Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x22 - Dani kangörcsbe állva frizbizik, irdatlan maszatolás a tét

2019. szeptember 23. 11:10 - Chat Géza

Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami miatt lehet vernyákolni. Zsófi ki is veri... a hisztit, mire Tícián eldurran... agyilag, hogy a nő csak szajkózza a hülyeséget, amikor nincs igaza. Végül aztán a paplan alatt megbeszélik a dolgokat. Tícián kimondja, hogy szeretlek, mire Zsófi csak annyit bök ki, hogy "jó". Végül, kis spéttel, némi bufferelés után rájön, hogy talán az lesz a legjobb válasz erre, amit végül ki is mond a szájával, hogy "Én is szeretlek." Ha lehet egy tippem, akkor Zsófiban eddig tartott a fék, ami miatt nem tárta szét a lábait Tícián csábos mosolyától és bugyinedvesítő dumáitól, ebből tuti kefe lesz.

Másnap Alexa és Dani gigászi frizbizésekben merítik ki a pettingelés fogalmát. A hirtelen felállt... szabály szerint, ha megvan zsinórban, leesés nélkül a 8 passz, akkor Alexa lenyalja a csávóról a tejszínhabot, 10-nél meg már irgalmatlan reszelés van kilátásban. Ahogy ő fogalmaz: Egymásnak esünk, és eltörik a mécses. Teljes képzavar. Még jó, hogy 26-ig jutottak el úgy, hogy nem esett le a frizbi. Ha  a 10 a kuffantás, akkor a 26 egy veszett faszpörgettyűs ATM-ezés lehet helikopter pózban.

Nia a leszarom tablettát bevéve egy bikininek nem, vagy csak talicskányi jóindulattal nevezhető, épphogy mellbimbót zsíkban eltakaró csöcsfékben vízionálja a következő napjait: ha úgy alakul, hogy szingli leszek, az se baj, majd jönnek újabb faszik, aztán lesz valami. Eközben a teraszon: Ex Pumpedné Lunára rázizzen Erik - a viking - aki egy tányér nutellás palacsintával támad. Luna partner is lenne abban, hogy egy párt alkosson a sráccal, mert szerinte ő képes lenne a szerelmes kisfiúból egy rendes férfit faragni. Hát, ehhez komoly véső, meg minimum egy raklapnyi százas smirgli kell, hogy Erik elhagyja a papucs létformát és valami emberibbé transzformálódjon.

 Egy rém szexista játék jön, amikor a srácoknak bekötött szemmel kell a csajokról leenni a gyümölcsöket. A hirtelen vakondokká és kis disznókká változó pasik olyan helyekre is elklandoztak, hogy a BangBros telefonált is, hogy kéri vissza az Ultimate Gang Bbang in Cyprus forgatókönyvét. Közben a nagy nyalakodást megelőzően kérdésekre is válaszolnak a csávók. Nyugi, nem egy Legyen Ön is milliomos!-t játszottak. Olyan kérdésekre kellett tudni a helyes választ, hogy ki mihez hasonlítja a saját seggét, és akkor a helyes válasz hamvas barack, mi más, ugye. Közben kiderült, hogy annyira 2019-et írunk, hogy Nia legszörnyűbb rémálma nem Rajmi, ahogy azt az egyik egyetemi adjunktus viccesen bekiabálta, hanem az, hogy hirtelen törlik az összes követőjét Instán.

Rajmi lezuttyan a szépségkirálynő mellé, hogy megfejtsék közösen, ez a műsor nem a barátságról szól. Na, és akkor itt kimatekozzák, hogy ha Erik beáll Luna mögé, ő meg beáll a szépségkirálynő mögé, akkor Niának szevasz, mehet a hesteg repülőjegy. Hacsak nem mentik meg valahogy. Így közben a képletbe bekerül Helga is, akinek Danival kell szövetkeznie. Ez úgy szakmailag, mint emberileg, és elméletből a gyakorlatban átültetve is simán megy a szóban forgó játékosok között. Még Gergőt kell befűzni, hogy Helgát pattintsa, aztán álljon be Nia mellé, mögé, alá, bárhova, tökmindegy. És akkor ennyike. Itt még nagyon messze volt az adás vége, nem eszik olyan forrón ezt a príma kis cselszövést, csak mondom.

ke_pernyo_foto_2019-09-23_10_58_39.png

Estére - feltehetőleg egy erősen ajánlott jeligére érkezett szerkesztői levél hatására - spontán Chippandale show kerekedik. Erik szendvicsbe vágja magát a Szépségkirálynő és Ex Pumpedné közé, de Tibi, a ciprusi Magick Mike az, akitől állva pisilnek a nők. Aztán jön a nettő buli, ahol Rajmi és a Szépségkirálynő natúrba dryhumpolhatnak valami 2017-es slágerre. Mindezt szúrós szemmel le is követi Erik, aki bedurcázik picit, de állítja, hogy ő most full jól érzi magát, csak épp vlogolásba folytja bánatát.

A bulifúró Lali is megérkezik. Látszik a csávón, hogy ő is döntené magába a piákat a többiekkel, de sajnos meló van: közölnie kell, hogy ki az a pár, aki ma kiesik a játékból. A helyzet az, hogy a nézők még látni akarják, hogy Dani és Alexa bimbózó románcából mi lesz. Ellenben Nia-Rajmi és Helga-Gergő felszállhat az elektromos szopórollerre, mert a többiek döntik el, hogy melyik párból melyik fél menjen haza, ja és egy fiú, egy lány kell hogy legyen. Tehát vagy Rajmi és Helga húz haza retúr jeggyel egy nap múlva, vagy Nia és Gergő. Ezt dekódolni sem megy zökkenőmentesen, de a szövegértésből nem felmentett kollegák korrepetálják Zsófit. Egyből meg is indul a szervezkedés, hamar megalakul a csak Szépségkirálynőből álló Team Rajmi, illetve az ellenfél is, a Tibi, Dani + még két emberből verbuválódó Team Nia. Hogy mire jutottak, az majd holnap kiderül, ami már most biztos, hogy Rajmi megy kamuzni Niához, hogy mennyire megszerette, kint megvárja, blabla, közben a lány nyakát puszilgatja, a csaj meg tolja el magától.

Címkék: love island
236 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2019.09.23. 12:44:32

Ez scripted reality lett.

Chuck Νorris 2019.09.23. 12:55:40

''Közben kiderült, hogy annyira 2019-et írunk, hogy Nia legszörnyűbb rémálma nem Rajmi, ahogy azt az egyik egyetemi adjunktus viccesen bekiabálta, hanem az, hogy hirtelen törlik az összes követőjét Instán.''
az ilyen spontán humorbol kéne 10x több, és mondjuk a picsogásbol, pucsitásbol 10x kevesebb, egész élvezhetö egy óra lenne.

Rugdoll 2019.09.23. 13:25:53

Azért számomra kissé elkeserítő, hogy Nia 66k-s insta követőinek száma, mára 69k-nál tart. SZegény Gáborunk, meg nagyon örül, hogy neki meglett az első 10ezer.
Mivel Niuska azt nyilatkozta, hogy kezd a DJ-zésből kiöregedni, gyanítom azért erőltetné a képernyőn maradást, és szeretné tovább tornázni az insta követők számát, mert influenszerkedni szeretne a jövőben. Nyilván nem alsó tagozatosokat szeretne kísérgetni az osztályteremből az ebédlőbe..

Noroka 2019.09.23. 13:50:52

Állítólag visszamegy Kitti v Karola .. ez tragikomédiaba kezd fulladni , új ember =pumpedné meg vmelyik kiesett ... ennyire nincs jelentkező ?

Zb74 2019.09.23. 13:52:33

@poszt: Baszki, kihagytad a legfontosabb részt, miszerint Erik kis híján megpocsíkolta Helgát :-)

@mindenki: Ide is beírnám, hogy a szaksajtó értesülése szerint lehet[ett?] szavazni arra, hogy Kitti térjen vissza a játékba, avagy Karola:

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fordulat-a-love-island-ben-visszater-egy-kieso-a-villaba/kcvx7cz

Mondjuk, ha vagyunk olyan cinikusak, hogy feltételezzük, a szavazások (legyenek bár kintiek, vagy bentiek) lényegtelenek, és úgyis a szerkesztők döntenek mindenről, akkor csak Karola jöhet szóba, mert Kitti feltámadása nem kavarna meg semmit. Viszont Karoláé is csak akkor, ha a visszatérése idején még játékban lenne Rajmi, és lehetőleg már ezerrel kavarna Andikával.

megvagyhadnagy 2019.09.23. 14:04:48

Most komolyan? Andi és Rajmi? Andi háttal ül a TV-nek, vagy mi van? Ezzel csak ráerősít a szépségkirálynő sztereotípiákra: szép, de nem túl eszes. Mondjuk Andi még csak nem is szép.
Nem tudom ki hogy volt vele, de a Helga-Erik féle fürdőszobás jelenetnél éreztem némi feszültséget, valahogy mintha bent lett volna a levegőben, Erik nem tudja visszafogni magát és erőszakoskodni kezd.

Zb74 2019.09.23. 14:11:29

@RTB: Hát, igen 3 hétig alig taktikázott valaki a vellában, erre Rajmiék egy rész alatt komplett haditervet szőnek, és kis híján végre is hajtják... ez nagyon megrendezettnek tűnt. Meg az is, hogy bejön NorbiLali, és az összes csaj ráveti magát :-)

@megvagyhadnagy: Benne volt, de ne legyünk igazságtalanok, ténylegesen NEM erőszakoskodott vele, még úgy sem, hogy előtte közvetlenül még Helga húzta az agyát. Pár éve a TV2-féle Éden Hotelben viszont tényleg volt szexuális kényszerítés[i kísérlet], az valóban vérfagyasztó volt; botráby is lett belőle, meg per.

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 14:11:41

@Zb74: Az lenne egy érdekes csavar, hogy mi szavazhatunk (persze nem csak mondom) hogy Kitti vagy Karola... majd amikor kiderül, hogy Karola... a bentiek szavazhatnak, hogy ki helyett jöhet be.... Tibi lehet azonnal felállna Zsanit felborítaná....hol kell aláírni? :)

MeadowSoprano 2019.09.23. 14:15:19

@Noroka: ez honnan tudod volt valami cikk tokre lemaradtam!

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 14:16:19

Ebből a névtelenül kérdezek dologból hogy nem lett nagyobb balhé... nem is értem?!
Gergő... Rajmi egy fasz volt, ő volt.. ja fú há.. Rajmiék: ezt elbatt(ad)! mondta Niának.. nem elbatt(uk) .. hanem (ad) mert hamar rájönnek, hogy mi (itt már mi) írtuk.

1. utána Gergővel dumál Rajmi simán, mintha nagy haverok lennének
2. senki nem akarta kicsit megpöckölni Rajmit?
3. Nia nem akadt fen azon, hogy amikor borult a bili, egyből ő lett a hibás?

Vagy kivágják az okosok vagy scripted ez is... egyszerűen ennyire nem lehetnek amőbák...

MeadowSoprano 2019.09.23. 14:17:01

Oke oke mar megvan a cikk honnan az info!!

MeadowSoprano 2019.09.23. 14:18:33

@AkkorlegyenPtr: igen ez nekem is feltunt hogy Rajmi igy fogalmazott de vedelmere legyen mondva hogy valoban Nia otlete volt de betyar becsulet hijjan a hibaztatas mindig konnyebb!

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 14:23:19

csak megkérdeztem volna a srácok helyében, hogy Rajmi! Pöttyös az inged? ....

Ki megy haza szitu... senki nem ment oda a többiekhez, hogy figyumá.. én maradnék, jófej vagyok, nem? Helga magába fordult, Rajmi megvárja Niát annyira szereti (miafsz?) Gergő meg nem is tudom, lehet a medencébe ölte magát....
Ha nagy spanok voltak eddig.. csak odamegyek már, hogy na mizu? Maradok?

Andi királynő meg odamegy Erikhez hogy lécci .. nyugi elintézem! (Miafsz 2.0?) háttemegkivagy ott bent? A Szabó bakter? (akit amúgy kiröhögött meg papucsnak hív, meg kisgyereknek, meg mittuomén... és aki az exe... btw.. szóval hogy itt mindenki hülye?

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 14:30:26

@MeadowSoprano: Azt érzem, hogy ők ketten simán eladnák egymást plusz 1 perc műsorban maradásért... kár, hogy most az egyikük offol... Jó kis feszültséget ki lehetett volna scriptelni... na mindegy.

Zb74 2019.09.23. 14:30:56

Volt szó már itt a vágásról. Na, szóval ebben az adásban Zsófi látszólag minden előzmény nélkül odafordult Tíciánhoz, mondván: most már csak azért is szexelni fogok veled a zuhanyzóban! Itt érezhető volt, hogy visszautal valamire, csak azt a valamit nem vágták be a műsorba. Hótt véletlenül egy online videóból - asszem, az egyik Love Story-ból - derült ki, hogy ezek ketten együtt fürödtek, és valahogy leverték a zuhanyfüggönyt a karnissal együtt. Az ott sem látszott, hogy dugni próbáltak-e, csak az, hogy Tícián nem tudja visszarakni a karnist...;-) Szóval erre az esetre utalhatott Zsófi, de az ügyes rendezőnek/szerkesztőknek/vágóknak köszönhetően annak, aki "csak" a műsort nézi, erről fogalma sem lehetett.

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 14:33:00

@Zb74: kérhetek linket? hol találom meg ezeket a bonuszokat?

Zb74 2019.09.23. 14:44:02

@AkkorlegyenPtr: Szívesen! Amúgy nemcsak a Moston vannak extrák, hanem néha az rtl.hu-n is.

Onnan például ez a kedvencem, valahova már betettem:

rtl.hu/rtlklub/loveisland/lovestory-exkluziv-jelenet-tician-a-legyozhetetlen

Thats What She Said! 2019.09.23. 14:51:26

@Rugdoll: ha vki attól érzi magát nagy embernek hogy mennyi követője van, azt sajnálni tudom csak.

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 14:53:05

@Zb74: na igen. Több ilyet kéne látnunk a tv ben

Thats What She Said! 2019.09.23. 14:57:48

@AkkorlegyenPtr: nem . Csak nem látunk mindent a csatorna jóvoltából. Sot, alig látunk vmit. Ki vannak sarkítva a szerepek, a jellemek, a szereplők megítélése irányított a bevágott dumák által. Sokminden kimarad, ezért nem logikusak az egymást követő jelenetek sem sokszor...

innovation 2019.09.23. 15:12:59

Igen, a vágás valóban tök gáz. Nem érti az ember, hogy akkor most mi, merre, hány méter. Botrány az egész, pedig lehetne ez jó is. Marha idegesítő egyébként, mert miért sír a csatorna, hogy nem nagy a nézettség. Nem csoda. Mű karakterek, rossz vágás, szerkesztői belenyúlás, követhetetlen történetek, szabályok, stb. Tényleg így kell 2019-ben televíziót csinálni? ^^

Chuck Νorris 2019.09.23. 15:13:17

@megvagyhadnagy: sajnos az Éden Hoteles eröszakoskodás óta, az ember ilyenkor tényleg többet láthat és érezhet mint ami. bennem is felrémlett, pedig lehet csak egy komolyabb nyomulás elöszele csapta meg az arcuinkat :D

Chuck Νorris 2019.09.23. 15:15:16

@Zb74: ahh pont leirtad ugyanazt mint én, na mindegy, legközelebb visszafele olvasom az uj kommenteket :)

Mate4182 2019.09.23. 15:16:35

@Zb74: ez komoly ...

amugy pofam leszakad ezektol a vagasi gondoktol .. csomoszor elofordul hogy tok hulyen erzem magma cask mert nincs rendes info atadas hogy most mi miert tortenik stb stb

az ofit koszi, bar lehetne kicsit hosszabb is, eleg sok info ki Is maradt de neha gondolom becsusznak elfoglaltabb napok

az meg hogy visszahoznak vkit pedig a vicc kategoria .. tenyleg ennyire nincs fantasia rtlnel? tenyleg ennyire futja ? olyat visszaeroltetni aki elsore se kellett senkinek? most miert kell vkinek ujra megeroszakolni az onbecsuleset?

Chuck Νorris 2019.09.23. 15:18:34

@Thats What She Said!: ez sok emberbe benne van, én is mindig örülök ha yt-on a 8 éves videoim miatt jön egy követö :D (havonta egy az átlag kb :D)
persze ezt az influenszerkedést egy baromságnak tartom, de sztem minden korosztálynak megvan a saját baromsága.

Chuck Νorris 2019.09.23. 15:20:15

@Mate4182: Géza sose viszi tulzásba a karaktermennységet, majd megszokod :)

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 15:29:25

Lali gyerek, ahogy megérkezik dülöngélve: játék ahol a szerelem a tét.... mintha betekert volna már 4 csavaros kiflit

Zb74 2019.09.23. 15:29:28

@Rugdoll: Amikor én először néztem, 63 K körül volt, és már akkor is ment az adás. Most meg 69.

*jinx* 2019.09.23. 15:46:45

Azért remélem Rajmi marad és visszaküldik Megkapsz Karolát. :)

Zb74 2019.09.23. 15:51:41

@RTB: Egyébként nem is az a legnagyobb baj, hogy scripted, hanem az, hogy badly scripted ;-)
A sztori gyakran még úgy sem áll össze egységes egésszé, hogy egyes jelenetekről ordít a megrendezettség.

Nethooligan 2019.09.23. 15:55:24

@Mate4182: ÉH-ben is visszahoztak kiesett játékost, itt is szinte borítékolható volt, hogy vissza fog valaki térni.
Pont azt írtam kb. másfél hete, hogy visszahozhatnák Karolát és válthatná az ajtóban Rajmit. :)))

Ha a szabályokban benne van, hogy "bármi megtörténhet" és ezt elfogadták a játékosok, akkor nem nagyon van más választásuk, maximum összepakolnak és hazamennek, ha nem tetszik valamelyiknek, vagy úgy intézik, hogy a következő alkalommal ténylegesen is megkapja a repülőjegyét.

MissMothMyth 2019.09.23. 15:55:44

@Zb74:
Ebben az a szornyu, hogy ezek szerint rengeteg olyan ember (tobbsegeben nyilvan peldanak tekinto fiatal lany es fiatal nyalcsorgato fiu) van, aki erre a stilusra vevo.
+3000 azert sok.

Marmint, lehet egy tok kedves, okos lany, de az adasba kuldott osszevagott adasok alapjan pl. a testet siman "aruba bocsatja" a celert (Gabor megszerzese vagy bekules vele..Vagy a "Hogyan lettem DJ" tortenet) ami eleg gaz.

(pedig 29 evesen utalok en lenni a jajjjrosszpeldat mutat!-ot szajkozo venassszony..de rossz pelda.)

MissMothMyth 2019.09.23. 15:57:25

@Nethooligan:
Az "osszepakol es hazamegy" nem hiszem, hogy jatszik, gondolom a szerzodesekben eleg komoly kotber van ilyen esetekre.

Nethooligan 2019.09.23. 16:07:39

@MissMothMyth: Gondolom igen, bár lehet, hogy érdekesebb lenne a műsor egy ilyennel, mint az alap jön egy fiú, hazamegy egy fiú, jön egy lány, hazamegy egy lány, és közben van 2 nap tematikázás (lófasz sincs!) és egy teljesen "kiszámíthatatlan" párválasztó.

MeadowSoprano 2019.09.23. 16:10:05

@MissMothMyth: nem nem total igazad en is igy gondolom!

Amugy. Nekem ez az Andi es Rajmi tokre kimaradt.szemely szerint soha nem lattam oket dumalni! Erre kiderul ok mar csomoszor dumalgattak????
Az rtl eddig jo musorokat csinalt kovetheto volt de amit a love island kapcsan csinalnak az kb olyan mintha most en nekiallnek agyat muteni aztan majd lesz valahogy .
Ez lehetne egy nagyon jo musor is. Soha nem neztem a kulfoldi testverszeriakat azok is ilyenek?

MeadowSoprano 2019.09.23. 16:12:25

@Nethooligan: ha most Karola visszamegy akkor neki ugymond kuldetese lesz Tibit megszivatni es akkor ez is egy forgatokonyv mar....ajjjj de kar hogy nem otletesebbek....
Az eden hotelt nagyon szerettem de az izgi volt

Nethooligan 2019.09.23. 16:25:51

@MeadowSoprano: Hát legalább egy küldetéssel beküldött ember lenne, de semmi.
Jah, Karola tuti rámenne Tibi megszívatására, csak nem túl nagy eséllyel. :)

MeadowSoprano 2019.09.23. 16:28:22

@Nethooligan: amugy szted Karola elmes jatekos? Nekem nem jott le agyilag mennyire van ott szeren!

Rugdoll 2019.09.23. 16:30:36

@Zb74: csak összejön, akkor a kis terve. Mondjuk nem vagyok meglepve. Korunk egyik érdekes "munkája" lett ez a kövess és megmutatom, hogyan kell jó életet élni. És lehetne is ezt jól és érdemben csinálni: pl. én követek egy amerikai csajt, aki még nincs 30 és a világ összes országában járt, ezzel rekorder. Influenszerkedéssel csinálta meg (az első néhány repjegyre volt csak pénze), de ő közben rávilágít társadalmi problémákra stb.
Ettől hányok, hogy repi ruhákban és cuccokkal pucsít 10/10 ilyen kis tucat maca, és 69ezren követik érte..

Rugdoll 2019.09.23. 16:37:14

@MeadowSoprano: nem-nem. Karokát sem az eszéért kell szeretni. A fondorlatosság nem kapott helyet a kellékei között, így nem fog tudni ő mit kavargatni Tibi körül. Max annyi eshet meg, ami már felmerült itt korábban is, hogy bekamuzik valamit, hogy mit látott, amíg kint volt, és "visszanézett" részeket. Zsani sem egy agysebész, könnyen bekajálhatná. Ugyanakkor mondhatom továbbra is azt, hogy mivel a vége ennek is szimpátia szavazás, amit a nézők döntenek el, így nem túl szerencsés nagyon fordulatos hókuszpókuszolással élni és alácseszni másoknak.

Nethooligan 2019.09.23. 16:43:01

@MeadowSoprano: Elmés??? Dehogy! Legalábbis nem nevezném annak azt, aki a biztosnak tűnő párja mellett nekiáll az új faszival látványosan ismerkedni. :)

Mate4182 2019.09.23. 16:49:21

Karo annyira volt elmes mint egy kilincs. a butabbik fajtabol...

a tibi utani siras kozben rajminak odavetett: megkapsz, hat persze hogy megkapsz - nalam egy eletre bemutatta magat. nalam az ilyenek 2 forintot nem ernek (es igen, tudom hogy nem letezik 2 fontos, ezert ennyi a kisasszony ara)

ha van isten megint 1 het utan atbasszak es mehet haza megint :D
az eddigi legszanalmasabb tavozast is o produkalta, szinte remelem hogy ismet less lehetoseg vegignezni

amugy ilyenkor akinel eselyes hogy visszahivjak az ilyenkor kap egy motel szobat Lalie mellett arra az idore amig visszarakjak? vagy hazament mindenki es aki kell azt majd kihivjak megint?

Mate4182 2019.09.23. 16:50:16

@Mate4182: a ket fontos = 2 forintos. bocsi nalam mar a font az alapveto valuta ...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.23. 16:59:52

@AkkorlegyenPtr:

Nem hülye itt senki, az RTL kavarja a szálakat.
Meg van mondva nekik a riportba hogy ki kihez menjen diskurálni, még az is hogy miről.

És az is tuti hogy Karó megy vissza, mondjuk én nem bánom.

MeadowSoprano 2019.09.23. 17:41:38

@szociál: kar hogy az rtl nem olvassa a hogyvoltot lehetne tobb jobb otletuk lenne mint igy ahogy most dolgoznak

De ezek utan visszakuldik Karolat lehet Niat is visszafogjak Gaborostul, hogyha kiesik, en tartom ezt a tezist.

MeadowSoprano 2019.09.23. 17:43:00

@Mate4182: de azert Tibike arcara kivancsi leszek ha Karola ott belibben!!

Rugdoll 2019.09.23. 18:17:40

@Mate4182: Karola instáját elnézve hazajött. Gábor is itthon van már. És Kittike is itthon reklámozza már a Xixot. Szóval visszautaztatják a winnert :D

MeadowSoprano 2019.09.23. 18:29:43

@Rugdoll: amugy azt latni Gabort nagyon szereti a " nép" ! Igy visszagondolva sztem ot tenyleg mki szerette annak ellenere hogy Niaval levo mexikoi/ brazil szappanopera egyik foszereploje.

MeadowSoprano 2019.09.23. 18:32:52

@Rugdoll: es hany ilyen ingyenelo instasztar van..es ezzel keresnek penzt es azt mutatjak a mai tiniknek hogy tessek nem kell dolgozni eleg ha sok kovetod van es influencer vagy.
Hat nem lennek ma tini az fix.

Szoba kilátással 2019.09.23. 18:36:02

@szociál: nem nem van félíg beépített ember illetve a szabálxokkal, kiesésekkel stb befolyásolják az egészet, de megmondva nincs nekik, mert mind oscar esélyes lenne... jól választanak, ilyen hülye andika, éretlen zsófi és tici, ideggyenge rajmimeg a többi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.23. 18:42:33

@MeadowSoprano:
Ha mindenkit visszakuldenek akkor jovo nyaron is azt nezzuk hogy napoznak ,sose lesz vegeb :)
Vagy bekuldik survivorvdavidot hogy nyerje megvezt is :)

@Szoba kilátással:

Biztos terelgeti oket az rtl, nia donteset is biztos az rtl talalta ki.

MeadowSoprano 2019.09.23. 18:47:08

@szociál: :)))))))))))) vizualis tipus vagyok.latom ahogy 1 ev mulva mar mi leszunk ideggyengek mint Rajmi hogy meg mindig nincs vege!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.23. 18:50:16

@MeadowSoprano:
Tikkelnenk meg remegnenk hogy mi van maaar legyen vegeee :)
Helga 96. Partneret csereli stb :)

MeadowSoprano 2019.09.23. 18:52:36

Amug szerintetek LI Erik nem hasonlit EH Kristofra??? Nekem nagyon!

Chuck Νorris 2019.09.23. 18:59:43

@szociál: nincs nekem ennyi pénzem uj tvkre, az állami "vigyorgók" meg be vannak zárva :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.23. 19:08:20

@Chuck Νorris:

:)
Új ablak, új tv, ki bírja anyagilag ?

Chuck Νorris 2019.09.23. 19:16:54

@szociál: hát az ablakot azért kinyitnám a hajitás elött :)
...
az angol Lóvé Sziget legutolsó évadában. nem volt ilyen visszamegy egy kiesett történet, ugy tünik hazai sajátosság. a másik amire felfigyeltem hogy ott a 22. napon volt a 4. párcserélési lehetö9ség, a mienkben a 20. napon már a 7.ik! mindenki vonja le a tanulságot.

MissMothMyth 2019.09.23. 19:17:41

@szociál: Uhhhh..
arrol is akartam sirni egy sort, hogy a 2 hete kb csak napozastol hihetetlen milyen csunya voros/fekete/vizhianyos lett mindegyik bore.
Total kellemetlen nezni.

MissMothMyth 2019.09.23. 19:19:20

@Chuck Νorris:
Na, ezert ertelmetlen a "parosodas" kb.
atlag 2.5 nap alatt hogy a lobanatba alakitasz ki mukodokepes kapcsolatot?
Oke, 0-24, de akkor is..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.23. 19:22:34

@Chuck Νorris:

szegényember lávájlendje :)
Tele csavarokkal, szabályok nélkül .

@MissMothMyth:

két gombóc melanomát kérek :)

MissMothMyth 2019.09.23. 19:23:39

@szociál: A fenyvedo elfogyott, melatonin nem is volt!
:))

Chuck Νorris 2019.09.23. 19:38:29

@MissMothMyth: én mindenböl kérek egy picit.. ja és ne felejtsd ki lécci a melanomát is :)

blue_violet 2019.09.23. 19:41:03

@MeadowSoprano: Ezért viszont pont várnám Karolát! Valaki szivassa meg Tibit is :D

Chuck Νorris 2019.09.23. 19:43:48

@MissMothMyth: ahogy levettem volt az elsö napos kiválasztás majd hétvégenként mentek a hivatalos ceremonia, hétközben meg mentek a szerelmi történések. tehát lassu folyásu volt a müsor. A mienk meg a turbováltozatu durrbele, jöttünk, (rá)b@sztunk, hazamentünk :)

blue_violet 2019.09.23. 19:45:59

És tényleg a Dani- Alexa párost tartották bent a nézők? Bevallom ezen megelpődtem, bár most ez így izgisebb.

MeadowSoprano 2019.09.23. 20:15:56

@szociál: :))))))))))))))))))))))))))) nagyon nagy

Szoba kilátással 2019.09.23. 20:20:54

@ble_violet: mindkettő erős gyökér faktoros... tartogathatnak még meglepetéseket

MeadowSoprano 2019.09.23. 20:24:49

@ble_violet: igen. Nekem tibi sokaig favorit volt ma mar egesz mashogy gondolom!

indy0311 2019.09.23. 20:44:33

@Sellőke: hát, te meg az én napom dobtad fel :D köszi, köszi és köszi :D könnyesre röhögtem magam Nia új nevén

Chuck Νorris 2019.09.23. 20:50:49

@mi szél hozott?: uhh azt én is néztem volna, a skandináv tipusu szöszke hölgyikék nálam a námber van! :)
amugy az angolba is volt csókos feladat, de ott mintha csukott szemmel kellett volna megtalálni a társad :)
lehet itt is lesz. Erik tuti lekapja véletlen valamelyik pasit :)

Rugdoll 2019.09.23. 21:07:32

@MeadowSoprano: ez még valahol érhető is. Vállalta, hogy bénán csajozik, szarul választ, de jószívű és lelkű srác. Ezt a figurát 100%-ban hozta is. Számomra azért érdekes, hogy az nem jön szóba, hogy mondjuk ő menjen vissza. Vagy Szilvi mondjuk. Mégis mi alapján Mekis vagy a Szemöldökökanyja? Nyilván költői a kérdés.. de imádom ezeket az "öntörvényű, érthetetlen fordulatokat"

Rugdoll 2019.09.23. 21:10:48

@MeadowSoprano: egyetértek. Én sem. Én még fél napokat lestem a telefonomat, hogy ír-e sms-t a kiszemeltem.. és iskolába tanulni jártam, a barátaim igazán azok voltak (és most is azok) és elsősorban értelmes, szerethető, érdekes és hasznos ember szerettem volna lenni.
Az ingyenélés level 100-ra emelkedett azóta.

MeadowSoprano 2019.09.23. 21:15:07

@Chuck Νorris: akkor ertem mar miert barackmaghelga a nyero :)))))) mar a szemednek!

MeadowSoprano 2019.09.23. 21:15:56

@Rugdoll: annyira detto nekem is!!!! De jo is volt! Azok voltak az igazi izgalmak randi elott es utan..az edes varakozas :))))

blue_violet 2019.09.23. 21:20:26

@mi szél hozott?: Hűha, és ez is elérhető valahol?

Rugdoll 2019.09.23. 21:23:47

@MeadowSoprano: pontosan :D és max a push up melltartó segített, de eszem ágában nem volt sugar daddy bukszájára plasztik mellkast venni. Bár igaz, akkor még azt sem tudtam, mi az a sugar daddy :D

megvagyhadnagy 2019.09.23. 21:36:47

Ezt a zsófit nem lehetne soron kívül haza küldeni? Marhára irritáló tud lenni.

MissMothMyth 2019.09.23. 21:38:20

Na, civodnak a gyerekek.

De csunyan beszelsz velem...
de tee beszelsz csunyan.
nyenyenye

( nem tudom ki irta a kamaszfiu es koran mellesedo novere hasonlatot, de talalo. Nagyon. :D)

Cnere 2019.09.23. 21:39:04

Én táncolnék veled .... ezt az értelmetlen retardált vitát. Megértem egyébként a Stricit, régi rossz emlékek vannak nekem is hasonló nővel, már nem kinézetre sajnos, de viselkedésre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.23. 21:39:48

@megvagyhadnagy:

Jobban jarnank ha zsofika haza menne szomorodni, egesz nap nezni a buval bacott arcat.

megvagyhadnagy 2019.09.23. 21:41:00

Nem lehetne a végére pörgetni? A szavazáshoz. Ez csak agonizálás.

Chuck Νorris 2019.09.23. 21:43:37

@MeadowSoprano: a szökeség azért nem minden vannak még fontos szempontok, pld a mosolygós vidám szemek.
helga hiába szöke, olyan a nézése, hogy kasszát lehetne futni vele :)

megvagyhadnagy 2019.09.23. 21:43:42

Nem lehetne a végére pörgetni? A szavazáshoz. Ez az agonizálás nem túl izgalmas.

*jinx* 2019.09.23. 21:43:47

@mi szél hozott?: képzeld, a magyar VV-ben is volt egy néger! :) Úristen, mi lesz most?

Chuck Νorris 2019.09.23. 21:48:54

@*jinx*: jaja Leslie, aki elkapta a kedvenc nórikámat, akkor lettem rasszista, na jó nem :)

MeadowSoprano 2019.09.23. 21:49:25

@Chuck Νorris: hangosan felnevettem ezen :))))))) a vidamszemu lanyok a legjobbak! :)))

Chuck Νorris 2019.09.23. 21:53:17

ezt elcseszte az rtl,, a tukánharcban a lőcsükkel kellett volna evezni, a női nézök örömére:)

*jinx* 2019.09.23. 21:54:46

@Chuck Νorris: huuu én Csokira gondoltam. Akkor kettő :)

MeadowSoprano 2019.09.23. 21:54:57

@Chuck Νorris: mi a pelo van a zsofi es alexa homlokan???

blue_violet 2019.09.23. 21:56:55

Az új csaj eléggé takargatja magát, nem?

Chuck Νorris 2019.09.23. 21:58:13

@MeadowSoprano: talán megragyultak a naptol, amugy nem láttam, nemtom mire gondolsz :)

DilisApu 2019.09.23. 21:58:23

@MeadowSoprano: én madárszarnak néztem először ;)

Grapy 2019.09.23. 21:59:05

Nekem Tici nagyon szimpi ahogy próbálja kezelni a konfliktusokat. Zsófi nagyon ássa el magát, kár lenne értük :(

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:00:31

engen az érdekel, miért vesz fel zsófi, két számmal kisebb melltartót. :)
mikor ül összezavarodok, nem tudom ez már a cici alja vagy még a hájrudacska

MeadowSoprano 2019.09.23. 22:01:28

@DilisApu: valami hindu biszbasznak neztem de ez is egy kivalo opcio!!

megvagyhadnagy 2019.09.23. 22:02:24

Sajnálom, hogy Helga idáig süllyedt, némi plusz szavazatért.

MissMothMyth 2019.09.23. 22:02:26

Helga..ez mi volt a 2 sraccal a furdoben ??

MeadowSoprano 2019.09.23. 22:02:33

@Grapy: nekem is Tici szimpi ahogy torekszik....en esku no letemre nem ertem zsofival mi van? Tiszta idiotan viselkedik

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:03:41

amugy zsófi védelmében mondom , nem mindent látunk az adásban, lehet tök vakon vagyunk.
(kivétel azok akik már bealudtak ettöl az érdekfeszitő kontenttöl ) :D

Szoba kilátással 2019.09.23. 22:03:45

Tikkes gergő es műcsócs nia megy

Cnere 2019.09.23. 22:03:50

Ez a Lali nem beszédhibás vagy miért tűnik olyan furcsának, amikor beszél? Nem bírok rájönni.

indy0311 2019.09.23. 22:04:37

@Szoba kilátással: most először sajnálom, hogy nincs tévém. Mit csinál Helga, hogy le"fapinázzátok"?

Szoba kilátással 2019.09.23. 22:04:56

@Chuck Νorris: ok de a bevágot részek99 % ban kámpics zsófi..

Franky4finger 2019.09.23. 22:05:46

Zsófiról kedvenc filmem örökzöldje jut eszembe: búbánatos aszott majom.

Grapy 2019.09.23. 22:05:54

@indy0311: tévém nekem sincs, csak netem :)

indy0311 2019.09.23. 22:07:44

@Grapy: hogy nézed? Az rtlmoston csak a korábbi részek vannak, nem? Bocs...tudom, analfabéta vagyok...

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:07:49

@Szoba kilátással: már az elsö naptól kezdve, mintha citromba harapott volna. lehet azt hitte valós buli lesz a LI és csalodott :)

Grapy 2019.09.23. 22:09:17

@MeadowSoprano: :)
@Chuck Νorris: Értem én, és lehet ez is baromi manupulatívan van vágva. Eszerint mindig Tici kezdi higgadtan és lép Zsófi felé, a lány meg egy flegma, közeledésre képtelen durcis kisláynnak tűnik.

Luna meg amúgy milyen szépen játssza a jóságos tündérkeresztanyát, ez tecc :)

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:10:55

@Grapy: nem, én arra gondolok, volt kimaradt jelenet, ahol Tici tényleg bántón beszélt Zsófival, és ezen pörög a csajszi azóta.

MissMothMyth 2019.09.23. 22:12:47

@indy0311:
Erikkel es UjfiuDanival kozosen zuhanyzik- marmint, o pancsol es flortol a fiukkal, akik a zuhifuggony masik oldalan csipkelodnek, elvezkednek, leskelodnek.

ujfiu bedugta a kezet (a fuggony masik oldalara) es megmosdatta.
(utana torcsi alatt masztizott kb a fiu)

Es ez ugy kezdodott, h helga latszolag random teraszos beszelgetesbe dobta be, h furdeni akar..

MeadowSoprano 2019.09.23. 22:13:23

@indy0311: hat furdott meg incselkedett a fiuknak de csak hogy manipulalja oket = fapina

indy0311 2019.09.23. 22:13:39

@Grapy: köszi :) ma is tanultam valamit

indy0311 2019.09.23. 22:16:11

@MeadowSoprano: @MissMothMyth: hát...erre tényleg nincs jobb szó

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:18:22

Expumpedné nem szavazott Expumpednére

MissMothMyth 2019.09.23. 22:18:38

@MeadowSoprano:
mondjuk elgondolkodtam, hogy a tegnapi Erikes sztori ( ami a kiszavazas megtudasa elott volt) ill. a mai alapjan lehet, hogy van itt valami, amit mi nem latunk.....

blue_violet 2019.09.23. 22:19:08

Durva, hogy Rajminak hirtelen minden meg lett bocsátva, mert "szerelmes" :)

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:20:09

nia kiesik, majd jön a nézöi szavazás hogy ki kerüljön vissza, mekis, Karcsi, vagy Nia :))

blue_violet 2019.09.23. 22:20:34

Niának Gábor után kellett volna mennie...

megvagyhadnagy 2019.09.23. 22:20:38

Gergőért kár. De Helgának jobb a feneke. Nem volt jó döntés. Ö itt csak Nia áldozata. Rosszkor, rossz helyen.

DilisApu 2019.09.23. 22:21:54

Gergő amúgy is csak biodíszlet volt, alig mutatták... A jó segg győzött a jó csöcs felett ;)

Cnere 2019.09.23. 22:22:04

@Chuck Νorris: Megvolt a Nia is Pumpednek? Nem is tudtam.

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:22:27

most az lenne a nagy kontent, hogy Andika "megköszöni" az összes fiunak aki rá szavazott, mire Rajmi féltékeny lesz, Erik ujra szerelmes, és 3 napra meg is van a fősztori

Szoba kilátással 2019.09.23. 22:22:59

Tikkes gergő nagyon buta de jóindulatú ... fapina kigolyózott egy újabb szerencsétlent

MissMothMyth 2019.09.23. 22:23:34

Sandorlany 10 perccel a kiszavazas utan:

"Nia...ez nekem.most ugy jon le, taktikai dontes volt"

lassu reagalasu a szentem

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:23:37

@DilisApu: a jó segg gyözött az elfuserált mücsöcs felett , nem? :)

Grapy 2019.09.23. 22:23:51

Rajmi a f*szt fogdossa Niát össze-vissza :D Remélem kövi körben megy haza, és jön majd egy jófej srác helyette.
Ha valakit visszahoznak, akkor Grgőt illene, mert neki esélye se volt erre hatni.

blue_violet 2019.09.23. 22:24:37

Helga nem provokatív és mindenki szereti. :)

megvagyhadnagy 2019.09.23. 22:25:41

Ez az Andi komolyan gondolja ezzel a rajmund gyerekkel? Óriási csalódás.

Szoba kilátással 2019.09.23. 22:26:39

Ideggyenge rajmi és bárgyú andi újabb fárasztó páros

Grapy 2019.09.23. 22:27:11

@ble_violet: Szerintem nem, csak Niát ítélték negatívabbnak. És ugye össze lett kötve a Helda benttartásával, szóval így Helga indirekten húzta magával Rajmit elég erősen.

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:27:23

Andika hogy lehetett szépségkirályné... bár eltelt egy év, tudja fene, én egy vidéki talponállóba se figyelnék fel rá, ha belibbenne :D

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:28:09

Niának összejött az élet, 6000+ lett az instáján.

Szoba kilátással 2019.09.23. 22:28:41

Megy vissza gábor az jó lenne

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:30:39

szegény Gábor veszit egy bordát, és nyer egy "oldal" bordát :D

Grapy 2019.09.23. 22:31:23

Ahogy Niát búcsúztatták az nagyon beszédes volt :)
Gábor nagyon cuki, el vagyok olvadva, remélem hamar rendbejön.

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:32:31

pff jönnek az uj keveredések.... szánalmas

Cnere 2019.09.23. 22:33:37

Természet gyógyász, na az meg fog gyógyítani egy eret meg a trombózis veszélyt. Gratulálok. Ettől függetlenül 1 év max, amit adok Niának meg a Gábornak. Az se rossz végül is.

blue_violet 2019.09.23. 22:34:13

@Grapy: Sajnálom amúgy, de hátha még Helga is tud alkotni, csavarni a szálakon.
Luna meg amilyen jól indult, most meg csak úgy van.

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:36:19

@Grapy: sajnálom gábort, ez a betegség, ez a közönséges nö, és a szakitás után a kin, tripla csapás

megvagyhadnagy 2019.09.23. 22:36:20

Ez a Gábor gyerek ugye nem hiszi, hogy egy természet"gyógyász" majd megoldja a trombózisos gondját?
Andi meg hogy volt képes a rajmi szájába tolni a nyelvét????

blue_violet 2019.09.23. 22:36:33

És Nia öröme valahogy nem volt az igazi, amikor Gábor meglátta.

blue_violet 2019.09.23. 22:37:21

@Cnere: Áhhh, nem lesz 1 hét sem.

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:37:55

@megvagyhadnagy: van az a pénz, amiért neki is korpásodik a nunusa :D

blue_violet 2019.09.23. 22:38:07

@megvagyhadnagy: Nagy a kémia köztük? Bár nem jön át a képernyőn.

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:38:48

@ble_violet: mert azt remélte, Gábor már elfelejtette :)

blue_violet 2019.09.23. 22:39:49

Végre Andi sem biodísz lesz a játékban.

Cnere 2019.09.23. 22:40:34

Erik feje az epic, amikor keményen smárolnak Andi meg Rajmi.

Franky4finger 2019.09.23. 22:40:58

a szépségkirálynő szerintem többet veszít a műsorral mint nyerhetett volna. Beszaladt nyitott szájjal a faszerdőbe azzal hogy a 2 fekvőtámaszos személyi edzőt választotta.

Chuck Νorris 2019.09.23. 22:41:15

na mindegy joccakát mindenkinek,. és remélem LI Hehe holnap benéz, ha nem is nézi a müsort :)

blue_violet 2019.09.23. 22:42:41

@Chuck Νorris: LOL. :D Hát de tényleg úgy tűnt

Szoba kilátással 2019.09.23. 22:44:33

@Franky4finger: nana ideggyenge még csak tanulja a személyi edzőséget, belejön lesz az három fekvő is lábrángással

Thats What She Said! 2019.09.23. 22:46:01

Szegeny Gabor :( jobbulást kívánok neki! És azt, hogy gyorsan továbblépjen niatol. Nem egy őszinte jó lelkű embernek való Nia.

Más: hogy lehet az h a villa falain kívül ülnek le Gabor és Nia a kisasztalhoz, majd nia erről s jelenetrol nyilatkozik a riport szobában? Akkor a riport szoba is a villa falain kívül van? Vagy visszament beszámolni erről?

Thats What She Said! 2019.09.23. 22:49:48

Eltűnt amit beírtam. Akkkr megegyszer: Gabor, jobbulást! Niat felejtsd el, sokkal jobbat érdemelsz!!!

Mikor Nia és Gabor a villa falain kívül találkoztak, utána erről Nia beszámolt a riport szobában. Akkor hogy van ez? Visszament elmondani hogy érintette a találkozás, vagy kint van a riport szoba a falakon kívül? Vagy két ajtaja van?

Thats What She Said! 2019.09.23. 22:51:08

Nna! :)))) mégis megvan, lol

Nethooligan 2019.09.23. 23:47:01

Nem is szóltak a műsorban, hogy szavazni kéne ki térjen vissza. Vagy valamelyik reklámszünetben volt?
A Rajmi Missandi smár után küldeném vissza Karolát, akivel kint ugye Rajmi megkapsz-ba keveredett volna. :)))

Nethooligan 2019.09.23. 23:55:22

Látszik, hogy mindenki szerelmet keresni jött ide. Volt két seggrázós feladat és a fél villa beleszeretett Helgába. Mondjuk megértem, de... :)))

Remélem Izom és Zsani meg végleg összevesznek, mert kva unalmasak már. Na meg én továbbra is a Helga - Tibi párost szeretném már látni.

Zsófi mrg a hisztijeivel jó úton halad a reptér felé, én tuti kint felejtettem volna a tengerparton.

Erik feje priceless volt a smárnál, tényleg lassan ráveti magát egy másik pasira.

Alexa meg... na jó, csak engem irritál az a nő? Vagy hisztizik, vagy tematikázna, csak ahhoz meg nincs agya.

woofesz 2019.09.24. 00:53:27

Andi is már játszani akart, párokat választani elvégre ha már ott van, és csak Ideggyenge volt éppen elérhető, meg ezzel Eriknek is végre egyértelmű jelet ad hogy vegye észre az esélye 0. Andi személyiségét is elkezdjük most jobban megismerni, ami eddig csalódás. Mindenesetre undorító volt az hogy csókolóztak.

masejtik 2019.09.24. 07:32:13

Az előzetesből nyilvánvalóvá vált, hogy megnyílt Helga és Tibi közt az út... eddig is mindenki arra várt, hogy ők pár legyenek.
Végül is a sok papucsállatka között még ők a legnormálisabbak. Helga külön érdeme, hogy senkinek hazudozott hogy így szeretlek meg úgy szeretlek, nincs agyonra tetoválva, a segge meg verhetetlen (jobban mondva nagyon is verhető:-D, de ez más kérdés), illetve aki fejbe megszorozta a 8X36-ot vagy mi volt a feladvány, az magasan kiemelkedik a többiek közül.
-
Mondjuk nagyot nőtt a szemembe (minden relatív persze) Erik és Strici is... az előbbi azzal, hogy tud normális is lenni, akár vicces is, illetve korrekt. Strici helyébe meg már olyat alárúgtam volna a feltöltött szájú hisztigépnek, hogy hazáig repült volna Wizzair nélkül. Komoly türelem kell ahhoz az idegbeteg gyereklányhoz.

DilisApu 2019.09.24. 07:38:06

Andi esetében (is) gondolom van az a pénz (kezdem érteni az 1 milliárd költségvetést), amiért már megtesz ezt-azt, lásd a Rajmival való kapcsolata... hirtelen a derült égből kapcsolat, amikor eddig gyakorlatilag nulla kommunikáció? Vagy ennyire gyökér a vágás, vagy szar a forgatókönyv...

innovation 2019.09.24. 07:42:06

@masejtik: +1
Helga még inkább no1 lett számomra. Igaz, a személyiségéből vajmi keveset láttunk, de ha tényleg ilyen, akkor jó party.

Eriknek valóban többet kellene ebből a képességéből megvillantani, de merre sodorja a játék heve, a szerkesztők utasításai és a lányok, az már más kérdés.

Tegnap a műsort nézve azon gondolkodtam, hogy TC és Zsófia között min megy az artikulálatlan adok-kapok? Nem értem, nem látom a probléma forrását, ha van egyáltalán és nem Zsófika agyszüleménye. De az, amit TC csinált, kedves volt. Vajon, meddig bírja a lány mellett?

---
A kommentszekciót nem nagyon mozgatta meg a tegnapi kiesős kör, vagy csak későn volt és majd délelőtt? Bevallom, kellemeset csalódtam, Helgának külön örülök. Vajon Rajmund hogyan fogja megemészteni, hogy gyakorlatilag Helgának köszönheti a bentmaradást? Ha nem ilyen elbaszott szabály van, akkor szerintem a szőkegyerek marad bent, akinek nem tudom a nevét, de tikkel, az biztos. Kedves gyereknek tűnt, úgy látszott, helyén az esze.

innovation 2019.09.24. 07:45:36

@DilisApu: ^Valahol írták a tanultabb kollégák, hogy az extra részekből azt tűnt ki, hogy többet beszélgettek és Andrea is utalt rá, hogy egyébként sokat beszélgetnek és húzzák is egymást. Sajnos, ismét a vágást okolom, hogy ezekről lemarad az ember. Lehetne egy fél órával hosszabb és akár minden szereplő kaphatna x percet (mi pedig kevesebb reklámot), így talán teljesebb lenne a kép. Persze, akkor kevesebb lenne a manipulációs faktor az adásokban.

AkkorlegyenPtr 2019.09.24. 08:31:08

Tegnap Tíci vitte a showt.. komolyan. Már ott tartok, hogy nyerje meg.
A végén..... fekve napozva..Ohhhfaszm persze küldjetek be még négy fiút!..... na az (is) emberi reakció volt. Ő nemcsak játszik, hanem él :)

Zsófi... huh...amikor ment a hiszti, hogy ő csak azért táncolt mert TC is... ja... és most mit van kiakadva Erikre... ő csak Erik... erre Luna: te meg kiakadtál Helgára? ő csak Helga....Szépen helyre tette a kiscsajt, arra nem tudott mit mondani, csak bambult.

AkkorlegyenPtr 2019.09.24. 08:40:21

Farsangkor Zsófi felvesz egy kapucnist és Kennynek öltözik.

Fredo78 2019.09.24. 08:47:12

Valaki írta tegnap és igaza volt: A kezdő csapatot tök jól sikerült összeválogatni.
Nade nem tudtak még 10 hasonló kalibert összeszedni?
Konkrétan akiket beküldtek :Gergő olyan semmilyen, Zsani és Alexandra szörnyű, Dani se túl jó, Luna ejtőernyős.

AkkorlegyenPtr 2019.09.24. 08:53:24

Az nekem egy "kicsit" irányítottnak tűnik, hogy a játékosok fejlődése vagy pálfordulása eléggé látványos, folyamatos és gyors. Ez talán túl van tolva .. is.

Nia volt e menő DJ, jócsaj, aztán a szerelmes pár aztán a főgenya, a kavarós pcsa, a rosszindulat és aztán az összetört nő meg kiesik és ott várja Gábor... fúú this is a beggining of the beautifuly friendship..

Tibi a Hulk, aztán a mamlasz, aztán Karo OFFolással a medve, aki nem játék, aztán megint a kis pillangós hősszerelmes aztán most ahogy látom és a bunkó fázis jön.

Ezt is sorolhatnám végig.... bónuszként Rajmi lesz most a főfszból átvedlett "szerelmes Don Juan".

Egyrészt követhetetlen, hogy most ki milyen (magyarosan.. most kit utáljak éppen) másrészt ijesztő is egy kicsit.. bipolar..?? bi?

woofesz 2019.09.24. 08:55:00

@AkkorlegyenPtr: A vágás teljesen úgy mutatja be, lehet valójában is így van, Zsófi ugyanazokat követi el amiket Ticihez vág.
-Amikor Rajmi beszólt Zsófinak és Tici mindenki előtt kérdőre vonta Zsófit az a bizalom megkérdőjelezése, de amikor egy névtelen levél miatt Zsófi vonta kérdőre Ticit: Nincs mit hozzáfűznöd?- az nem baj, az nem a bizalom egyböli megingása...
-Zsófi is hívta "Tesó"nak Ticiánt, tegnap meg ezt is a fejéhez vágta hogy miként szólítja.
-Ő beszélhetett a Mátéval, de Tici Luvnyával nem.... És még sorolható több.
Lányok között már kevés van akinek szurkolhatnék még.
#gonoszhelgarepülőjegy

DilisApu 2019.09.24. 09:09:26

Komolyan mondom, ha már ennyire rámennek a kavarásra, be kéne küldeni DonCorleone-t, DJPetit, no meg a Pókmajmot és teljes lenne a káosz :) Legalább színt vinnének a műsorba :D

Thera 2019.09.24. 09:23:37

@AkkorlegyenPtr: Erre egyszeru magyarazat hogy mind atlagosabbak mint mutatjak, és 24 orabol 5-5 perc musoridot kapva a vago azt hoz ki amit szeretne, de mivel kb real-time nem lehet tudni melyik oldal relevans a kesobbiekben

Nethooligan 2019.09.24. 09:24:47

@innovation: Rajmit a legkevésbé sem érdekli kinek köszönhetően maradt bent. Bár azt mondta/hazudta, hogy vissza fog venni az arcából. Hát, kíváncsi leszek...

Berborosz 2019.09.24. 09:35:57

@innovation: Az, hogy nem illik ebbe a társaságba.
Nem elég idétlen...

Nethooligan 2019.09.24. 09:43:18

@Berborosz: Már ez is baj? Így is éppen elég egy kaptafára készült ember van bent. :)))

introverted22 2019.09.24. 09:58:09

@DilisApu: Botox se maradjon akkor már kint, mert DJ Petivel azért jók volta együtt...

introverted22 2019.09.24. 10:07:54

Ahogy a helyzet most áll, igazándiból senkinek se adnám szívesen a főnyereményt. A pároktól kiver a víz, emberileg egyik se szimpatikus. Baromira remélem, hogy Karola lesz az, aki visszakerül, és legalább jól megkavarja a dolgokat. Tibi és Rajmi is eleve rá volt gerjedve, az újak nem ismerik, szóval ő még hozhat színt a dolgokba, Mekis visszatérte full felesleges lenne, mert továbbra se kéne egyik pasinak se, és csak vergődne a kövi kiesésig. Niának jobb lesz a villán kívül, mert ez a társaság semmilyen téren nem passzolt hozzá, és Gábor távozása óta nem is igazán volt elemében.

innovation 2019.09.24. 10:22:34

@Berborosz: De ez egyáltalán nem baj, sőt! Felüdülés az ilyen nő egy ilyen csapatban. #hajrahelga

innovation 2019.09.24. 10:24:15

@introverted22: Sokat gondolkodtam ezen, de ne hozzanak vissza egy kiesett versenyzőt se! Karolát elnéztem, mert igen dekoratív, de azért nem az MTA rendes tagja, valljuk be. Másfelől ebben az országban dívik felrúgni a szabályokat, de, ha már kiesett, akkor maradjon kint, ne jöjjön vissza. Ez a játék szembeköpése lenne! Nem jött be ez a mozzanat sem a VV, sem az ÉH esetében sem.

Berborosz 2019.09.24. 10:25:44

@Nethooligan: @innovation: Dehogy baj! Rosszul fejeztem ki magam.
#hajrahelga

bitfighter 2019.09.24. 10:41:42

Niának jó teste van, de az az áll... ami nincs is neki, de valami kibaszott nagy tokája, na az van...

innovation 2019.09.24. 10:58:11

@bitfighter: Niának nincs jó teste. Indokolatlanul nagyok a műmellei, nagyon sminkeli magát, nem is az a nádszálderekú nő, talán a feneke is nagyobb a kelleténél. Bár azt el kell ismernem, hogy az instája alapján nagy gondot fordít rá. Mármint a testére.

Cnere 2019.09.24. 11:01:08

@innovation: nincs elég játékosuk, folyamatosan hirdetnek, na azért fogják Karolát visszaküldeni, de persze gerinces megoldás, amit nem várok persze a szerkesztőktől, az lenne, ha az összes eddig kiesett játékosról lehetne szavazni.

introverted22 2019.09.24. 11:02:50

@innovation: ez sajna nem kívánságműsor :( EKG, szerintem se jöjjön senki vissza, mert volt esélye, nem élt vele, tehát nem oda való...

introverted22 2019.09.24. 11:05:45

@Cnere: Mondjuk az összesből IS Karola tud a legnagyobb vihart kavarni, szóval ha már valakinek, akkor neki kell visszamennie. Amúgy meg Patrikot és Gábort raknám vissza, nyilván ők nem opció, főleg, hogy már Nia sincs bent, pedig ők hárman tudtak volna alakítani a dolgokon. Sajnálatos, hogy a körülmények ellenük voltak.

AkkorlegyenPtr 2019.09.24. 11:10:58

Tibi összekap Zsanérral, Rajmi összejön Andikával... a terep elő van készítve egy Karola antréra.

Még annyi csavar lehet benne esetleg, hogy Helga rámozdul Tibire ÉS utána Karola.

Szóval én kb péntekre vagy jövő hét hétfőre várom Karolát.

Mate4182 2019.09.24. 11:26:57

a Rajmi Andikabol lesznek meg erdekes szituk. megerdemlik egymast szerintem de ezt nem feltetlenul boknak szantam :D

Erik reszrol reszre szimpatikusabb. megint egyedul neki volt gerince hogy megmagyarazza a donteset es elmondja a velemenyet Niarol is meg Rajmirol is.
Ha ezt az Eriket kapnank a kexdetektol valszeg most o miatta nyuszkolnenek a csajok...

Tibi Helga erdekes kombo lenne. Az a baj hogy baromira nem birom Helgat (sot en azok kevesek koze tartozok ahogy latom akit teljesen hidegen hagy a segge amig a no tobbi resze ilyen) viszont Zsaner is kezd az agyamra menni. Arra a nore emlekeztet akit a VV1ben bekuldtek Okinak hogy ne robbanjon szet a zsakja szerencsetlennek ...

Tici meg mindig kedvenc

masejtik 2019.09.24. 11:33:13

A jelenlegi eresztésből egyértelműen a Helga-Tibi párosnak lenne komoly esélye a végső győzelemre és szerintem össze is fognak jönni. Mindig is szimpatizáltak egymással...sőt Helga tulajdonképp rá vár. Izomnak meg nem kellenek ezek a hisztis nyávogó pitsák, nem is értem mit próbálkozik velük. Talán még Stricinek lenne esélye ha összeállna a Pumpált Nővel és alakítanának valamit. Aztán még a Rajmi-Andi páros is érdekessé válhat, illetve ha Erik a viking beújítana valami normális luvnyát, de a felhozatalt elnézve erre elég kevés az esély. A többi az totálisan súlytalan... az új fiúkból se láttam semmi karakán kisugárzást... azok is csak ilyen jöttmenteknek néznek ki.

Nethooligan 2019.09.24. 11:37:08

@masejtik: Eriknek láthatóan két nő jönne be a szépségkirálynőn(???) kívül. Helga és Puna. Bár ha nem esik szerelembe valószínűleg bárkivel ellenne, de képes szerelembe esni és akkor minden nő menekül tőle. :)

masejtik 2019.09.24. 11:43:48

@Nethooligan:
Ez így igaz...de hátha ő már a brómos ízesítésű xixo-t kapja :-)))

indy0311 2019.09.24. 12:08:49

@Mate4182: Mi a bajod Helgával? Sokkal értelmesebb, mint a többiek, egyszerűen csak nem dumál annyit. Mondjuk, a tegnapi zuhanyzás tényleg fura volt :D

Tici nekem is szimpatikus, sokkal inkább, mint az elején. De továbbra sem értem, mit eszik Zsófin. Oké, oké, szép lehetne a csaj, de ezzel a sok műcuccal magán...

Oxymore_2 2019.09.24. 12:13:23

Tibi helyzete nem olyan egyszerű Zsanival. A tipikus "törököt fogtam, nem ereszt" helyzet. Jól jött neki az első napokban, de nem tudott fejlődni ez a kapcsolat. Zsaninak viszont csak Tibi van, könnyen kieshet, emiatt a srác nem tud hitelvesztés nélkül megválni tőle.
Karola (számomra baromi unszimpatikus karakter) erőltetett bejövetele , persze nagy és (többeknek kellemetlen) meglepetés lesz, de ennyi. Tibit utálja, nem is értem, hogy kerülhet szóba bárkinél Karola - Tibi kapcsolat.
A szavazás Karola és Kitti közötti választásról furcsán titkos volt, a tegnapi adás után indították el, de egy szót sem szóltak róla a tv-ben.

Mate4182 2019.09.24. 12:31:58

@indy0311: nem szeretem azt a modot ahogyan magarol es barki masrol beszel. olyan magas lorol beszel mintha lenne benn 5 klonja a szilvinek o pedig a tokeletes mixe lenne Lunanak Andinak Zsofinak Nianak sb stb

amikor magarol meg Gergorol beszelt egyszer a riportban akkoris ugy fogalmazott hogy Gergot ot lehuzza mert o az erosebb szemely a parosukbol stb

en az ilyenektol hanyingert kapok plane amikor valaki (jo segg ide vagy oda) egyaltalan nem nez ki olyan jol mint amit beallit magarol
ahogy a sracokrol beszel az is bicskanyitogato. hogy neki mindig mindenki keves. hogy neki ket naponta valaki mas kell aki szinten keves less ket nap utan.

annak tudnek orulni ha bemenne egy uj srac Helga beprobalkozna, az meg leoltana hogy:

ne legyel hulye nezem a musort hetek ota. takarodj a kozelembol nem akarok hazamenni egy heten belul.

Grapy 2019.09.24. 12:40:21

A mellékadásban még van egy interjú Gáborral meg aztán Niával közösen is.

Alexa gáz ahogy viselkedik, a párja meg engem a Deadpoolból ismert acélemberre emlékeztet :)

Erik elég szépen jön fel szimpátiával, mert amit Andi művel az gáz, de hát legyenek boldogok. Szvsz azt a csókot Erik 100x jobban megérdemelte volna, de hát a szívnek nem lehet parancsolni.

És hogy Gábor nincs, az új kedvencem a Tici, mert vicces és cuki :)

megvagyhadnagy 2019.09.24. 12:43:16

Hát, meg kell cáfolnom egy "legendát" Helgával kapcsolatban. Visszanéztem a seggrázós feladatot. Tibi második kérdése ez volt: 8x64. És ez bizony nem 112, mint amennyit mondott. Hanem 512.
De őszintén? KIT ÉRDEKEL? :D Úgy láttam, hogy se a villában, se a kommentezők nem a helyes válaszra figyeltek... meg tudom érteni őket :D

Mate4182 2019.09.24. 13:26:45

@megvagyhadnagy: ez nekem is feltunt hogy itt emlitettek paran hogy o kiszamolta meg minden.

nagy lofaszt. pont ezen rohogtunk baratnommel tegnap este hogy ravagta hogy 112 de miert? :D

introverted22 2019.09.24. 13:35:33

@Grapy: Erik mindig úgy jár, hogy ő rajong, a csókot meg a többit meg más kapja. Lásd Nia Gáborral és most Andi Rajmival.
Az a baj, hogy annyira xarul van vágva, szerkesztve ez a műsor, hogy semmit nem kapunk belőle, amitől érthetnénk, hogy mi miért és hogyan alakult... Azt sem látjuk, hogy a kapcsolatok hogy válnak barátiból ellenségessé, majd újra barátivá. Csak azt látod, hogy egyik pillanatban még haverok, aztán rohadjon meg, aztán megint pacsi van... De hogy mi történ, amiből ezek lettek... hát az passz.

innovation 2019.09.24. 13:39:46

@Mate4182: Nyilván senki sem tökéletes. Igen, kicsit feljebb pozicionálja magát, de ez legyen a legnagyobb baja. Nekem kifejezetten tetszik a visszafogottsága, külsőre pedig abszolút dobogós első helyen áll. Nincs rajta mű cucc, nem sminkeli magát kurvának, nem tölt fel ajkakat, nincs tetkója. Helyes, szép formájú a melle, szép a bőre, a haja, stb. De ízlések és pofonok, persze.

És a 112 az új 512. :D (Bár nem mondta, hogy 512??? Majd visszanézem.)

innovation 2019.09.24. 13:45:34

@Grapy: Férfi szemmel TC-vel sokat nem lehet dumálni, mert nem érted a logikát, a mondanivaló felépítését, a szavakat egymás után, a mondatszerkesztést, stb. Így meg nehéz. De legalább jóindulatú, romantikus, ez gondolom jó pont a csajoknál. Már csak a séróval kellene kezdenie valamit.

Alexát remélem, hamarosan offolják a műsorból. Intellektuálisan nem verdesi a plafont, jól nem néz ki. Ahogyan rávetette magát Lallerra, kifejezetten gáz volt. A B opciózás meg... Inkább bent maradnék a játékban és vinnék haza 10 milliót, mint zéró opció legyek és néhány nap után kimenjek. De, ki érti a nőket! :D

Andi az a nő, aki tudja, hogy megkapja, akit akar, mert jól néz ki. (Igen, nem egy Helga, de jól néz ki, ez tény: cuki mosoly, szép pofi, szép haj, ápolt, nincs tetkó, nincs műcsöcs, jó a feneke, formásak a cickók, jól néz ki, na!) Játszadozik ezzel-azzal, aztán mehet, amerre lát. Erik meg rajongott érte, persze, ez kevés volt. (Jóóó, az elején a vikingünk is gáz volt, bár sokszor meg azt mondják a csajok, hogy a férfi nem rajong eléggé.) Meglátjuk, mi lesz Rajmunddal.

Grapy 2019.09.24. 13:53:55

@introverted22: Hát ezzel csak egyet tudok érteni :) AranyMálna díjat a vágóknak/szerkiknek!

@innovation: Ticivel én se tudnék mit kezdeni, de ő legalább vicces. Az új srácoknak alig jutott műsoridő, Tibi-Rajmi nem érdekel, Erik kezd még feljönni.
Alexához nagyon +1
Persze hogy megkapja Andi Rajmit, csak annak fényében hogy most ő tarotta bent a srácot, azért kicsit kétes a dicsősége (értem úgy hogy kb. a kukából guberálta vissza a srácot magának).

Továbbiakban jó lenne a Helga-Tibi páros, Luna meg Erikkel :)

Szoba kilátással 2019.09.24. 14:12:30

@Nethooligan: ékszerész nem annyira nyálas, mint ahogy megjátszotta bárgyú andi kishercegnőzésére reflektált, biszexnek viszont nagy valósz az

mézescsók 2019.09.24. 14:22:18

Ha Erik akkor lett volna olyan, mint most, akkor talán még mindig egy pár lehetne Andival. Mert szerelem nélkül, szövetségesként is végig vihették volna a játékot.
Andi mindenesetre előkészítette saját távozását.

Mate4182 2019.09.24. 14:23:20

amugy durva hogy Erik milyen valtozason ment at a kezdetekhez kepest.

amennyire irritalt az elejen, annyira kedveltem meg mara

AkkorlegyenPtr 2019.09.24. 14:28:32

@Szoba kilátással: nekem egy kicsit ledobta a láncot a gép, amikor Lunával szórakoztak... Luna adott egy puszit Gergőnek aki aludt.. de ugye azt játszották hogy valójában Erik adta. Luna elbújt... Gergő felkel.. és nem azzal indít, hogy beleveri az orrát az arcába, hanem, hogy : hát te?! .... nem az a baj hogy Erik puszival ébreszti, hanem, hogy mit keres ott Erik? őőőő hátizé...

masejtik 2019.09.24. 14:31:06

@Mate4182:
Így van... akik itt pozitívan változtak, vagy "kellemesebb" arcukat mutatják az Erik...és talán Strici.
De Erik mindenképp pozitív irányba mozdult... lehet lámpalázas volt, vagy csak egyszerűen most jött bele a játékba, vagy csak megértette, hogy a sas nem kapkod legyek után... bár ez utóbbi kicsit erős:-)))

AkkorlegyenPtr 2019.09.24. 14:35:58

TC pozitív figura. Tegnapi Zsófi hiszti csúcspontja az volt, amikor azt találta mondani, hogy neki egy 3 évvel fiatalabb fickó ne magyarázzon. TC helyében nyitnék másfelé is, ASAP

Nethooligan 2019.09.24. 14:46:51

@megvagyhadnagy: Én is visszanéztem és öt...száz.....tizenkettő-t mondott. :)))

Nethooligan 2019.09.24. 14:50:40

TC-vel simán el lehet(ne) röhögcsélni, bohóckodni, metafizikáeól pedig úgysem lehetne bent senkivel sem beszélgetni, szóval annyira nem gáz. A helyében hazáig rúgtam volna a hisztériázó Zsófit. Bár nem láttuk, de lehetséges, hogy volt oka Zsófinak erre, akkor nem szóltam. :)

megvagyhadnagy 2019.09.24. 14:54:31

@Bär Finn: B+...félreértettem volna??? Ha igen, akkor me culpa.
Nahh....megnézem még egyszer.
Szóval: még igazad is lehet. Én úgy hallottam, hogy Ööööö (gondolkodós özés), majd 112. De ez tényleg lehetett öööö(t)száztizenkettő.
Ha így volt, akkor viszont....szóval ha főzni is tud....még akármi is lehet közöttünk :))))))

Mate4182 2019.09.24. 15:22:38

Ööööö (gondolkodós özés), majd 112 - ez nekem nagyon gyenge :D

az ott egy hosszu Gyurcsanyozas utani 112 volt semmi mas

nem kell belelatni a zsenit cask mert csemege a feneke :)

introverted22 2019.09.24. 15:27:45

Nnna most végre megnéztem a tegnapit. Továbbra sem értem, hogy miért vannak sokan kiakadva Niára. Abban, amit Gábornak mondott, hogy miért nem jött ki utána, nagyon igaza volt. Korábban is igaza volt, amikor azt mondta, hogy a benti körülmények között tisztában van az érzéseivel, de ez nem biztos, hogy kint is ugyanaz lenne.
Fura, hogy azokat kevésbé kérdőjelezik meg őszinteség terén, akik 2 nap alatt szerelmesek lesznek. Nekem az az, ami nem férne bele. Talán pont ezért kedveltem Niát, mert ő a villa falain kívülre is gondolt és egy picit hosszabb távon. Emiatt talán úgy jöhet le, hogy egy számító kis ribanc, holott furcsak módon neki csak 4 párja volt a játékban, ebből 1 (Patrik) muszájból, Erik az elején senkinek nem tűnt pszichónak, de ahogy Andival többet volt, láthattuk, hogy valóban nem normális amit csinált. Aztán ott volt Gábor, és utána Rajmi, amit szerintem még Nia se tudna megmagyarázni.
Ezzel szemben véditek pl Helgát, akinek már a tököm tudja hanyadik párja van, és egyik sem volt jó neki soha, de ahhoz mindig is gyáva volt, hogy lépjen...

Zb74 2019.09.24. 15:28:53

@megvagyhadnagy: @Mate4182: Ne marhuljatok már; 512-t mondott, vissza lehet hallgatni. Szépen lassan mondta ki: ööööötszáz... tizen... kettő. Jól számolt - mondjuk, annyira nem is volt nehéz feladat, de biztosan nem mindenki tudta volna így kiszámolni az ápoltak soraiból.

bElannaTorres 2019.09.24. 15:30:25

@Thats What She Said!: én nem sajnálom nia miatt Gábort , csak a sérülése miatt. Gábornak sem a jólelkű nő kell, hanem a jobban felszerelt. A jólfelszereltséghez viszont pénz kell.

bElannaTorres 2019.09.24. 15:33:25

@introverted22: nekem kicsit az a gyűlölet túlzás amit Zsófi érez Nia felé. Zsófi azt nem veszi észre mikor ő bunkózik, viszont ha vele akkor örökre megsértődik.

introverted22 2019.09.24. 15:41:18

@bElannaTorres: Zsófi az a fajta ember, aki bárkit képes mocskolni, de rá senki ne mondjon egy rossz szót se, vagy világvége. Nem lehet mindenkit kedvelni, főleg, ha 24 órában össze vagy vele zárva. Ez nyilván alap. Aztán hogy ki hogyan oldja meg...az megint más kérdés. Zsófi azt hiszi, hogy TC mellett ő 100% biztonságban van. Pedig érik az a párcsere, ha így folytatja. És hát az eddig bemutatottak után kinek kellene Zsófi? KB senki felé nem nyitott. A csajok felé meg hiába, azok nem fogják benntartani a seggét, főleg mert a lányok közt nincs barátság, max látszólag. A fiúk nyitnak mindenki felé, sokkal jobban is tudnak boldogulni. És hát ez lenne a játék lényege, hogy mindig legyen B terv.

MOUTHFEEL. 2019.09.24. 15:51:54

Amikor Zsófiról bekotyogta a Rajmi, hogy előzőleg mit mondott neki Tíciánról (hogy az utcán meg se nézné), Zsófi csak Rajminak mondta azt, hogy "én nem mondtam ilyent", Tíciánnak kizárólag ellentámadt, és ő kérdőjelezte meg a srác bizalmát. Mivel Rajmi éppen belecsúszott a páriaszerepbe, neki könnyű volt a szemébe mondani ezt, de Tíciánnak már nehezebb lett volna.

Amúgy pedig a vágás számomra nem engedte felfedni, hogy mit követett el TC Zsófi ellen. Zsófitól kizárólag barátságtalan, kimért, kiosztó, undok megnyilvánulásokra emlékszem az ő irányába, meg a verbális passzív-agresszió különböző fokaira.

Noroka 2019.09.24. 15:55:01

@bElannaTorres: Zsófi mára már egyszerűen pusztító lett, kénytelen vagyok azonnal továbbtekerni mikor rákezdi..vagy tényleg ilyen, vagy csak a fent említett vágás szar és csak ezt kapjuk,de sajnos az ő esetében inkább arra tippelek hogy a bezártság kihozta igen hamar az igazi énjét..TC legalább tényleg kedves és vicces a maga módján, én bírom :)

Mate4182 2019.09.24. 15:55:37

@MOUTHFEEL.: de legyunk oszintek ha az rtlrol kiderul hogy mint oly sokszor maskor, most is kihagyta a content 90%at es fingunk nincs mi folyik neha koztuk, senki sem fog nagyon meglepodni.
mert en nagyon birom TC-t es bar Zsofit tartom a legjobb nonek bennt, teny es valo hogy amit most latunk beloluk az nagyon nem stimmel. senki se erti miert idegbeteg Zsofi, o meg nem tudhatja hogy a nezok mit lattak es mit nem. fura erzes lehet, foleg ha sejted hogy nem minden kerul bele az esti ofibe, aztan egy jo izmos vita utan agyalhatsz hogy most a vagok teged hoznak ki seggfejnek a balhebol vagy a masikat.

innovation 2019.09.24. 15:57:10

@megvagyhadnagy: Naaa, Helgára ne fájjon a fogad, koma! :D

Noroka 2019.09.24. 16:13:20

Helgára én amúgy nem tudok haragudni a párcserék miatt..Patrik...hát megértettem..aztán Rajmi, jesszusom..aztán Gergő aki első perctől csak Andikát akarta és képtelen volt akár 2 mondat erejéig nyitni bárki más felé...hogy előtte ki volt, azt nem tudom, csak pár nap után kapcsolódtam be :D Mindenki cserélget , kivéve TC és Zsófi, ők majd most fognak :D

Nethooligan 2019.09.24. 16:40:14

@Mate4182: Really? Akkor mi volt az a tszáz? :)
Egyébként egyetlen ő-zést sem hallottam tőle eddig, még a nagyon bonyolult 64/8-nál sem. :)))

Nethooligan 2019.09.24. 17:04:50

@Noroka: Az első párja egy szőke gyerek volt, a nevére nem emlékszem.
Őt hazaküldte Patrik miatt, de Patriknak kb azonnal meg is mondta, hogy nem lesznek egy pár (érzelmileg), ráadásul nem ő cserélte le, hanem Rajmi választotta őt ki.
Majd kész Csoda, hogy Rajmit nem rugdalta ki a villából, esetleg fojtotta meg, mint bármely normális ember tenné. És bár valószínű inkább a gumitukánt választotta volna párjául, de előtte Nia kiválasztotta Rajmit, így kiválasztotta Gábor (aki Niához azonnal visszatért), a beteg nagyarcú Máté és Gergő közül az utóbbit.
Ezek után teljesen meglepő módon Gergőt sem ő tette ki, azt a leggyengébb párost Gergő saját magának köszönheti, amikor a párválasztón előadta, hogy Andit választaná, de mivel őt már nem lehet, így marad Helga.

Szóval oké, hogy neki senki nem jó, de tegye a szívére a kezét bárki, és mondja, hogy ez a "nagy négyes" bármit is beindítana benne, persze, hogy senki nem jó neki. :)))
süti beállítások módosítása