérsorozat Alfája. A jövő kulcsa ott van mindegyikünk kezében, keressenek az 5-ös csatornán! - zárja sorait, a kabátján lévő kulcs kitűzőre mutogatva, távolodik a kamera a képernyőről, Al meg úgy felrántja magát a nyilvánvaló hazugságon, hogy földhöz vágja a TV-t.

1.png

Morgan meg a már infúzióra kötött Grace között nem történt végül nagy beszélgetés, de olyan bárgyú mosollyal pislognak a másikra, ahogy csak a szerelmesek tudnak. Az előző részben talált Tom is csatlakozott a bandához, a húgát is visszaszerezték az elrablóitól, gondolom arra alapozva, hátha lesz előbb-utóbb egy szereplő, aki nem halálosan unalmas. A csapat Noé Bárkájaként lézengve próbálja megtalálni az új otthont, mikor egyik este beesik a kerítésen egy zombi seriff, akinek a kabátját John kedvenc helyének, a Humbug's Gultch-nak a csillaga ékesíti, így a férfinak beugrik, hogy nem is lenne szar ötlet odaköltözni, hiszen ezek a helyek eleve bevezetett áram és csatorna nélkül működtek korábban is. Szavazás, mennek. 

2.png

3.png

Grace eszméletét veszti, de hála a Salazaréknak, akik a plázából mégis elhozták az ultrahang gépet, June megpróbálja megnézni a nő pajzsmirigyét belülről, csak sajnos kb annyira ért a dologhoz, mint a tyúk az ABC-hez. Mindenesetre egy kis kitérővel megpróbálnak infúziót szerezni, Al talál is egy szatyorral, úgyhogy Grace felébred, cserébe mikor átkelnek egy hídon, az majdnem beszakad a tartálykocsi alatt, viszont anélkül meg nem jutnak el a Humbug's Gultch-ba.

4.pngMielőtt dűlőre jutnak, hogyan tovább, megjelennek Virginiáék, felfegyverkezve szállnak ki a kocsiból, és elég nagy rá a mellény („ha meg akarnám ölni magukat, már halottak lennének”) ahhoz képest, hogy hárman állnak húszplusz emberrel szemben. A békaképű asszony személyeskedni kezd, hízeleg Victornak, Dwightnak pedig a feleségét emlegetni, amiért a férfi agyában elpattan egy ér, és máris kész fejbelőni a nőt. Morgan píszeli a társaságot, ugyan ugyan, mire a felhajtás, egyszer már megmondtuk hogy mások a módszereink, úgyhogy nem csatlakozunk hozzád, szóval húzz el – mondja a vörösnek, aki erre sértődötten odafordul az embereihez, mire azok beleeresztenek egy sorozatot a levegőbe, aminek köszönhetően mindjárt odagyűlik a környék összes zombija. Jézusom, de gyerekes.

5.png

6.png

7.png

A kocsikkal elbarikádozzák a híd előtti teret, és elkezdik legyakni a walkereket, de azok mégis átjutnak az akadályon arrébb lökve a kocsikat, szeretném tudni, hogyan, mikor életerős férfiból is kéne vagy tíz, aki oldalról odébb tud taszajtani egy Opelt. A holtak túl sokan vannak, úgyhogy a csapat menekülőre fogja, Tom azonban hasraesik, kezében a kamerával – a zombik már majdnem beérik, mikor beszakad a híd azon fele, tartálykocsistól, mindenestől. A férfi a híd közepén vigyorog a kamerába, miközben mindenki üvölt neki a túloldalról, hogy jöjjön már, de ő meg akarja örökíteni a pillanatot – tegye fel a kezét, aki nem találta ki, hogy végül ő is otthagyja a fogát.

8.png

9.png

10.png

Al beleteszi a hátborzongató utolsó perceket a videóba, Grace magát hibáztatja, hogy Tom a kitérő miatt halt meg, nem azért mert szelfizett az épp összerogyó hídon, Morgan búcsúbeszédet mond, és van pár ember az ott ücsörgők között, akiket még soha nem láttam. Elindulnak gyalog, 80 km volt hátra a kanyonig, az 4-5 nap alatt megvan, ha ügyesek. Út közben John megkéri a rabbit, adja már össze őket June-nal, ha odaértek, csendes esküvőt akarnak, ahol Morgan lesz a tanú, aki szerint épp hogy most kéne erőltetni a 80$ per kopf lagzit, hogy emlékeztessék az embereket, van miért élni, na meg épp tele vannak rakománnyal, így mindenkinek bele fog férni legalább egy babkonzerv a nászajándék oltárra. Daniel szerint Morgannek addig kéne lépnie a Grace ügyben, amíg nem késő, így miután meglátják az út mentén, hogy Humbugs Gulchig már csak 5 mérföld van hátra, a feka összeszedi a bátorságát, és odaáll a nő elé – aki viszont nem akarja hallani a mondandóját, mert kimondva csak még nehezebb lenne a dolguk, ha ő meghal- jogos, mert amikor ez megtörténik, akkor majd vissza lehet erre emlékezni, hogy bárcsak elmondtam volna, amikor még lehetett.

Megérkeznek a vadnyugati álomba, ami természetesen dugig van zombikkal. Nem tudom, mire számított a társaság, de kezd kisebb pánik úrrá lenni rajtuk, pedig ha mindegyikőjük csak két zombit gyakna le a kerítésen keresztül, estére már nem sok maradna a bent lévőkből. Strand szerint kérjenek segítséget Virginiától, istenem, ez a csávó még mindig a kényelmet részesíti előnyben a gondolkodás helyett – de lévén senkinek nincs jobb ötlete, ez lesz.Dwightnak nem veszi be ezt a gyomra, úgyhogy lelép.

20.png

Az évadzáró előtti felszopó 4.5-ös pontszámot ért el az IMDB felhasználói szerint, ezt tegye mindenki ahova akarja.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása