Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Love Island 1x21 - Hessteg kanbuli lunázással

2019. szeptember 22. 11:25 - candyperfumegirl

Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után kisimulva belenéztem ebbe a csodába, és volt vagy 3-4 olyan egyforma öntőformából származó, fröccsöntött csöcsös-csücsörítős-combos-barna tucatcsaj, akiket képtelen voltam megkülönböztetni egymástól, de a pasikhoz képest még ők tűntek karakteresebbnek - na akkor valahogy nem kapott el a rajongás. Mostanra azért sikerült már a neveket megtanulnom, de ha a ki-kivel-miért-mit-mit nem vonalon még döcögős lenne a tudásom, akkor számítok rátok, hogy felvilágosítotok majd.

02_kanbuli03.png

Kezdjünk is bele a mai izgalmas etapba, máris azzal indul, ami engem a műsorral való első találkozásomkor totál kizökkentett: narrációval. Tényleg, ez minek van? Viccesnek nem vicces, hasznosnak nem hasznos, azt meg kimondottan utálom, amikor még meg is akarja mondani, mit gondoljak egyes figurákról, vagy eseményekről, nem vagyok én ingyenkrumpliért sorban álló fideszes nyugdíjas. Esemény van, löevéé...vagyis...üzeöneeet! Három hím takarodjon ki a villából puccba vágva, kipattintva MOST, hessteg kanbuli. Tibi, Gergő és Újfiú Dani a három szerencsés, aki pár órára megszabadulhat a nőstényeik visításától, de a kanbulira utaló üzi csak csel volt ám, egy újabb ragadozó nőstény várja őket a strandon, hehe.

Sixxnek köszönetem, hogy a tegnapi hogyvoltban felvilágosított, ki ez a csaj, így már képben vagyok. A „bonyolult, hosszú kapcsolaton éppen túlesett” Luna VV Soma exe, akit Pumped véletlenül megkúrt az álreality-jük fináléjában, ha jól emlékszem. Lunácska egy csipkefüggönyben és ártatlan arccal üldögél a strandbüfében, és a srácok RÖGTÖN tudják, hogy hozzá jöttek, szó sincs férfias csapatépítőről. Az sem marad titok, hogy Luna maga választotta ki pont ezt a 3 kant, akivel villakereteken kívül meg kívánt ismerkedni, de ő mindenkihez alap szimpátiával viszonyul, szóval bárkinek lehet esélye, aki nem nyomja a csöcsei közé a pélót még a második koktél előtt egy óvatlan pillanatban.

Eközben otthon a vellában Tícián tart spontán (NEM) vízi aerobic órát, amiért szerintem kimondottan hálás lehet a többi agyhalott, mert eggyel jobb elfoglaltságnak tűnik, mint az erőltetetten szexiskedő és/vagy megalázó játékok, amikkel szopatják őket általában. Legalább ezzel is telik az idő az új ember érkezése előtt, és még szarrá is röhöghetik magukat Tícián higanymozgásán. A sporttevékenység közben pont kellemesen himbálóznak a csöcs- és mellizmok a vízfelszínen, én meg zavart érzek az Erőben, mert Alexa tegnapi Hawkins Pool dressze most Zsófin van, és mekkora undorító dolog már fürdőruhán közösködni. (Figyelek ám, ugyanis ha van két dolog, amire minden körülmények között rá van állva a radarom, az a divat, valamint kedvenc sorozataim relikviáinak felbukkanása váratlan helyzetekben.)

Az ismerkedés jól halad, Lunácska olyanokat mond, hogy „tök fura, hogy élőben sokkal nagyobbak vagytok.” Ilyenkor vagyok bajban, hogy ezt most azzal reagáljam le, hogy „neem, csak nagyon örülnek, hogy látnak téged”, vagy azzal, hogy „neked még senki nem szólt, hogy a televízió a legtöbb esetben nem életnagyságú képet mutat?”. Gergő és Tibi a riportban versenyt nyáladzanak Lunácskára, és még csak most fogják megismerni őt a többiek! Tibi a karjaiban hozza át a vella küszöbén az újcsajt, amivel persze osztatlan sikert arat a féltékenységre amúgy sem hajlamos, kiegyensúlyozott és higgadt természetű Zsaninál. Ismerkedés után a hímek és a nőstények külön vonulnak, hogy elemezzék a Luna-helyzetet, a pasik a „buja” feliratú pultnál beszélik meg, ki döntené meg leghamarabb az új húst. (tényleg, mik ezek a random feliratok a bútorokon? Mitől buja egy italpult? Ennyi erővel „szalonna” is lehetne a sminktükör felirata, az legalább vicces lenne.) Vissza a beszélgetéshez, mert itt elhangzik ám egy nagyon fontos mondat! Tibi azzal akarja a srácokat triggerelni, hogy „az én karjaimban jött be a csaj, és az enyémben is fog távozni”, és most kezdjenek ezzel azt, amit akarnak.

Hirtelen a semmiből megszületik a „Habos dudák” című játék, amihez külön kis pódium meg emelvény is tartozik, és az egyik srác konferálja fel és ismerteti a szabályokat. Lali mégis mire kapja a fizetését? Ilyenkor nem ér rá, mert ő tartja távol a török szuvenírárusokat a villától, meg szerzi be a piacon a leértékelt tangás fürdődresszeket? Ezt az aspektusát amúgy még szoknom kell a műsornak, mármint azt, hogy akár 10 perceket is képesek elbaszni az adásból ilyen totál erőltetett, szexista faszságokkal, amik semmivel nem viszik előrébb a játékot. Hol van ez egy jó kis pandorázáshoz képest? Na jó, főzzünk azzal, ami van, ennek a mostani szerencsétlenségnek a lényege, hogy szexin kell a csajoknak kocsit mosni, miközben a srácok az emelvényről lihegnek és spriccelik őket (vízipisztollyal, na), és azon versenyeznek, hogy ki ájul be leghamarabb a fejében keletkező vérhiánytól. Ennek a játéknak számomra három tanulsága van. Az egyik, hogy egyetlen csajt sem kell nagyon biztatni az indokolatlanul kurvás vonaglásra. A másik, hogy ezt a játékot Habos dudák helyett Kék golyóknak kellett volna elnevezni. A harmadik meg, hogy ha egész életemben egy tangás segget nem látok többé, az is túl sok lesz, de nyilvánvalóan ebben a pár percben nem én voltam a célközönség.

Leszáll az este, és mialatt a társaság egyik fele a sminkszobában rajzol új arcot magának, a másik fele így vagy úgy az új csaj körül ólálkodik. Erik próbálja kiszedni Lunácskából, hogy nála is pont úgy zárva van-e a lyuk felé vezető út, mint Andikánál, vagy esetleg érdemes némi effortot tolnia ebbe a projektbe. Luna sejtelmesen nyitva hagyja a kérdést, de itt jegyezném meg, hogy az egész beszélgetés alatt megállás nélkül tárogat. Ezt a jelenet az erkélyről Nia figyeli ragadozó tekintettel, és szállítja is az infókat A-ból B-be, ahogy kell. De egyelőre semmi olyan nem történik, amire igazán rárepülhetnének a keselyűk, úgyhogy a szerkik egy jó kis anonim üzengetős játékkal fogják most megkavarni az állóvizet. Páronként 1-1 névtelen tanácsot kell írni Lunának, egyet egy fiúra, egyet egy lányra vonatkozóan, na végre valami. Összesen 2 ember van, aki felismeri az ebben rejlő lehetőséget, Helga és Nia, ellenben Erik és Andika még ezen is képesek összeveszni, de maximálisan leszarom őket. Na, jöjjenek a hessteg titkosüzenetek. Helga azt írta Lunának, hogy végre van itt valaki, akitől Tíciának 3 hét után csillog a szeme, valamint, hogy Zsófi közeledéseit kezelje fenntartással, mert a csaj egy önző dög. Nia meg úgy döntött, szó szerint idézi Tibi mai kulcsmondatát a karjaiban távozó Lunáról, hadd izzadja le az ötkilós sminkjét Zsani. Ez csak járulékos haszon, a lényeg az, hogy Lunácska ne nagyon orientálódjon Erik felé, mert egy ilyen forgatókönyv esetén a hirtelen felszabaduló Andira Rajmi úgy repülne rá, hogy csak a kondenzcsík látszana belőle. Valami ilyesmit kellett volna ebből a játékból kihozni mindenkinek. 

Az üzenetek hatása borítékolható, Lunácska csak mosolyog azzal a titokzatos, „most még eszem ágában nincs felfedni a lapjaimat” mosolyával. Tibi meg van olyan hülye, hogy nem tagadja le azt a bizonyos mondatot, és még meg sem tudja magyarázni a dolgot a nyaka köré béklyóként lábait kulcsoló Zsaninak. Én a helyében félig nyitott szemmel aludnék mostantól, mert az idegbeteg röhögésű, koravén szőkeség szerintem totál para. Ezek után szabadfoglalkozás van, de a lángészek Zsófi vezetésével úgy döntenek, hogy lófasz a névtelen játékba, ki kell sakkozni, hogy ki melyik üzenetért felelős. Helga szembesítése is megtörténik, aki nem tud mit tenni, vall. Majd tökéletes dramaturgiai érzékkel Tícián sétál bele a jelenetbe hatalmas kerek szemüvegben, „Apologize” feliratú pólóban, egyszerűen hibátlan. Pár másodperc leforgása alatt összekapnak ők is Zsófival, amit nem tudok komolyan venni, ahogy az ő párosukat sem, mert úgy néznek ki egymás mellett, mint a serdülő kisfiú meg a túl korán mellesedő nővére, akire a haverok mindig csorgatják a nyálukat, amikor feltűnik az iskolaudvaron. A vita teljesen parttalan, és már csak azért sem bírom hallgatni, mert Zsófi félig csukott szájjal beszél, de itt vége is van a mai műsornak, hála az égnek. Holnap Laller besétál majd az elmeszanatóriumba, hogy hazazavarjon két pácienst, valószínűleg azokat, akik a tegnapi szavazáson a legkevesebb lájkot kapták az applikáción.

105 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2019.09.22. 15:35:49

Zsófi könnyen kiderítette ki mit írt, így már legközelebb Helga se lesz olyan bátor ha “titkosan” kell bekérdezni. Így meg minek akkor.
Ma lehet nem is pár fog kiesni, hanem a két legrosszabb pár egy -egy tagja, mondjuk Rajmi és Andi , tőlük már mindent láttunk elég uncsik is.

Szoba kilátással 2019.09.22. 15:58:23

@bElannaTorres: Andi nincs a leszavazottak között

bElannaTorres 2019.09.22. 16:09:59

@Szoba kilátással: tényleg, köszi, - alexát tippelem

MeadowSoprano 2019.09.22. 16:35:10

Nagyon nagyon vicces volt az osszefoglalo nagyokat nevettem rajta

Chuck Νorris 2019.09.22. 16:57:52

ha zsófi picit vissza/le fogyna, ö lenne benn a legjobb alaku csajszi, a magassága miatt, sztem minimum fél fejjel magasabb minden csajnál.
Én egyébként föleg azért csipem mert rohadtul utálja a lemezl,ovas vigözvegyet, és jopofa benyögésekkel oltogatja is sürün :)

AkosDmhd 2019.09.22. 17:01:00

Tetszett, ahogy írsz és figyeled a részleteket. A játékban továbbra is állítom, hogy Nia az egyetlen, aki erti, hogy miről is szól ez az egész. Nekem ő az abszolút favorit.

Szoba kilátással 2019.09.22. 17:05:01

@bElannaTorres: az jó lenne ha egy egy menne két párból de nincs ennyi eszük rtlnél

Szoba kilátással 2019.09.22. 17:06:32

@Chuck Νorris: meg leszedhetné műhajat szempillátés abbahagyhatná a szájfeltöltést
Ha ezzel kész, akkor pedig művelődhetne

MOUTHFEEL. 2019.09.22. 18:38:19

@Szoba kilátással: valamelyik nap volt szavazás. Gondolom, az a kettő ember fog távozni, aki a legkevesebb szavazatot kapta.

Ken Adams79 2019.09.22. 19:07:02

Nekem továbbra is szimpi ez az ExPumped lány, Puna.
Arcra szép - kicsit olyan Fresh Vikis számomra, "husis", ami szintén jó pont.
Az előző munkásságait nem ismerem a művésznőnek :(

Nem volt korrekt, hogy utánanézhettek, hogy ki- mit írt, de ezt a papírok nélkül is meg tudták volna tenni, max kicsit macerásabb lett volna.
Zsófi - Tici páros azért nem tudnak vitatkozni, mert annyira sötétek sajnos mind a ketten.
Náluk talán csak a Sándorlány van "lejjebb"

Regina Falange 2019.09.22. 19:44:31

@Ken Adams79: Teljesen egyetertunk! ;) Remelem Sandorlany megy ma haza!

Szoba kilátással 2019.09.22. 19:50:12

@MOUTHFEEL.: párra lehetett szavazni, nem azon belül játékosra, mondjuk szegény alexa meg párja egy kutya és nia is megtalálta a másik önző majmot.. helga és gergő -a tikkelős- pdeig a harmadik pár volt

MOUTHFEEL. 2019.09.22. 19:58:54

Az úgysem lesz, hogy veszik a két legkevesebb szavazatot kapott párost, és az ápoltaknak kell eldönteniük, hogy a párosokból melyik kettő embert ejtik ki...

Ken Adams79 2019.09.22. 20:24:38

@Regina Falange:
Fura, de én ebből a csapatból senkit nem küldenék haza.
Egyik sem szimpatikusabb mint a másik.
Egyébként én tiszta szívemből kívánom, hogy találják meg a szerelmüket, de ebben a műsorban, kamerák előtt, elég necces.
Főleg, ha pénz is van a dologban.

Regina Falange 2019.09.22. 20:37:24

@Ken Adams79: Valaki tegnap irta hogy ez az Alexa a VV Zsuzsura emlekezteti. Sajnos engem is, ot is utaltam nagyon, ebbol kifolyolag Alexat szeretnem minel elobb ajton illetve villan kivul latni. Abban egyetertunk, hogy szurkolni senkinek sem szurkolok hogy nyerjen, mert egyikuk sem szimpibb a masiknal. Meg egyebkent pont Gabor volt a kedvencem az elejen, de ezzel a Nias rajongasaval el is tunt a szimpatiam. Azt en sem gondolom, hogy szerelmet lehetne igy talalni, bar allitolag Angliaban sikerult.

Cnere 2019.09.22. 20:40:21

Az érdekes lesz, ha a sándorlény meg a dani mennek haza, mert motiváció lesz az újaknak. Így is hirdestésben kell játékost fogniuk és ha azt látják a jelöltetek, hogy úgy ki lehet itt esni a csába hogy még a bőröndből se volt ideje kipakolni jóformán, hát az biztos nagy előny lesz a játékos toborzásnál. Az újak kaphatnának legalább 1 kiesős párválasztásig (mert a legutóbbi párválasztó nem direkt kiesős volt) védettséget, különben megnehezíti a toborzást szvsz.

ildacica 2019.09.22. 20:47:25

Ez a Helga csak engem emlékeztet a Vv szűzkurvaSegerezadera?

MissMothMyth 2019.09.22. 21:00:35

Amugy, milyen mocsok dolog volt hagyni, hogy kideritsek, ki- melyik cetlit irta.
Legalabb, ha nagy balhe lett volna belole..de igy, hosszutavon szerkesztoi mellenyulas volt. Zero suspense, gyanakvas bent.

Az a baj az egesz musorral, hogy egy csomo lehetoseget kihagynak.

pl. lehetne nevtelen parcsere szavazas a bentlevok kozt.
Vagy ugyanigy, nevtelen cetlizes ki-kivel menjen randira.
Vagy minimalis taktika. - Zsofika, Tician, Sandorlany, Ujfiu es Zsani mondjuk eros hendikeppel indulna :D

Nia es Rajmi hihetetlen irritalo szemelyek, de legalabb probalnak keverni valamit.
(hogy ez mennyi reszben sajat kutfo es mennyi a szerkesztoi utasitas..mas kerdes :) )

Grapy 2019.09.22. 21:01:44

@MissMothMyth: Ha mindjárt vége lesz, akkor hova keresik a szereplőket? Már el is indul utána az új széria vagy csak adatgyűjtés?

MissMothMyth 2019.09.22. 21:03:41

@Grapy:
En sem ertem.

Par adassal ezelott mondta valamelyik lany (talan Nia), hogy a jatek felenel vannak.

Ken Adams79 2019.09.22. 21:13:10

@MissMothMyth:
Hát... csak 10-en vagy hányan vannak bent.
Azért ez még ennek a 10 agysejtnek sem nagyon nehéz kitalálni, ki mit írt "névtelenül"... ha nincsenek meg a cetlik akkor is elég könnyű kideríteni.

Ken Adams79 2019.09.22. 21:15:32

@Regina Falange:
Szerelmet végülis akárhol lehet találni :)
csak egy kis szerencse kell hozzá :)

Thats What She Said! 2019.09.22. 21:45:25

Most vessetek meg, de nekem Rajmival igazából nincs is bajom. Most belegondoltam, és nem is tudom miért elvetemült gazember a bentiek szemében.

Chuck Νorris 2019.09.22. 21:51:05

mit össze kavarnak már megint, te jó ég.
amugy Dani meg Alexa, a két életlen kés a fiokban, egész jól összepasszolnak.

Szoba kilátással 2019.09.22. 21:51:53

@Thats What She Said!: ideggyenge a csávó és csúszómászó

Ken Adams79 2019.09.22. 21:53:49

Mindenki a szívére hallgat.
Csak úgy adogatják (adogatnák?) a lányokat össze-vissza, mint valami vásáron.

Chuck Νorris 2019.09.22. 21:58:37

@Ken Adams79: helgának a 6. partnere lesz Dani ha összejön :)
2 hét alatt? :)

Thats What She Said! 2019.09.22. 22:00:00

@Szoba kilátással: láttam azt a jelenetet, de ha ideggyenge is, tok jól turtoztette magát. Viszont topszlilannyal(hogyishivjak?) mikor vitatkoztak, nem volt durva, igaz, alulmaradt, de intelligensen viselkedett. Sztem.

Chuck Νorris 2019.09.22. 22:00:22

ja nem, Tibit nem vehetem annak, az csak proba volt. akkor csak az 5. :)

Chuck Νorris 2019.09.22. 22:06:31

Ticit nem hallgatja meg Zsófi, hát ahogy összezagyvál mindent nem csoda :D

Chuck Νorris 2019.09.22. 22:12:33

ezektöl a játékoktol, én érzem kellemetlenül magam

Grapy 2019.09.22. 22:12:45

Mit visítanak? Te tényleg :)

Chuck Νorris 2019.09.22. 22:14:21

Rakmi és Andika, ez még rosszabb vicc mint Erikkel

Chuck Νorris 2019.09.22. 22:18:46

@Grapy: már be vannak baszcsizva a csajszik, ilyenkor már mindenre visitanak.

Thats What She Said! 2019.09.22. 22:23:09

@Chuck Νorris: sztem itt már arra mennek, h a barinojuket haverjaikat hogy tartsak bent meg egy pár együtt bulizott nap reményében. Állandó felállás az újak miatt nem alakítható ki, így marad a “neked ez nekem az” játék.

Grapy 2019.09.22. 22:23:54

@Chuck Νorris: Ja, lecsúszik az ingerküszöb :D
Erik hogy ráment Helgára... Tici meg Lunával bosszantja Zsófit, jahajj, mi lesz itt.

introverted22 2019.09.22. 22:28:09

Nia-Rajmi irány haza...

Ken Adams79 2019.09.22. 22:35:01

Azért ez jó szemét dolog, hogy a többieknek kell dönteni...

Thats What She Said! 2019.09.22. 22:41:38

@Grapy: az nem lehet, ha jól értettem. Pepitában kell őket haza küldeni.

megvagyhadnagy 2019.09.22. 22:44:39

@Ken Adams79: inkább ők döntsenek, mint valami homályos nézői szavazás.

introverted22 2019.09.22. 22:44:49

Én nem értem, hogy miért nem egy párban gondolkodnak, miért 1 innen és 1 onnan... Akkor Nia-Gergő... Nia úgyis végleg elveszett Gábor nélkül... Csak árnyéka önmagának.

MissMothMyth 2019.09.22. 22:46:38

Nehany ilyen kisebb, vicces intermezzot, mint a mai Erik-Helga, tegnapi Gergo-Luna-Erik tobbszor bevaghatnanak, hogy a nezok pl ertsek a benti viszonyokat.

Pl. ez az Andika-Rajmi viszony anno volt 2 percig felvetve, majd 7-8 reszen keresztul semmi, most meg kb bumm...

Rohadt idegesito a megalapozatlansag.

pl, hogy ujgyerekdanit, mint kiderult, elegge birjak bent..aztan, miert is?
( pl helga is, annak ellenere, h. azert eleg eloiteletes a butusokkal es daniel nem tunik Mensa-tagnak)

Cnere 2019.09.22. 22:48:51

Ebből szavazás lesz, az demokratikus úgy-ahogy vagy őrült veszekedések.

Thats What She Said! 2019.09.22. 22:48:58

@introverted22: szerintem azért, mert a Nia-rajmi páros túl nagy veszteség lenne a műsornak- szerkik szerint persze. Márpedig egyébként úgyis mindenki nia-rajmi parosra szavazott volna. Így legalább van min torniuk a buksikajukat egy napon keresztül, ezzel együtt a holnapi műsort lesz mivel kitölteni.... csomó nyereség..

Cnere 2019.09.22. 22:54:12

Nia-Gergő lesz szerintem is, mert akkor olyan rendesek lesznek, hogy Nia mehet a Gábort ápolni vagy valami ilyesmi duma. Helgától várom majd, hogy ezt a megoldást súgja a többieknek. A Gergőnek meg ennyi volt a lóvé sziget, nem tudott egy nőt se igazán becserkészni. Hát mehet haza.

Anak 2019.09.22. 22:58:36

Sándorlány Lalinak, némi pia után:
"-Hozzámjössz?"

loveisland 2019.09.22. 23:00:04

@Grapy: akkor nem csak nekem tűnt úgy, hogy Eriknek megfordult a fejében Helga!!

Cnere 2019.09.22. 23:02:55

@loveisland: szépen felrakta a sminkasztalra vagy mi a fene volt ott, de helga hozta a szokásos távolságtartást és gyorsan kihátrált a dologból. Itt kúrás akkor lesz csak, ha beküldik a Pumpedet, mert ő mindenkit röptében, az összes lányt, meg talán pár fiút is.

Chuck Νorris 2019.09.22. 23:09:41

ezer sebböl vérzik már ez a müsor, leri a sok megjátszás, hamisság, hiteltelen megalapozatlan fordulatok, és döntések, scriptszagu párcserék. Ez lenne a LOve, a generácionak hogy a "játékokban" kurválkodás és magamutogatás megy? emlékszem Helga és Andika is milyen visszafogott volt, Helga fenekét sokáig még a kamera se mutathatta, mostanra már mindkét normális nö is eladta magát...

Dalamar 2019.09.23. 00:46:14

Az már külön érdekesség, hogy Luna Lali exfelesége (az Éjjel-nappal Budapest története szerint)

mézescsók 2019.09.23. 03:28:25

A szerkesztők, vagy akárkik, akik megfogalmazzák a feladatokat ismét hülyén határozták meg, mi a teendő. Szószerint Lali a következőket mondta: "...Egy fiút és egy lányt ebből a két párból haza kell küldenetek." Ez a megfogalmazás szerintem nem zárja ki, hogy az a fiú és lány valamilyen fatális véletlen folytán ugyanannak a párnak a tagja legyen. Egy fiú és egy lány, és passz. Nem ártott volna egyértelműsíteni, márcsak az ilyen gyengébbek miatt is, mint én.

Rajmi viselt dolgairól nem sokat tudunk, de azért ritka szerencsétlen volt a belépője (igaz, előtte érte egy sokk a csapatot) és piszkosul öntelten vonult be. Akkor sem nyerte el a szimpátiát, sem bent, sem kint, amikor kedvesen vérig sértette Szilviát a külseje miatt. Az őszinteség nem jelent egyet a durvasággal, vagy nem kellene, hogy jelentsen. Mi is sokszor leírtuk, hogy Szilvia bizony nem szép, de egy kedves, normális nő volt, amilyenből nem sok van ott bent, talán egy sem.
Ahány kiválasztás van, Rajmi annyiszor bepánikol és ahogy kampányol a nőknél, az borzalmas. A múltkor szabályosan hisztizett, talán még el is sirta magát,
Andinak tehát feltünhetett volna, hogy a benti csajok, ha tehetik, rázzák le magukról Rajmit, mint kutya a vizet, de jellemző, hogy nem tünt fel neki, a hölgy lehet szép, de ő sem a legélesebb kés a vajban. Vagy a szerelemnek nem lehet parancsolni.

Helga szerintem nem hasonlít Vv Serire, az a lány sokkal babásabb külsejű volt, sokkal több sminket viselt és az IQ-ja valamivel alacsonyabb volt Helgáénál. Bár lehet, csak én látom így.

Zsani nagyon ragadós, szerintem az a típus, akitől levegőt sem nagyon vehet a párja. A nő állandóan Tibin lóg, olyan erősen nyomul, hogy az már kintről zavaró. Persze lehet, hogy ez azért van, mert a bentiek közül a legidősebb (31 év), és talán tényleg párt keres, mert úgy érzi, benne van a korban. Én őt látom a lányok közül a legkevésbé attraktívnak. Határozottan kacsafeje van. Egyébként imádom a kiskacsákat, mert ritka jó fejek, de őt nem.

Szó esett a napokban Gábor kimenetele után, hogy Niának majd a kinti világban pont egy taxisofőr kell. Amúgy semmi baj a taxisofőrökkel, amíg nem akarnak átverni, de reméljük Gábor az üdítő kivétel, viszont ne felejtsük el, hogy Gábor kick box világbajnok is emellett, az meg azért már nem annyira rangon aluli egy dj-nek.

indy0311 2019.09.23. 07:39:54

@mézescsók: szerintem nemcsak a rangról lenne szó. Normál értékrend szerint Gábor teljesen oké. De szerintem a taxisfizuból nem futna egy Nia által követett életmódra. Meg azért, nehezen hihető hogy egy férfi elviseli, hogy asszonypajti napja csupa pózolás meg buli. De ki tudja....végülis, láttuk Niát halat pucolni, lehet, hogy privátban nincs annyira elszállva.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.23. 08:37:39

@Cnere:

"..Itt kúrás akkor lesz csak, ha beküldik a Pumpedet, mert ő mindenkit röptében, az összes lányt, meg talán pár fiút is..."

Talán ???
Fiúkkal kezdené, Erik még hagyná is.

The Game 2019.09.23. 08:44:05

@mézescsók: azon kívül, h gabor mondta, h ő kick box világbajnok hol van ennek nyoma?
valóban van egy molnár gábor, de az aligha ő

nagyonérdekes 2019.09.23. 08:54:09

Vajon beküldik a Pumped-ot?

Micsoda pólók! :D: tinyurl.com/ybjld69c

hereverő heverő 2019.09.23. 09:22:33

@nagyonérdekes: Takarodj a francba a spameddel együtt, ha megkérhetünk.

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 09:24:14

Szombati adás volt talán az, amire azt mondtam, hogy na végre jó vágások, életképek... vicces volt. TC amit leművelt a medencénél.. az ott volt. Tényleg a villa bohóca.. de ilyen kell.
Nem hiszem el, hogy csak napoznak meg isszák a löttyöket és kész.. nem életszerű, meg unalmas.

Háténnemtudom, de Andika nekem nem szépségkirálynő. Ahogy jön-megy..lép.. trampli. Arca sem, alakja sem az ... meg... hogyismondjam magának... nem vagyunk egy EKG-n, az tuti. Kb 2 percig bírnám a vele való beszélgetést és nem érteném mit keresek ott.

Alexa sem tudós, de ő nem is akar annak látszani. Elvan, megvan.

Erik Andi.. jó akkor most nagyot csalódtam benned! Erre felállnak, megölelik egymást... ennyire elment mellettem az élet? Ezt így kell? vagy nem mondok ilyet, vagy ha meg csalódtam, nem ölelgetem battameg... mű az egész.

TC Zsófit sem értem néha, de legalább ha összevesznek, hiszti van.. rendes, emberi hiszti, emberi reakciók. Már látszik, hogy régóta össze vannak zárva, emiatt is lehet ez az egész "olasz család feeling" :)

Luna... értelmesnek tűnik, szép arca van, kisugárzása.. de ha tényleg Lalival szerepelt egy műsorban, hát izé.. nem fair. Ha már csak annyival több, mint a többiek, hogy ki tudja zárni a kamerát.. már természetesebben tud viselkedni, ez már előny.. lehet, hogy ez jön át a képernyőn... és ez a civilekkel szemben nem túl tisztességes.

hereverő heverő 2019.09.23. 09:39:57

Na lóreggelt mindenkinek.

Én most engedtem el a műsort. Luna beküldése volt az a pont, ahonnét már nem lehet visszakapaszkodni.
Eddig sorsok voltak a szemeink elé tárva, valódi (höhö) párkeresés és valódi emberek. Eddig a jó casting elvitte a műsort, érdekes emberek élték napjaikat odabenn és "megismerhettünk" személyiségeket, egyéneket, találgathattuk a párokat. De most beküldték a trashcelebek krémjét, és ordít az egészről a mesterséges kavarás. Engem ez nem érdekel. És nem voltak kétségeim eddig sem a szerekesztők belenyúlásait illetően, de legalább szórakoztatott a dolog.
A csatorna elkövette azt a szarvashibát, hogy az érdekes játékosokkal kezdte el a műsort, remélvén, hogy az ő sorsuk majd beszippantja a nézőket és odaszagez minket a képernyő elé. De ahelyett, hogy az érdekes embereket benn tartották volna (Szilvi és Patrik), beküldték Zsanit aki villámgyorsan kitörölte a történésekből az egyik humoros szereplőt, IzomTibit. Aztán jött a tök semmilyen Gergő, csak egy nagy G: Gépész, ép ész nélkül (bocsánat a többi gépészmérnöktől). Majd jött a csinos Sándorlány, akinek fogalma sincs a viszonyokról, és egy hét villa után is tök vakon él odabenn. Majd itt van nekünk Dani, aki úgy néz ki, mintha a feje teteje egy számmal lenne kisebb mint az álla (gratulálok a fodrásznak a jól sikerült frizuráért). Ezekkel az emberekkel nem lehet semmit kezdeni.
Luna eléggé megtestesedett az utóbbi időkben, de ennyi amit el tudok róla mondani. Az ő sorsa kinn vagy benn semennyire sem érdekel, nem vagyok rá kíváncsi és messze nem szórakoztat.
Úgyhogy nekem eddig tartott a menetelés. Most leülök az árokpartra a fák árnyékába, hallgatom a madarak csicsergését, előveszem a reggelimet a tarisznyámból és megreggelizem.

Minden hogyvolt lakónak szép napot, szép hetet és minden jót. Sziasztok

Szoba kilátással 2019.09.23. 10:03:13

@hereverő heverő: azért gábor nia meg még nem is tudom melyik belterjes tenyészet
alexa pedig nem igazán nevezheto csinosnak
ez a műsor elejetől kezdve nem őszinte, az nem lenne érdekes kereskedelmi csatornailag - szerintük

Niké88 2019.09.23. 10:26:46

@Szoba kilátással: Hát igen, Nia is volt már az Éjjel nappalban is, szal...

innovation 2019.09.23. 10:44:12

@Szoba kilátással: @Niké88: Na, igen. Szívesen elbeszélgetnék egy bennfentes RTL-essel, hogy ezt miért kell? Nem lehet csak sima hétköznapi embereket betenni? Akinek van egyénisége?
Nem TC-re gondolok, aki egy mondatot nem tud elmondani. Vagy a párjára, aki csak sértődik. Nem véletlenül nem tudnak beszélgetni, csak artikulálatlanul veszekedni.

A VV szériákban voltak szórakoztató emberek: Olivér, Attila, és a beépített ember, akik jól olvasták a játékot. Ha kivesszük az egyenletből a beépített részt és kevesebb izmot, több észt tennénk bele, akkor jobb lenne. Vagy ennyire nincs a 15 millió magyar közt (vagyunk még egyáltalán ennyien??? o.O) x db ember, aki ilyenben részt venne? Viszont, ez így kurvagáz. :(

MeadowSoprano 2019.09.23. 10:46:59

@hereverő heverő
Nem tudom miert de sztem valamit meg csavarnak ezen....sztem tudjak hogy gaz lepes ez az egesz, vallalom lehet naiv vagyok de orbitalis ongyilkossag lenne elore leloni a karaktereket akarhogy is ruhellem Niat de teny ami teny

Es ahhoz mit szoltok ha esetleg az a terv hogy visszakuldik Niat Gaborral jatekba? Tehat kiesik es par nap mulva mikor mki azt hiszi vilagbeke van na akkor nyomnak egy B52es bombat veluk?

MeadowSoprano 2019.09.23. 10:48:26

@hereverő heverő: talan Eden Szandrat is visszakuldtek vagy rosszul emlekszem?

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 10:58:08

@MeadowSoprano: Most nem jó az "összetétel". Felüdülés volt hallani 3 összefüggő, értelmes, logikus mondatot Lunától,.. miért minket választottál? höhö höhö... azért mert... és levezette.
Persze az más kérdés, hogy ezt az RTL írta le neki vagy magától jött.

Valamit kellett lépni, mert a csajok:
Zsani? Nem csinál semmit, csak nyíg, meg Tibi hehe
Nia.. hagyjuk
Helga... jól mutat, de ennyi, fárasztó, küzdjön vele akinek 5 anyja van
Andi.. nem is mutat jól, hagyjuk
Alexa... nemtom, nem az én világom
Zsófi...nemtom, TC vel elvan, lassú a csaj nagyon

MissMothMyth 2019.09.23. 11:23:26

@innovation: az a baj, hogy hiaba lenne eszesebb jatekos, vagy be sem kerul vagy nem is jelentkezik...

Bocs az altalanositasert, de bizonyos intelligencia-hanyados folott nem biztos, hogy vonzo ez a musor, igy kevesebb az okos jelentkezo.

Raadasul, a kezdettol a csinilanyok, izomfiuk jatekanak hirdettek- hiaba vagyok okos is, szingli is, es vinne ra a kalandvagy, hogy jelentkezzek (teoretikusan csak) ha egyszer 70 kilo vagyok a 160 centimhez, tehat nem utnem meg a mercet..:D
Egy VV-be siman bekerulhet nem insta-kompatibilis kulseju, de eszes es karakteres jatekos, de ide...

Nem azt mondom, hogy aki jo testu, az csak ostoba lehet, de a jo testu, bevallalos, okos csoportok eleg szuk keresztmetszetet adnak.

Szerencsetlen Szilvit is, aki magas, szexi es mutatott nemi ertelmet, hogy szet szedtek a kisse kamposabb orra miatt. O lett bent a rondalany, holott semmi gond nincs vele igazabol.

Szoval, nehez jo jatekost talalni.
Nem is nagyon sikerult az RTLnek.

Grapy 2019.09.23. 11:58:43

@RTB: @MissMothMyth: Akkor most szépen lassan mindenkiről ki fog derülni hogy így vagy úgy de tévés? :-o
Mondjuk oké, csak akkor legyen "celeb"/"wannabe-tévésszemélyiság"-párkereső a neve és majd jól nem nézem (most jól megijedhetett mindenki). A jelige lehetne: "Felmászok a hátadon"

Nekem jóval szimpibb volt úgy ez a műsor, hogy azt hittem eddig hogy ők kb.átlagember szereplők. És mondjuk ezért hajlandó lettem volna kevésbé szép embereket is nézni. Itt viszont az is látszott azonnal, hogy aki már egy kis tőkét kovácsolt a külsejével, az szentül hiszi hogy ő fújja a passzászelet, és kiüt hogy arra az egy kártyára tett fel mindent, más erősségekre nem jutott idő.

Grapy 2019.09.23. 12:03:38

@MeadowSoprano: Hát, ha én játékos lennék és kiesés után visszajönnének játékosok 2 dolgot fontolgatnék:
1 - mivel élőholtak ritkán jelentenek jót, lecsapnám őket a gumitukánnal
2 - egy "seriously, WTF!"-kiséretében fognám magam, összepakolék és sok boldogságot kívánnék az 20 millájukhoz.

Jobb lenne friss arcokat látni, de Luna volt a bizonyítéka, hogy ebből sajna semmi se lesz, ezért lépett le @hereverő heverő: is.

AkkorlegyenPtr 2019.09.23. 12:25:57

@RTB: Az nálam önmagában még nem verné ki a biztosítékot. Mivel a Ninjába bárki jelentkezhetett... "izmos, jópasik" kellettek, azért a Ninjás listán akadt pár.
Megkeresi a TV, hogy érdekel-e.. egy casting.. bemegy, kész. Ettől még ő nem biztos, hogy RTL-es...
Luna esete azért más egy kicsit, meg Nia is.. akik szerepeltek már egy műsorban, meg celeb kapcsolat, stb ott már meleg a pite.
(Ninja pályán végigmenni civilként nem ugyanaz sztem, mint egy műsorban szereplőként részt venni)

Gia 2019.09.23. 12:35:26

Valaki mondja meg,hogy mit esznek a csajok azon az elfuserált Kasza Tibi hasonmáson,Danin?Sem helyes,sem intelligens,és megbízhatónak sem mondanám,hisz Alexának tett ígérete ellenére már hajlik Helga felé.Helga is oda van,kell neki a pasi.Másnap persze már biztos mondaná,hogy inkább mégsem,mert ő sem az igazi..

Mate4182 2019.09.23. 12:37:58

Nianak ez mar akkor a 3. RTLes musora es mivel 2 celebfiut mar megevett gondolom most vagy Lali jon vagy ... :D

na mindegy en speciel orulok neki mert mindamelett hogy szerintem gyonyoru lany (bar errol kesobb lenne mit mondanom) igy az elso ofi utan ugy latom a legertelmesebb is !

felszedett par kilot bar szerintem ez meg semmikepp sem problema, viszont feltunt hogy a lanyzo amugy gyonyoru barna szemei igencsak szetallnak. amolyan CCTV kategoriasan, meg tudja osztani a figyelmet a medence es a konditerem kozott ha a konyhabol leselkedne. amugy meg mindig csemege :)

viszont Andi ... az igazat megvallva annyiszor hallottuk mar a csajoktol azt a dumat hogy o lelki tarsat keres, a kulso nem a legfontosabb, legyenek erzesei/gondolatai/stb, hallottuk ezt Helgatol, Niatol, Anditol stb stb

ennek ellenere mindegyik lany igy mukodik: imadom a parom, cask vele vagyok. amig be nem jon egy jobb kulseju ...

lehet itt szidni a fiukat amiert ,,targyiasitjak" a lanyokat par beszelgetesben, de ha van nem aki csakis es kizarolag kulsore epit es barmikor bealdozza az addigi velemenyet, elveit, gerincet egy jo kulso miatt akkor az a lanyoke

tipp az estere: RAjmi es Helga

Mate4182 2019.09.23. 12:38:40

@Mate4182: az elso mondat elso szava Nia helyett Luna. bocs

Gia 2019.09.23. 12:42:29

@The Game: Gábor a Fókuszban látottak szerint kb általános iskolás korában volt világbajnok,aztán lesérült,műteni kellett..

Gia 2019.09.23. 12:44:11

@szociál: Pumed Gabó nem ér rá,mert egy külföldi valóságshowban forgat.

Chuck Νorris 2019.09.23. 12:47:43

@Gia: joindulatu bamba gyerek, sztem Alexával jol megvannak, a Helgás jelenet, csak vmi script volt, föleg hogy helga lehet lép ma este.
nem tudom hogy döntenek a szertkik, mi korbácsolja fel a nézettséget, Helga feneke + Rajmi örültsége, vagy az ügyeletes gonosz Nia, és Gergö akivel nem veszt a müsor semmit.

@Mate4182: "viszont feltunt hogy a lanyzo amugy gyonyoru barna szemei igencsak szetallnak. amolyan CCTV kategoriasan,"
Isaura is szörnyen kancsal volt, mégis egy egész ország szurta be magának esténként a rabszolgasorsot :)

Gia 2019.09.23. 12:53:52

@RTB: De,ez a Gábor.De csak a testépítésről mesél és a magánéletéről.

Gia 2019.09.23. 12:55:17

@Chuck Νorris: Aham,Dani bamba.Ez a legjobb szó rá.

Chuck Νorris 2019.09.23. 12:56:55

@Gia: nem az? :) nekem ez jött le, meg hogy milyen béna a csajozós dumája :)

Chuck Νorris 2019.09.23. 12:59:05

@hereverő heverő: nem hiszek neked, ez csak az elterelés, tuti jelentkeztél a müsorba, és felvettek. :) nagyon gyenge álcaduma volt ez hereverökém :)

Gia 2019.09.23. 13:00:38

@Chuck Νorris: Deeee..Bárgyú-bamba.Ekg.

Grapy 2019.09.23. 13:25:42

van új poszt: hogyvolt.blog.hu/2019/09/23/love_island_1x22 :)

Zb74 2019.09.23. 13:33:37

@Grapy: Itt az áll, hogy lesz (volt?) szavazás arról, hogy Kitti vagy Karola térjen vissza:

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fordulat-a-love-island-ben-visszater-egy-kieso-a-villaba/kcvx7cz

Mondjuk, ha tényleg lesz/volt ilyen szavazás, annak az eredményétől függetlenül Karolát küldik majd vissza, mert a műsor szempontjából csak annak van értelme. Annak is csak akkor, ha nem Rajmundékat küldik haza az ápoltak. Mert Karola csak akkor tud igazán nagyot robbantani a visszatérésével, ha még bent van Rajmi, és lehetőleg már épp Andika karjaiban piheg...

Grapy 2019.09.23. 13:35:13

@Zb74: Oh, kösz az infót, ez esetben tényleg értelmét veszti követni a "játékot" - műsort :(

innovation 2019.09.23. 14:58:05

@Gia: Igeeeen, ez valóban teljesen érthetetlen számomra. De sajnos, a csajok valamiért buknak erre a típusra.

Cnere 2019.09.23. 15:46:31

@Zb74: Én a mátét küldeném vissza :) de csak akkor ha hasonlóan adja elő magát a belépéskor, mint először.

Cnere 2019.09.23. 16:00:10

Egyébként ha Mekis vagy Karola, akkor Karola megy vissza, de pl Patrick, Szilvi vagy az elején kiesett, már a nevét se tudom csávó miért nem mehet vissza? Legalább az esélyét miért nem adják meg nekik.

mézescsók 2019.09.23. 16:59:47

@indy0311: Nián azt érzem, hogy neki igenis számít, hogy kinek az oldalán villoghat. Szerintem kettőjük kapcsolatában - a való életben - nem is annyira Nia, mint inkább Gábor értékrendje miatt lennék a problémák. Mert normális.

@Cnere: Ákos.

@The Game: A LI első 10 játékosának adatait néztem meg, Nem jártam utána a kick box világbajnokok - akár korosztályos, akár felnőtt - kronológiájában. Tehát akár hazudhatott is, ez tény, de valahogy nem gondolnám. Főleg, mert utána lehet nézni.

indy0311 2019.09.23. 17:43:49

@mézescsók: igen, igazat adok neked, én inkább arra gondoltam, hogy Gábor lehet akármilyen kick-box világbajnok, Nia nem találja elégnek őt. Igazából még azt sem mondom, hogy sajnálom Gábort ez miatt, lehet, jobban jár, ha nem jön össze neki Nia, sokkal jobbat érdemel. Nem igazán értem, hogy egy ilyen kedves és jószívű pasi mit eszik egy ilyen nőn. Valahol ezek szerint az ő értékrendjével is baj lehet. Annyi gyönyörű és csinos nő mászkál a világban, aki még normális is, simán lehetne csúcsszuper párja, aki nem vágja át.

blue_violet 2019.09.23. 19:23:57

@MeadowSoprano: Nagyon örülnék, mert nekem hiányoznak :D

latim 2019.09.23. 20:17:23

@hereverő heverő: Jól mondod, bent maradtak az "egyforma öntőformából származó, fröccsöntött csöcsös-csücsörítős-combos-barna tucatcsajok", meg a tucatfiúk, az egyéniségeket, az érdekes karaktereket kiszórták. Szilvit, Patrikot és én még Mekis-t is ide sorolnám. Túl sok a szerkesztői belenyúlás, ez átjön.

latim 2019.09.23. 20:27:48

@Grapy: Ja, lehet hogy annyira kevés a jelentkező, hogy még megérjük, hogy a szabadnapos szerkesztők, kreatívok, kellékesek ugranak be pár napra játékosnak:)

mézescsók 2019.09.23. 20:37:42

@indy0311:Tuti, hogy van valami gond Gáborral is. Ő mondta az egyik adásban, hogy az utóbbi kapcsolataiban mindig így járt, mint Niával. Ha a tapasztalatai ellenére mindig ugyanazt a típust választja, akkor magára vessen.

indy0311 2019.09.23. 21:06:10

@mézescsók: igen, nagyon szalad a pofonok után. De hány ilyet ismerek, jesszus....persze, nem ezen a szinten, de egy csomó férfi ismerősöm bukik az ilyen lélek-vámpír nőkre. Meg sem látják maguk körül a normálisakat, max a friend-zone-ban tartják azokat a nőket, akikkel akár boldogok is lehetnének. Nyilván szeretnek szenvedni.

mézescsók 2019.09.24. 02:16:19

@indy0311: Majd meg tudjuk, mi lesz velük... Szimpatikus pasas volt a játékban, de ennyi volt. Gyógyuljon meg minél előbb, aztán majd Niából is kigyógyul előbb utóbb. A válla fontosabb.
süti beállítások módosítása